2015 Şubat Anneleri

acikinca agziniza kuru meyva ceviz findik falan atin, peynir yeyin st için
ben oyle yapiyorum, hazir gida , ekmek arasi vs tuketmiyorum

Seker olcum cihazi varsa bakar tabi de sen bu seker konusunda cok fazla evham yapiyorsun sanki rahat birak zihnini biraz canim

Biz de dün doktora gittik şekerimiz normal çıktı şükür... kan uyuşmazlığı için test yapıldı çok şükür o da negatif . 1 ay sonra iğnemizi olacağız. Tam 6 kilo almışım. Kızımızda iiiyi çok şükür her şey yolunda ... ben acıkmıyorum ama canım hep çikolata istiyor:)

eczanelerde parmaktan ölçen şeker stripleri oluyor canım anca onunla ölçerler olcerlerse

Seker olcum cihazi varsa bakar tabi de sen bu seker konusunda cok fazla evham yapiyorsun sanki rahat birak zihnini biraz canim
haklisin valla ne deyim elimde deil
gecen ahfat eltim bi arkadasimda hamilelikden sonra geçmedi dedi iyice tirstim, ben dogurmadan bu korkudan kurtulamamki : (((((

eczanelerde parmaktan ölçen şeker stripleri oluyor canım anca onunla ölçerler olcerlerse
oda bi sonuç varmi bilmiyorum gerçide
bende var o aletde çalismiyor, pilimi bitik bozukmu bilmiyorum , 4.5 sene once oglumda vermsilerdi seker çikdigi için

masalalh canim kizina

igne ne için ?

ben daha şeker testi yapırmadım ondan mı yorum yapamam ama bende çok acıkıyorum özellikle akşam çok yiyorum kendi yaptığım yemek olduğundan , akşam 3 kase çorba içtim yanında bi de başka bişey vardı yazmıyorum , eşimden utanmasam 1 kase daha içerdim yarımdan fazla ekmek yedim üstelikte : ))

ya bu loğusa geceliklerinde elbise olanında almamız gerekirmi ? @serefnaz85 sen tecrübelisin napalım ?

istanbullularrr size bişe sorucam
Eşime Eminönü'ne gidelim dedim ama sonra düşündüm de ne var orda
Gitmeye değer mi ?
Malum artık çok yürüyemiyoruz(En azından ben)
Kıyafet eksiğimiz yok
Bebek odası ve bebek arabası da kafamızda net
Gidersek ne vardır bizim için ?

Masallah de totonu kasi kiz

haklisin valla ne deyim elimde deil
gecen ahfat eltim bi arkadasimda hamilelikden sonra geçmedi dedi iyice tirstim, ben dogurmadan bu korkudan kurtulamamki : (((((

Ailede seker oykusu var mi bu kadar korkman icin temelde bi tecrube mi var. Ben de korkarm bizde genetik sulalede seker var ama şükür Cikmadi Ciksa da kalici olmuyor herkeste

ya bu loğusa geceliklerinde elbise olanında almamız gerekirmi ? @serefnaz85 sen tecrübelisin napalım ?

Elbise derken evde giymeye yonelik giysi mi yoksa gecelik dedgmz sey mi. Pjama takimi da gecelik de dogumda yerine gore gerekiyor ev icin nasil rahat hissedecegni dusunuyorsan oyle alablrsn canm

mevlut ve dogum icin ikramlik hediyelik biseyler dusunuyorsan onlar kalmis bir sanki kapi susu vb alternatfleri de var.bi de illa uygununu alaym diyorsan lohusa pjama gecelik vb. Cok elzem degil bence hamileler icin eminonu zor bi guzergah bence

Elbise derken evde giymeye yonelik giysi mi yoksa gecelik dedgmz sey mi. Pjama takimi da gecelik de dogumda yerine gore gerekiyor ev icin nasil rahat hissedecegni dusunuyorsan oyle alablrsn canm

yani alt üst takım değilde elbise şeklinde olandan hastane için kanama falan olursa onla rahat edersin diyo herkes ama bende kış olcağı için üşüceğimi düşünüyom

bazen olur canim oyle
rahim genisliyor bebebk buyyor,doktorlar oyle seylere normal diyoalr
kanaman olmadigi surece her turlu hafif agri sanci mubah hamilalikde :)
çok enteresandır benimde hep idrarımda glikoz çıkmaz her ay tam idrar testi yaptırmaya çalışıyorum ama şekerim sınırda çıktı hala anlamış değilim artık 15 gün sonra tekrar bakılıacak inşAllah yanlışlık olmuştur

icra takibinden bahsediyorsunuz :) burdan bişey söylemem doğru olmaz üstünkörü:) versinler adamın Parasını istiosa diim hukuğa yeni bi bakış acısı kazandırim:))

Demekki sırf bende değilmiş ilk oğlumda öyleydi Buda öyle acıkınca başlıyor hareketlenmeye :)
8de kahvaltı hazırlamaya başlıyorum uyanıp:) iştahlı olsa doğduktan sonra da böle inş :) bi vurmalar zıplamalar. Şimdiden adı corbacıya çıktı :))

yani alt üst takım değilde elbise şeklinde olandan hastane için kanama falan olursa onla rahat edersin diyo herkes ama bende kış olcağı için üşüceğimi düşünüyom

evet ondan olsun.muhakkak dogumun pesine çok rahat oluyor kanama kontrolu yaparken falan. Usume olayi olmuyor hastaneler sicak simdi bir de lohusalik terletiyor. Sezeryandan cikarken bi ysumustum onda da iyice örtüyolar isitiyolar sonra toprlaniyorsun hafften ben asiri terden habre gecelik degsiyordum kisa kolluydu gecelikleeim hatta ki mart basiydi soguktu hava

Canım normal ama arada 4 saat var ben ara öğün yapıyorum, 10'dq yedim saat ikiye geliyor ayva ve bir dilim cennet meyvesi yedim.. Her insan acıkır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…