2015 Şubat Anneleri

ben hep sat a gore dogum yapiyorum canim,hatta benim gittigimdogum kursunda ebe hanim kafaniza bi tarih koyarsaniz o tarihde dogurma ihtimaliniz yuksek olur demisti, beyin rahim vucud vs kendini ayarliyormus iste : )
Hadi ya o zaman 36 haftamı tamamlayım sata göre ikizlerim erken gelmesin en az 36 inşallah:)

Bizim ilk zamanlar vardi ama son 1 bucuk aydir yok ama esim 2 gündür böyle bende ina bagliorum çünkü evlenir evlenmez hamile kaldim ben :)

Canım bende evlenir evlenmez hamile kaldım bir kere regl oldum 2. yok :)
Eşinle konuş bence deki 2 gündür bu halin beni etkiliyor ve buda bebeği etkiler sebebi nedir bu halinin de açıkca konuşalım de tatlı dille yaklaş.
Yada 2. bir yol süslen püslen işve yap bakalım sen yanaş öp fln belki ozmn harekete geçer hormonlar hep erkekten beklememek lazım kızlar bu işleri

Eskişehir canım 4-13 yaş arası oradaydım. Annem babam da Eskişehir'imizde zaten. Ananemin ve babaannemin sobaları vardı. Kuzine sanırım ben beş yaşında falanken bir dönem bizim evde vardı. 80li yıllar zamanıydı.

Benim 50g lıkta gittim açlık şekerine falan bakmadan içirdiler şekerli suyu. Sonra bir saat sonra kanımı aldılar. Şeker ve tiroide baktılar. Yani sadece bir kez kanımı aldılar. 100lük yüklemede ise önce açken kanımı aldılar sonra şekerli suyu içirdiler birer saat arayla üç kez daha kan aldılar yani toplamda dört kez kan aldılar.

Ahhhh bende öyle derdim ama maalesef dil Çıkarma zamanlarımız ve ev yemeği Yediriyorum üç haftadır öyle bir pişik oldu ki o sakin ağır abi oğlum dudakları titreye titreye ağlıyo hiçbirşey fayda etmiyor pazartesi doktora götüreceğim inşallah

Ahh canım geçmiş olsun. Yalnız Pazartesi'ye daha beş gün var yarın götürsen daha iyi değil mi? Dr unuz mu Pazartesi randevu verdi. Çocuk Dr u da çok önemli sanırım.

Gecmis olsun canim pisik olduktan sonrasi zor. Cabuk iyilesir ins. Usumesinden korkmadan her kakada yikiyordum ek gidaya gecste yoksa hemen kizariveriyor. Yika kurula hvalandir hematan diye bir krem vardi ondn sur iyi gelir ins

Gunaydin herkese oglum mideyi bozmus erkenden uyandi bana da uyanmak dustu
Isimler icin tskler yazdim hepsini dusuncez bakalim

Günaydın kızlarrrrr bol tepikler hepimize hastaneye geldik glikozu içtim bekliyorum ama midem fena oldu bide yavru kuşuma üzüldüm hem çok açız hemde sabahın köründe şekere maruz bıraktım şekeri içince sakinleşti Allahım yavrularımızı korusun yaptığımız yapacağımız hiç bişey onlara zarar vermesin Allahım

Az kalmış birazdan biter. Sizde gidip güzel bir kahvaltı yaparsınız.en güzel tarafı o.hemen sonuç çıkacak mı? Umarım güzel çıkar.

Bir kez açken alıyor kan sonra şekerli su içiyorsun, bir saatcik bekliyorsun sonra yeniden alıyor.
Gidip tıkınıyoruz sonra sonuç çıkıyor.
2 kez kan alıyor.

Bu bacak ağrıları beni öldürece sadece gece ağrıyor. Dr söyledim ama ilaç vermeyi unuttu heralde sadece balık hapı verdi.

Son iki haftadır Eskişehir'de eğitimdeydim. Ne kadar güzel bi şehir orası ya, sokaklar cıvıl cıvıl insanlar nasıl sevecen.gidip oraya yerleşesim geldi. Bu arada senin sınav nasıl geçti, birde 100lük şeker baktıracaktın sonuç iyidir umarım?

Sanırım korkuyorlar bebeğe bişey oluverecek diye,sarılmalarının kesilmesi falan hep ondan,onlarda biz gibi sendroma giriyorlar,bebişler doğsun inşallah düzelecekler

Az kalmış birazdan biter. Sizde gidip güzel bir kahvaltı yaparsınız.en güzel tarafı o.hemen sonuç çıkacak mı? Umarım güzel çıkar.
Evet 25 dak kaldı 75 gr benimki açlık 87 1. 162 çıktı inşAllah 3. De iyi çıkar 162 biraz fazla gibi geldi bana ama doktor 3. Nün azalması önemli dedi bakalım banada çok gibi geldi ama bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…