2015 Şubat Anneleri

FL uyluk kemiğinin uzunluğu,boyunu hesaplarken fl değeri 7 ile çarpılıyor.. Ondan kemik gelişimi geride demiştir.. Benim doktorum da takılmayın değerlere dedi,bebek iyiyse gerisi önemli değil

elinde verdiğine dair makbuz varsa tabi ki de alır. kaçarı yok yani :)

Kızlar kimse cevap yazmamış ama tekrar soruyorum sol kasığımda ara ara batma oluyor bugün sizde de zaman zaman yaşayan var mı böle bişey?
bazen olur canim oyle
rahim genisliyor bebebk buyyor,doktorlar oyle seylere normal diyoalr
kanaman olmadigi surece her turlu hafif agri sanci mubah hamilalikde :)

demir ilacım bitti dün dr ferro sanol duodenal kullanabilirsin dedi bugün alıcam

tşk ederim Canım ilgilenip cvp verdiğin için Allah razı olsun.
Diğer ilaçla ilgili kimse bişi yazmadı kullanan yok sanırım neyse benim sorunuma cvp buradan çıkmıcak sanırım
iyi günler herkese.

Çatlaklar için L'occitane badem yağıyla Clinique vücut yağı (deep comfort body butter) arasında kaldım. Ikisi de güzel görünüyor ne dersiniz hangisini alayım?

ben lierac prolactyn kullanıyorum geceleri,sabahlarıda Nivea nın badem özlü bebe yağını kullanıyorum...

fark etmiyo heralde valla çok sıkıldım yatmak istiyom evimde artık kızımla konuşamıyorum bile yorgunluktan

bende hele yağmurlar başlayalı zor kalkıyom , anca yatarken konuşuyorum kızla, sabah zor kalktım yataktan eşimde hemen karnımı okşuyo kızım sen annen gibi tembel olma tamam mı diye öğüt veriyor : ))

elinde verdiğine dair makbuz varsa tabi ki de alır. kaçarı yok yani :)

bende öyle düşünüyorum da , bana soran kişi , parayı alanın umutlu olduğunu söyledi vermeme yönünde yani , bencede kaçarı yok

ferro sanol kullanıyorum ben,bende mide bulantısı falan yapmıyor.
Ötekide kalsiyum olması lazım,ben kalsiyum kullanmıyorum magnezyum kullanıyorum.

Ciğer yeme demişti doktor , ilk aylar için miydi o acaba şimdi yemek de mi zararlıdır? A vitamini Yoğunluğu sebebiyle yeme demişti özledim ya sakatat diince aklıma geldi :)
Ben bi kaç kez yedim valla abartmadikca sorun Olmaz heralde havuçta da a vitamini var ama amniyon sivisini artırmak için havuç kürü falan yapıyorlar

Kızlarrrr ben sürekli acıkıyorum ya sabah 7 buçukta kahvaltı yaptım 11 de acıktım şimdi 14 te gene acıktım sizde benim gibi misiniz? Yoksa benim şeker biraz yüksek çıktı ondan mı ya? Gözüm dönüyor valla

Kızlar kimse cevap yazmamış ama tekrar soruyorum sol kasığımda ara ara batma oluyor bugün sizde de zaman zaman yaşayan var mı böle bişey?

Bendede oluyor hatta dünle bugün alt tarafımda dolgunluk,rahime sancı gibi bişeyler giriyor anlık,inşallah bişey olmaz...

selam kızlarr

haftalarımız ilerledikçe başka korkular eklendi şimdi aklıma.Sürekli erken doğumdan korkar oldum ya bir şey olurda ben anlamazsam diye düşünüyorum kasıklarımda ağrı oluyor hemen telaşlanmaya başlıyorum.
Birde gece yatarken sağ kaburgamın altında ağrı oluyor resmen organlarmı sıkışıyor anlamadım sağsağlim tamamlasak şu dokuz ayıı

kizlar nabersiniz??
biz kizimin oda takimini aldik ikeadan hem saglam hem saglam hem uygun fiyatli. yarin kurucaz bakalim nasi olucak. bir tek eksigimiz bebek arabasi kaldi cok cesit var secemiyorum
sizlerin ne eksikleri var?

