2015 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar bol tepikler hepimize bı sabahta 8e kadar zor dayandım açlıktan. Hemde bacaklarımdaki uyuşmadan hala devam ediyor sol yatınca sol bacağım sağa yatınca sağ bacağım uyuşuyor. Sizdede oluyor mu? Güzel sağlıklı hayırlı bir gün olsun inşAllah :)

canım hiç korkma bi arkadaş geçen sene hamileydi doğum yaptı o da senin hastalığının taşıyıcısıydı maşAllah sağlıklı güzel bir çocuğu oldu o da çok korkuyordu hamileliği süresincede hiç bi sıkıntı yaşamadı hiç kafaya takma

B
bence de öyle, ya sana bişey sorayım hiç araştırdın mı bebek şampuanları sabunları hangisi iyi acaba ?
Bence en iyisi sebamet. sabunu da şampuani da çok güzel. Hem sampuan indirime girdi 41 tl lik şampuan 24 tl ye düşmüş 500 ml olanı. aldım ben hemen. Ilk çocuğumda da kullanmistim

Bende anlamadım canım eve yeni geldim açlık 105 çıktı tokluk ise saat 1 de aricam doktoru öğrenmek için hemsiresi ole konuştum 105 kötü değildedi sinir 120 mis ttokluk ta 160 dedihhiç birşey anlamadım ..geçen hafta çıkan sonuçlar elimde onlarda açlık 126 tokluk 169 çıkmış bakalım şimdi ne çıkcak

Sen sanki bizden başka kafadasın şu sıralar.
Cok gelen giden oluyo cnm ya sikildim artik bende takintilarim basladi bi sole kafam rahat ayagimi uzatip oturamiyorum baksana seekr sonucumu bile arayip ogrenmedim kayniyo arada

Gunaydinlar olsun herkese kontrole gudicekler hayurli haberlerle gelin insallah
benimde hafif dis agrim basliyo gibi insallah cogalmaz yoksa naparim bilmiyorumnallah kimseye dis agrisi vermesin

Acayip canım sıkılıyor hala düzelemedim ishal biraz devam ediyor ama bi tuhafım kan şekerim düşüyor başım dönüyor sık sık şu şeker yüklemesini nerden yaptım Allahım o gün bugündür dengem şaştı ya! Çok moralin bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum yavruma neler yaşattım kimbilir

Ben hiç açlığımı anlamıyorum. Akşam yemeğini genelde 21:00dan sonra yediğimiz için sonrasında acıkmıyorum. Az mı yiyosun öğünlerde?
Ogunlerde az yemiyorum aslinda ama yeme saatlerim.problemli. 11 gibi kahvalti yapiyorum sabah. Ogle yemegini atliyorum. Aksam 6 -7 gibi yemek yiyorum. Gunduz ara ogun yaptigim oluyo bazen. Tum gunun acligini aksam yemeginden sonra yasiyorum sanirim. gece gec yatiyoruz bir de.. Evden calisiyoru ben duzenli saatlerim yok bu yuzden sanirim. Duzenimi de bir oturtamadim.evde olunca insan ister istenez rekax davraniyo maalesef :/

merhaba hanimlar
dun giremedim islerim çokdu baya kaynatmsiniz masalalh

dogum sancisinin sekli semali sorulmu galiba bi onu gordum
oyle degisik bi agri batma sanci deil , adet sancisinin çok siddetli hali ayani tandik bi sanci merak etmeyin .. daha erken herkesin yavrusu zamaninda gelsin insallah ..

Sancı nasıl bişey ? Nasıl anlıycaz doğum sancısı olduğunu ? Yalancı sancıyla aralarındaki fark ne ?
Bunu biliyorum bn :) dogum sancisi ne yapaesan yap gecmiyomus ama yalanci sanci pozisyon sekline göre degisiyomus..ya arkadasim bana sey dedi kopek yuruyusu gibi karnini serbest birak egerki agri hala varsa gerxek sanci dedi yok gectiyse normal agridir dedi bn hmn bi agrim olunca boyle yapiyorum azaliyo ordan anliyorum :)

ben geldimmmmm
çok şükür gördük kızımı
ama bu kız çok inatçı
bütün gece kıpır kıpırdı hatta doktorun kapısında beklerken bile hareketliydi
yattım sedyeye benimkine kal geldi
doktor öte uğraştı beri uğraştı yok anam benimki kılını kıpırdatmıyor
bi ara elini yüzüne götürdü o kadar
ama doktordan çıkınca kudurdu yine
maşallah iyiymiş sağlığımız yerinde çok şükür
haftaya şeker yüklemesi için gideceğim
bugün yaptıracaktım ama sabah dayanamadım bir dilim ekmek yiyipte gittim

bu arada doktor yürümemi yasakladı kendini yorma ayakta kalma dedi
rahmim aşağı inmiş sıkıntı olmasın sonra dedi

Çok iyi oldu bunu öğrenmemiz. Peki bişey daha sorcam erken doğum olacağı zaman doğumun başladığını nasıl anlıycaz ? Önce suyumuz mu gelir kan mı gelir sancı mı başlar. Ne zaman acilen doktora gitmeliyiz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…