hiç bi belirtim yok 8 kilo almışım tatlıyı ağzıma sürmem açlık 87 bi saat sonra 162 iki saat sobra önce164 çıktı sonra 149 sonra 184 makinayla ölçüm yapıyorlar artık sonuncuyu doğru dediler bende şaşkınım bebeğime o kadar şeker yedirdiğime mi üzüleyim yoksa yüksek çıktığına mı Allahımbebeğim etkilenmesin yeter
Haklısın , en azından fiziksel olarak yormama kararı aldım ben de, doktor kızdı cunku erken doğurma az hareket etmelisin diye . Kızdım ben de sömürenlereBen anneme bile buzdağının görünen yüzünü söylüyorum. Normalde herkese yardıma koşarım herkesin derdini dinlerim. Kendimle ilgili bişey paylaşamıyorum. Paylaşsam da sadece dinliyorlar sonra nasılsın diyen yok. Boşu boşuna kızıp sinirlenmek istemiyorum ben de.
Normalmiş gibi davrandı da ona çare bulalım dedi sonra yazmamış reçeteye bir şey. Ama çoğu kişide var ağrı sanırımGünaydın. Neden ağrıyomuş ki bir yorum yaptı mı?
bende anneme anlatmak istemem yada iyileşince anlatırım ama benim kuzenlerim,teyzem ve arkadaşlarım var onlar yanımda değiller ama tel.den bile yetişiyorlar sağolsunlar hatta temizlik yapılacaksa sen yapma biz geliriz ( eskişehirden) diyorlar burda da (istanbul) eşimin amcasının eşi var kadın çok hasta ama yapılcak birşey var mı, yemeğe gelin diye sürekli arar sorar... sen çok vericisin tamam ama etrafındakiler de biraz düşüncesizmiş senin derdin yok şükür ama nazlanmak yada ilgi beklemek başka birşeyEşime açılıyorum çoğu zaman ama o da aciz güçsüz ağlayan insanları sevmez. Annemle çok az konuşabiliyorum çünkü annemin birsürü sağlık sıkıntısı olabiliyor Abi'm ve ablamın dertleriyle zaten dolmuş durumda kadıncağız. Babamı da üzmek istemiyorum yani hiç konuşacağım kimse yok. Ablamın bebişten haberi bile yok henüz. O da genelde kendini konuşur o yüzden uzak kaldım en yakınlarımdan. Okulda bir arkadaşım var onunla Dr ların istirahat vermesini falan konuştum. Bir ara aradı nasılsın dedi iyiyim dedim sonra benden iş için bişiler istemişti onları kullandığını falan anlattı. Bir ihtiyacın var mı diye kimse sormuyor.
50lik mi 100 müKızlarr acayip cnm sıkkın şeker yüksek çıktı çok moralim bozuk inşAllah bebeğim olumsuz etkilenmez. Napıcam şimdi
Yok canım bide koldan aldılar kan bi daha bakacaklarmış bizde ordan çıkıo başka bi hastaneye gittik hemen bide orda yaotıralım dedik orada makineyle bakmıyorlar laboratuvarda çalışıyorlar yaptrdk az önce aradım sonuç için 93 çıkmış hangisine inanacağımı şaşırdım bide kendi yaptırdığım yerdeki sonuç gelsin bakalım ne çıkacak ama şaşkınım hiç beklemiyorfum şeker. Çünkü tatlıdan uzağım canımda istemiyor aşırı uiyen biri değilim 8/9 kilo ancak aldım nerden çıktı bu? Eşimde kızıp duruyor sıkıyosun canını diye offfffSanki son ölçümde hata yapmışlar gibi. Üç tane sonuc nasıl veriyorlar. O içtiğimiz şeker bebişi etkilemez inşallah canım etkileyecek olsa niye içirsinler kiTekrar 100 g lık deneyelim dedi mi Dr un yoksa direk diyet mi dedi?
