Kabak cekirdegine bayiliyorum yalniz tuzu tansiyonumu oynatir diye korkuyoum. Soda icin de 1 sise tavsiye ediliyo sanirim. Sen kac sise iciyosun ?Ben her akşam bir miktar yiyorum bağımlılık oldu hemde cidden sıkıntıya iyi geliyor. Soda ve kabak çekirdeği vazgeçilmezim ama sanki sodayı abartıyorum.
tmm canım. randevularıda dolu kaçak girmeye çalışcam:)ay saol canim, bakalim ne diycek dr yarin, mutlaka yaz hemen olurmu dr dan çikinca
dün nefes darlığı diyoduk ya bak benim takvimde bugun ne yazıyoHmm bana daha takviye yapılabilir demek ki. Sen de çok ağrın olmadıkça iki alma en iyisi canım.
Ben hafta olarak sizden gerideyim ama benimde nefesim çok daralıyo. Sık sık camı açıp temiz hava alıyorum biraz rahatlıyorum.Fal gibi gerçekten çıktı
hahaha yok o kadarad deil tek çocuk konusundada dinlemeyin kocanizi : )))ben daha doğurmadan 2. çocuğu istiyorum ama eşim kesinlikle istemiyor. çok acı çektin çok üzüldün yeter bir tane diyor. umarım 30 u geçmeden ikna olur da yaparım oğluma bir kardeş. benim hem kız kardeşim hem erkek kardeşim var onlarsız bir hayat düşünemiyorum. canlarım ciğerlerim benim hele elimde büyüyen erkek kardeşimin yeri çok ama çok ayrıdır. kız kardeşimle aramda fazla yaş farkı yok 2 yaş var ama erkek kardeşimle 10 yaş. şimdi boyumuzu geçmiş olmasına rağmen hala bebeğimiz gibi geliyor o bize. rabbim herlese kardeş sevgisi tattırsın inşallah.
geçmis olsun canim, simdi nasil oglunOglum ateslendi gece nobetindeyim. Suya soktum titreye titreye. Bugun aksam gelemedim gecmisi okuyamadim ne cok yazmissiniz simdi de oku oku bitmedi
a bak ben onu çok iyi yapiyorum, 4 gun hastanede kaliyorumlohusa yatağını bilmem de , doğum sonrası tantanasız iyi bi uyku çekmek istiyorum, bi de inş. normal doğum olurda şöyle rahat bi gerinebilirim sanırsam sezeryanda dikişlerden dolayı yine gerinme işi sonraya kalır
hayirli haberlerle gel insallah canim ..tmm canım. randevularıda dolu kaçak girmeye çalışcam:)
Yok canım ben bişi vermedim sadece 12.haftamda nöbet tutamaz raporu vermiştim o kadararkadaşlar günaydın. çalışan anneler hamile olduklarına dair bir belge verdiniz mi muhasebenize. Doğum izni ile ilgili yasal düzenlemelerde öncelikle hamilelikle ilgili hastaneden belge alınarak muhasebe veya insan kaynaklarına veriliyor diyor.
Aaa aynısı bana da oluyor hatta çok saçma ama bebisim üşüyormu acaba dedim :))) 37 derecede nasıl usucekse :)) ama bnm daha kısa sürüyor heralde daha değişik tarz bi hareket yapıyor dedimGünaydın CanlarrrrBenim Karnımda Akşamdan Beri 10-15 Saniye Süren Titreme Tarzı Bişey Oluyo Netten Baktım Ama Ne Olduğunu Bulamadım. Sizde de Oluyomu Yada Ne Olduğunu Bilen Varmı
gunaydin canimGünaydın CanlarrrrBenim Karnımda Akşamdan Beri 10-15 Saniye Süren Titreme Tarzı Bişey Oluyo Netten Baktım Ama Ne Olduğunu Bulamadım. Sizde de Oluyomu Yada Ne Olduğunu Bilen Varmı
BEnde şimdi mali müşavirimizi aradım gerek yok dedi. sadece aldığın her raporu zamanında bize gönder dedi. artık şu izin zamanlarımız gelse diyorumYok canım ben bişi vermedim sadece 12.haftamda nöbet tutamaz raporu vermiştim o kadar
arkadaşlar günaydın. çalışan anneler hamile olduklarına dair bir belge verdiniz mi muhasebenize. Doğum izni ile ilgili yasal düzenlemelerde öncelikle hamilelikle ilgili hastaneden belge alınarak muhasebe veya insan kaynaklarına veriliyor diyor.
a bak ben onu çok iyi yapiyorum, 4 gun hastanede kaliyorum
e gelen giden yok, koca ise gidiyor, arada yanima ugruyor ama yalnizim, nerdeyse 4 gun full uyyorum tabi çocukda uyyor yeni dogan olduug için, emziriyorum, yikiyorum sicacik yatiyor saatlerce uyyor
resim çekiyorum bol bol, resmen kafami dinliyorum hastanede, ama evde olsam imkansiz bu çocuklarla : )
a bak ben onu çok iyi yapiyorum, 4 gun hastanede kaliyorum
e gelen giden yok, koca ise gidiyor, arada yanima ugruyor ama yalnizim, nerdeyse 4 gun full uyyorum tabi çocukda uyyor yeni dogan olduug için, emziriyorum, yikiyorum sicacik yatiyor saatlerce uyyor
resim çekiyorum bol bol, resmen kafami dinliyorum hastanede, ama evde olsam imkansiz bu çocuklarla : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?