Ben bişi yiyemez oldum. Sanırım sınava da üzüldüm. Bişey yemek gelmiyor içimden. Sabah kahvaltıyı azıcık yapıyorum öğlen acıkmıyorum ama zorla bişiler yemeye çalışıyorum aama m ise birkaç gündür bişey yemiyorum. Ara öğün de yapmıyorum. Bebiş besleniyor mudur acaba
Ben de oda yapmadim basta sonra odasini ayirirken oda aldim oyuncak dolabi falan. Odasini benimsesin diye.
canim gecmis olsun size. Hastalij cok zor hamilelikte bu bebegin sana cekmesin alerjik olmasin ins
Direncin düşüyor belki de. Bol bol dinlenebilsen toparlarsın aslında.
Balım güzel bir isimOglumun adi barış. Illa B ile baslayan isim olmali gibi B li kiz adi ariyorum bulamiyorum. Var mi onerisi olan
Slm kizlar kapi nunarasindan bahsedilmis benimde kapi numaram bir ve ben hep bebegimin 1 subatta gelicegini dusunuyorum zaten sezeryan benim 1 subata odaklamistim kendimi tesaduf ildu vallahihasta olanlara allah acil sifalar versin hamilelikte zor geciyo ins cabucak atlatirsiniz bende yarin sonuclari ogrenicem bakalil sekrr nasil cikmis
Buralarin dogum, ucreti ne kadar ve muayne ucretleriTobb etü diye düşünüyorum. Dr um orayla bir de Bayındır'la çalışıyor. Görüşürüz belki
Kanında yükselmişti ondan diçecem ama ara sıra oluyor öyle nedense.
Ay sabahtan beri kapi numarasi konusunu okudukca ben de bihos oldum bilincaltmda dogum tarhim 5 subat mi olur onu dusunuyorum. 5 subat olursa 39.hafta olur sanirim
Canım bence Mersin'de salgın var bu aralar.haftasonu Mersin'deydim Pazartesi Sabah bademciğim şiş uyandım sonra burnum tıkandı şimdi de iyice göçmüş durumdayım. Benim iki ablam orda yaşıyor bugün konuştum onlarda hastalanmışlar. Ben hemen zencefil+bal tüketmeye başladım bide bol bol memleketten gelen mandalinleri yiyorum,tavsiye ederimHic halim keyfim yok bu aksamhani hasta olmadan bunye coker kirginlik olur ya birden öyle bir enerjim bitti yuzum soldu surekli yatistayim hayir zaten kac gundur hastayim bu niye böyle oldu simdi onu cozemedm
kapı numarası ne beee
benim kapı numaram 105
ne yani ben bu çocuğu doğuramayacakmıyım
Canım bence Mersin'de salgın var bu aralar.haftasonu Mersin'deydim Pazartesi Sabah bademciğim şiş uyandım sonra burnum tıkandı şimdi de iyice göçmüş durumdayım. Benim iki ablam orda yaşıyor bugün konuştum onlarda hastalanmışlar. Ben hemen zencefil+bal tüketmeye başladım bide bol bol memleketten gelen mandalinleri yiyorum,tavsiye ederim
13 idi 11 olmuş. Eskiden 14,5 falandıhadi ya o kadar farkediyormu
3 kademe dedigin nasil oluyor
8-9 falanmi simdi senin hgb degerin
Büyükler için çoktu gerçekten ama şimdiden alınacak şeyler değildi.Ikeadan lazimlik aldik cok ergonomik. Sonra masa sandalye oglum icin. Otoyol desenli hali. Yemek tabagi. Oyuncak kutusu. Degisik oyuncaklar. Nevresim. Bunlari hep kullaniyoruz bu ara. Yenidogan degil de ilerisi icin kullanisli seyler var. Bebek besigu dolabi ben de cok baktim da icime sindiremedim
O bir kehanet Kuzum tutanlar olmus dikkatmizi cekti tesadufun bu kadri diye:) yslniz sen gokdelnde mi oturuyon rezidansta mi o nsl kapi no oyle:) daire kapisini diyoz bu ararada.105 yerine 10.5 alalim seninkini olma mi
Elini yikarken ciksin diye tabure mesela. Ordaki gibi ergonomik yok baska yerde. Bu yaz degil sonraki yaza lazim olcak hepsi. Simdiden anlatiyorum ben de tecrube paylascam ya.Büyükler için çoktu gerçekten ama şimdiden alınacak şeyler değildi.
massalhin varmis, benim hiç 11 i geçmez oda SINIR zaten : )13 idi 11 olmuş. Eskiden 14,5 falandı
sen 105 sin :)))hee kapı numarası yazınca ben evin numarası sandım ev numarası 105 daire numarası 2 katlı müstakil ev olduğundan yok altta dükkan dükkanın üstünde ben
şimdi ben 1 miyim 2 mi
Evet kuzenime almıştık ordan. Bende oyuncak kutularına,sepetlerine özeniyorum. Bir sepet merakıdır gidiyor hevrsleniyorum ama ne koyacağımı bilmiyorum.Elini yikarken ciksin diye tabure mesela. Ordaki gibi ergonomik yok baska yerde. Bu yaz degil sonraki yaza lazim olcak hepsi. Simdiden anlatiyorum ben de tecrube paylascam ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?