Nasıl Yani Canım Ayrıntılı Yazsana Biraz Tütü Tarzı Bişey Gibi
Bilmiyorum cnm iki gündür ishalim karın ağrısı yaptı bide. Dün yüklemeden 10 dak sonra bile hemen çıktım tuvalete bu sabahta devam ediyor doktor geçmezse gel dedi rahim kaslarına etki yapıyormuş çok sinirlerim bozuk iki gündür üst ğste keşke hiç yaptırmasaydım dedim
80 miii çok uygunmuş lazmsa tabiki allKızlar Nasılsıniz alışveriş ne alemde az kaldı doğuma :) haber verim söylemesi benden :) gratis te % 50 indirim varmış bugün.unibaby ıslak mendil veya bebe yağı düşünenler alsın ben alcam.alisverisi bitirdim sayılır Hamdolsun temizlik ürünleri hariç hersey tamam gibi.yalniz bsy sorcam şimdi mobilya beşik alcak annem. Ama ilk aylar için yatakodasina salona taşınacak küçük bi beşik almayi düşünüyorum sepet beşik deniyor 80 lira sizce netten alım mi
Canım o limonu yarın şekerli suyun içine sıktıracaklar öyle içeceksin. Tadını biraz olsun hafifletiyo. Ben kızımda öyle yapmıştım. Bana limon fln diyende olmadı, internetten görmüştüm yanımda götürmüştüm.ya kızlar ben bu devlet hastanesine ilk gittiğimde de böle ilgisizlerdi.
Günüm geçti gittim dr.a byndı ozmn kadındoğumcu dr. dedim günüm geçti gebelikten şüpheleniyorum bakarmısınz tmm dedi kan verdim snra sonucu aldık evet gebesin dedi çıktısını verdi ben kadına bakıyorum kadın bana dedim benim ilk gebeliğim ee bundan sonra ne olacak bana kaldırıp diyor ki bana kanda bak dedin baktım diyor başka bişi yapmıyor söylemiyor sinir oldum dedim bu süreçten snrası napıcam bişiler söylemicekmisinz önermicekmisiniz o zmn folikasit yazdı verdi buna başla dedi şimdi usgde gözükmez dedi 15 gün snra gel dedi. Ay gittim 15 gün snra kadın baktı eski bir cihazı var kese var dedi ama bebeği göremiyorum dedi başka yere gönderdi orada da nemrut bir radyoloji uzmanı baktı dedim bebek var mı gördünüz mü kalbi atıyor mu bağırdı bana eline rapor vercem dedi git dr.un söyler Allahım salak adam ya bana bebek yok denmiş beni daha bekletiyor ekranda gördün söle işte kalp atımı varsa dinlet demi yok elime kağıt verdi ozmn okuduk canlı tek bebek var die yazmış düzenli kalp atımı vardır yazmış. Yani bunların yanına düzenli de gitsen tavırları aynı insan değil bunlar hepsi nemrut yüzlü aldıkları para haram olsun cidden hak etmiyorlar. Ayrıca canım ben limonu napcam tabak nie bardak nie bilmiyorum ki kndim evde yapayım bana pudra tozu gibi bişi verdiler glukozmuş diğerlerini de al gel dediler. yani saçma geldi bana taaa artvinde bile hazır şişede yapılı olarak ücretsiz verdiler kıza içti orda yaptılar. burası istnbulun göbeği ya güya istinye birde. Sinirlerimi hoplattılar orada güzel bir haşladım zaten onları geldim eve snra. Yarın bir daha gidicem işte eğer ki açlık kanları vermeden önce olayın böle gideceğini öğrensem hiç kan vermz gider başka yerde yapardım canım ama bnm kanım zaten düşük 2 tüp kan verdim yazık o yüzden ya sabır diyip yarında gidicem yine nemrutların yanına. Kendi hast. uzak bir daha yol parası da vermiyim üstüne die burda yaptırayım dedim yoksa ah bilsem böle olacak lanet olsun bunlara gider kndi hast. yaptırırdım.
ya kızlar ben bu devlet hastanesine ilk gittiğimde de böle ilgisizlerdi.
