2015 Şubat Anneleri

az once içtim ama dun unutmustum
beebk için gormuyorum ben ilaçlari, o anneden aliyor somuruyor zaten olan bana olucak :)
karnimdaki annemde bu azmis azcik insafli kullaniyimmi diycek ne gerekiyorsa hortum gibi çeker benden : )))
Evet o senden beslenir ama olsun onuda etkiler unutma sen mutfaga göz önne koyki aklına gelsin

Bu sohbeti çözemedim
ben dedimki sabahleyin
çocuklarimin iikiside kapi numarasina gore dogdu
kizimda 22 ydi ayin 22 sinde dogdu, oglumda 25 di 25 inde dogdu ayin

sonra gelen uç bes kisi kapi numarasiyla dr un dediig tarihin ayni oldugunu soyledi vs oyle giidyoz iste adres den dogumdan aydan gunden : )))

Evet o senden beslenir ama olsun onuda etkiler unutma sen mutfaga göz önne koyki aklına gelsin
valla çok goz onune koyamiyorum canim, korkarim ben çocuklar alir merak eder içer falan, pek yapmazlar ama çocuk sonuçta ..

Ben sepet değilde dolap içi kutucukları aldım 6 lı 3 boy olanından. Kendi gardolabımda var bebişin dolabına da aldım. Kullanışlı oluyo benim için.

hahahah seni 10.5 dan 11 yapalim o zaman : )
şubat benim için kara ay olmuştu ama bu laneti kaldıracağız inşallah
ablamın doğum günü eniştemin doğum günü sevgililer günü derken birde şimdi kızımın doğum günü geldi
7 şubatta doğsun ablamla aynı tarihte ikisini tek pastayla hallederiz

Kızlar bel ağrım var biraz, bugün başladı sizde de var mı?
Karnım büyümeden başladı bende bel ağrısı. Ne kadar masaj yaptırsam da fayda yok. Yan yatarken bacaklarının arasına yastık yada sırt üstü yatarken bel çukuruna yastık koymak iyi geliyo biraz. Burdakı arkadaşlara magnezyum vermiş doktorları. Ama venimki b vitamini iç ağrıyı yok etmez azaltır bu ağrı hamileliğin parçası dedi. Bende madem geçmiycekse kullanmayım kilo almayım dedim kendimce. Değerim zaten iyi

midem bulaniyor basim agriyor
uykum var ama yattim uyymadim, oturunca kalçam agriyor
ne yapicagimi sasirdim : (

Yarın sabah tetonoz 2. Doz aşım var. Bu aralar sol kalçamda batma oluyor, canımı yakıyor. Birde pubik kemiği ağrısı var bende fenA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…