Hadi ya o zaman 36 haftamı tamamlayım sata göre ikizlerim erken gelmesin en az 36 inşallah:)ben hep sat a gore dogum yapiyorum canim,hatta benim gittigimdogum kursunda ebe hanim kafaniza bi tarih koyarsaniz o tarihde dogurma ihtimaliniz yuksek olur demisti, beyin rahim vucud vs kendini ayarliyormus iste : )
Bizim ilk zamanlar vardi ama son 1 bucuk aydir yok ama esim 2 gündür böylebende ina bagliorum çünkü evlenir evlenmez hamile kaldim ben :)
Yav sen nerde büyüdün Allah aşkına en olmadık şeyleri biliyorsun.
Bizde küçükken şeker pancarını haşlayıp yiyorduk. Çocukken çok severdim,kokusu şimdi burnuma geldi ama şimdi olsa hayatta yemem.bal gibi.
Bilmem bana ilaç ismi gibi geldi.
Siz.hala isim düşünmediniz mi?
iyi geceler kızlar
ne çok şey konuşmuşsunuz :)
Bende gyne sarro fenol olan kan ilacını içiyorum ama bende bulantı fln yapmıyor kabızlık ara ara oluyor ondan mı bilmiyorum. Ben sabah troid ilacı içtiğim için aç karınına, kani lacını kahvaltıdan snra açlık hissetmeye başlayınca içiyorum sonra 1 saat bişi yemiyorum üstüne. Sonra zaten baya açıkmış oluyorum bişiler atıştırıyorum 1 sat sonrasında.
Akşam yemeklerinden snrada vitamini decaviti içiyorum.
Ahh ahhh geçen gece rüyamda pasta görmüştüm ya eşim bana pasta aldı dün gece yedim pastayı perşembe şeker yüklemesi olacak ne çıkacak cidden çok merak ediyorum inş. şeker fln çıkmaz yaa bnm açlık şekerim 80-82-85 fln çıkıyordu 85i geçtiğini hatırlamıyorum hiç ömrümde sağlık ocağının kan testlerinde öle yazıyordu açlık bakıyorlar ya inş. 50 lilik içincede 140 i geçmez.
Bişi sorucam kızlar şimdi gitcem şeker yüklemesi yapılmasını isticem ya önce aç karnıma o şekerli suyu içmeden kan alcaklar demi açlık şekere bakmak için snra şekerli suyu içicem 1 saat geçicek kan alacaklar snra 1 saat daha geçicek kan alacaklar ve hepsinin sonucu çıkınca yorumlayacaklar dimi böyle olacak ?
Benim eşimin o gün tüm dersleri dolu benle gelemicek ve 3 kere kan alma işi olacaksa yaptırma diyor zaten kanın az diyor birde ben troide bakmalarınıda isticem kan vermişken.
Ahhhh bende öyle derdim ama maalesef dil Çıkarma zamanlarımız ve ev yemeği Yediriyorum üç haftadır öyle bir pişik oldu ki o sakin ağır abi oğlum dudakları titreye titreye ağlıyo hiçbirşey fayda etmiyor pazartesi doktora götüreceğim inşallahKalabalik okul. Yeni mud. yardincisinin yapacagi birsey yok.digerleri de raporsuz yapmaz. Haftaya son nobeti tutcam sonra raporu vercem ins.
ben de dogal zeytinyagi kullandim. Ilk 3 ay makyaj pamugunu suyla islatip sildim. Cok bulamissa poposunu yikadim kuruladim. Hic pisik yasamadik sukur. Ama cilt yapisi da etkili olabilir. Benim yaptiklarimdan olmayabilir. En iyi yontem su. Yika kurula tamam
Ahhhh bende öyle derdim ama maalesef dil Çıkarma zamanlarımız ve ev yemeği Yediriyorum üç haftadır öyle bir pişik oldu ki o sakin ağır abi oğlum dudakları titreye titreye ağlıyo hiçbirşey fayda etmiyor pazartesi doktora götüreceğim inşallah
Gecmis olsun canim pisik olduktan sonrasi zor. Cabuk iyilesir ins. Usumesinden korkmadan her kakada yikiyordum ek gidaya gecste yoksa hemen kizariveriyor. Yika kurula hvalandir hematan diye bir krem vardi ondn sur iyi gelir insAhhhh bende öyle derdim ama maalesef dil Çıkarma zamanlarımız ve ev yemeği Yediriyorum üç haftadır öyle bir pişik oldu ki o sakin ağır abi oğlum dudakları titreye titreye ağlıyo hiçbirşey fayda etmiyor pazartesi doktora götüreceğim inşallah
iyi geceler kızlar
Bende gyne sarro fenol olan kan ilacını içiyorum ama bende bulantı fln yapmıyor kabızlık ara ara oluyor ondan mı bilmiyorum. Ben sabah troid ilacı içtiğim için aç karınına, kani lacını kahvaltıdan snra açlık hissetmeye başlayınca içiyorum sonra 1 saat bişi yemiyorum üstüne. Sonra zaten baya açıkmış oluyorum bişiler atıştırıyorum 1 sat sonrasında.