Günüm geçti gittim dr.a byndı ozmn kadındoğumcu dr. dedim günüm geçti gebelikten şüpheleniyorum bakarmısınz tmm dedi kan verdim snra sonucu aldık evet gebesin dedi çıktısını verdi ben kadına bakıyorum kadın bana dedim benim ilk gebeliğim ee bundan sonra ne olacak bana kaldırıp diyor ki bana kanda bak dedin baktım diyor başka bişi yapmıyor söylemiyor sinir oldum dedim bu süreçten snrası napıcam bişiler söylemicekmisinz önermicekmisiniz o zmn folikasit yazdı verdi buna başla dedi şimdi usgde gözükmez dedi 15 gün snra gel dedi. Ay gittim 15 gün snra kadın baktı eski bir cihazı var kese var dedi ama bebeği göremiyorum dedi başka yere gönderdi orada da nemrut bir radyoloji uzmanı baktı dedim bebek var mı gördünüz mü kalbi atıyor mu bağırdı bana eline rapor vercem dedi git dr.un söyler Allahım salak adam ya bana bebek yok denmiş beni daha bekletiyor ekranda gördün söle işte kalp atımı varsa dinlet demi yok elime kağıt verdi ozmn okuduk canlı tek bebek var die yazmış düzenli kalp atımı vardır yazmış. Yani bunların yanına düzenli de gitsen tavırları aynı insan değil bunlar hepsi nemrut yüzlü aldıkları para haram olsun cidden hak etmiyorlar. Ayrıca canım ben limonu napcam tabak nie bardak nie bilmiyorum ki kndim evde yapayım bana pudra tozu gibi bişi verdiler glukozmuş diğerlerini de al gel dediler. yani saçma geldi bana taaa artvinde bile hazır şişede yapılı olarak ücretsiz verdiler kıza içti orda yaptılar. burası istnbulun göbeği ya güya istinye birde. Sinirlerimi hoplattılar orada güzel bir haşladım zaten onları geldim eve snra. Yarın bir daha gidicem işte eğer ki açlık kanları vermeden önce olayın böle gideceğini öğrensem hiç kan vermz gider başka yerde yapardım canım ama bnm kanım zaten düşük 2 tüp kan verdim yazık o yüzden ya sabır diyip yarında gidicem yine nemrutların yanına. Kendi hast. uzak bir daha yol parası da vermiyim üstüne die burda yaptırayım dedim yoksa ah bilsem böle olacak lanet olsun bunlara gider kndi hast. yaptırırdım.
Bende detaylı icin gittim ayni dedigin gibi hamileyim ben bi f bloga git bi r bloga git nerdr bilmiorm yagmur yagio hastalandim o gun bisi soruyorum cevap vermio agzindan kelimeleri cimbizla aliorumya kızlar ben bu devlet hastanesine ilk gittiğimde de böle ilgisizlerdi.
BEŞİĞİN KENARlarını pembe kurdele ile sar. altı kısımına senın dedıgın gıbı lastıkle tül geçir. lastiğin kenarlarına da yine kelebek süs dikersinKızlar Bir Konuda Yardımınıza Ve Fikirlerinize İhtiyacım Var. Şimdi Bizim Prensesin Beşiği Bambu Beşik Hediye Geldi Bana. Ben İçine Uyku Seti Aldım Ama İstiyorumki Biraz Daha Süsliyim Cibinliği Falan Olsun. Dışarda Çok Para İstiyolar. Sizce Ben Evde Kendim Nasıl Süslerim Neler Yapabilirim. Beşiğin Resmi Aşağıdaki Gibi
Eki Görüntüle 1287166
200 ve üstü markasına ve özelliklerine göre değişiyordu kuzumyağlılardasn bende duydum çok tavsiye ettiler bulursak ondan alabilirm ne kadarmış fiyatı
sağol canım benimMasallag oglusa gayet iyi. Islerin en zor zamani simdi allah kolaylik versin bi an once atlatrsin insallah tasinma isini canim
masallah kuzuna insallah sorunsuz normal dogum nasip olur hepmze
saglik olsun bisekilde vercez insallah
Canim hic uzulme vardir bunda da bi hayir sen elinden geleni yaptin universte islerini iyi biliyorsun zaten bu tarz seylerde her zaman emek vermek yetmiyor ins hakkini alcagin zaman da gelir
80 miii çok uygunmuş lazmsa tabiki all
ben gıttım ıkı dakıka da bebek gördüm geldım. 4 günlük minicik daha 4 kilo 200 gr doğmuş yüzü tombik ama çok minik yinede . sürekli emiyor ama maşallah hıc ağlamıyor.
annesı gece mama verıyormus ablam neden mama verıyorsun dedı ay uğraşamıyorum dedı. milletin uykusu ne kadar kıymetli.
ben gıttım ıkı dakıka da bebek gördüm geldım. 4 günlük minicik daha 4 kilo 200 gr doğmuş yüzü tombik ama çok minik yinede . sürekli emiyor ama maşallah hıc ağlamıyor.
annesı gece mama verıyormus ablam neden mama verıyorsun dedı ay uğraşamıyorum dedı. milletin uykusu ne kadar kıymetli.
bulursun canim ordada , bende forumlarda duyup gorup almistim ...Ben de kangru istiyorum aslında. Markası ne canım memnunsun anladığım kadarıyla. Burda bulamazsak Fransa'dan alalım.
Tamam Canım Hafta Sonu Gidip Tül, Kurdela vs. Bişeyler Alıyım Bakalım Yapabilcekmiyim. Yapammasam Öle Boş Kullanırım Napım :)BEŞİĞİN KENARlarını pembe kurdele ile sar. altı kısımına senın dedıgın gıbı lastıkle tül geçir. lastiğin kenarlarına da yine kelebek süs dikersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?