2015 Şubat Anneleri

Paraben zararlı bişi canım. Kesinlikle aldığın şeylerde paraben olmasın. Parafin başka. O olabiliyor bebe yağlarında falan. Yine de petrol türevi yerine bitkisel badem yağlı zeytin yağlı şeyler tercih edilebilir.

İçindeki oleik asit de bebiş derisine zarar veriyormuş işte. Belki e vitamini açısından zengin badem yağıyla karıştırıp sürülebilir.

Göbek yanlarından yapıyorum. Dün iğneyi çıkarınca ilaç biraz dışarı çıktı sanırım gerilmiş iyice.
Ben göbek deliğinden iki parmak uzağa vuruyorum artık bebişler büyüdü ya bişey dedi mi doktor göbeği bırakacaksın falan diye?

ilk aklıma gelende ne alaka komili sanki bitkisel dediler diye ben üretiyormuşum gibi.......

Peki ben niye sürekli karanlık bir odada olayım ve yatayım istiyorum. Sabahtan beri doğru düzgün bişey yemedim depresyon mu bu. Nasıl çözücem

Evet doğru benim buradaki arkadaşlarımın hepsi zeytinyağını ocakta şöyle bir ısıtmışlar şıkır şıkır sesi gelmiş ama yakmak yok bana tarif buydu daha sonra onu bir şişeye alıp beklettiktip amaç asidi gitsin ondan sonra sürdüler bebeğe.Hep böyle kullanılıyor zeytinyağı yoksa cidden çok asitli asidi almak lazım. Aman dikkat.

Ben göbek deliğinden iki parmak uzağa vuruyorum artık bebişler büyüdü ya bişey dedi mi doktor göbeği bırakacaksın falan diye?

Demedi ama ben başından beri hep yanlara vurdum Dr um öyle gösterdi. Yani göbekten uzak kalıyor. Bele doğru.

belki boyle kullanılabilir ısıtınca asiti gidiyor muymus

bende çok çabuk acıkıyorum şekerim normal çıkmıştı

Bir de en son gittiğimde sordum iğne bebişin olduğu yere geliyor mu dedim. Ölçerek gösterdi en az beş santimlik iğne olmalıymış bebişe ulaşması için. Bizim iğneler bir iki santim bişey.

Benim eşimin ailesi köyde bir adama yaptırıyorlar. Zeytinyağını ve Defne yağını biz veriyoruz adamda katılaşması için bişeyler daha katıyormuş. Ne katıyor olabilir?

Benim eşimin ailesi köyde bir adama yaptırıyorlar. Zeytinyağını ve Defne yağını biz veriyoruz adamda katılaşması için bişeyler daha katıyormuş. Ne katıyor olabilir?

Bilmem ki sodyum veya potasyum hidroksit koyuyor olabilir. Süt kostik diye geçer.

Litchi tatlım şu resme bir bakar mısın içindekilerden bir şey anladıysam arap olayım....

Eklentiler

• 10498_10201748873509361_293240411_n.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 70
Daha hiçbirşey almadım ki ismini bile bulmak için erteliyoruz.
işte hsonu çık ufak tefek bişilerden başla iyi geliyor insana bebiş için bişiler yapmak :) burda da 2 gundur aralıksız yagmur yagıyor bnm de sürekli uyuyasım var..hava erkenden kararıyor falan etkiliyor bunlar insanı tabi..depresyon falan değildir yani mutlu olmak için çok tatlı bi sebebimiz var bizlerin cok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…