Ahh ahhh geçen gece rüyamda pasta görmüştüm ya eşim bana pasta aldı dün gece yedim pastayı perşembe şeker yüklemesi olacak ne çıkacak cidden çok merak ediyorum inş. şeker fln çıkmaz yaa bnm açlık şekerim 80-82-85 fln çıkıyordu 85i geçtiğini hatırlamıyorum hiç ömrümde sağlık ocağının kan testlerinde öle yazıyordu açlık bakıyorlar ya inş. 50 lilik içincede 140 i geçmez.
Bişi sorucam kızlar şimdi gitcem şeker yüklemesi yapılmasını isticem ya önce aç karnıma o şekerli suyu içmeden kan alcaklar demi açlık şekere bakmak için snra şekerli suyu içicem 1 saat geçicek kan alacaklar snra 1 saat daha geçicek kan alacaklar ve hepsinin sonucu çıkınca yorumlayacaklar dimi böyle olacak ?
Benim eşimin o gün tüm dersleri dolu benle gelemicek ve 3 kere kan alma işi olacaksa yaptırma diyor zaten kanın az diyor birde ben troide bakmalarınıda isticem kan vermişken.
Az kalmış birazdan biter. Sizde gidip güzel bir kahvaltı yaparsınız.en güzel tarafı o.hemen sonuç çıkacak mı? Umarım güzel çıkar.Günaydın kızlarrrrr bol tepikler hepimize hastaneye geldik glikozu içtim bekliyorum ama midem fena oldu bide yavru kuşuma üzüldüm hem çok açız hemde sabahın köründe şekere maruz bıraktım şekeri içince sakinleşti Allahım yavrularımızı korusun yaptığımız yapacağımız hiç bişey onlara zarar vermesin Allahım
Bir kez açken alıyor kan sonra şekerli su içiyorsun, bir saatcik bekliyorsun sonra yeniden alıyor.iyi geceler kızlar
Günaydın. Neden ağrıyomuş ki bir yorum yaptı mı?Bu bacak ağrıları beni öldürece sadece gece ağrıyor. Dr söyledim ama ilaç vermeyi unuttu heralde sadece balık hapı verdi.
Oglumun adi barış. Illa B ile baslayan isim olmali gibi B li kiz adi ariyorum bulamiyorum. Var mi onerisi olan
Son iki haftadır Eskişehir'de eğitimdeydim. Ne kadar güzel bi şehir orası ya, sokaklar cıvıl cıvıl insanlar nasıl sevecen.gidip oraya yerleşesim geldi. Bu arada senin sınav nasıl geçti, birde 100lük şeker baktıracaktın sonuç iyidir umarım?Eskişehir canım4-13 yaş arası oradaydım. Annem babam da Eskişehir'imizde zaten. Ananemin ve babaannemin sobaları vardı. Kuzine sanırım ben beş yaşında falanken bir dönem bizim evde vardı. 80li yıllar zamanıydı.
Cok cnm sıkkın eşim benden cok uzaklasti bugün tatildi yarinda tatil eskiden benimle kalmak icin zaman kollarken bugun annesini annemi kahvaltiya cagirttirdi aksamda gezme yerleri aradi halasina gittik ve eve geldik dun aksam olduğu gibi bugunde totosunu döndü yattı yatma dedim kalk dedim kirk laf soyledim am degismedi uyudu iste sinirlerim tepeme cikti yarinda yapacak bisiler bulcak yine hic umrunda deilimeskiden bana sarilan geceleri bile kalkip kalkip öpen adam simdi yatagin en ucuna gidip uyuyo yanasmio bile (( napcam bilmiorm
Az kalmış birazdan biter. Sizde gidip güzel bir kahvaltı yaparsınız.en güzel tarafı o.hemen sonuç çıkacak mı? Umarım güzel çıkar.
Evet 25 dak kaldı 75 gr benimki açlık 87 1. 162 çıktı inşAllah 3. De iyi çıkar 162 biraz fazla gibi geldi bana ama doktor 3. Nün azalması önemli dedi bakalım banada çok gibi geldi ama bekliyoruzAz kalmış birazdan biter. Sizde gidip güzel bir kahvaltı yaparsınız.en güzel tarafı o.hemen sonuç çıkacak mı? Umarım güzel çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?