kuzum hepsinde de parafin mi paraben mi ne zıkkımdır onu içermediği yazıyor, sen bize hangileri uygun araştır da bi diyiverneye inanıcaz bilmiyorum kafayı yedim hangi bebe yağını alsam hangi çamaşır deterjanını kullansam
İğne kullananlara bi soru :) hala göbekten mi yapıyorsunuz kan sulandırıcı iğneleri arkadaşlar?
Bana pek doğruymuş gibi gelmedi bu yazı canım. Z.yağı e ve D vitamini yönünden zengindir. E vitamini cilde D vitamini de kemiklere iyi gelir. Ben kullanmayı düşünüyorum açıkçası bizim ailede de her nesilde kullanılmış.
Ben göbek deliğinden iki parmak uzağa vuruyorum artık bebişler büyüdü ya bişey dedi mi doktor göbeği bırakacaksın falan diye?Göbek yanlarından yapıyorum. Dün iğneyi çıkarınca ilaç biraz dışarı çıktı sanırım gerilmiş iyice.
Bana pek doğruymuş gibi gelmedi bu yazı canım. Z.yağı e ve D vitamini yönünden zengindir. E vitamini cilde D vitamini de kemiklere iyi gelir. Ben kullanmayı düşünüyorum açıkçası bizim ailede de her nesilde kullanılmış.[/QUOTE
Evet doğru bizim burada arkadaşlarımın hepsi zeytinyağını ocakta şöyle bir ısıtmışlar şıkır şıkır sesi gelmiş ama yakmak yok bana tarif buydudaha sonra onu bir şişeye alıp bekletip amaç asiti gitsin ondan sonra sürdüler bebeğe.Hep böyle kullanılıyor zeytinyağı yoksa cidden çok asitli asidi almak lazım. Aman dikkat.
ilk aklıma gelende ne alaka komili sanki bitkisel dediler diye ben üretiyormuşum gibi.......Paraben zararlı bişi canım. Kesinlikle aldığın şeylerde paraben olmasın. Parafin başka. O olabiliyor bebe yağlarında falan. Yine de petrol türevi yerine bitkisel badem yağlı zeytin yağlı şeyler tercih edilebilir.
Ben göbek deliğinden iki parmak uzağa vuruyorum artık bebişler büyüdü ya bişey dedi mi doktor göbeği bırakacaksın falan diye?
belki boyle kullanılabilir ısıtınca asiti gidiyor muymusEvet doğru benim buradaki arkadaşlarımın hepsi zeytinyağını ocakta şöyle bir ısıtmışlar şıkır şıkır sesi gelmiş ama yakmak yok bana tarif buydudaha sonra onu bir şişeye alıp beklettiktip amaç asidi gitsin ondan sonra sürdüler bebeğe.Hep böyle kullanılıyor zeytinyağı yoksa cidden çok asitli asidi almak lazım. Aman dikkat.
hsonu bebişin için alısveriş yap gecer canım :) eskiden kendime bişiler alınca mutlu olurdum şimdi eylülcüğüme alınca :)Peki ben niye sürekli karanlık bir odada olayım ve yatayım istiyorum. Sabahtan beri doğru düzgün bişey yemedimdepresyon mu bu. Nasıl çözücem
bende çok çabuk acıkıyorum şekerim normal çıkmıştıKızlarrrr ben sürekli acıkıyorum ya sabah 7 buçukta kahvaltı yaptım 11 de acıktım şimdi 14 te gene acıktım sizde benim gibi misiniz? Yoksa benim şeker biraz yüksek çıktı ondan mı ya? Gözüm dönüyor valla
Ben göbek deliğinden iki parmak uzağa vuruyorum artık bebişler büyüdü ya bişey dedi mi doktor göbeği bırakacaksın falan diye?
Benim eşimin ailesi köyde bir adama yaptırıyorlar. Zeytinyağını ve Defne yağını biz veriyoruz adamda katılaşması için bişeyler daha katıyormuş. Ne katıyor olabilir?Zaten senin dediğin doğal olan yani adı sabun ama sabundaki kimyasallar yok. Ben beyaz sabun tarzı sabunları kastettim. Doğal olanlar kullanılabilir ama onda da hijyenik hipoalerjik testlerin yapılmış olmasına dikkat etmek lazım.
hsonu bebişin için alısveriş yap gecer canım :) eskiden kendime bişiler alınca mutlu olurdum şimdi eylülcüğüme alınca :)
niye depresyon olsun canım hava çok kasvetli insanda ister istemez uyku isteği uyandıryor....Peki ben niye sürekli karanlık bir odada olayım ve yatayım istiyorum. Sabahtan beri doğru düzgün bişey yemedimdepresyon mu bu. Nasıl çözücem
Benim eşimin ailesi köyde bir adama yaptırıyorlar. Zeytinyağını ve Defne yağını biz veriyoruz adamda katılaşması için bişeyler daha katıyormuş. Ne katıyor olabilir?
niye depresyon olsun canım hava çok kasvetli insanda ister istemez uyku isteği uyandıryor....
işte hsonu çık ufak tefek bişilerden başla iyi geliyor insana bebiş için bişiler yapmak :) burda da 2 gundur aralıksız yagmur yagıyor bnm de sürekli uyuyasım var..hava erkenden kararıyor falan etkiliyor bunlar insanı tabi..depresyon falan değildir yani mutlu olmak için çok tatlı bi sebebimiz var bizlerin cok şükür :)Daha hiçbirşey almadım kiismini bile bulmak için erteliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?