dur bi deyim ne diycekTamam işte sen azıcık çıtlat böyle bişey istediğini eşine bak o sana ne güzel yataklar hazırlıcaktır. Hatta diğer bebişlerinle birlikte hazırlayıp sana sürpriz bile yapabilirler.
Allah aşkına şunun resmini yükleme bakalım. Birde o Almanyada yaşamıyor mu? Burda almanyada yaşayan varsa baksın nerden almış
he kiz litchi nasil bi tulum bu marka falan yazmiyormu ustunde
meryeme desek gondermezmi buyumustur onun kizi artik giymiyodur : )
ciddiyim heaa dalga egçmiyorum,faceden falan bi yerden ula$sak nerden aldigini soyler herhalde uzerinde yazar markasi sonuçta
Ben hominigırtlak yiyorum. Bebek maşallah bir kilo olmuş ama kemik gelişimi bir hafta geride.yani yemekle alakalı olacağını sanmam. Doktor önemli değil değişir dedi
Ben hominigırtlak yiyorum. Bebek maşallah bir kilo olmuş ama kemik gelişimi bir hafta geride.yani yemekle alakalı olacağını sanmam. Doktor önemli değil değişir dedi
Sen hep güzel yanlarını görüyosun canım :) ne mutlu sana. Benimde en büyük korkum çocuğuma çok karışıcaklar. Yaşım küçük ya bide herşeye karışıyolar. Halbuki kendimi çok geliştirmeye çalışan çok kitap okuyan biriyim herşeyin iyisini öğrenmeye çalışıyorum. Ama tabiki hiçbi fikrim önemsemmiyosaol canim
valla bilmemki ben herseyi oldugu gibi kabul ettim hayatimada oyle devam ediyorum
aa bak mesela bizim evde lohusa problemi hiç olmaz, evde çocuk baba ve benden kimse olmuyor, karisan eden yok kimse sana ellemyince ses etmeyince hersey gulluk gulistanlik oluyor
ben çocuklarimi istedigim gibi yetistiriyorum mesela, iki ay izinde fitil olup geliyorum,çocugun elinden cipsi dondurmasi eksik olmuyor dede sayesinde, SIKA SIKA disler çuruyor resmen, evimi oyle ozluyorumkii
hasta olduklarinda kolay kolay dr agitmem,gitsem ilaci kullanmam kocamida alistirdim artik kendime baslarda sorun ederdi ama gorduki ben hakliyim hiç karismaz hasta olduklarinda, bildigimi okurum :))) ( hastalikdan kastim ates oksuurk vs klasik çocuk hastaliklari )
Kızzz Külotluçorap değil mi?Bebeğin yüzünü göstermiyor ama kıyafet belli şu linkte
http://mobile.beyazgazete.com/foto-galeri/18789.html?p=0
O ne ki? İştah kesilmesini en son 1950 de aşık olmuştum o zaman yaşamıştım.Benim de yemem kesildi. Sinir oluyorum kendime. Yemek zamanı diye düşünmesem tüm gün bişey Yemicem nerdeyse. Hiç böyle olmazdım ben
Ben her akşam bir miktar yiyorum bağımlılık oldu hemde cidden sıkıntıya iyi geliyor. Soda ve kabak çekirdeği vazgeçilmezim ama sanki sodayı abartıyorum.Bugun kabak çekirdeğinin stresi önlediğini içinde magnezyum bulunduğunu öğrendim. Arada bir yemekte fayda var.
kaç yasindasin sen canimSen hep güzel yanlarını görüyosun canım :) ne mutlu sana. Benimde en büyük korkum çocuğuma çok karışıcaklar. Yaşım küçük ya bide herşeye karışıyolar. Halbuki kendimi çok geliştirmeye çalışan çok kitap okuyan biriyim herşeyin iyisini öğrenmeye çalışıyorum. Ama tabiki hiçbi fikrim önemsemmiyo
Kızzz Külotluçorap değil mi?
O ne ki? İştah kesilmesini en son 1950 de aşık olmuştum o zaman yaşamıştım.
Ben her akşam bir miktar yiyorum bağımlılık oldu hemde cidden sıkıntıya iyi geliyor. Soda ve kabak çekirdeği vazgeçilmezim ama sanki sodayı abartıyorum.
Karnim sert ama bu basindan beri boyle oyle bugune ozel gobeknortasi degil cok sukur beni rahatlattin su an:)sag kasigimda agri var sanki damar agrisi gibi su an tarif edebildom mi bilmiyorumtek tarafli nasil oluyor ki canim
karniyin sag yada sol tarafi sertlesirse o beebek top oluyor demek kendi kendine oynuyor yani içerde : )
ama tam gobegin ortasi sertlesiyorsa o zaman rahim kasilmasi oluyor ..
kizlatr simdi bi videoya bakdim yorumlaar guluyordum çok acidi karnimin alti, halada aciyor : ((((((((
kipirdasam sizliyor valla gobegimin alti :s
AYY valla guldugume gulecegime pi$man oldum ya ilk defa boyle bisey olduAman dikkat canım. Güldükçe beynin vücuduna mutluluk yaymıştır bebiş de mutlu olmuştur. Bebişinin cinsiyeti belli oldu mu bu arada? Söylediysen kaçırmış olabilirim.
anladim canim, ben dogum kursunada katildim,hamileliklrrdede hep ebe takibi altinda idim, hep ayni seyi anlatiyolardi beynime kazindi artik :)Karnim sert ama bu basindan beri boyle oyle bugune ozel gobeknortasi degil cok sukur beni rahatlattin su an:)sag kasigimda agri var sanki damar agrisi gibi su an tarif edebildom mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?