2015 Şubat Anneleri

Tamam işte sen azıcık çıtlat böyle bişey istediğini eşine bak o sana ne güzel yataklar hazırlıcaktır. Hatta diğer bebişlerinle birlikte hazırlayıp sana sürpriz bile yapabilirler.
dur bi deyim ne diycek
basla hiç isim gucum yokmu der kesin : )))))

Altı kırmızı ayaklı bir alt. Üstü de lacivert beyaz çizgili

Ben hominigırtlak yiyorum. Bebek maşallah bir kilo olmuş ama kemik gelişimi bir hafta geride.yani yemekle alakalı olacağını sanmam. Doktor önemli değil değişir dedi

Benim de yemem kesildi. Sinir oluyorum kendime. Yemek zamanı diye düşünmesem tüm gün bişey Yemicem nerdeyse. Hiç böyle olmazdım ben

Ben hominigırtlak yiyorum. Bebek maşallah bir kilo olmuş ama kemik gelişimi bir hafta geride.yani yemekle alakalı olacağını sanmam. Doktor önemli değil değişir dedi

hımm anladım ben aynen devam edeyim dr lar normal karşılıyor bu durumları galiba.Teşekkür ederim

Bugun kabak çekirdeğinin stresi önlediğini içinde magnezyum bulunduğunu öğrendim. Arada bir yemekte fayda var.

Sen hep güzel yanlarını görüyosun canım :) ne mutlu sana. Benimde en büyük korkum çocuğuma çok karışıcaklar. Yaşım küçük ya bide herşeye karışıyolar. Halbuki kendimi çok geliştirmeye çalışan çok kitap okuyan biriyim herşeyin iyisini öğrenmeye çalışıyorum. Ama tabiki hiçbi fikrim önemsemmiyo

Bugun kabak çekirdeğinin stresi önlediğini içinde magnezyum bulunduğunu öğrendim. Arada bir yemekte fayda var.
Ben her akşam bir miktar yiyorum bağımlılık oldu hemde cidden sıkıntıya iyi geliyor. Soda ve kabak çekirdeği vazgeçilmezim ama sanki sodayı abartıyorum.

kizlatr simdi bi videoya bakdim yorumlaar guluyordum çok acidi karnimin alti, halada aciyor : ((((((((
kipirdasam sizliyor valla gobegimin alti :s

kaç yasindasin sen canim
akil yasta deil bastadir
kendim ailemi bilmiyorumda esimin ailesiyle geçinemzdim ben bi susuarum iki susuarim sonra tam kk daki bdv lik konu olurum :)))))))))))))

Ben her akşam bir miktar yiyorum bağımlılık oldu hemde cidden sıkıntıya iyi geliyor. Soda ve kabak çekirdeği vazgeçilmezim ama sanki sodayı abartıyorum.

Migros'tan istedim bakalım yarın getirirlerse ben de yerim bu Arada kavrulmamış ama çekirdeği çıkarılmış olarak peyman marka satıyor. Ben kavrulmuş aldım çitlemesi stres atar diye ama kavrulmamışta da omega üç var geçen konuşmuştuk.

tek tarafli nasil oluyor ki canim

karniyin sag yada sol tarafi sertlesirse o beebek top oluyor demek kendi kendine oynuyor yani içerde : )
ama tam gobegin ortasi sertlesiyorsa o zaman rahim kasilmasi oluyor ..
Karnim sert ama bu basindan beri boyle oyle bugune ozel gobeknortasi degil cok sukur beni rahatlattin su an:)sag kasigimda agri var sanki damar agrisi gibi su an tarif edebildom mi bilmiyorum

kizlatr simdi bi videoya bakdim yorumlaar guluyordum çok acidi karnimin alti, halada aciyor : ((((((((
kipirdasam sizliyor valla gobegimin alti :s

Aman dikkat canım. Güldükçe beynin vücuduna mutluluk yaymıştır bebiş de mutlu olmuştur. Bebişinin cinsiyeti belli oldu mu bu arada? Söylediysen kaçırmış olabilirim.

Aman dikkat canım. Güldükçe beynin vücuduna mutluluk yaymıştır bebiş de mutlu olmuştur. Bebişinin cinsiyeti belli oldu mu bu arada? Söylediysen kaçırmış olabilirim.
AYY valla guldugume gulecegime pi$man oldum ya ilk defa boyle bisey oldu
bebis erkek canim hayirliisyla

Karnim sert ama bu basindan beri boyle oyle bugune ozel gobeknortasi degil cok sukur beni rahatlattin su an:)sag kasigimda agri var sanki damar agrisi gibi su an tarif edebildom mi bilmiyorum
anladim canim, ben dogum kursunada katildim,hamileliklrrdede hep ebe takibi altinda idim, hep ayni seyi anlatiyolardi beynime kazindi artik :)

dr a git yinede için rahat eder ama dogumla ilgili rahim kasilmasi olduugnu sanmiyorum seninkinin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…