işte hsonu çık ufak tefek bişilerden başla iyi geliyor insana bebiş için bişiler yapmak :) burda da 2 gundur aralıksız yagmur yagıyor bnm de sürekli uyuyasım var..hava erkenden kararıyor falan etkiliyor bunlar insanı tabi..depresyon falan değildir yani mutlu olmak için çok tatlı bi sebebimiz var bizlerin cok şükür :)
Bir de en son gittiğimde sordum iğne bebişin olduğu yere geliyor mu dedim. Ölçerek gösterdi en az beş santimlik iğne olmalıymış bebişe ulaşması için. Bizim iğneler bir iki santim bişey.
sen sınav stresini böyle yaşıyorsun bence depresyona girdim sanıyorsun ama böyle yapma kendini motive edecek oyalanacak bişeyler bul yoksa bebiş içeride daha çok depreşir.......Peki ya yemek olayı? Dort beş gündür zorla bişiler yemeğe çalışıyorum
yok daha almadım canım da işte ne alsam bilemiyorum o zaman komiliyide eledik sıra geldi Bübchen e çok anlıyormuşum gibi onu araştırayım birazdaİçindekiler kısmında parafin olduğu yazıyor. Sıvı parafin varmış. Johnson bebe yağında da var. Nivea da da. Olea europea dediği de zeytin. Bebişin için mi aldın bunu? Bübchen i incelemiştim o iyiydi yağ konusunda. Bebişe parafinle bişey sürmeyi düşünmüyorum şimdilik ama çoğunda var. Biz sürebiliriz çatlaklar için. Ama onda da parafin yerine gliserinli olmasını tercih ederim.
Ben göbek deliğinden iki parmak uzağa vuruyorum artık bebişler büyüdü ya bişey dedi mi doktor göbeği bırakacaksın falan diye?
İçindeki oleik asit de bebiş derisine zarar veriyormuş işte. Belki e vitamini açısından zengin badem yağıyla karıştırıp sürülebilir.
ultrasonla bakıyor di mi rahim ağzına? benim
Ultrasonla alttan bakiyor.
Canım biz manyak gibiyiz ya sende takıntılısın benim gibi. Herkes banada kuzıyor rahat ol diye ama o nasıl oluyor anlamıyorum . Dün o kadar korktum ki feci bi karın ağrım vardı ve doktorum gel dedi eşim ve ben ölüp ölüp dirildik doktor. Şekerden dolayı besin zehirlenmesi yaşadığımı söyledi eğer devam ederse gel yoksa sıkıntı olur dedi resmen bittim hayatımın en zor gününden biriydi Allahıma dua ettim yalnızca bi daha yaşamayalım böyle bi korku diye. Bazen banada oluyor bide zaten şekerden sonrada cnm sıkılmıştı . Herkes diyorki sen rahat olmadığın için başına geliyor hayır ama öyle değil bi sorun olmadığı takdirde iyiyim çok şükür . İnsanlar hamileliğinin tadını çıkatır gexer tozar eğlenir bizde gün sayarız inşAllah Rabbim burdaki herkese sağlıklı bir doğum ve vaktinde gelen bebişler nasip eder yani yalnız değilsin inan zaman zaman oluyor, bu arada alakasız ama ikinci yüklemende ne çıktı?Peki ben niye sürekli karanlık bir odada olayım ve yatayım istiyorum. Sabahtan beri doğru düzgün bişey yemedimdepresyon mu bu. Nasıl çözücem
yaptırmak istemiyorsan da yediğine içtiğine cok dikkat et canım yani sanki 100 lük yaptırdın ve yuksek çıktı gibi düşün ona göre duzenle beslenmeniiyi akşamlar kızlar bnm şeker yükleme sonucum çıkmış eşim netten bakmış ve çıktı alıp getirdi.
50lılık yüklemede açlık 82 çıkmış 1 saat sonraki tokluk ise tam sınır olan 140 çıkmış.
