evet de senin eltin gorumcen yokmu kiz niye bilmiyonki sen : )Elti erkek kardeşlerin eşleri mi oluyordu? Görümce de eşin kız kardeşi di mi?
evet de senin eltin gorumcen yokmu kiz niye bilmiyonki sen : )
eltim kayinimin kariisi
Eskişehir kadar güzel bir şehir yoktur memleketim :)Son iki haftadır Eskişehir'de eğitimdeydim. Ne kadar güzel bi şehir orası ya, sokaklar cıvıl cıvıl insanlar nasıl sevecen.gidip oraya yerleşesim geldi. Bu arada senin sınav nasıl geçti, birde 100lük şeker baktıracaktın sonuç iyidir umarım?
benim annem şeker hastası diyetisyene gidiyor paralı değil gayette ilgili bir dr. bu arada benim ailemde eskişehirdeDevlette de diyetisyen paralı değil mi? Onları devlet karşılamıyor diye biliyorum.
tamam herkese anlatılmaz ama birileri olmalı nazlandığın içini dökebileceğinBu yapı meselesi sanırım. Yumuşak karnını göstermeme olayı. Benim de yakınlarım hep kendi şikayetlerini anlatır benimkileri bilmezler. Söyleyemiyorum ben. Her türlü sorunla tek başına uğraşmak da yıpratıyor insanı.
Gerçekten yemyeşil bir de Mardin'den gidince cennete mi düştüm dedimBir de yemyeşildir Ankara onun yanında çok bozkır kalıyor. Sınav geçti gitti birdahaki sefere tekrar deniycez bakalım. 100lük şekerde dört sonuçtan biri yüksek çıkmış normalde şeker diyebilmek için iki tanesi yüksek olmalıymış. Ama Dr um 50 likte de yüksek çıkmıştı bir diyetisyenden fikir almakta yarar var dedi. Böyle işte canım. Hayırlısı olsun inşallah.
Günaydın hanımlar :) sizinle bişey paylaşmak istiyorum, sanıyordum ki hamile olunca benden beklentiler artık biraz olsun azalır, yardımcı olur çevremdekiler. Tek Düşünen annesi oluyor insanı bu kanıya vardım . Yardıma geleceğini söyleyen hizmet bekliyor benden:) bugün fedakarlık adı Altında kullanılmamın son günü. Benimle aynı durumda olan varsa bu tarafa gelsin :)
benim annem şeker hastası diyetisyene gidiyor paralı değil gayette ilgili bir dr. bu arada benim ailemde eskişehirde
tamam herkese anlatılmaz ama birileri olmalı nazlandığın içini dökebileceğin
Gerçekten güzel memleket.Büyükerşende durmamış çalışmış,küçücük şehirde görülecek bir sürü yer var.parkları,müzeleri,odunpazarı harika! Halkı da çok cana yakın ve nazik, çok sevdim çooook :)Eskişehir kadar güzel bir şehir yoktur memleketim :)
geçmiş olsun, inşallah ikincide çıkmaz. Çok kilo aldın mı? belirtileri varmıydı?Kızlarr acayip cnm sıkkın şeker yüksek çıktı çok moralim bozuk inşAllah bebeğim olumsuz etkilenmez. Napıcam şimdi
yok canım 75lik yaptıracağım doğruda herhalde burada en son ben yaptıracağım pazartesi yapılacak daha benim. ama hemşire ilk açlık için alıcak sonra 2 kere daha alınıyor sanırım. toplamda 3 olması lazım.
Gerçekten yemyeşil bir de Mardin'den gidince cennete mi düştüm dedim
En azından insülinlik bir sonuç çıkmamış,eski beslenme düzeninle halledersin bence. Diyetisyenlerde çok pahalı değil bu arada anlaşmalı bir hastanede en fazla 50-60 muayene ücreti, devlet hastanelerinde de 12 lira uzman farkı ödüyorsun sadece ama tıp fakültelerinin muayene ücretleri değişebilir.geçikmeden git ama senin eski beslenme düzenini tavsiye edecek birde az az sık sık ye diyecek yani çok iyi bir uzmana denk gelmedikçe hepsi aynı şeyleri söylüyorlar.
