Avukatım
Aminnnnhayirli haberlerle gel insallah canim ..
dove lar bana hiç iyi gelmiyor kupkuru yapıyor , ben z.yağlı defne sabunu var onu kullanıyorum içinde başka hiç bişey yok çok güzel , herkesin cilt yapısı farklı olduğu için galiba
Dmi ya abartmadan yiyim ben bi kez :)
Evt ya litchi ile karıştırdım :)) olsun size de arkadaşlığınız şçin teşekkür ediim:)kendi mesleğimi merak ettim : ))) doktor falan değilim ha bir karışıklık mı oldu
Öğle yemeğini pek sevdi bebişim galiba, bi zıplamalar bi Sevinç Dansları var içeride :))
yaptırdım genelde riskli gebelik doktorları istiyor 3lü 4lü istemeyip direk fetal ekoya yönlendiriyor. nedeni riskli gebeliklerde kalp sorunları vs çok olabiliyormuş. birde genelde her hastalık kalple alakalı olduğu için direk fetal eko isteniyor. eğer herhangi bir riskli gebelik doktoruna gitmiyorsan hayır gerek yok zaten ayrıntılı ultrasonda çoğu şeye bakılıyor mesela benim herhangi bir sıkıntı yok kalbinde ama karaciğer ile kalp arasındaki bir damarda hafif darlık var. doktor 12 kasımda tekrar bakıcak.
Kızlar kimse cevap yazmamış ama tekrar soruyorum sol kasığımda ara ara batma oluyor bugün sizde de zaman zaman yaşayan var mı böle bişey?
Gecen hafta bende de oldu cok agrili degil ama batma şeklinde Doktoruma söyledim. Ben ikiz bekledigim icin riskli gebelik olarak görülüyor o yuzden rahim agzi uzunlugunu olcelim dedi. Ölçtü normal dedi. Idrar kültürü de istedi. O da temiz cikti. Yoruldugun icin olmus olabilir bugünlerde dinlen yorma kendini dedi. Ben de öyle yaptim. Iyiyim simdi cok nadir batma oluyor.Kızlar kimse cevap yazmamış ama tekrar soruyorum sol kasığımda ara ara batma oluyor bugün sizde de zaman zaman yaşayan var mı böle bişey?
Evt ya litchi ile karıştırdım :)) olsun size de arkadaşlığınız şçin teşekkür ediim:)
Sonrasina ekleniuo canmBen de bişi merak ediyorum mesela 37 de izne ayrıldık doğuma 3 hafta kala diye hesaplayip ama 38 de dogurduk dogumdan önceki 2 haftamiz yanacak mi sonrasına eklenecek mi
cevap için teşekkür ederim canım arada kaynadı kimse görmedi diye üzülmüştüm
ya ayrıntılıda doktorum fetal ekoya gerek yok demişti
sabah arkadaşla konuştum yaptır bence ayrıntılıda ona bakmıyolar dedi
o ne yaptırdıysa banada yaptırmaya çalışıyo herşeyi ben yanlış ve eksik biliyorum o herşeyi tam biliyo havalarında sinir oldum
kendisi hem şeker hastası hem üçüz gebe ve riskli gebelik uzmanına gidiyor ona yapılması çok normal bende Allaha şükür bişey yok ama o ayrıntılıyı bile 12. haftada yaptırmış bana tutturdu sen neden yaptırmadın iste doktorundan diyo 21. haftada yaptırdığımı duyunca çok geç dedi bu seferde.
şimdi ben normal doktora gittiğim için herşeyim yanlışmı gidiyo yani
of allahım durduk yere geriyolar adamı yaaa
ay benimde öyle bi arkadaşım vardı ama artık görüşemiyoruz mesafelerden neyse , ben evlenip hemen çocuk yapmak istemiyordum eşim başka ildeydi falan filan bekledik neyse eşim gelince biraz zaman geçti düşünmeye başladık dedim demez olaydım her ay günümü takip ediyodu biz daha denemelere başlamadan yani , sonra bana dediki sende bir sorun mu var yoksa hemen gidip yumurta takibi yaptır hormonlarına baktır sonra çok geç olabilir ben seni uyarıyorum konuşması yaptı ne gıcık olmuştum ha yani sorunda olabilir ona ne ki , kaldı ki yıllarca denemişiz de olmamış bende önlem almıyomuşum gibi bi de diğer arkadaşlara da söylüyodu bu önemsemiyor ama bişey var diye sanki müneccim
şimdi bizim izinler ne zaman başlıyo kızçeler ?
cevap için teşekkür ederim canım arada kaynadı kimse görmedi diye üzülmüştüm
ya ayrıntılıda doktorum fetal ekoya gerek yok demişti
sabah arkadaşla konuştum yaptır bence ayrıntılıda ona bakmıyolar dedi
o ne yaptırdıysa banada yaptırmaya çalışıyo herşeyi ben yanlış ve eksik biliyorum o herşeyi tam biliyo havalarında sinir oldum
kendisi hem şeker hastası hem üçüz gebe ve riskli gebelik uzmanına gidiyor ona yapılması çok normal bende Allaha şükür bişey yok ama o ayrıntılıyı bile 12. haftada yaptırmış bana tutturdu sen neden yaptırmadın iste doktorundan diyo 21. haftada yaptırdığımı duyunca çok geç dedi bu seferde.
şimdi ben normal doktora gittiğim için herşeyim yanlışmı gidiyo yani
of allahım durduk yere geriyolar adamı yaaa
Ben yaptirdim. Detayli ultrasonda kalpte küçük bir delik görüldu. Onun icin istedi. Allahtan temiz cikti.kızlar aranızda fetal eko yaptıran varmı
belki konusu geçmiştir daha önce ben sık takip edemediğim için konuya hakim değilim
neden yaptırılıyor bu fetal eko ve herkes yaptırmak zorundamı
fark etmiyo heralde valla çok sıkıldım yatmak istiyom evimde artık kızımla konuşamıyorum bile yorgunluktandoğum izni özelle devlette farketmiyor sanki, eğer istersen 32. hafta ama 5 haftayı sonrasına aktarmak istersen de 37. haftada izne ayrılabiliyoruz ben devletteyim bizimki böyle
Ben yaptirdim. Detayli ultrasonda kalpte küçük bir delik görüldu. Onun icin istedi. Allahtan temiz cikti.
böyle tipler var canım aldırış etmemelisin. fetal eko sadece ayrıntılıda gözükmeyen sorunları gösteriyor. ama zaten en önemli sorunlar ayrıntılıda anlaşılıyor. bizim riskli gebelik doktoru olduğu için ister sağlıklı olsun ister olmasın fetal ekoya bakılıyor.hatun 3 bebek bekliyor normaldir herşeyin ayrıntılısana bakılması.kafaya takma . onun riski 2 katı ya herkesin öyle olduğunu zannediyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?