2015 Şubat Anneleri

Eskişehir kadar güzel bir şehir yoktur memleketim :)

Günaydın hanımlar :) sizinle bişey paylaşmak istiyorum, sanıyordum ki hamile olunca benden beklentiler artık biraz olsun azalır, yardımcı olur çevremdekiler. Tek Düşünen annesi oluyor insanı bu kanıya vardım . Yardıma geleceğini söyleyen hizmet bekliyor benden:) bugün fedakarlık adı Altında kullanılmamın son günü. Benimle aynı durumda olan varsa bu tarafa gelsin :)

tamam herkese anlatılmaz ama birileri olmalı nazlandığın içini dökebileceğin

Gerçekten yemyeşil bir de Mardin'den gidince cennete mi düştüm dedim
En azından insülinlik bir sonuç çıkmamış,eski beslenme düzeninle halledersin bence. Diyetisyenlerde çok pahalı değil bu arada anlaşmalı bir hastanede en fazla 50-60 muayene ücreti, devlet hastanelerinde de 12 lira uzman farkı ödüyorsun sadece ama tıp fakültelerinin muayene ücretleri değişebilir.geçikmeden git ama senin eski beslenme düzenini tavsiye edecek birde az az sık sık ye diyecek yani çok iyi bir uzmana denk gelmedikçe hepsi aynı şeyleri söylüyorlar.

Ben anneme bile buzdağının görünen yüzünü söylüyorum. Normalde herkese yardıma koşarım herkesin derdini dinlerim. Kendimle ilgili bişey paylaşamıyorum. Paylaşsam da sadece dinliyorlar sonra nasılsın diyen yok. Boşu boşuna kızıp sinirlenmek istemiyorum ben de.

benim annem şeker hastası diyetisyene gidiyor paralı değil gayette ilgili bir dr. bu arada benim ailemde eskişehirde

Aaaa be güzel hemşeri miyiz yani :) ben Ankara'da doğdum ama annem babam Eskişehir'li. Diyetisyeni devlet karşılıyorsa hemen gideyim. Zaten bir liste almamı söyledi Dr um sürekli takip değil sanırım.

tamam herkese anlatılmaz ama birileri olmalı nazlandığın içini dökebileceğin

Eşime açılıyorum çoğu zaman ama o da aciz güçsüz ağlayan insanları sevmez. Annemle çok az konuşabiliyorum çünkü annemin birsürü sağlık sıkıntısı olabiliyor Abi'm ve ablamın dertleriyle zaten dolmuş durumda kadıncağız. Babamı da üzmek istemiyorum yani hiç konuşacağım kimse yok. Ablamın bebişten haberi bile yok henüz. O da genelde kendini konuşur o yüzden uzak kaldım en yakınlarımdan. Okulda bir arkadaşım var onunla Dr ların istirahat vermesini falan konuştum. Bir ara aradı nasılsın dedi iyiyim dedim sonra benden iş için bişiler istemişti onları kullandığını falan anlattı. Bir ihtiyacın var mı diye kimse sormuyor.

Kızlarr acayip cnm sıkkın şeker yüksek çıktı çok moralim bozuk inşAllah bebeğim olumsuz etkilenmez. Napıcam şimdi

Doktorum bana da 75 lik yapacakmış da merak ettim,sağolasın :)

Aslında bir ara diyetisyene gittim ben geçen seneydi. Şimdi gittiğim hastanenin diyetisyeniydi ilk muayenede 250 tl alıyordu sonra her gidişimde 70 tl. Fazla gelmişti bana çünkü dediğin gibi benim beslenme düzenimi anlatıyordu. Zaten kas oranım yağ oranımdan fazlaydı. Kilo verdikçe kastan verdirdi kendi de şaşırmıştı. En son benim akşam yemeğini çok geç yememe bulmuştu sorunu. Biz yedi sekiz yıldır maalesef en erken 20:00-20:30 gibi yemek yeriz. Genelde ise 21:00ı geçer. Bundan önce yiyemiyoruz şimdi gittiğimde saati söylemiyim diyorum o yüzden başka diyetisyene bakayım.

Kızlarr acayip cnm sıkkın şeker yüksek çıktı çok moralim bozuk inşAllah bebeğim olumsuz etkilenmez. Napıcam şimdi

Dur bir dakika canım nasıl yüksek çıktı? Açlık şekerin düşüktü. Birinci saat 162 diyordun ikinci saat kaç çıktı? Tekrar 100g lıkla deniycek mi Dr un?

Bebeklere bişey olmayacak Allahın izniyle,yüksek çıksa en kötü ihtimal diyet verirler,bir arkadaşa diyet vermişler,2 gün önce normal doğumla sağlıkla bebişini kucağına aldı,üzme kendini bebişini....

geçmiş olsun, inşallah ikincide çıkmaz. Çok kilo aldın mı? belirtileri varmıydı?

Dur bir dakika canım nasıl yüksek çıktı? Açlık şekerin düşüktü. Birinci saat 162 diyordun ikinci saat kaç çıktı? Tekrar 100g lıkla deniycek mi Dr un?

hiç bi belirtim yok 8 kilo almışım tatlıyı ağzıma sürmem açlık 87 bi saat sonra 162 iki saat sobra önce164 çıktı sonra 149 sonra 184 makinayla ölçüm yapıyorlar artık sonuncuyu doğru dediler bende şaşkınım bebeğime o kadar şeker yedirdiğime mi üzüleyim yoksa yüksek çıktığına mı Allahımbebeğim etkilenmesin yeter

Canım panik yapma. Bu test bir sorun varsa önleyici tedbirler almak için yapılıyor zaten. Şimdiye kadar bişey olmamıştır olacak olsa testi daha erken haftalarda yaparlardı bundan sonrada ne gerekiyorsa yapılır bişey olmaz bebeğine. İçini ferah tut

Bi ara ben Taylan kümeliyi dinlemiştim" akşam 7den sonra yemek yemeyin demek saçmalık, gündüz yatıp gece çalışan insanların hepsinin obez olması lazım bu durumda" diyordu. Onun için diyorum klişe şeyler söyleyip standart listeleri uygulayan bir diyetisyene gitmenin hiç bir faydası yok gerçekten uzmanlara da güç yetmiyor (

zaten 100 tl den aşağı bi takım bulamazsın kolay kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…