Dr.um 140 ı geçersen 100 yaptır demişti sizce ne yapmalıyım 100lük yaptırayım mı bilemedim eşim yaptırma diyor
yasa ayirmiyor da ozellerde cok.duydum kullandirmadiklarini. Bankaci arkadas ucretsiz iin alamamisti mesela yasal.olarak hakki var sanirimözelde de anı durum olabilir. araştırmak gerek. Çünkü yasa özel veya kamu diye ayırmıyor. araştıracam hemen
yaptırma canım bu benim nacizane fikrim benimde 75 grda sınırda çıktı zaten iki değerin yüksek olması diyabet göstergesiymiş doktor 15 gün sonra gel dedi bi daha şeker yükletmem dedim çünkü o şeker zıkkımı beni zehirledi iki gündür rahatsızım doktorum da yükleme yaptırmıcam dedi sadece karbonhidrat ve şekerden uzak dur ben öyle denicem iki hafta sonrada açlık ve tokluk tekrsr bakacaklar şeker yüklemedeniyi akşamlar kızlar bnm şeker yükleme sonucum çıkmış eşim netten bakmış ve çıktı alıp getirdi.
50lılık yüklemede açlık 82 çıkmış 1 saat sonraki tokluk ise tam sınır olan 140 çıkmış.
Dr.um 140 ı geçersen 100 yaptır demişti sizce ne yapmalıyım 100lük yaptırayım mı bilemedim eşim yaptırma diyor
bunların oyuncak gibi olanları vardı çocukluğumda çok nostaljik ve sevimlibu beşikleri de çok seviyorum
Canım biz manyak gibiyiz ya sende takıntılısın benim gibi. Herkes banada kuzıyor rahat ol diye ama o nasıl oluyor anlamıyorum . Dün o kadar korktum ki feci bi karın ağrım vardı ve doktorum gel dedi eşim ve ben ölüp ölüp dirildik doktor. Şekerden dolayı besin zehirlenmesi yaşadığımı söyledi eğer devam ederse gel yoksa sıkıntı olur dedi resmen bittim hayatımın en zor gününden biriydi Allahıma dua ettim yalnızca bi daha yaşamayalım böyle bi korku diye. Bazen banada oluyor bide zaten şekerden sonrada cnm sıkılmıştı . Herkes diyorki sen rahat olmadığın için başına geliyor hayır ama öyle değil bi sorun olmadığı takdirde iyiyim çok şükür . İnsanlar hamileliğinin tadını çıkatır gexer tozar eğlenir bizde gün sayarız inşAllah Rabbim burdaki herkese sağlıklı bir doğum ve vaktinde gelen bebişler nasip eder yani yalnız değilsin inan zaman zaman oluyor, bu arada alakasız ama ikinci yüklemende ne çıktı?
Güzelce duşunu al, sıcak bişey iç, al eline Kitabını mis :) kim korkar hain depresyondanPeki ben niye sürekli karanlık bir odada olayım ve yatayım istiyorum. Sabahtan beri doğru düzgün bişey yemedimdepresyon mu bu. Nasıl çözücem
Canım tek değerin yüksek olması önemli değil takma benimki daha fena 2. Değer normal 3. Değer yüksek çıkıyor bende öyleyim patates muz yeme yaxıyor nette ama gel görki iki gündür ishal dursun diye kaç tane yedim . Sen hiç takma seninkinde problem yok biraz dikkat et beyaz ekmek ve şekerden uzak dur bi süreZaten bir de şeker yüklemesinden sonra iştahım azaldı. Yicem bişi bulamıyorum hepsinde şeker varmış gibi geliyor. Ikinci yüklememde açlık 87 yükleme sonrası üç ölçüm 162, 160, 73 çıktı. Ikincisi en fazla 155 olmalıymış sadece bir değer yüksek çıkmış oldu. Ama Dr um ilk 50 likte yüksek çıktı sen bir diyetisyene görün dedi. Diyetisyene gidicem bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?