Canım panik yapma. Bu test bir sorun varsa önleyici tedbirler almak için yapılıyor zaten. Şimdiye kadar bişey olmamıştır olacak olsa testi daha erken haftalarda yaparlardı bundan sonrada ne gerekiyorsa yapılır bişey olmaz bebeğine. İçini ferah tut
Bi ara ben Taylan kümeliyi dinlemiştim" akşam 7den sonra yemek yemeyin demek saçmalık, gündüz yatıp gece çalışan insanların hepsinin obez olması lazım bu durumda" diyordu. Onun için diyorum klişe şeyler söyleyip standart listeleri uygulayan bir diyetisyene gitmenin hiç bir faydası yok gerçekten uzmanlara da güç yetmiyor(
Hurma bağırsakları çalıştırıyor, afiyet olsun kuru üzüm stres alıyormuş bende günde 1 avuç yemeye Özen gösteriyorum ara öğün olarak tabi biraz daha tok tutsun diye leblebide yiyorum :)insan alışıyor bir süre sonra
şimdide gelip gittikçe ağzıma tıkıyorum 3-5 üzüm
ben birde hergün 1 tane hurma yiyorum çekirdeğini çıkarıp içine badem koyuyorum
bende anneme anlatmak istemem yada iyileşince anlatırım ama benim kuzenlerim,teyzem ve arkadaşlarım var onlar yanımda değiller ama tel.den bile yetişiyorlar sağolsunlar hatta temizlik yapılacaksa sen yapma biz geliriz ( eskişehirden) diyorlar burda da (istanbul) eşimin amcasının eşi var kadın çok hasta ama yapılcak birşey var mı, yemeğe gelin diye sürekli arar sorar... sen çok vericisin tamam ama etrafındakiler de biraz düşüncesizmiş senin derdin yok şükür ama nazlanmak yada ilgi beklemek başka birşey
Yok canım bir taneden ne olacak, akrabalar gitmiş gelmiş bizimde zemzemle hurma göndermişler saklıyorum bakalım bebiş doğunca damağına sürmek için :) Meryem annemiz öyle yapmışya yanlış hatırlamıyorsam. :) bende bir iki yedim aslında her ne olursa olsun geçenlerde bir yerde okudum, yerken Rabbim banada bebeğimede şifa ver bu nimetlerle dersek şifası daha çok olurmuş.O hurmalar bir de hacdan gelen hurmalar di mi? Bizimkiler de ümreye gitmişti gelirken getirmişler ama hurma yenmemeli diye yiyemiyordum. Günde bir taneden bişey olmaz sanırım
75 cnm50lik mi 100 mü
Yok canım bide koldan aldılar kan bi daha bakacaklarmış bizde ordan çıkıo başka bi hastaneye gittik hemen bide orda yaotıralım dedik orada makineyle bakmıyorlar laboratuvarda çalışıyorlar yaptrdk az önce aradım sonuç için 93 çıkmış hangisine inanacağımı şaşırdım bide kendi yaptırdığım yerdeki sonuç gelsin bakalım ne çıkacak ama şaşkınım hiç beklemiyorfum şeker. Çünkü tatlıdan uzağım canımda istemiyor aşırı uiyen biri değilim 8/9 kilo ancak aldım nerden çıktı bu? Eşimde kızıp duruyor sıkıyosun canını diye offfff
Fatma anamızın eli o,Iki soylem var birinde sancin baslayinca suya koyup ona okuyorlar sanirim meryem ve insirah sureleri okunuyordu yine de emin olmadan bisey demiim de o suda acildikca rahim de aciliyomus dogum kolaylasiyormus. Bi de suya koyup okuyup o sudan icilecegini soyleyenler de var biz de suya koymustuk okumustuk gerçi sezeryandi benm ama niyet önemli yine de cok kolay bir dogumum oldu ameliyat olmasna rağmen
Şükür sonunda gidiyorsun.iyi yolculuklar güle güle gidin.babamız uyanana kadar aç kalmayalım dedik ilk kahvaltımızı ettik
sonrasında çantamızıda alıp hooop memlekete yola cıkacağız tabi beyimiz ne zaman uyanırsa
Normalmiş gibi davrandı da ona çare bulalım dedi sonra yazmamış reçeteye bir şey. Ama çoğu kişide var ağrı sanırım
Yok canım bir taneden ne olacak, akrabalar gitmiş gelmiş bizimde zemzemle hurma göndermişler saklıyorum bakalım bebiş doğunca damağına sürmek için :) Meryem annemiz öyle yapmışya yanlış hatırlamıyorsam. :) bende bir iki yedim aslında her ne olursa olsun geçenlerde bir yerde okudum, yerken Rabbim banada bebeğimede şifa ver bu nimetlerle dersek şifası daha çok olurmuş.
Senle aynı benimki sen yazınca diyorum.ben artık bıktım resmen yatınca ağrıyor kalkınca birşey kalmıyor. çok değişik bir ağrı acımayla birlikte oluyor kalçamdan aşşağısı tutmuyor ağrıdan. doktora soracağım ama tahminimce yine magnezyum verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?