Kızlarr acayip cnm sıkkın şeker yüksek çıktı çok moralim bozuk inşAllah bebeğim olumsuz etkilenmez. Napıcam şimdi
Kızlarr acayip cnm sıkkın şeker yüksek çıktı çok moralim bozuk inşAllah bebeğim olumsuz etkilenmez. Napıcam şimdi
geçmiş olsun, inşallah ikincide çıkmaz. Çok kilo aldın mı? belirtileri varmıydı?
Dur bir dakika canım nasıl yüksek çıktı? Açlık şekerin düşüktü. Birinci saat 162 diyordun ikinci saat kaç çıktı? Tekrar 100g lıkla deniycek mi Dr un?
hiç bi belirtim yok 8 kilo almışım tatlıyı ağzıma sürmem açlık 87 bi saat sonra 162 iki saat sobra önce164 çıktı sonra 149 sonra 184 makinayla ölçüm yapıyorlar artık sonuncuyu doğru dediler bende şaşkınım bebeğime o kadar şeker yedirdiğime mi üzüleyim yoksa yüksek çıktığına mı Allahımbebeğim etkilenmesin yeterBebeklere bişey olmayacak Allahın izniyle,yüksek çıksa en kötü ihtimal diyet verirler,bir arkadaşa diyet vermişler,2 gün önce normal doğumla sağlıkla bebişini kucağına aldı,üzme kendini bebişini....
Canım panik yapma. Bu test bir sorun varsa önleyici tedbirler almak için yapılıyor zaten. Şimdiye kadar bişey olmamıştır olacak olsa testi daha erken haftalarda yaparlardı bundan sonrada ne gerekiyorsa yapılır bişey olmaz bebeğine. İçini ferah tutKızlarr acayip cnm sıkkın şeker yüksek çıktı çok moralim bozuk inşAllah bebeğim olumsuz etkilenmez. Napıcam şimdi
Bi ara ben Taylan kümeliyi dinlemiştim" akşam 7den sonra yemek yemeyin demek saçmalık, gündüz yatıp gece çalışan insanların hepsinin obez olması lazım bu durumda" diyordu. Onun için diyorum klişe şeyler söyleyip standart listeleri uygulayan bir diyetisyene gitmenin hiç bir faydası yok gerçekten uzmanlara da güç yetmiyorAslında bir ara diyetisyene gittim ben geçen seneydi. Şimdi gittiğim hastanenin diyetisyeniydi ilk muayenede 250 tl alıyordu sonra her gidişimde 70 tl. Fazla gelmişti bana çünkü dediğin gibi benim beslenme düzenimi anlatıyordu. Zaten kas oranım yağ oranımdan fazlaydı. Kilo verdikçe kastan verdirdi kendi de şaşırmıştı. En son benim akşam yemeğini çok geç yememe bulmuştu sorunu. Biz yedi sekiz yıldır maalesef en erken 20:00-20:30 gibi yemek yeriz. Genelde ise 21:00ı geçer. Bundan önce yiyemiyoruz şimdi gittiğimde saati söylemiyim diyorum o yüzden başka diyetisyene bakayım.
zaten 100 tl den aşağı bi takım bulamazsın kolay kolaykızlar hafta sonu ciciland a da gittik, orda gecelik , pijama takımları falanda vardı 35 den başlıyordu fiyatları yeride iyiydi, bi tane 3 lü vardı kısa kollu üst alt pijaması bi de sabahlığı tam takımdı yani , üst kısmı gecelik şeklindeydi kendim için düşününce dizkapağıma falan gelir heralde çok kullanışlı geldi bana hem pijaması hem gecelik hemde sabahlık fiyatı da 100 liraydı ama yalnız 1 renk ve beden kalmıştı : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?