2015 Şubat Anneleri

peki nereye gidebilirz ?
ben , hem gezmek hemde değişik şeyler satılan bir yere gitmek istiyorum
hani mesela hellobaby , ebebek ,joker tarzı yerlerinde içinde olduğu büyük bi alışveriş merkezi varmı ?

Forum istanbulda hem sinema var canım hem ebebek var sobbe vardı mothercare vardı jokerde var mıydı emin değilim biz oraya gittik geçen çarşmba.

Kızlar bişi sorcaktım bende kansızlık varda kuru üzüm tavsiye edilmiş aç karına yoksa tok karınamı faydası daha çok olur

Kızlar bişi sorcaktım bende kansızlık varda kuru üzüm tavsiye edilmiş aç karına yoksa tok karınamı faydası daha çok olur

Bence sabah uyanınca aç karnına ye canım ve üstüne ılılk su iç 1 bardak bağırsakları harekete geçirir üzümle birlikte kuru kayısıda yiyebilirsin. Bende kabızlık çekerken kayısı yiyip üstüne ılık biraz sıcağa yakın 1 bardak su içiyordum :) iyi geliyordu

Çok sağol canım dediğin gibi yapıcam

kızlar sizlerden acil yardıma ihtiyacım var. Evdeyim yatıyorum geberiyorum hastalığım tekrarladı boğazım şişmiş sanırım çünkü sağ tarafımı alttan elliyorum boğazımın çok acıyor orası sert top gibi bişi var çok acıyor ama ben bişiler yutarken öle kapalı değil çok fazla boğaz şişi için ne yapabilirim ballı ıhlamur içtim yumuşatır die ama çok kötüyüm çok acıyor elleyince boğazımı böle tam sağ taraf değilde tam çene altımdan başlıyor sertliği sağa doğru devam ediyor hafif acımada aynı şeklide dr.amı gitsem yoksa geç kalmadan bilmemedim tüm kemiklerim ağrıyor dövülmüş gibiyim akşamda yazmıştı garip batma sancı gibi bişiler oldu bana birde.

Gunaydinlar olsun herkese kontrole gudicekler hayurli haberlerle gelin insallah
benimde hafif dis agrim basliyo gibi insallah cogalmaz yoksa naparim bilmiyorumnallah kimseye dis agrisi vermesin

benımde bı ara cok agrıodu curuk sandım hatta baktım dıs degısıo anladım curuk deıl. kalsıyuma agırlık verdım. gunde 2 kase yogurt yedım kasar peynır yedım bol bol gun ıcınde. gectı sukur. bı dene ıstersen

Selam kizlar hastalara gecmis olsun.
Iki gundur oglum hasta atesi 39-40 bugun dustu gibi. ESime naz yapayim da benle ilgilensin diyordym cocuk hasta olunca kendimi unuttum. Analik zor is.
Herkese saglikli keyifli hafta sonlari diliyorum.

Bu topic gercekten manyak anne adaylari ile dolu:) bi burda konusurken kendimi normal hissediyorum:)

Iki gundur oglum hasta atesi 39-40 bugun dustu gibi. ESime naz yapayim da benle ilgilensin diyordym cocuk hasta olunca kendimi unuttum. Analik zor is.

sizede geçmiş olsun canım ya evet annelik zor bnmde anam olaydı keşke yanımda bakaydı bana
Eşimde okulda toplantıları vardı daha gelmedi sabahtn beri hiç bişi yemedim 1 kupa ıhlamur içtim oğlum içerde tekmeler atıyor acaba ne anlatıyor annesine kuzum

Bence, artık bişeyler ye çok acıktım diyordur oğluşun. Bu saate kadar aç oturulur mu yazık bebişine .Bende hastayım bir haftadır. Üç gün evde iyileşmeye çalıştım baktım olmuyo doktora gittim. İlaç içmeyelim bebeğimize zarar vermeyelim diye düşünürken geçirdiğimiz enfeksiyonla daha çok zarar veriyoruz bazen

canim bu sorun insan insana degisir .. bizim hafatmizda çokkk erken bunlar için ama soyle soyleyim
dogumun 3 belirtiisi var halk arasinda ni$an da derler ya

biri kan gelmesi ,2. si suyun gelmesi bu iki durumdada acil hastaneye gitmek gerekir hemen dogum olacagindan deilde bebegee rahime bakmalari lazim .. kanda iç çamasirin lekeleniyor , suda da senin elinde olmadan surekli su akiyor bacaklarin arasindan ama bu suyun miktari degisebiliyormus genelde birden islaniyorsin galiba ( bana hiç olmadi duyduklarim boyle )

