2015 Şubat Anneleri

Yine beraber film izlemişiniz. Benimki ps4 oynuyo ben onu izliyorum mecburiyetten. Uykumda gelmiyo nedense. Silah ve bomba seslerinden içim dışıma çıktı

Evet kalbe bakıyorlar. Kalpteki damarlar üzerine duruluyor.
Yine beraber film izlemişiniz. Benimki ps4 oynuyo ben onu izliyorum mecburiyetten. Uykumda gelmiyo nedense. Silah ve bomba seslerinden içim dışıma çıktı
offf nefret ederim oyun oynayan erkekten hele de futbol.
Benim koci futboldan anlamaz derbi hariç maç izlemez. Günde 10 film izleyebilir arka arkaya.
Şimdi de sırf rahat sigara içsin diye sürekli senin uykun yok mu diyor.

Canim kac aylikken kac kilo dediki bebis icin

mevlut ve dogum icin ikramlik hediyelik biseyler dusunuyorsan onlar kalmis bir sanki kapi susu vb alternatfleri de var.bi de illa uygununu alaym diyorsan lohusa pjama gecelik vb. Cok elzem degil bence hamileler icin eminonu zor bi guzergah bence
peki nereye gidebilirz ?
ben , hem gezmek hemde değişik şeyler satılan bir yere gitmek istiyorum
hani mesela hellobaby , ebebek ,joker tarzı yerlerinde içinde olduğu büyük bi alışveriş merkezi varmı ?

Bende nekadar meraksizim ya herkez sekeri onu bunu takarken ben dahaa kan seker ve idrar sonucum cikmis olmasina rahmen arayip doktorumu soramadim tan aklima geliyo sonradan unytuyorum arada kaynadi unutmazsam pazqrtesi ogrenim artik bende cokmu relaxim acep

Etler yüzünden fasulyeyi yemedim ama hambugerin etini götürdün.
Yine mi maç var yav. Ne maçı bu h.içi?

Yemeğin içinde değil de sade yapıcam bundan sonra yine de dışardan alınan daha lezzetli gibi geliyor. Galatasaray Kasımpaşa maçı vardı 2-1 gs yendi.

offf nefret ederim oyun oynayan erkekten hele de futbol.
Benim koci futboldan anlamaz derbi hariç maç izlemez. Günde 10 film izleyebilir arka arkaya.
Şimdi de sırf rahat sigara içsin diye sürekli senin uykun yok mu diyor.
Bağımlısı desem yeridir mutlaka oyun oynar her gün. Ya pc den ya playstetion dan yada tabletten. Alıştım artık. Futbolu hiç sevmez ama bu daha kötü. Futbolda en azından belirli günler maç seyreder diğer günler boş kalır.

Oyyy oyyy ya bende temizlik hastaligi basladi simdi havalarda sogudu pek disari cikamayinca evde surekli biyerleri duzeltip topluyorum siliyorum supuruyorum hep biseyler yapasim geliyo aksam pestilim cikiyo hep toplu temiz bi insanimdir zaten ama simdilerde daha bi artti

Canım şeker konusunda hepimiz biraz stres yaptık sanırım. Bir de Karatay çıktı iyice aklımızı karıştırdı. Ama diyetten başka bişey (insülin iğnesi gibi) verilmiyor. Kaldı ki insülin iğnesi olucaksınız dese Dr lar onu da yaparız. Son zamanlarda yine hormon seviyelerimiz mi değişti neyse hepimizde bir gariplik oldu herşeyi sıkıntı stres yapıyoruz. Mucizelerimizi düşünelim Allah onları bize sağlıklı bir şekilde bağışlasın inşallah.

Ben hiç açlığımı anlamıyorum. Akşam yemeğini genelde 21:00dan sonra yediğimiz için sonrasında acıkmıyorum. Az mı yiyosun öğünlerde?

Insan sürekli bişey yiyince insülin salgısı devamlı vücutta oluyor. O yüzden aç karnına şeker yüklemesi yapıyorlar diye düşünüyorum. Aç karnına niye yaptırmamış ki Dr un şeker yüklemesini? Yemek yemişsin insülin çalışmaya başlamış tokluk kan şekerini ölçtürmüşsün sonra da şekerli su bu bana farklı geldi.

Sen sanki bizden başka kafadasın şu sıralar.

Gece vakti ayaktayım yine. İki gündür nerden çıktıysa bir mide.bulantısı çıktı ve de bu yalancı sancı işine takıldım artık kalan her gün doğuyor diye düşünürüm.
Böyle zaman mı geçer?

Benim doktor degisik bi tip :/ her gittigimde ayri stres yasayo. Yok hareketi az, yok suyu fazla, yok su, yok bu.... Seker sonucu gelmeden soruyo sikayetin var mi diye yok diyorum bi seyim yok. Kabizlik, reflu meflu yok bi se. Bunda olmaz ama 2.de olu dio. Kadin manyak. Nese kendime yeni doktor bulmam sart oldu artik...

97 gunun kalmis. Gecmez mi hic :) Su gibi gecer :)

Bence de değiştir ya stres kaynağı olmuş sana, ortada bişey yokken

Gunaydin kizlarrrrr bugun yine burda eylem var esler iste gece kacta gelirler kim bilir duanizi eksik etmeyin hic bir eve aci haber gitmesin artik

Sancı nasıl bişey ? Nasıl anlıycaz doğum sancısı olduğunu ? Yalancı sancıyla aralarındaki fark ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…