2015 Şubat Anneleri

ilk sorunun cevabı evet bebek dayanınca bir yere çok tuhaf oluyor içim nefes alamayacak gibi oluyorum bende dayandığı yeri okşuyorum kaçıyor ozaman sende öyle yap :)
2. sorun hayır yaratmaz bu senin elinde değil :)
3. karnım çatlamadı herhangi bir krem vs birşey kullanmadığım için sana da yardımcı olamıyacağım.
4 magnezyum diasporal bende kullandım bitti gerçi almam lazım ama malesef öğürtüyor beni. ben yemeklerden sonra içiyordum günde bir tane olarak. çünkü zaten vitamin kullandığım için onun içinde de var o yüzden günde 1 demişti doktor. yemek sonrası içince beni fazla etkileiyordu.

sabun benim cildime bile yaramıyor çatlayıp kaşınıyor banyodan sonra bende kullanmamayı tercih ediyorum yada dove sabunları baya nemlendiriyor hiç yoktan onlar iyi oluyor. bebeğe de kullanmam. ama çamaşırlarını yıkarım.

kızlar aranızda fetal eko yaptıran varmı
belki konusu geçmiştir daha önce ben sık takip edemediğim için konuya hakim değilim
neden yaptırılıyor bu fetal eko ve herkes yaptırmak zorundamı

yaptırdım genelde riskli gebelik doktorları istiyor 3lü 4lü istemeyip direk fetal ekoya yönlendiriyor. nedeni riskli gebeliklerde kalp sorunları vs çok olabiliyormuş. birde genelde her hastalık kalple alakalı olduğu için direk fetal eko isteniyor. eğer herhangi bir riskli gebelik doktoruna gitmiyorsan hayır gerek yok zaten ayrıntılı ultrasonda çoğu şeye bakılıyor mesela benim herhangi bir sıkıntı yok kalbinde ama karaciğer ile kalp arasındaki bir damarda hafif darlık var. doktor 12 kasımda tekrar bakıcak.

kızlar yokmu bu ilaçları kullanan lütfen bana bilgi verirmisinz?

bişolmaz , doğal olan doğaldır o kadar incelesek işin içinden çıkamayız

Devlette calisanlar icin onemli. 37 de mecbur izne cikiyorsun. 32 den 37 ye kadat calisabilir raporuyla calisiliyor. DOgum 38.de olsa o iki hafta sonraya ekleniyor. Ama ozelde frkli uygulanabiliyor
özelde de anı durum olabilir. araştırmak gerek. Çünkü yasa özel veya kamu diye ayırmıyor. araştıracam hemen

özelde de anı durum olabilir. araştırmak gerek. Çünkü yasa özel veya kamu diye ayırmıyor. araştıracam hemen
38. haftada zaten izinlisin izin hakkın yanmıyor bu durumda doğum sonrası 8 hafta + doğum öncesi 2 haftan kalmış ise toplamda 10 hafta izin devam ediyor. değişen bir şey yok

hım sen yemeklik olarak diyosun , hiç midem kalkmaz severim ben iç yağ , kuyruk yağ , sakatat midem iyidir : )))
Ciğer yeme demişti doktor , ilk aylar için miydi o acaba şimdi yemek de mi zararlıdır? A vitamini Yoğunluğu sebebiyle yeme demişti özledim ya sakatat diince aklıma geldi :)

Kızlar kimse cevap yazmamış ama tekrar soruyorum sol kasığımda ara ara batma oluyor bugün sizde de zaman zaman yaşayan var mı böle bişey?

dove lar bana hiç iyi gelmiyor kupkuru yapıyor , ben z.yağlı defne sabunu var onu kullanıyorum içinde başka hiç bişey yok çok güzel , herkesin cilt yapısı farklı olduğu için galiba

Ciğer yeme demişti doktor , ilk aylar için miydi o acaba şimdi yemek de mi zararlıdır? A vitamini Yoğunluğu sebebiyle yeme demişti özledim ya sakatat diince aklıma geldi :)

bana doktorum demedi hiç şunu ye bunu yeme diye de bi arkadaşım söylemişti ilk aylarda yeme diye , tam bilmesemde çok özledinse azcıktan bişey olmaz sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…