2015 Şubat Anneleri

kaç yasindasin sen canim
akil yasta deil bastadir
kendim ailemi bilmiyorumda esimin ailesiyle geçinemzdim ben bi susuarum iki susuarim sonra tam kk daki bdv lik konu olurum :)))))))))))))
19 yaşımdayım 23 gün sonra 20 olcam inş. :)

Gözün Aydın canım. Karın çevresindeki bağlar gerilince acıyormuş ama gülmekten gerilmiş zaten. Gülmek iyidir boşver
kiz yok ben az guluyum de bi yerim acimasin :)

ay bi videoda çinli bi kiz makyaj yapiyor hintli olup çikiyor
yorumlarda o boyayi ben sursem bende oluurum hintli, evlemeden once hamam goturun filan bak aklima geldi yine guluyorum :)))

ne guzel gencecik bi anne olacaksin, biz 30 olduk yaslandim vallaa : )
Bende 30 umda 3 çocuk annesi olurum sizin gibi :) eşime kalsa 5 çocuk sığdırcak o zamana kadar da benim hedef 3. Allah ne nasip eder bilemiyoruz tabi. 50 olmadan yaşlanmış saymıyorum ben. Yengem 43 de çocuk doğurdu valla sapasağlam dinç mi dinç. Sabah doğum yaptı akşam misafirleri karşıladı ayakta.

insallah canim , istemek basarmanin yarisi imis
sana abla tavsiyesi çocuk sayisi konusunda esini dinleme
ne kadar yardimcida olsa o ise gidecek çocuklarla sen ugrasacaksin kafana gore takil : )

ne kadar yardimcida olsa o ise gidecek çocuklarla sen ugrasacaksin kafana gore takil : )
Çok kardeş olmak güzeldir belki ama çok çocuk sahibi olmak için aynı şeyi düşünemiyorum :) hayırlısı olsun. Benim şimdiki planım 3. Biz 2 kardeşiz azdık 3 iyidir heralde :) e bide çocuklarımıza güzel bi gelecek hazırlamak lazım ilerde evlenecekler ev almak bile lazım. Bakabileceğimiz kadar olsun sağ - sağlam - sağlıklı olsunlar inşaAllah. Az öz :)

Gözün Aydın canım. Karın çevresindeki bağlar gerilince acıyormuş ama gülmekten gerilmiş zaten. Gülmek iyidir boşver
saol canim goz aydinligi için
hahahah 3 çocukmu az mi kizz
hiç gulecegim yokdu : )))

anladim canim, ben dogum kursunada katildim,hamileliklrrdede hep ebe takibi altinda idim, hep ayni seyi anlatiyolardi beynime kazindi artik :)

dr a git yinede için rahat eder ama dogumla ilgili rahim kasilmasi olduugnu sanmiyorum seninkinin ..
Sana guveniuorum tecrubeli anne:)

ben daha doğurmadan 2. çocuğu istiyorum ama eşim kesinlikle istemiyor. çok acı çektin çok üzüldün yeter bir tane diyor. umarım 30 u geçmeden ikna olur da yaparım oğluma bir kardeş. benim hem kız kardeşim hem erkek kardeşim var onlarsız bir hayat düşünemiyorum. canlarım ciğerlerim benim hele elimde büyüyen erkek kardeşimin yeri çok ama çok ayrıdır. kız kardeşimle aramda fazla yaş farkı yok 2 yaş var ama erkek kardeşimle 10 yaş. şimdi boyumuzu geçmiş olmasına rağmen hala bebeğimiz gibi geliyor o bize. rabbim herlese kardeş sevgisi tattırsın inşallah.

Kızlar sağlık ocakları da açlık kan şekeri ve şeker yüklemesi testlerini ücretsiz yapıyor. hem gebelik takibi yapan hemşirelr ilgileniyo seninle. kalabalık da olmuyo zaten. devlet hastanelerinde sürünmektense aile hekiminizin olduğu sağlık ocağın gitmenizi öneririm

19 yasinda uni 1deydim cocuk yapmak bi yana kendi icimdeki cocugu susturamiuodum daha:) simdi de cok farkli sayilmax
Biraz olgun ve biraz çocuksuyum bende. Olgun tarafım ağır basmıştır hep. Çocuk yanlarımıda çocuklarım la yaşamaya devam ettircem inşallah :)

Her sağlık ocağı yapmıyo. Mesela bizimki yapmadı. Belirli tahlilleri yapabiliyorlarmış. İdrar tahlili dr yapmıyorlar ama hamilelere bi çubukla bakıyorlar.

Gezdirecem diye çok yürüme çok ayakta kalma canım. Israr yolları iltihabı ondan da oluyor demiştin. Bol bol dinlenmeye bak. Oturabildiğin yerde otur.

Ah canum benim çok sağol bugün daha dikkatli davrandim kendime ama ancak yatabiliyorum. Keyfim yerinde şükür daha ne isteyim.

Oglum ateslendi gece nobetindeyim. Suya soktum titreye titreye. Bugun aksam gelemedim gecmisi okuyamadim ne cok yazmissiniz simdi de oku oku bitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…