- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
gözün aydın canım rahatlamıssındır artık :) masallah oğlusuna :)kızlar iyi akşamlar..bugün ben doktora gittim 3 4 gündür oğluşum biraz korkuttu beni az hareket ederek bende tedbir amaçlı gidip Bi baktım oğluma..herşey yolunda şükür zaten doktor karnıma dokunur dokunmaz sıkı Bi tekme attı bende tekme attı dedim evet uyumuyo senin bebiş dedi :) 34 cm olmuşuz süper dedi senın gıbi uzun Bi oğlan geliyor annesı dedı babamız gibi kilolu olabilir 950 gr :) olmuş..kendi doktorum uzak olduğundan başka Bi doktora gittik iyide oldu baya ilgiliydi..oğluşum pipisinide açtı al işte dedi bana testisleri gördüm kesinlikle dönmez bu erkek dedi zaten dönmesin annem bir sürü örgü ördü dedim alışverişi de ona göre yaptık neysekafama takılan bişey kalmadı kalbide maşallah güm güm atıyordu..çok şükür bişey çıkmadı karın ağrısı bende sordum arada olabilir dedi..kimi kişide erken başlarmış..
çookk rahatladım:)gözün aydın canım rahatlamıssındır artık :) masallah oğlusuna :)
Size bişi sormak istiyorum cevap verirseniz mutlu olurum. 23 gün sonra 20 yaşımı doldurcam. 2 gündür sağ alt en arka dişimin arkası kaşınıyo acıyo gibi. 20lik dişlerin çıkması gereken yer. Ama orda diş çıkcak yer yok. Bi 5-6 ay kadar öncede sol taraf üstte olmuştu bu. Baş ağrısı da yapıyo. Sizce 20 lik dişlerim mi geliyo ? Hamilelikte zor olur mu ? 20 lik değilse nedir bu ? Ne yapmam lazım acımaya başladı iyice.eczanelerde parmaktan ölçen şeker stripleri oluyor canım anca onunla ölçerler olcerlerse
20 lik dişinden olabilir canım bunun için yer olması gerekmez belki sadece küçük bi ucu cıkar belki yatay pozisyonda hiç çıkmaz..suan için cok yapabileceğin bişi yok ancak şiddetli agrı ya da şişlik yaparsa ilaç kullanman gerekir..umarım oyle bi durum yasamazsın hamileliği atlatana kdr..doğumdan sonra bi röntgen cektirip baktırırsın..eger hiç çıkmıcak gibiyse ve seni rahatsız etmeye devam ederse çektirirsin doğuma kadar da gargara ile falan idare etmeye calısırsınSize bişi sormak istiyorum cevap verirseniz mutlu olurum. 23 gün sonra 20 yaşımı doldurcam. 2 gündür sağ alt en arka dişimin arkası kaşınıyo acıyo gibi. 20lik dişlerin çıkması gereken yer. Ama orda diş çıkcak yer yok. Bi 5-6 ay kadar öncede sol taraf üstte olmuştu bu. Baş ağrısı da yapıyo. Sizce 20 lik dişlerim mi geliyo ? Hamilelikte zor olur mu ? 20 lik değilse nedir bu ? Ne yapmam lazım acımaya başladı iyice.
Çok teşekkür ederim. Gargara olarak özellikle önerebileceğiniz bişey varmı ?20 lik dişinden olabilir canım bunun için yer olması gerekmez belki sadece küçük bi ucu cıkar belki yatay pozisyonda hiç çıkmaz..suan için cok yapabileceğin bişi yok ancak şiddetli agrı ya da şişlik yaparsa ilaç kullanman gerekir..umarım oyle bi durum yasamazsın hamileliği atlatana kdr..doğumdan sonra bi röntgen cektirip baktırırsın..eger hiç çıkmıcak gibiyse ve seni rahatsız etmeye devam ederse çektirirsin doğuma kadar da gargara ile falan idare etmeye calısırsın
Gözün aydınkızlar iyi akşamlar..bugün ben doktora gittim 3 4 gündür oğluşum biraz korkuttu beni az hareket ederek bende tedbir amaçlı gidip Bi baktım oğluma..herşey yolunda şükür zaten doktor karnıma dokunur dokunmaz sıkı Bi tekme attı bende tekme attı dedim evet uyumuyo senin bebiş dedi :) 34 cm olmuşuz süper dedi senın gıbi uzun Bi oğlan geliyor annesı dedı babamız gibi kilolu olabilir 950 gr :) olmuş..kendi doktorum uzak olduğundan başka Bi doktora gittik iyide oldu baya ilgiliydi..oğluşum pipisinide açtı al işte dedi bana testisleri gördüm kesinlikle dönmez bu erkek dedi zaten dönmesin annem bir sürü örgü ördü dedim alışverişi de ona göre yaptık neysekafama takılan bişey kalmadı kalbide maşallah güm güm atıyordu..çok şükür bişey çıkmadı karın ağrısı bende sordum arada olabilir dedi..kimi kişide erken başlarmış..
