2015 Şubat Anneleri

Bol yağışlı ve soğuk bir günden günaydın.
Dün arkadaşım doğum yaptı. Uyudum uyandım pamuk oğlum yanımda diyo.
Bu benim mi diye sürekli yüzüne bakıyormuş.
Allahım nasıl duygulandım. Bizede o günleri görmeyi nasip etsin.

lohusa yatağını bilmem de , doğum sonrası tantanasız iyi bi uyku çekmek istiyorum, bi de inş. normal doğum olurda şöyle rahat bi gerinebilirim sanırsam sezeryanda dikişlerden dolayı yine gerinme işi sonraya kalır

Amiiin:)

Geçmiş olsun tika, post: 37552461, member: 223491"]Oglum ateslendi gece nobetindeyim. Suya soktum titreye titreye. Bugun aksam gelemedim gecmisi okuyamadim ne cok yazmissiniz simdi de oku oku bitmedi[/QUOTE]
Gecmis olsun...

Sabahlari haber izlemek artik işkence oldu. Hiç mi güzel birşey olmaz bu memlekette kime neye uzelelim. Madendeki iscimemi, mevsimlik iscimemi,uzman askerimemi kime . Rabbim yardimcimiz olsun.....

Sabahlari haber izlemek artik işkence oldu. Hiç mi güzel birşey olmaz bu memlekette kime neye uzelelim. Madendeki iscimemi, mevsimlik iscimemi,uzman askerimemi kime . Rabbim yardimcimiz olsun.....
Ben bakmıyorum haberlere canım. Çok üzülüyorum çok mutsuz oluyorum bebeğim de etkilenir diye bakmıyorum. Dün bi madencinin annesinin feryadını duydum da ağlamaktan helak oldum. Eşim açmadığı sürece asla izlemiyorum. Allah sonumuzu hayretsin.

Ben sabah oturdum iç çeke çeke ağladım resmen. Zaten ağlak biriyim teyze vardı o ağladı ben ağladım. Ne zamandır kaçıyordum haberlerden denk geldim yine

Ben sabah oturdum iç çeke çeke ağladım resmen. Zaten ağlak biriyim teyze vardı o ağladı ben ağladım. Ne zamandır kaçıyordum haberlerden denk geldim yine
ben izlemiyorum boğazım düğüm düğüm oluyor eşimde biliyor üzüldüğümü netten bakıyor

kızlarr küçük bi mağaza açıldı buraya civil ürünleri satıyor çok uygun fiyatları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…