2015 Şubat Anneleri

gözün aydın canım rahatlamıssındır artık :) masallah oğlusuna :)

eczanelerde parmaktan ölçen şeker stripleri oluyor canım anca onunla ölçerler olcerlerse
Size bişi sormak istiyorum cevap verirseniz mutlu olurum. 23 gün sonra 20 yaşımı doldurcam. 2 gündür sağ alt en arka dişimin arkası kaşınıyo acıyo gibi. 20lik dişlerin çıkması gereken yer. Ama orda diş çıkcak yer yok. Bi 5-6 ay kadar öncede sol taraf üstte olmuştu bu. Baş ağrısı da yapıyo. Sizce 20 lik dişlerim mi geliyo ? Hamilelikte zor olur mu ? 20 lik değilse nedir bu ? Ne yapmam lazım acımaya başladı iyice.

20 lik dişinden olabilir canım bunun için yer olması gerekmez belki sadece küçük bi ucu cıkar belki yatay pozisyonda hiç çıkmaz..suan için cok yapabileceğin bişi yok ancak şiddetli agrı ya da şişlik yaparsa ilaç kullanman gerekir..umarım oyle bi durum yasamazsın hamileliği atlatana kdr..doğumdan sonra bi röntgen cektirip baktırırsın..eger hiç çıkmıcak gibiyse ve seni rahatsız etmeye devam ederse çektirirsin doğuma kadar da gargara ile falan idare etmeye calısırsın

Çok teşekkür ederim. Gargara olarak özellikle önerebileceğiniz bişey varmı ?

Gözün aydın Bütün pimpirikli anneler burda toplanmış galiba. Çoğu gitti azı kaldı sağsalim doğuralımda rahatlayalım yaa

Yüklemeyi salı yaptırdım çarşambadan beri devamdı bugun daha çok karın ağrısı var.
tatlım ishalin için bişeyler yap sana tavsiyem hem mineral ve su ihtiyacın artıyor hemde dediğim gibi karın ağrısı tetiklermiş korkutmak için söylemiyorum sakın panik yapma ama dikkatli olmakta fayda var :)

Haftalardır ilk kez yemek yapasım geldi zor bela bir çorba yaptım. Ufff yine tembellik bastı beni.

Gözün aydın Bütün pimpirikli anneler burda toplanmış galiba. Çoğu gitti azı kaldı sağsalim doğuralımda rahatlayalım yaa
biz dogursak da rahat edemeyiz korkarım ki :) bu sefer kafaya takacak baska seyler buluruz..bazen ekim annelerini falan okuyorum da gözüm korkuyor valla..

nst nasıl bişey,bu arada geçmiş olsun

Kızlar yarın ikinci kez şeker yuklemem yapilcak inşallah bu sefer normal cikar bu hafta çok dikkat ettim beyaz ekmek yerine buğday ekmek yedim tatliyi kestimyemekleri bir porsiyon azalttim daha ssık sık az az yedim. Eğer normal cikarçıkarsa böyle devam etcem doğuran a kadar

ferro sanol duadenal ben kullanıyorum canım. Kadın doğumcum bunu verdi aile hekimine yazdırmaya gittiğimde en sevdiğim demir ilacı en güzel etki eden bu dedi. Benim barsakları düzene koyuyo ayrıca :)

Hım anladım canım peki günde ne kadar ve nasıl içiyorsun aç tok ?
bnmkinin üstüne bir tek eczacı sabah 1 akşam 1 yazmış tok aç bişi yazmamış

Teşekkür ederim. Eşim biraz hassas da kimyasallar konusunda. Doktordan öğrendim dersem ikna olur :)
yutmicaksın ztn guzelce tükürürsün bi kaç defa ama agzını suyla calkalama ki etkisi sürsün..valla ben de bzn baş agrısından duramıyorum..ama ilaç içmemekte direniyorum..oysaki bebege dokunmicak agrı kesicilerden alabilirim ama yine de içim rahat etmiyor..söz konusu bebişler olunca hassas oluyor insan tabi..ama rahat ol gargaradan bişi olmaz..hatta hamilelikte diş etlerinde kanama şişme falan oluyor o zaman çok çok iyi geliyor gargaralar

Benimde şeker testim yarın kaçtan sonra bişey yemiycem,12 saat mi aç olmak gerekiyordu,su serbest mi?

Hım anladım canım peki günde ne kadar ve nasıl içiyorsun aç tok ?
bnmkinin üstüne bir tek eczacı sabah 1 akşam 1 yazmış tok aç bişi yazmamış

Bende ondan kullanıyorum bana sabah aç karına iç ve içtikten sonra 2 saat süreyle çay,kahve içme dediler,günde 1 tane...

biz dogursak da rahat edemeyiz korkarım ki :) bu sefer kafaya takacak baska seyler buluruz..bazen ekim annelerini falan okuyorum da gözüm korkuyor valla..
Benim eşim "kızıma şimdiden üzülüyorum,sürekli peşinden dolanırsın bi rahat bırakamazsın çocuğu"diyor. İnş çok abartmayız ya psiko anne olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…