tatlım ishalin için bişeyler yap sana tavsiyem hem mineral ve su ihtiyacın artıyor hemde dediğim gibi karın ağrısı tetiklermiş korkutmak için söylemiyorum sakın panik yapma ama dikkatli olmakta fayda var :)Yüklemeyi salı yaptırdım çarşambadan beri devamdı bugun daha çok karın ağrısı var.
listerine iyidir canım kullanabilirsin onuÇok teşekkür ederim. Gargara olarak özellikle önerebileceğiniz bişey varmı ?
biz dogursak da rahat edemeyiz korkarım ki :) bu sefer kafaya takacak baska seyler buluruz..bazen ekim annelerini falan okuyorum da gözüm korkuyor valla..Gözün aydınBütün pimpirikli anneler burda toplanmış galiba. Çoğu gitti azı kaldı sağsalim doğuralımda rahatlayalım yaa
Canm dr a gittim geldim.karnimin sert oldugunu soyledi uzaninca biraz yumusadi kasilma degil ama tedbirimizi alalim dedi nst ye girdim sukur sorun cikmadi.galiba aranizda ilk ben girdim boylece.rahim agzi fln ii cikti.cok yordugum icin oldugunu soyledi bebegim ii olsun yerinde guvende olsun da.. hee bi de progestan ilac gunde bi tane kullanalim seni yormasin bu agri dedi.rahatlayana kadar kullancakmisim
Cl
Clexane ucu pamagin bi bogumu gibi o da en fazla 3cm eder ki etmez ben de dr a sormustum istesen de bebege ulasamazsin demisti
Teşekkür ederim. Eşim biraz hassas da kimyasallar konusunda. Doktordan öğrendim dersem ikna olur :)listerine iyidir canım kullanabilirsin onu
ferro sanol duadenal ben kullanıyorum canım. Kadın doğumcum bunu verdi aile hekimine yazdırmaya gittiğimde en sevdiğim demir ilacı en güzel etki eden bu dedi. Benim barsakları düzene koyuyo ayrıca :)
yutmicaksın ztn guzelce tükürürsün bi kaç defa ama agzını suyla calkalama ki etkisi sürsün..valla ben de bzn baş agrısından duramıyorum..ama ilaç içmemekte direniyorum..oysaki bebege dokunmicak agrı kesicilerden alabilirim ama yine de içim rahat etmiyor..söz konusu bebişler olunca hassas oluyor insan tabi..ama rahat ol gargaradan bişi olmaz..hatta hamilelikte diş etlerinde kanama şişme falan oluyor o zaman çok çok iyi geliyor gargaralarTeşekkür ederim. Eşim biraz hassas da kimyasallar konusunda. Doktordan öğrendim dersem ikna olur :)
Hım anladım canım peki günde ne kadar ve nasıl içiyorsun aç tok ?
bnmkinin üstüne bir tek eczacı sabah 1 akşam 1 yazmış tok aç bişi yazmamış
Benim eşim "kızıma şimdiden üzülüyorum,sürekli peşinden dolanırsın bi rahat bırakamazsın çocuğu"diyor. İnş çok abartmayız ya psiko anne olmak istemiyorumbiz dogursak da rahat edemeyiz korkarım ki :) bu sefer kafaya takacak baska seyler buluruz..bazen ekim annelerini falan okuyorum da gözüm korkuyor valla..
su serbest canımBenimde şeker testim yarın kaçtan sonra bişey yemiycem,12 saat mi aç olmak gerekiyordu,su serbest mi?
evet canım 12 saat aç olman gerekiyor su serbestBenimde şeker testim yarın kaçtan sonra bişey yemiycem,12 saat mi aç olmak gerekiyordu,su serbest mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?