2015 Şubat Anneleri

Ben de zeytinyağlı Defne sabunu aldım cok memnunum:)
dove lar bana hiç iyi gelmiyor kupkuru yapıyor , ben z.yağlı defne sabunu var onu kullanıyorum içinde başka hiç bişey yok çok güzel , herkesin cilt yapısı farklı olduğu için galiba

Dmi ya abartmadan yiyim ben bi kez :)

valla ben kurbanda yemiştim anacım güzel yapar , dayanamadım ama az yedim yine de tedirgin oluyor insan, annem gereksiz buldu gerçi eskiden böyle bişey yoktu ne bulursak yerdik dedi ama napalım : ))

Öğle yemeğini pek sevdi bebişim galiba, bi zıplamalar bi Sevinç Dansları var içeride :))

bugün yemekhanedeki yemek iyi değil gidip bişeyler bulsam da yesem : ))

cevap için teşekkür ederim canım arada kaynadı kimse görmedi diye üzülmüştüm
ya ayrıntılıda doktorum fetal ekoya gerek yok demişti
sabah arkadaşla konuştum yaptır bence ayrıntılıda ona bakmıyolar dedi
o ne yaptırdıysa banada yaptırmaya çalışıyo herşeyi ben yanlış ve eksik biliyorum o herşeyi tam biliyo havalarında sinir oldum
kendisi hem şeker hastası hem üçüz gebe ve riskli gebelik uzmanına gidiyor ona yapılması çok normal bende Allaha şükür bişey yok ama o ayrıntılıyı bile 12. haftada yaptırmış bana tutturdu sen neden yaptırmadın iste doktorundan diyo 21. haftada yaptırdığımı duyunca çok geç dedi bu seferde.
şimdi ben normal doktora gittiğim için herşeyim yanlışmı gidiyo yani

of allahım durduk yere geriyolar adamı yaaa

Kızlar kimse cevap yazmamış ama tekrar soruyorum sol kasığımda ara ara batma oluyor bugün sizde de zaman zaman yaşayan var mı böle bişey?

canım normal çok yorma kendini yani normal diyorum ama yorulduğumda veya çok yürüdüğümde bende de oluyor o
birde dün gece kasılmam oldu adım atamadım nefes alamadım çok kötü bişeydi netten araştırdım onada normal yazıyordu yalancı kasılma mı ne o başlıyormuş

Kızlar kimse cevap yazmamış ama tekrar soruyorum sol kasığımda ara ara batma oluyor bugün sizde de zaman zaman yaşayan var mı böle bişey?
Gecen hafta bende de oldu cok agrili degil ama batma şeklinde Doktoruma söyledim. Ben ikiz bekledigim icin riskli gebelik olarak görülüyor o yuzden rahim agzi uzunlugunu olcelim dedi. Ölçtü normal dedi. Idrar kültürü de istedi. O da temiz cikti. Yoruldugun icin olmus olabilir bugünlerde dinlen yorma kendini dedi. Ben de öyle yaptim. Iyiyim simdi cok nadir batma oluyor.

Evt ya litchi ile karıştırdım :)) olsun size de arkadaşlığınız şçin teşekkür ediim:)

ya hazır bir avukat bulmuşken merak ettiğim bişeyi sorayım, birinden duydum da misal birisi size para verse (kendi isteğiyle) sonra onları geri istese ve elinde verdiğine dair makbuzlar olsa o parayı alır mı mahkeme yoluyla?

şimdi bizim izinler ne zaman başlıyo kızçeler ?

doğum izni özelle devlette farketmiyor sanki, eğer istersen 32. hafta ama 5 haftayı sonrasına aktarmak istersen de 37. haftada izne ayrılabiliyoruz ben devletteyim bizimki böyle

böyle tipler var canım aldırış etmemelisin. fetal eko sadece ayrıntılıda gözükmeyen sorunları gösteriyor. ama zaten en önemli sorunlar ayrıntılıda anlaşılıyor. bizim riskli gebelik doktoru olduğu için ister sağlıklı olsun ister olmasın fetal ekoya bakılıyor.hatun 3 bebek bekliyor normaldir herşeyin ayrıntılısana bakılması.kafaya takma . onun riski 2 katı ya herkesin öyle olduğunu zannediyordur.

kızlar aranızda fetal eko yaptıran varmı
belki konusu geçmiştir daha önce ben sık takip edemediğim için konuya hakim değilim
neden yaptırılıyor bu fetal eko ve herkes yaptırmak zorundamı
Ben yaptirdim. Detayli ultrasonda kalpte küçük bir delik görüldu. Onun icin istedi. Allahtan temiz cikti.

aynen işte buda öyle benden 4 hafta geride ama sorsan sanki 5. çocuğunu doğuruyo bilmediği yok ben herşeyi çok bilmek istemiyorum ne kadar bilirsem o kadar takıntı yapıyorum ama sağolsun kendisi osursa onu bile bana söylüyor

doğum izni özelle devlette farketmiyor sanki, eğer istersen 32. hafta ama 5 haftayı sonrasına aktarmak istersen de 37. haftada izne ayrılabiliyoruz ben devletteyim bizimki böyle
fark etmiyo heralde valla çok sıkıldım yatmak istiyom evimde artık kızımla konuşamıyorum bile yorgunluktan

Ben yaptirdim. Detayli ultrasonda kalpte küçük bir delik görüldu. Onun icin istedi. Allahtan temiz cikti.

maşallah canım temiz çıkmasına sevindim bende sorun çıkmadı ondan doktorda gerek duymadı hatta raporuma bile normal gebelik takibi önerilir yazmış ama işte kafamı karıştırdılar sabah sabah

hayırlısıyla bi doğursak sağ salim
zaten burada riskli gebelik doktoru yok yarın kendi doktorumda kontrolüm var o da bişey demezse ben kendim istemem
birde kafaya onu takıp şehir değiştirmenin alemi yok durduk yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…