Dogrudur canim benim 3 hafta surdu iyilesmem hic ilac vermedi ama dinlensende iste gecmiyo hemen
Canım geçen yıl eltim doğum yaptı orda. Ben gayet beğendim o hastaneyi. Tek kişilik sancı odası vardı. Hamile sancı çekerken yanında durabiliyordun. 4-5 kişi vardı eltimin yanında. Son dakikalarında artık odayı boşalttılar ve doğumhaneye aldılar. Genel olarak iyiydi. Doğumuda güzel geçmişti.Genel olarak iyi yorumlar hep :) inşaAllah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza. Nasıl geçicek bu 2 ay bilmem
Canım geçen yıl eltim doğum yaptı orda. Ben gayet beğendim o hastaneyi. Tek kişilik sancı odası vardı. Hamile sancı çekerken yanında durabiliyordun. 4-5 kişi vardı eltimin yanında. Son dakikalarında artık odayı boşalttılar ve doğumhaneye aldılar. Genel olarak iyiydi. Doğumuda güzel geçmişti.
evet bende bunu kastettim işte ne yazıkki hamilelikte antibiyotik kullanılmıyor,okyanus suyu ve birde pastil verdi ama hafifletmek için dedi.
Sorma sorma diğer torunlarıyla kıyaslıyo heralde. Hp bi kıyaslama içindelerGözü karnındamıymış da oynamıyor diyor,te Allah'ım . Sen hisset yeter zaten boşver
Çok teşekkür ederim canım beni çok rahatlattınız.Canım geçen yıl eltim doğum yaptı orda. Ben gayet beğendim o hastaneyi. Tek kişilik sancı odası vardı. Hamile sancı çekerken yanında durabiliyordun. 4-5 kişi vardı eltimin yanında. Son dakikalarında artık odayı boşalttılar ve doğumhaneye aldılar. Genel olarak iyiydi. Doğumuda güzel geçmişti.
Aynen aynen. Ben ona sormadan danışmadan ufak ufak alışverişe çıkıyorum diye bu hafta sonu o alışverişe çıkardı bizi bebeğe dair herşeyi aldı. Sırf gözünün önünde olsun ona göre en iyisini seçeyim diye. Napcan ya sabır diyip susuyorum. Dün eşimle ultrason kağıdına bakıyorduk dr.sadece bpd hc ölçmüş yani baş çapı ve çevresini. Dedim ki eşime keşke fl kemiğini de ölçseydi boyunuda bilirdik. Ne yapacan boyunu benim kızıma cüce dediler ama normal doğdu sen Allaha tevekkülü bilmiyomusun dedi. Hocayım ya ben beni bozuyo güya. Tabş tabi haklısın anne dedim kapattım konuyu. Ben sanki bilmiyorum tevekkülü ama insan mersk ediyo bilmek istiyo. Yavrumla ilgili herşeyi takip etmek beni mutlu ediyo.Dışarıdan nası belli olacakmış ki bu ayda :) moral bozma denemeleri vol.1
Aynen aynen. Ben ona sormadan danışmadan ufak ufak alışverişe çıkıyorum diye bu hafta sonu o alışverişe çıkardı bizi bebeğe dair herşeyi aldı. Sırf gözünün önünde olsun ona göre en iyisini seçeyim diye. Napcan ya sabır diyip susuyorum. Dün eşimle ultrason kağıdına bakıyorduk dr.sadece bpd hc ölçmüş yani baş çapı ve çevresini. Dedim ki eşime keşke fl kemiğini de ölçseydi boyunuda bilirdik. Ne yapacan boyunu benim kızıma cüce dediler ama normal doğdu sen Allaha tevekkülü bilmiyomusun dedi. Hocayım ya ben beni bozuyo güya. Tabş tabi haklısın anne dedim kapattım konuyu. Ben sanki bilmiyorum tevekkülü ama insan mersk ediyo bilmek istiyo. Yavrumla ilgili herşeyi takip etmek beni mutlu ediyo.
merhabaMerhaba :) Nickin çok güzel ennn sevdiğim dizilerdendir sopranos :) Benim hafiften yalancı kasılmalarım başladı sizlerden ne haber?
tiramisu35 the sopranos u bilen izleyen ve seven bir hemcinsimle karşılaşmak ne hoş :)Merhaba :) Nickin çok güzel ennn sevdiğim dizilerdendir sopranos :) Benim hafiften yalancı kasılmalarım başladı sizlerden ne haber?
merhabaMerhaba :) Nickin çok güzel ennn sevdiğim dizilerdendir sopranos :) Benim hafiften yalancı kasılmalarım başladı sizlerden ne haber?
tiramisu35 the sopranos u bilen izleyen ve seven bir hemcinsimle karşılaşmak ne hoş :)Merhaba :) Nickin çok güzel ennn sevdiğim dizilerdendir sopranos :) Benim hafiften yalancı kasılmalarım başladı sizlerden ne haber?
Hiç üzülme, bebişi üzdüremeyiz kimselere :)Aynen aynen. Ben ona sormadan danışmadan ufak ufak alışverişe çıkıyorum diye bu hafta sonu o alışverişe çıkardı bizi bebeğe dair herşeyi aldı. Sırf gözünün önünde olsun ona göre en iyisini seçeyim diye. Napcan ya sabır diyip susuyorum. Dün eşimle ultrason kağıdına bakıyorduk dr.sadece bpd hc ölçmüş yani baş çapı ve çevresini. Dedim ki eşime keşke fl kemiğini de ölçseydi boyunuda bilirdik. Ne yapacan boyunu benim kızıma cüce dediler ama normal doğdu sen Allaha tevekkülü bilmiyomusun dedi. Hocayım ya ben beni bozuyo güya. Tabş tabi haklısın anne dedim kapattım konuyu. Ben sanki bilmiyorum tevekkülü ama insan mersk ediyo bilmek istiyo. Yavrumla ilgili herşeyi takip etmek beni mutlu ediyo.
akşama inş :)))Gunaydin annislerrr biz doktora gidiyoruzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?