2015 Şubat Anneleri

Güzelce duşunu al, sıcak bişey iç, al eline Kitabını mis :) kim korkar hain depresyondan

Kim yataktan kalkıp da duş alıcak şimdi zaten sıcak su kazanını ili gündür tamir ediyorlar habire matkap sesleri. Bir de sanırım elektrik kablosu yaktılar bütün ev kablo kokuyor banyoya girilmiyor bile. Azıcık camı acayım dedim dışarısı da buz. Ayrıca sıcak bişey ne içebilirim ki? Çay kahve ve sallama meyve çayları içmiyorum süt de istemiyo canım. Ben en iyisi yatayım

Ishal de mi beni böyle halsiz yaptı acaba? Gece bile tuvaletteyim. Patates yemedim ben ekstra bişi de yapmıyorum sadece su içmeye çalışıyorum.

Ishal de mi beni böyle halsiz yaptı acaba? Gece bile tuvaletteyim. Patates yemedim ben ekstra bişi de yapmıyorum sadece su içmeye çalışıyorum.
Hala ishalin devam mı? Eğer devam ediyorsa ciddiye al bak doktorum dediki 2 gün de geçmezse gel çünkü bağırsak kasları rahmi etkiliyormuş canım bence ishali önleyecek bişeyler ye eğer geçmediyse ben resmen halsiz kaldım ya yemek bile zor yiyorum acıkıyorum ama canım istemiyor

Bir de en son gittiğimde sordum iğne bebişin olduğu yere geliyor mu dedim. Ölçerek gösterdi en az beş santimlik iğne olmalıymış bebişe ulaşması için. Bizim iğneler bir iki santim bişey.
Sen nekullanıyosun litchi ben cleaxne kullanıyorum sanki 5 cm var gibi geliyor bana,endişelendim biran ...

Yüklemeyi salı yaptırdım çarşambadan beri devamdı bugun daha çok karın ağrısı var.

Sen nekullanıyosun litchi ben cleaxne kullanıyorum sanki 5 cm var gibi geliyor bana,endişelendim biran ...

Ben de clexane kullanıyorum 0,4 ml lik. 5 cm bir parmağın uzunluğu kadar neredeyse canım. İğne o kadar uzun değil ki.

hayirli haberlerle gel insallah canim ..
Canm dr a gittim geldim.karnimin sert oldugunu soyledi uzaninca biraz yumusadi kasilma degil ama tedbirimizi alalim dedi nst ye girdim sukur sorun cikmadi.galiba aranizda ilk ben girdim boylece.rahim agzi fln ii cikti.cok yordugum icin oldugunu soyledi bebegim ii olsun yerinde guvende olsun da.. hee bi de progestan ilac gunde bi tane kullanalim seni yormasin bu agri dedi.rahatlayana kadar kullancakmisim

Sopranosu çok severek ve bitmemesini dileyerek izledim...Ben de seni tanıdığıma sevindim canım :) Başka hangi dizileri izliyorsun,özellikle bu aralar?

Kasılma konusuna gelince 1 haftadan fazladır başladı işte benim 3. bebeğim olacak ama Bir oğlum bir kızım var şimdi bir kızım daha olacak Senin kaçıncı bebeğin peki?

Bir de bu ara ailecek salgına yakalandık kusma ve ishal bir arada önce oğlumla eşim olmuştu sonra kızımla bana bulaştı afedersiniz su içsem çıkardım çok kötüydü dün gece de çok karnım ağrıdı bebekten mi yoksa böyle rahatsız olduğum için mi oldu bilemiyorum kızımla oğlum hala ishal ikisinin de iştahları da yok napıcam hiç bilmiyorum..

Cl
Clexane ucu pamagin bi bogumu gibi o da en fazla 3cm eder ki etmez ben de dr a sormustum istesen de bebege ulasamazsin demisti

herseyin yolunda olmasına sevindim canım guzelce dinlen bakalım nasıl bişi nst?

Nst ye nasıl giriliyor? Merak ettim.

ferro sanol duadenal ben kullanıyorum canım. Kadın doğumcum bunu verdi aile hekimine yazdırmaya gittiğimde en sevdiğim demir ilacı en güzel etki eden bu dedi. Benim barsakları düzene koyuyo ayrıca :)

Benceee yer çekimsiz ortamda muz yiyelim ve Çilek TADI versin , gri de Eşofman giymiş olalım o esnada:)

kızlar iyi akşamlar..bugün ben doktora gittim 3 4 gündür oğluşum biraz korkuttu beni az hareket ederek bende tedbir amaçlı gidip Bi baktım oğluma..herşey yolunda şükür zaten doktor karnıma dokunur dokunmaz sıkı Bi tekme attı bende tekme attı dedim evet uyumuyo senin bebiş dedi :) 34 cm olmuşuz süper dedi senın gıbi uzun Bi oğlan geliyor annesı dedı babamız gibi kilolu olabilir 950 gr :) olmuş..kendi doktorum uzak olduğundan başka Bi doktora gittik iyide oldu baya ilgiliydi..oğluşum pipisinide açtı al işte dedi bana testisleri gördüm kesinlikle dönmez bu erkek dedi zaten dönmesin annem bir sürü örgü ördü dedim alışverişi de ona göre yaptık neysekafama takılan bişey kalmadı kalbide maşallah güm güm atıyordu..çok şükür bişey çıkmadı karın ağrısı bende sordum arada olabilir dedi..kimi kişide erken başlarmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…