Canım dr.uma 17 ekimde gitmiştik benim sata göre 24+2 olmam lazımdı ama bebeğim 25+5 gözüküyordu kilosu 850 gr çıkmıştı boyu ise 34 cm.Canim kac aylikken kac kilo dediki bebis icin
peki nereye gidebilirz ?
ben , hem gezmek hemde değişik şeyler satılan bir yere gitmek istiyorum
hani mesela hellobaby , ebebek ,joker tarzı yerlerinde içinde olduğu büyük bi alışveriş merkezi varmı ?
Kızlar bişi sorcaktım bende kansızlık varda kuru üzüm tavsiye edilmiş aç karına yoksa tok karınamı faydası daha çok olur
Çok sağol canım dediğin gibi yapıcamBence sabah uyanınca aç karnına ye canım ve üstüne ılılk su iç 1 bardak bağırsakları harekete geçirir üzümle birlikte kuru kayısıda yiyebilirsin. Bende kabızlık çekerken kayısı yiyip üstüne ılık biraz sıcağa yakın 1 bardak su içiyordum :) iyi geliyordu
Gunaydinlar olsun herkese kontrole gudicekler hayurli haberlerle gelin insallah
benimde hafif dis agrim basliyo gibi insallah cogalmaz yoksa naparim bilmiyorumnallah kimseye dis agrisi vermesin
Bu topic gercekten manyak anne adaylari ile dolu:) bi burda konusurken kendimi normal hissediyorum:)Gece vakti ayaktayım yine. İki gündür nerden çıktıysa bir mide.bulantısı çıktı ve de bu yalancı sancı işine takıldım artık kalan her gün doğuyor diye düşünürüm.
Böyle zaman mı geçer?
Selam kizlar hastalara gecmis olsun.
Iki gundur oglum hasta atesi 39-40 bugun dustu gibi. ESime naz yapayim da benle ilgilensin diyordym cocuk hasta olunca kendimi unuttum. Analik zor is.
Herkese saglikli keyifli hafta sonlari diliyorum.
Bence, artık bişeyler ye çok acıktım diyordur oğluşun. Bu saate kadar aç oturulur mu yazık bebişine .Bende hastayım bir haftadır. Üç gün evde iyileşmeye çalıştım baktım olmuyo doktora gittim. İlaç içmeyelim bebeğimize zarar vermeyelim diye düşünürken geçirdiğimiz enfeksiyonla daha çok zarar veriyoruz bazensizede geçmiş olsun canım ya evet annelik zor bnmde anam olaydı keşke yanımda bakaydı bana
Eşimde okulda toplantıları vardı daha gelmedi sabahtn beri hiç bişi yemedim 1 kupa ıhlamur içtim oğlum içerde tekmeler atıyor acaba ne anlatıyor annesine kuzum
canim bu sorun insan insana degisir .. bizim hafatmizda çokkk erken bunlar için ama soyle soyleyimÇok iyi oldu bunu öğrenmemiz. Peki bişey daha sorcam erken doğum olacağı zaman doğumun başladığını nasıl anlıycaz ? Önce suyumuz mu gelir kan mı gelir sancı mı başlar. Ne zaman acilen doktora gitmeliyiz ?
anladim cnaim, rahimin kisalmamasi onemli demisti benim drCanm dr a gittim geldim.karnimin sert oldugunu soyledi uzaninca biraz yumusadi kasilma degil ama tedbirimizi alalim dedi nst ye girdim sukur sorun cikmadi.galiba aranizda ilk ben girdim boylece.rahim agzi fln ii cikti.cok yordugum icin oldugunu soyledi bebegim ii olsun yerinde guvende olsun da.. hee bi de progestan ilac gunde bi tane kullanalim seni yormasin bu agri dedi.rahatlayana kadar kullancakmisim
pardon canim pinkle karistirimisim seni o gidecekdi dr ayapirelideve mesajini goremedim canim dr ne dedi dun
hersey yolundadir insallah ..
