2015 Şubat Anneleri

SEker yuklemesi de gerdi seni bikac gune eski istahin gelir insallah Arada kuruyemis atistir bari

Ben de oda yapmadim basta sonra odasini ayirirken oda aldim oyuncak dolabi falan. Odasini benimsesin diye.

canim gecmis olsun size. Hastalij cok zor hamilelikte bu bebegin sana cekmesin alerjik olmasin ins

Ay insallah canim ya bu seferki babaya ceker de dirayetli olur inşallah

Direncin düşüyor belki de. Bol bol dinlenebilsen toparlarsın aslında.

firsat olmuyo ki aslinda hastayim diye meyveydi yemekti iyi beslnmye calistim toprlnym diye ama bunyeye yetsmiyo galiba yarin da full dersim sabahtan aksama oy oyy.. sabah yine toren var okulda bi ders de orda dikilcez simdiden kara kara dusunuyorm

Slm kizlar kapi nunarasindan bahsedilmis benimde kapi numaram bir ve ben hep bebegimin 1 subatta gelicegini dusunuyorum zaten sezeryan benim 1 subata odaklamistim kendimi tesaduf ildu vallahi hasta olanlara allah acil sifalar versin hamilelikte zor geciyo ins cabucak atlatirsiniz bende yarin sonuclari ogrenicem bakalil sekrr nasil cikmis

Ben bu hamileligmde hiçbir hazrlik yapamadim yapcak pek bisey yok diye salliyorym biraz da ama erken dogum vb okudukca insanin icine kurt düşüyor. Surekli hasta olup kostrmacada olmak da biseyleri dusunup planlmama frsat vermiyor. Doğum sonrasi mevlut icin biraz bişeylere hazrlansam iyi olacak buyuk kuzumun dogumgunuyle karnmdaki kuzumun dogumu allah izin verrse yakin olcak o yuzden mevlut dogumgunu bır bisey dusunuyorum memlktteyken yapar oyle donerm es dost akrba orda malum. Ama burda alisvers icin cok alternatif yok bildiginiz guvenilir guzel urunleri olan site ya da inatagram sayfasi varsa fikirlere acigim

Ay sabahtan beri kapi numarasi konusunu okudukca ben de bihos oldum bilincaltmda dogum tarhim 5 subat mi olur onu dusunuyorum. 5 subat olursa 39.hafta olur sanirim

Kanında yükselmişti ondan diçecem ama ara sıra oluyor öyle nedense.

yok yaa ondan değil benimki tam miskinlikten
herkes şimdi iyi uyu sonra bu günlerini arayacaksın deyip psikolojik baskı kurdu üerimde

Hic halim keyfim yok bu aksam hani hasta olmadan bunye coker kirginlik olur ya birden öyle bir enerjim bitti yuzum soldu surekli yatistayim hayir zaten kac gundur hastayim bu niye böyle oldu simdi onu cozemedm
Canım bence Mersin'de salgın var bu aralar.haftasonu Mersin'deydim Pazartesi Sabah bademciğim şiş uyandım sonra burnum tıkandı şimdi de iyice göçmüş durumdayım. Benim iki ablam orda yaşıyor bugün konuştum onlarda hastalanmışlar. Ben hemen zencefil+bal tüketmeye başladım bide bol bol memleketten gelen mandalinleri yiyorum,tavsiye ederim

kapı numarası ne beee
benim kapı numaram 105
ne yani ben bu çocuğu doğuramayacakmıyım

O bir kehanet Kuzum tutanlar olmus dikkatmizi cekti tesadufun bu kadri diye:) yslniz sen gokdelnde mi oturuyon rezidansta mi o nsl kapi no oyle:) daire kapisini diyoz bu ararada.105 yerine 10.5 alalim seninkini olma mi

valla dogrudur salgin vardr da o salgini bana zamannda bi salmislar geri alablen beri gelsin herdaim hastayim mubarek saka biyana burda hala oturmus bi mevsim yok hava bi sicak bi serin sogumadigna tan mikroplar kirilmiyor hava temzlnmio da haliyle hastalik salgin olmasi cok normal

Büyükler için çoktu gerçekten ama şimdiden alınacak şeyler değildi.

O bir kehanet Kuzum tutanlar olmus dikkatmizi cekti tesadufun bu kadri diye:) yslniz sen gokdelnde mi oturuyon rezidansta mi o nsl kapi no oyle:) daire kapisini diyoz bu ararada.105 yerine 10.5 alalim seninkini olma mi

hee kapı numarası yazınca ben evin numarası sandım ev numarası 105 daire numarası 2 katlı müstakil ev olduğundan yok altta dükkan dükkanın üstünde ben
şimdi ben 1 miyim 2 mi

Kapi numaram 8. Oglumda da ayni evdeydik 21 inde dogdu. Ozaman tutmamis ama simdi tutabilir 8 subat uygun. Ama ruyamda gordum tam gununde doguyordu 40+0 da.

Ogluma dr ilk muayenede 21 eylul dedi sonra 18 eylule degistirdi ama ilk soylenen tarihte dogdu. Bunda da once 17 subatti sonra 14 subat dedi. Tahminim yine 17 si olabilir. Sona kalanlardan olurum o zaman cogunuz ocak sonu ve subat basi dogurursunuz

Büyükler için çoktu gerçekten ama şimdiden alınacak şeyler değildi.
Elini yikarken ciksin diye tabure mesela. Ordaki gibi ergonomik yok baska yerde. Bu yaz degil sonraki yaza lazim olcak hepsi. Simdiden anlatiyorum ben de tecrube paylascam ya.

Elini yikarken ciksin diye tabure mesela. Ordaki gibi ergonomik yok baska yerde. Bu yaz degil sonraki yaza lazim olcak hepsi. Simdiden anlatiyorum ben de tecrube paylascam ya.
Evet kuzenime almıştık ordan. Bende oyuncak kutularına,sepetlerine özeniyorum. Bir sepet merakıdır gidiyor hevrsleniyorum ama ne koyacağımı bilmiyorum.
Bezlerini koyarım diyorum toz olur ne gerek var diyorlar. Ev zaten sepet dolu ama sürekli alasım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…