- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Bu bacak ağrıları beni öldürece sadece gece ağrıyor. Dr söyledim ama ilaç vermeyi unuttu heralde sadece balık hapı verdi.
Bu bacak ağrıları beni öldürece sadece gece ağrıyor. Dr söyledim ama ilaç vermeyi unuttu heralde sadece balık hapı verdi.
günaydın anneler :) hepinizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Rabbim bizi bu ülkede sevgi saygı insanlık içinde yaşamayı nasip etsin.
Son iki haftadır Eskişehir'de eğitimdeydim. Ne kadar güzel bi şehir orası ya, sokaklar cıvıl cıvıl insanlar nasıl sevecen.gidip oraya yerleşesim geldi. Bu arada senin sınav nasıl geçti, birde 100lük şeker baktıracaktın sonuç iyidir umarım?
Kızlar sata göre 26. Haftadayım ama usg de 29 hafta çıktı şimdi ben usg ye göre mi yoksa sata göremi doğum yaparım?
Aynı durumdayım işte bende anlatyığın gibiyim.Aynen, yarın doktora sorup başlarım inşallah.Benimki de erkek belki o da senin bebişrica ederim canım.
Vallahi seni çok iyi anlıyorum geceleri yatamıyordum içim cayır cayır yanıyordu yemek boruma kadar her yer yanıodu yatamıyordum oturur vaziyette öle boynu bükük uyuyordum yanlanarak sen geç kalmadn ilaç al bencede. Ben sabrettim ettim ama dayanamadım daha fazla. Benim oğluş zaten kafası midemin orada duruyor başı yukarda sanırım baskısından dolayı baya oluyor bende yanma.
Bizimki de erkek teyzesirica ederim canım.
Vallahi seni çok iyi anlıyorum geceleri yatamıyordum içim cayır cayır yanıyordu yemek boruma kadar her yer yanıodu yatamıyordum oturur vaziyette öle boynu bükük uyuyordum yanlanarak sen geç kalmadn ilaç al bencede. Ben sabrettim ettim ama dayanamadım daha fazla. Benim oğluş zaten kafası midemin orada duruyor başı yukarda sanırım baskısından dolayı baya oluyor bende yanma.
Amin esla , sana bişey sorucam,sanırım sen 75 lik şeker yüklemesi yaptırmıştın,onda kaç kez kan alınıyor...
ben artık bıktım resmen yatınca ağrıyor kalkınca birşey kalmıyor. çok değişik bir ağrı acımayla birlikte oluyor kalçamdan aşşağısı tutmuyor ağrıdan. doktora soracağım ama tahminimce yine magnezyum verir.
Vucut doğuma hazırlanırken kalça kemiklerinden açılmaya başlıyormuş ya onun ağrısı da olabilir belki.
ama çatı kemikleri iç tarafta değil midir :S çok değişik bir ağrı canım 3 gündür başladı daha önce yoktu. hadi kasma filan neyse de bu resmen ayağa kalkınca geçen bir ağrı. belki dediğin doğru olabilir artık son trimestire girdik hayırlısıyla bir atlatsak :)
36 ya sartlandirma kendini canimHadi ya o zaman 36 haftamı tamamlayım sata göre ikizlerim erken gelmesin en az 36 inşallah:)
özele gitme devlete gitDr um şeker sonucuna göre yine de bir diyetisyene gitmemi önerdi. 50lik yüksekti diyor 100lükte de bir değer yüksek sadece. Diyetisyenlerin de ilk muayeneleri çok pahalı oluyor yaw.
çok güçlü görünüyorsun demek ki, sen hiç nazlanmaz mısın sevdiklerineAh nerde o luks esobacim bi esim bi ben bi de kiz bisey oldu mu destek kuvvet nerde gurbette.esimin seyahatleri de sık oluyor onumuz gunlrde 15 gun kadar yok mesela kara kara düşünüyorum bisey bekldgme degil de insan tedbren bi ses nefes ariyor ama yok.bizimklere citlattim hadi babamn durum malum hastalgi muhim gelemz de ablam falan bile hic orali olmadi daha bi de alisiksn sen nolcak dedi dalga gecer gibi nasil batti icime halbuki ne hizmet bekliyorum ne bisey insan en azından iki dk cocugu pasliycak biri olsun ariyor bakimi icin de degil gonlunu eglmye maksat. Hani nerdeyse yednci aya grioz dunya hali hersey bize de iste yasanayan anlamio naslsa halleder o ne varki etiketi yapismis ustune gel bi de bana sor
özele gitme devlete git
çok güçlü görünüyorsun demek ki, sen hiç nazlanmaz mısın sevdiklerine
36 ya sartlandirma kendini canim
eltim gecen seneikizleri dogurdu demistim ya, 38. haftada serzryanla aldilar ,dahada duracaklardida tansiyon çikinca annede acil mudahale eettiler
baba olma psikolojisini atlatmaya çalışıyordur belki, biz salak saçma ağlıyoruz sinirleniyoruz ya onun tepkisi de böyledir.... kötü düşünmeeCok cnm sıkkın eşim benden cok uzaklasti bugün tatildi yarinda tatil eskiden benimle kalmak icin zaman kollarken bugun annesini annemi kahvaltiya cagirttirdi aksamda gezme yerleri aradi halasina gittik ve eve geldik dun aksam olduğu gibi bugunde totosunu döndü yattı yatma dedim kalk dedim kirk laf soyledim am degismedi uyudu iste sinirlerim tepeme cikti yarinda yapacak bisiler bulcak yine hic umrunda deilimeskiden bana sarilan geceleri bile kalkip kalkip öpen adam simdi yatagin en ucuna gidip uyuyo yanasmio bile (( napcam bilmiorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?