Insalah zamaninda saglikla gelsin kuzucuklar.bugun yatis moda gectim iki gunum var degerlenditiyom barianladim cnaim, rahimin kisalmamasi onemli demisti benim dr
benim doktora sertlesmeyi dedigimde rahime etkisi olmadigi için ilgilenmiyoruz dedi, banadami lazimki o prohgesterondan
bu dr un rahat tavri beni vereme decek, bakalim hasatnede ne diycekler bana, bu aydan sonra hastanede tarafaindan takip edilicem
ilacini iç içini rahat tut sen, stres yapma kendini yorma bebisler zaamanind agelicek hepsi insallah ..
Gunaydin kizlarrrrr bugun yine burda eylem varesler iste gece kacta gelirler kim bilir duanizi eksik etmeyin hic bir eve aci haber gitmesin artik
Gunaydinlar olsun herkese kontrole gudicekler hayurli haberlerle gelin insallah
benimde hafif dis agrim basliyo gibi insallah cogalmaz yoksa naparim bilmiyorumnallah kimseye dis agrisi vermesin
Acayip canım sıkılıyor hala düzelemedim ishal biraz devam ediyor ama bi tuhafım kan şekerim düşüyor başım dönüyor sık sık şu şeker yüklemesini nerden yaptım Allahım o gün bugündür dengem şaştı ya! Çok moralin bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum yavruma neler yaşattım kimbilir
ben geldimmmmm
çok şükür gördük kızımı
ama bu kız çok inatçı
bütün gece kıpır kıpırdı hatta doktorun kapısında beklerken bile hareketliydi
yattım sedyeye benimkine kal geldi
doktor öte uğraştı beri uğraştı yok anam benimki kılını kıpırdatmıyor
bi ara elini yüzüne götürdü o kadar
ama doktordan çıkınca kudurdu yine
maşallah iyiymiş sağlığımız yerinde çok şükür
haftaya şeker yüklemesi için gideceğim
bugün yaptıracaktım ama sabah dayanamadım bir dilim ekmek yiyipte gittim
bu arada doktor yürümemi yasakladı kendini yorma ayakta kalma dedi
rahmim aşağı inmiş sıkıntı olmasın sonra dedi
Kızlar şekerim normal çıkmış..doktor böyle devam.et yediği içtiğine dedi.ben de sormadım kaç çıktığını çok şükür darısı sizi başına arkadaslar:)
kızlar sizlerden acil yardıma ihtiyacım var. Evdeyim yatıyorum geberiyorum hastalığım tekrarladı boğazım şişmiş sanırım çünkü sağ tarafımı alttan elliyorum boğazımın çok acıyor orası sert top gibi bişi var çok acıyor ama ben bişiler yutarken öle kapalı değil çok fazla boğaz şişi için ne yapabilirim ballı ıhlamur içtim yumuşatır die ama çok kötüyüm çok acıyor elleyince boğazımı böle tam sağ taraf değilde tam çene altımdan başlıyor sertliği sağa doğru devam ediyor hafif acımada aynı şeklide dr.amı gitsem yoksa geç kalmadan bilmemedimtüm kemiklerim ağrıyor dövülmüş gibiyim akşamda yazmıştı garip batma sancı gibi bişiler oldu bana birde.
Selam kizlar hastalara gecmis olsun.
Iki gundur oglum hasta atesi 39-40 bugun dustu gibi. ESime naz yapayim da benle ilgilensin diyordym cocuk hasta olunca kendimi unuttum. Analik zor is.
Herkese saglikli keyifli hafta sonlari diliyorum.
Bence, artık bişeyler ye çok acıktım diyordur oğluşun. Bu saate kadar aç oturulur mu yazık bebişine .Bende hastayım bir haftadır. Üç gün evde iyileşmeye çalıştım baktım olmuyo doktora gittim. İlaç içmeyelim bebeğimize zarar vermeyelim diye düşünürken geçirdiğimiz enfeksiyonla daha çok zarar veriyoruz bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?