Daha hicbisey almadim alcagim sseyler az Diye yaydikca yayiyorum

senin cadi kaç yasinda canim
benim pasam 4.5 yasinda su an

3.5 yasini biraz gecti. Kardesi dogunca tam 4 olacak insallah

Oglum ateslendi gece nobetindeyim. Suya soktum titreye titreye. Bugun aksam gelemedim gecmisi okuyamadim ne cok yazmissiniz simdi de oku oku bitmedi

Oyy kiyamam cok gecmis olsun insallah daha iyidit simdi

Günaydınnn canlarrr artık burasıda soğudu çıkardım giydim patikleri ohhh sıcacık oldu ayaklar

Aman dikkat et usutme canim bi sicak bi soguk akdeniz havasi fena yamultuyor

Ben sabah oturdum iç çeke çeke ağladım resmen. Zaten ağlak biriyim teyze vardı o ağladı ben ağladım. Ne zamandır kaçıyordum haberlerden denk geldim yine

O teyzeye ben de hic dayanamadim

AAmiiiiinn amiiin

Onca kremden fayda goremeyip bu ayva cekirdegi jeliyle sifa bulmustum ben kesinlikle tavsiye ederim

Evet canım. Hamilelik öncesi 15 günde bir b12 iğnesi olmak gerekiyor. Çinko takviyesi de çok önemli. Demir haplarını aksatmamalı bol bol kırmızı et ye. B12 en çok onda var.

Hic b12 bakmadilar sanki bana. Bu arada maltOferle aram iyi gidiyor canim tavsiyen cok makbule gecti saolasin

bu ara pek olmadi ama bazen oluyor

Benim şekerim normal çıktı ama bende çok sııııııııkkkk acıkıyorum. Tıkabasa yiyorum yarım saaate midemde hiç birşey kalmıyor sanki. Yalnız şimdi hastayım iştahım kapandı
Yalnız değilsinnnnn

bende hele yağmurlar başlayalı zor kalkıyom , anca yatarken konuşuyorum kızla, sabah zor kalktım yataktan eşimde hemen karnımı okşuyo kızım sen annen gibi tembel olma tamam mı diye öğüt veriyor : ))
iyi miş oda valla benim kız hiç durmuyo ondan çok daha yoruluyom sanki hep yatasım var

Aksam yemekten sonra resmen sizmisim kanepede. Ne kizdan ne kocadan haberim olmadi artik nasil dustuyse bunyem normalde asla derin uyuyamayan ben olu gibi uyumusum. Bi gozumu actim saat gece bir kizi uyutmus adamcagizm kendi de uyuyakalmis bi kosede. Kesinti vermeden yataga gecip uyumaya devam sabah zor bile kalktim. Hala da bogazm ayni azcik mi gecmezsin mubarek.
dersim azdi geldim bişeyler yedim dinleniyorum kizi alana kadar. Gecmisi okuyup yazmya calistim gucum yettgnce umarim kimseyi atlamamsmdr

ben de çok acikiyorum bi de canim hiç tatlı istemezdi şimdi çok canım çekiyor ya geçen ay hiç kilo almadım diye seviniyordum ama bu gidişle alırım şeker yüklemesi yaptırdım sorun yok ama bu açlık nedir bilemedim

kizlar benim agzimda kuruluk oluyor
yamekden 2-3 saat sonra falan kendini belli ediyor

ya bende seker çikacak yada ben diyabetden korkarak kendimi ahstalik hastasi yaptim paranoyak oldum çikdim
gecen gun idararda sekere bakildi o temiz çikmisti : (
eczane olçermiki birazdan gidip sorsam , hemde yuruyus yapmis olurum

Mide kazinması bende de oluyor ara ara normal herhalde bebisler büyüyor ihtiyaç da buyuyor iki ayri bunye icin demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…