Günaydın hanımlarrr bol tepikler hepimize . Bugün biraz daha iyiyim inşAllah bi daha böyle sıkıntı ysşamam . Hepinizi öpüyorum. Geçmişi okuyamadım acayip birikmiş artık ucundan tuttuğum kadar idare edicem.
Bol yağışlı ve soğuk bir günden günaydın.
Dün arkadaşım doğum yaptı. Uyudum uyandım pamuk oğlum yanımda diyo.
Bu benim mi diye sürekli yüzüne bakıyormuş.
Allahım nasıl duygulandım. Bizede o günleri görmeyi nasip etsin.
kiz ben ne biliyim, lohusa yatagi ne bilmiyorumki, cicili bicili bisey herhalde : )
gerçi hayalimdeki cibinlikli tullu falan dizilerdeki gibi :), ben fazla tv izliyorum galiba , ama ciddi gormedim baskasindada lohusa yatagi, sadece duyyorum iste ..
lohusa yatağını bilmem de , doğum sonrası tantanasız iyi bi uyku çekmek istiyorum, bi de inş. normal doğum olurda şöyle rahat bi gerinebilirim sanırsam sezeryanda dikişlerden dolayı yine gerinme işi sonraya kalır
Bol yağışlı ve soğuk bir günden günaydın.
Dün arkadaşım doğum yaptı. Uyudum uyandım pamuk oğlum yanımda diyo.
Bu benim mi diye sürekli yüzüne bakıyormuş.
Allahım nasıl duygulandım. Bizede o günleri görmeyi nasip etsin.
Geçmiş olsun tika, post: 37552461, member: 223491"]Oglum ateslendi gece nobetindeyim. Suya soktum titreye titreye. Bugun aksam gelemedim gecmisi okuyamadim ne cok yazmissiniz simdi de oku oku bitmedi[/QUOTE]
Gecmis olsun...
Sabahlari haber izlemek artik işkence oldu. Hiç mi güzel birşey olmaz bu memlekette kime neye uzelelim. Madendeki iscimemi, mevsimlik iscimemi,uzman askerimemi kime . Rabbim yardimcimiz olsun.....
Bi yarım saattir2014 şubat annelerini okuyorum da diş çıkarmalar ek gıda problemleri gece uykularunda sorunlar var :) seneye bu zamanlardaki halim deyip deyip sevindim :)
Sabahlari haber izlemek artik işkence oldu. Hiç mi güzel birşey olmaz bu memlekette kime neye uzelelim. Madendeki iscimemi, mevsimlik iscimemi,uzman askerimemi kime . Rabbim yardimcimiz olsun.....
Ben bakmıyorum haberlere canım. Çok üzülüyorum çok mutsuz oluyorum bebeğim de etkilenir diye bakmıyorum. Dün bi madencinin annesinin feryadını duydum da ağlamaktan helak oldum. Eşim açmadığı sürece asla izlemiyorum. Allah sonumuzu hayretsin.
Ben sabah oturdum iç çeke çeke ağladım resmen. Zaten ağlak biriyim teyze vardı o ağladı ben ağladım. Ne zamandır kaçıyordum haberlerden denk geldim yine
Ben sabah oturdum iç çeke çeke ağladım resmen. Zaten ağlak biriyim teyze vardı o ağladı ben ağladım. Ne zamandır kaçıyordum haberlerden denk geldim yine