FL uyluk kemiğinin uzunluğu,boyunu hesaplarken fl değeri 7 ile çarpılıyor.. Ondan kemik gelişimi geride demiştir.. Benim doktorum da takılmayın değerlere dedi,bebek iyiyse gerisi önemli değilFL Ne demek bılmıyorum. benım bebek 25+5 günlüktü yanı 26 haftalıktı ama doktor 28 haftalık dedi bebeğımız. kilosu tam 1 kilo dedi. kemık gelısımı bır hafta gerıde dedı. bende boyunu sordum 34,5 cm dedı. boyu mu gerıde acaba onu anlamadım. bende düşündüm 26 haftalık bebege 28 haftalık dıyorsa ondan gerıdedır heralde. ara ara aklıma gelıyor ama önemsenecek bır sey degıl dedı dıye atıyorum kafamdan.
ya hazır bir avukat bulmuşken merak ettiğim bişeyi sorayım, birinden duydum da misal birisi size para verse (kendi isteğiyle) sonra onları geri istese ve elinde verdiğine dair makbuzlar olsa o parayı alır mı mahkeme yoluyla?
bazen olur canim oyleKızlar kimse cevap yazmamış ama tekrar soruyorum sol kasığımda ara ara batma oluyor bugün sizde de zaman zaman yaşayan var mı böle bişey?
fetal eko hangisi oluyor, sadece kalbemi bakiiliyorBen yaptirdim. Detayli ultrasonda kalpte küçük bir delik görüldu. Onun icin istedi. Allahtan temiz cikti.
demir ilacım bitti dün dr ferro sanol duodenal kullanabilirsin dedi bugün alıcam
Çatlaklar için L'occitane badem yağıyla Clinique vücut yağı (deep comfort body butter) arasında kaldım. Ikisi de güzel görünüyor ne dersiniz hangisini alayım?
fark etmiyo heralde valla çok sıkıldım yatmak istiyom evimde artık kızımla konuşamıyorum bile yorgunluktan
elinde verdiğine dair makbuz varsa tabi ki de alır. kaçarı yok yani :)
tünaydın kızlar ben geldim
Dün yazmıştım şeker yükleme maceramı :)
Sabah 8.30 da gittim iki bardağa poşetteki tozu boşalt dedi eşit olarak sonrada üstüne ağzına kadar su dök dedi içine istediğin kadar limon sık iç dedi Ayy üstünde tarifi böle diye yazsa yapar evde içer giderdim. boşa tabak kaşık istediler ayrıca ben belki limon istemiyorum ille böle getirtmeleri saçma geldi bana. Neyse karıştırdım içtim 8.45te içtim 9.45te kan verdim bugün çıkar dediler sonuç 3 te nette bakıcam sonuca inş yüksek çıkmaz şekerim kızlar. Şekerim tam 140 çıkarsa napcan sizce kızlar 100lük yapmam gerekecek mi sizce çnkü 140 sınır demişti dr.um bana.
Ayrıca dün dr.a kan ilacım bitmişti gelmişken onuda yazdırayım dedim bana gitmiş benzer başka bir ilaç ile başka bi ilaç daha yazmış sizde bunları kullananlar var mı lütfen bana kullananlar yazabilir mi ?
ben gyno ferro sanol içiyordum tutmuş bana
FERRO SANOL DUODENAL die bir ilaç yazmış sabah akşam alacakmışım yanına da
CALCIDAY D3 EFERVESAN tablet yazmış içinde üç ayrı tablet kabı var suda eriyen ilaç günde 1 tane alacakmışım.
Bu ilaçları kullananlar var mı kızlar içip içmemekte tereddüt ediyorum.
Ben bi kaç kez yedim valla abartmadikca sorun Olmaz heralde havuçta da a vitamini var ama amniyon sivisini artırmak için havuç kürü falan yapıyorlarCiğer yeme demişti doktor , ilk aylar için miydi o acaba şimdi yemek de mi zararlıdır? A vitamini Yoğunluğu sebebiyle yeme demişti özledim ya sakatat diince aklıma geldi :)
Kızlar kimse cevap yazmamış ama tekrar soruyorum sol kasığımda ara ara batma oluyor bugün sizde de zaman zaman yaşayan var mı böle bişey?
kizlar nabersiniz??
biz kizimin oda takimini aldik ikeadan hem saglam hem saglam hem uygun fiyatli. yarin kurucaz bakalim nasi olucak. bir tek eksigimiz bebek arabasi kaldi cok cesit var secemiyorum
sizlerin ne eksikleri var?
senin cadi kaç yasinda canim
benim pasam 4.5 yasinda su an
Oglum ateslendi gece nobetindeyim. Suya soktum titreye titreye. Bugun aksam gelemedim gecmisi okuyamadim ne cok yazmissiniz simdi de oku oku bitmedi
Günaydınnn canlarrr artık burasıda soğudu çıkardım giydim patikleri ohhh sıcacık oldu ayaklar
Ben sabah oturdum iç çeke çeke ağladım resmen. Zaten ağlak biriyim teyze vardı o ağladı ben ağladım. Ne zamandır kaçıyordum haberlerden denk geldim yine
kahvaltı yapıyordum tam o sırada izledim iç çeke çeke kocama görünmeden kendimi lavaboya zor attım eşim farketti kızdı. Annelik işte 90 yaşındada olsan için yanıyor Allahımmm hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın ve kimsenin hevesi kursağında kalmasın herkese dua ediyorum çünkü herkes için çok zor
arkadaşlar ekim annelerini okuyorum da, malum meme çatlağı yaşıyor çoğu emzirdiği için, değişik krem isimleri vardı bende lansinoha bi bakayım dedim almayı düşündüğüm için netten , kullanıcı yorumlarını okurken yine kk nin eski bi konusunda bi bayan demiş ki ,
birkaç ayva çekirdeğini akşamdan 1/4 çay bardağı suyun içinde sabaha kadar bekletin o jelleşiyor onu sürün hemen geçiriyor hiç yara çatlak kalmıyor hemde çok doğal demiş,
hiç etrafınızda duydunuz mu deneyen birini ?
Evet canım. Hamilelik öncesi 15 günde bir b12 iğnesi olmak gerekiyor. Çinko takviyesi de çok önemli. Demir haplarını aksatmamalı bol bol kırmızı et ye. B12 en çok onda var.
Kızlar kimse cevap yazmamış ama tekrar soruyorum sol kasığımda ara ara batma oluyor bugün sizde de zaman zaman yaşayan var mı böle bişey?
Kızlarrrr ben sürekli acıkıyorum ya sabah 7 buçukta kahvaltı yaptım 11 de acıktım şimdi 14 te gene acıktım sizde benim gibi misiniz? Yoksa benim şeker biraz yüksek çıktı ondan mı ya? Gözüm dönüyor valla
bende hele yağmurlar başlayalı zor kalkıyom , anca yatarken konuşuyorum kızla, sabah zor kalktım yataktan eşimde hemen karnımı okşuyo kızım sen annen gibi tembel olma tamam mı diye öğüt veriyor : ))
ben de çok acikiyorum bi de canim hiç tatlı istemezdi şimdi çok canım çekiyor ya geçen ay hiç kilo almadım diye seviniyordum ama bu gidişle alırım şeker yüklemesi yaptırdım sorun yok ama bu açlık nedir bilemedimKızlarrrr ben sürekli acıkıyorum ya sabah 7 buçukta kahvaltı yaptım 11 de acıktım şimdi 14 te gene acıktım sizde benim gibi misiniz? Yoksa benim şeker biraz yüksek çıktı ondan mı ya? Gözüm dönüyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?