Güzelce duşunu al, sıcak bişey iç, al eline Kitabını mis :) kim korkar hain depresyondan
Canım tek değerin yüksek olması önemli değil takma benimki daha fena 2. Değer normal 3. Değer yüksek çıkıyor bende öyleyim patates muz yeme yaxıyor nette ama gel görki iki gündür ishal dursun diye kaç tane yedim . Sen hiç takma seninkinde problem yok biraz dikkat et beyaz ekmek ve şekerden uzak dur bi süre
Litchi yarın kendin için güzel bir gün planla uygula sonrada bize anlat özenip bizde yapalım :)
Litchi yarın kendin için güzel bir gün planla uygula sonrada bize anlat özenip bizde yapalım :)
evet incir reçeli2 güzelmiş ama ağlamalı film olmazDur bakıyım belki şu cem Yılmaz'ın yeni filmine gidebilirim.
Hala ishalin devam mı? Eğer devam ediyorsa ciddiye al bak doktorum dediki 2 gün de geçmezse gel çünkü bağırsak kasları rahmi etkiliyormuş canım bence ishali önleyecek bişeyler ye eğer geçmediyse ben resmen halsiz kaldım ya yemek bile zor yiyorum acıkıyorum ama canım istemiyorIshal de mi beni böyle halsiz yaptı acaba? Gece bile tuvaletteyim. Patates yemedim ben ekstra bişi de yapmıyorum sadece su içmeye çalışıyorum.
kan uyuşmazlığımız var onun için ...masalalh canim kizina
igne ne için ?
bak sana guzel bi bebe yagı buldum tam aradıgın gibi bu seni mutlu eder belki :)O biraz zor. Genelde ben size özeniyorum.
Sen nekullanıyosun litchi ben cleaxne kullanıyorum sanki 5 cm var gibi geliyor bana,endişelendim biran ...Bir de en son gittiğimde sordum iğne bebişin olduğu yere geliyor mu dedim. Ölçerek gösterdi en az beş santimlik iğne olmalıymış bebişe ulaşması için. Bizim iğneler bir iki santim bişey.
Hala ishalin devam mı? Eğer devam ediyorsa ciddiye al bak doktorum dediki 2 gün de geçmezse gel çünkü bağırsak kasları rahmi etkiliyormuş canım bence ishali önleyecek bişeyler ye eğer geçmediyse ben resmen halsiz kaldım ya yemek bile zor yiyorum acıkıyorum ama canım istemiyor
Sen nekullanıyosun litchi ben cleaxne kullanıyorum sanki 5 cm var gibi geliyor bana,endişelendim biran ...
Canm dr a gittim geldim.karnimin sert oldugunu soyledi uzaninca biraz yumusadi kasilma degil ama tedbirimizi alalim dedi nst ye girdim sukur sorun cikmadi.galiba aranizda ilk ben girdim boylece.rahim agzi fln ii cikti.cok yordugum icin oldugunu soyledi bebegim ii olsun yerinde guvende olsun da.. hee bi de progestan ilac gunde bi tane kullanalim seni yormasin bu agri dedi.rahatlayana kadar kullancakmisimhayirli haberlerle gel insallah canim ..
merhaba
tiramisu35 the sopranos u bilen izleyen ve seven bir hemcinsimle karşılaşmak ne hoş :)
pek bayanların hoşlanacağı türden bir dizi değil malum :)
bende de zaman zaman oluyor kasılmalar senin ilk bebeğin mi?
ikinci de daha erken başlar çünkü kasılmalar
Clexane ucu pamagin bi bogumu gibi o da en fazla 3cm eder ki etmez ben de dr a sormustum istesen de bebege ulasamazsin demistiSen nekullanıyosun litchi ben cleaxne kullanıyorum sanki 5 cm var gibi geliyor bana,endişelendim biran ...
herseyin yolunda olmasına sevindim canım guzelce dinlen bakalım nasıl bişi nst?Canm dr a gittim geldim.karnimin sert oldugunu soyledi uzaninca biraz yumusadi kasilma degil ama tedbirimizi alalim dedi nst ye girdim sukur sorun cikmadi.galiba aranizda ilk ben girdim boylece.rahim agzi fln ii cikti.cok yordugum icin oldugunu soyledi bebegim ii olsun yerinde guvende olsun da.. hee bi de progestan ilac gunde bi tane kullanalim seni yormasin bu agri dedi.rahatlayana kadar kullancakmisim
Gittim ben güzeldi :)Dur bakıyım belki şu cem Yılmaz'ın yeni filmine gidebilirim.
Canm dr a gittim geldim.karnimin sert oldugunu soyledi uzaninca biraz yumusadi kasilma degil ama tedbirimizi alalim dedi nst ye girdim sukur sorun cikmadi.galiba aranizda ilk ben girdim boylece.rahim agzi fln ii cikti.cok yordugum icin oldugunu soyledi bebegim ii olsun yerinde guvende olsun da.. hee bi de progestan ilac gunde bi tane kullanalim seni yormasin bu agri dedi.rahatlayana kadar kullancakmisim
ferro sanol duadenal ben kullanıyorum canım. Kadın doğumcum bunu verdi aile hekimine yazdırmaya gittiğimde en sevdiğim demir ilacı en güzel etki eden bu dedi. Benim barsakları düzene koyuyo ayrıca :)tünaydın kızlar ben geldim
Dün yazmıştım şeker yükleme maceramı :)
Sabah 8.30 da gittim iki bardağa poşetteki tozu boşalt dedi eşit olarak sonrada üstüne ağzına kadar su dök dedi içine istediğin kadar limon sık iç dedi Ayy üstünde tarifi böle diye yazsa yapar evde içer giderdim. boşa tabak kaşık istediler ayrıca ben belki limon istemiyorum ille böle getirtmeleri saçma geldi bana. Neyse karıştırdım içtim 8.45te içtim 9.45te kan verdim bugün çıkar dediler sonuç 3 te nette bakıcam sonuca inş yüksek çıkmaz şekerim kızlar. Şekerim tam 140 çıkarsa napcan sizce kızlar 100lük yapmam gerekecek mi sizce çnkü 140 sınır demişti dr.um bana.
Ayrıca dün dr.a kan ilacım bitmişti gelmişken onuda yazdırayım dedim bana gitmiş benzer başka bir ilaç ile başka bi ilaç daha yazmış sizde bunları kullananlar var mı lütfen bana kullananlar yazabilir mi ?
ben gyno ferro sanol içiyordum tutmuş bana
FERRO SANOL DUODENAL die bir ilaç yazmış sabah akşam alacakmışım yanına da
CALCIDAY D3 EFERVESAN tablet yazmış içinde üç ayrı tablet kabı var suda eriyen ilaç günde 1 tane alacakmışım.
Bu ilaçları kullananlar var mı kızlar içip içmemekte tereddüt ediyorum.
Benceee yer çekimsiz ortamda muz yiyelim ve Çilek TADI versin , gri de Eşofman giymiş olalım o esnada:)Kim yataktan kalkıp da duş alıcak şimdizaten sıcak su kazanını ili gündür tamir ediyorlar habire matkap sesleri. Bir de sanırım elektrik kablosu yaktılar bütün ev kablo kokuyor banyoya girilmiyor bile. Azıcık camı acayım dedim dışarısı da buz. Ayrıca sıcak bişey ne içebilirim ki? Çay kahve ve sallama meyve çayları içmiyorum süt de istemiyo canım. Ben en iyisi yatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?