2015 Şubat Anneleri

Bu bacak ağrıları beni öldürece sadece gece ağrıyor. Dr söyledim ama ilaç vermeyi unuttu heralde sadece balık hapı verdi.

Günaydın canım,
Benim de ağrıyodu. Doktor mahnezyum verdi. Bayağı iyi geldi. Haplardan değil de suya dökülüp içilenden dedi özellikle

Bu bacak ağrıları beni öldürece sadece gece ağrıyor. Dr söyledim ama ilaç vermeyi unuttu heralde sadece balık hapı verdi.

ben artık bıktım resmen yatınca ağrıyor kalkınca birşey kalmıyor. çok değişik bir ağrı acımayla birlikte oluyor kalçamdan aşşağısı tutmuyor ağrıdan. doktora soracağım ama tahminimce yine magnezyum verir.

Artık her bir yerimiz ağrıyor,dün rahime sancı girdi tam da yatarken, şu 3 ay da kazasız bi geçeydi

günaydın anneler :) hepinizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Rabbim bizi bu ülkede sevgi saygı insanlık içinde yaşamayı nasip etsin.

Amin esla , sana bişey sorucam,sanırım sen 75 lik şeker yüklemesi yaptırmıştın,onda kaç kez kan alınıyor...

Bir de yemyeşildir Ankara onun yanında çok bozkır kalıyor. Sınav geçti gitti birdahaki sefere tekrar deniycez bakalım. 100lük şekerde dört sonuçtan biri yüksek çıkmış normalde şeker diyebilmek için iki tanesi yüksek olmalıymış. Ama Dr um 50 likte de yüksek çıkmıştı bir diyetisyenden fikir almakta yarar var dedi. Böyle işte canım. Hayırlısı olsun inşallah.

Kızlar sata göre 26. Haftadayım ama usg de 29 hafta çıktı şimdi ben usg ye göre mi yoksa sata göremi doğum yaparım?

sata göre canım bende sordum doktora benimde 2 hafta gibi bir süre önde çıkıyordu. doktor önemli değil ama satına göre doğum olur dedi. yani düşünsene satın 34. 35. hafta ama ultrason 37 38. hafta eğer satına göre doğarsa bu sefer erken doğum oluyor.

Aynı durumdayım işte bende anlatyığın gibiyim.Aynen, yarın doktora sorup başlarım inşallah.Benimki de erkek belki o da senin bebiş
Bizimki de erkek teyzesi Belki bizim sıpa da öyle duruyordur da ondandır bu reflü.Aynı senin anlattığım gibiyim bende bakalım doktor ne diyecek.

Amin esla , sana bişey sorucam,sanırım sen 75 lik şeker yüklemesi yaptırmıştın,onda kaç kez kan alınıyor...

yok canım 75lik yaptıracağım doğruda herhalde burada en son ben yaptıracağım pazartesi yapılacak daha benim. ama hemşire ilk açlık için alıcak sonra 2 kere daha alınıyor sanırım. toplamda 3 olması lazım.

Vucut doğuma hazırlanırken kalça kemiklerinden açılmaya başlıyormuş ya onun ağrısı da olabilir belki.

Vucut doğuma hazırlanırken kalça kemiklerinden açılmaya başlıyormuş ya onun ağrısı da olabilir belki.

ama çatı kemikleri iç tarafta değil midir :S çok değişik bir ağrı canım 3 gündür başladı daha önce yoktu. hadi kasma filan neyse de bu resmen ayağa kalkınca geçen bir ağrı. belki dediğin doğru olabilir artık son trimestire girdik hayırlısıyla bir atlatsak :)

kızlar mehaba nasılsınız bişey sorcam 2 .sezeryan kaçıncı haftada yapılıyor bi bilginiz varmı

Bir de vücudun dengesi değişiyormuş ya. Aklıma giydiğimiz terlikler ya da ayakkabılar da geliyor. Özellikle evde pek dikkat etmiyoruz ama uzun süre yemek ta da ev işçiyle uğraşırken belki yanlış terlik kullanıyoruzdur o da ağrıya neden olabilir. Yatınca ağrıması bence vücudun denge noktasında kaymalar olduğundan. Bir de hareket ederken çok hızlı hareket etmemek gerekiyormuş.

Hadi ya o zaman 36 haftamı tamamlayım sata göre ikizlerim erken gelmesin en az 36 inşallah:)
36 ya sartlandirma kendini canim
eltim gecen seneikizleri dogurdu demistim ya, 38. haftada serzryanla aldilar ,dahada duracaklardida tansiyon çikinca annede acil mudahale eettiler

çok güçlü görünüyorsun demek ki, sen hiç nazlanmaz mısın sevdiklerine

çok güçlü görünüyorsun demek ki, sen hiç nazlanmaz mısın sevdiklerine

Bu yapı meselesi sanırım. Yumuşak karnını göstermeme olayı. Benim de yakınlarım hep kendi şikayetlerini anlatır benimkileri bilmezler. Söyleyemiyorum ben. Her türlü sorunla tek başına uğraşmak da yıpratıyor insanı.

36 ya sartlandirma kendini canim
eltim gecen seneikizleri dogurdu demistim ya, 38. haftada serzryanla aldilar ,dahada duracaklardida tansiyon çikinca annede acil mudahale eettiler

Elti erkek kardeşlerin eşleri mi oluyordu? Görümce de eşin kız kardeşi di mi?

baba olma psikolojisini atlatmaya çalışıyordur belki, biz salak saçma ağlıyoruz sinirleniyoruz ya onun tepkisi de böyledir.... kötü düşünmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…