3. durum ise sancinin gelmesi , bunda pek bi aciliyet yok, yavas yavas dusunu alip hazirlanabilirsin, hatta dayanabildigin kadar evde kal diyolar hastaneye gidince de bekliyorsun çunku,
( hastane yakinsa ) acele etmeden hazirlanmak daha mantikli, zaten sancilar yavas yavas SIKLASIP siddetleniyor( bende 3-4 saati buluyor adam gibi sanci yi hissetmem için ama daha uzun suren de oluyormus )

bunlar tabi 37 haftadan sonraki normal gelisen dogum belirtileri, daha erken olan dogum sancisinda hastaneye gitmek lazim durdurabildikleri kadar durdururlar hastanede

bide tansiyon onemli galiba, goz kararmasi bas agriis vs oldugunda haftana bakmadan hastaneye gitmek lazim .. bunlar istenmeyen ozel durumlar insalllah kimsenin basina gelmez ..

pirelideve mesajini goremedim canim dr ne dedi dun
hersey yolundadir insallah ..

anladim cnaim, rahimin kisalmamasi onemli demisti benim dr
benim doktora sertlesmeyi dedigimde rahime etkisi olmadigi için ilgilenmiyoruz dedi, banadami lazimki o prohgesterondan
bu dr un rahat tavri beni vereme decek, bakalim hasatnede ne diycekler bana, bu aydan sonra hastanede tarafaindan takip edilicem

ilacini iç içini rahat tut sen, stres yapma kendini yorma bebisler zaamanind agelicek hepsi insallah ..

Insalah zamaninda saglikla gelsin kuzucuklar.bugun yatis moda gectim iki gunum var degerlenditiyom bari

Gunaydin kizlarrrrr bugun yine burda eylem var esler iste gece kacta gelirler kim bilir duanizi eksik etmeyin hic bir eve aci haber gitmesin artik

Rabbim yayardimciLari olsun hainlere kotulere firsat vermesin insallah

Gunaydinlar olsun herkese kontrole gudicekler hayurli haberlerle gelin insallah
benimde hafif dis agrim basliyo gibi insallah cogalmaz yoksa naparim bilmiyorumnallah kimseye dis agrisi vermesin

Ay insallah baslmadan biter arada bi yokluyo oyle de baslarsa cok kotu inşallah yasamayiz hic

Canim stres yapma gecici bi durum belli ki bisey olmaz kuzuna dra gorundun mu

Masallah kuzuya bu kizlar genelde inat oluyor. Sen de dikkat et kendine isyerinle konuscan mi bu ayakta durmama isini nasil halledceksn?

Kızlar şekerim normal çıkmış..doktor böyle devam.et yediği içtiğine dedi.ben de sormadım kaç çıktığını çok şükür darısı sizi başına arkadaslar:)

masallah canm gozun aydin

enfeksiyondan sismistir adacayiyla icmeden gargara yapmayi dene canim. Ya da sirkeli suyla bogazni calkala sik sik. Az zencefille bali karstir yut. Bol c vitamini gececegi yoksa hicbri ise yaramio gerci de sen dene bakalm gexms olsun

o naz sirasi bize hic gelmiyor dimi iyilesr insallah kuzun cabucak

Herkese iyi haftasonlari. Sabahtan beri yogun maraton bi dinlnme luksumuz yok valla. Anca temizligi bitrdim camasrlari astim yenileri attım dus aldim da oturabildim. Artık is yaparken cook yoruluyom ya kizim her haftasonu oldugu gibi sekizde dikti ayaga uyumak istiyorum o bile mumkun olmuyor cocukla. Esim yarin sehirdsna gidiyo bes gun kadar yalniziz hala
Tam iyilesemedm hem cocukla hem hamile halmle nsl gecicek bilmiyorum gozumde buyuyor. Rabbm guc versn

Son düzenleme:
Nur2808 Diş hekimine gittim , diş etlerim şişmiş , dişlere baskı yapıyormuş , gargara ve diş ipi verdi rahatladım biraz

zorla ekmeğin arasına bişiler koydum yedim canım ama inanki halim yok hazırlamaya her kemiğim ağrıyor dökülecek gbiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…