kizlar benim agzimda kuruluk oluyor
yamekden 2-3 saat sonra falan kendini belli ediyor
ya bende seker çikacak yada ben diyabetden korkarak kendimi ahstalik hastasi yaptim paranoyak oldum çikdim
gecen gun idararda sekere bakildi o temiz çikmisti : (
eczane olçermiki birazdan gidip sorsam , hemde yuruyus yapmis olurum
eczanelerde parmaktan ölçen şeker stripleri oluyor canım anca onunla ölçerler olcerlersekizlar benim agzimda kuruluk oluyor
ya bende seker çikacak yada ben diyabetden korkarak kendimi ahstalik hastasi yaptim paranoyak oldum çikdim
haklisin valla ne deyim elimde deilSeker olcum cihazi varsa bakar tabi de sen bu seker konusunda cok fazla evham yapiyorsun sanki rahat birak zihnini biraz canim
oda bi sonuç varmi bilmiyorum gerçideeczanelerde parmaktan ölçen şeker stripleri oluyor canım anca onunla ölçerler olcerlerse
masalalh canim kizinaBiz de dün doktora gittik şekerimiz normal çıktı şükür... kan uyuşmazlığı için test yapıldı çok şükür o da negatif . 1 ay sonra iğnemizi olacağız. Tam 6 kilo almışım. Kızımızda iiiyi çok şükür her şey yolunda ... ben acıkmıyorum ama canım hep çikolata istiyor:)
Kızlarrrr ben sürekli acıkıyorum ya sabah 7 buçukta kahvaltı yaptım 11 de acıktım şimdi 14 te gene acıktım sizde benim gibi misiniz? Yoksa benim şeker biraz yüksek çıktı ondan mı ya? Gözüm dönüyor valla
Biz de dün doktora gittik şekerimiz normal çıktı şükür... kan uyuşmazlığı için test yapıldı çok şükür o da negatif . 1 ay sonra iğnemizi olacağız. Tam 6 kilo almışım. Kızımızda iiiyi çok şükür her şey yolunda ... ben acıkmıyorum ama canım hep çikolata istiyor:)
haklisin valla ne deyim elimde deil
gecen ahfat eltim bi arkadasimda hamilelikden sonra geçmedi dedi iyice tirstim, ben dogurmadan bu korkudan kurtulamamki : (((((
ya bu loğusa geceliklerinde elbise olanında almamız gerekirmi ? @serefnaz85 sen tecrübelisin napalım ?
istanbullularrr size bişe sorucam
Eşime Eminönü'ne gidelim dedim ama sonra düşündüm de ne var orda
Gitmeye değer mi ?
Malum artık çok yürüyemiyoruz(En azından ben)
Kıyafet eksiğimiz yok
Bebek odası ve bebek arabası da kafamızda net
Gidersek ne vardır bizim için ?
Yaa acıkınca dürtüyor değil mi :) bana mı ole geliyor diodum ben debenimki de acıktı dürtüp duruyor yaramaz :))
Elbise derken evde giymeye yonelik giysi mi yoksa gecelik dedgmz sey mi. Pjama takimi da gecelik de dogumda yerine gore gerekiyor ev icin nasil rahat hissedecegni dusunuyorsan oyle alablrsn canm
bazen olur canim oyle
rahim genisliyor bebebk buyyor,doktorlar oyle seylere normal diyoalr
kanaman olmadigi surece her turlu hafif agri sanci mubah hamilalikde :)
çok enteresandır benimde hep idrarımda glikoz çıkmaz her ay tam idrar testi yaptırmaya çalışıyorum ama şekerim sınırda çıktı hala anlamış değilim artık 15 gün sonra tekrar bakılıacak inşAllah yanlışlık olmuşturkizlar benim agzimda kuruluk oluyor
Demekki sırf bende değilmiş ilk oğlumda öyleydi Buda öyle acıkınca başlıyor hareketlenmeye :)Yaa acıkınca dürtüyor değil mi :) bana mı ole geliyor diodum ben de
ya hazır bir avukat bulmuşken merak ettiğim bişeyi sorayım, birinden duydum da misal birisi size para verse (kendi isteğiyle) sonra onları geri istese ve elinde verdiğine dair makbuzlar olsa o parayı alır mı mahkeme yoluyla?
8de kahvaltı hazırlamaya başlıyorum uyanıp:) iştahlı olsa doğduktan sonra da böle inş :) bi vurmalar zıplamalar. Şimdiden adı corbacıya çıktı :))Demekki sırf bende değilmiş ilk oğlumda öyleydi Buda öyle acıkınca başlıyor hareketlenmeye :)
yani alt üst takım değilde elbise şeklinde olandan hastane için kanama falan olursa onla rahat edersin diyo herkes ama bende kış olcağı için üşüceğimi düşünüyom
Canım normal ama arada 4 saat var ben ara öğün yapıyorum, 10'dq yedim saat ikiye geliyor ayva ve bir dilim cennet meyvesi yedim.. Her insan acıkır...Kızlarrrr ben sürekli acıkıyorum ya sabah 7 buçukta kahvaltı yaptım 11 de acıktım şimdi 14 te gene acıktım sizde benim gibi misiniz? Yoksa benim şeker biraz yüksek çıktı ondan mı ya? Gözüm dönüyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?