- 12 Ocak 2014
- 4.124
- 3.414
- 448
Yine beraber film izlemişiniz. Benimki ps4 oynuyo ben onu izliyorum mecburiyetten. Uykumda gelmiyo nedense. Silah ve bomba seslerinden içim dışıma çıktıGüya film akşamı yaptık. Bööö çok kötü bir film izledik.
İki seçenek vardı. Eşimé birini seç dedim sırf aşk filmi olmasın diye diğerini seçti.ne biçim çıktı.
Bu erkek Milleti ne kadar kalas.
Evet kalbe bakıyorlar. Kalpteki damarlar üzerine duruluyor.
offf nefret ederim oyun oynayan erkekten hele de futbol.Yine beraber film izlemişiniz. Benimki ps4 oynuyo ben onu izliyorum mecburiyetten. Uykumda gelmiyo nedense. Silah ve bomba seslerinden içim dışıma çıktı
Kizlar telden coklu alinti yapamadim.kucuk disk gibi bise var uzaniyosun karnina lastiksi bise ile bagliyolar kalp grafigi gibi bi cikti veriyo ordan sancina bakiyoNst ye nasıl giriliyor? Merak ettim.
Canim kac aylikken kac kilo dediki bebis icinanladım canım bilgi verdiğin için beni aydınlattığın için tşk derim canım pzrtesi hemen gideyim sağlık ocağına söliyim dr.a belki bende senin yaptırdığın gibi yaptırdığımda bişi çıkmaz. Zaten inanki 5 ay boyunca tatlıyı canım hiç çekmedi bile 5. ay bitti canım biraz biraz tatlı istemeye başlamıştı daha yeni yeni yiyecektim şimdide bu şeker meselesi çıktı öle aşırı hamur işi de yiyen biri değilim ekmeği de beyaz değil tam buğday yiyorum ailemde şeker hastası olan biri yok. bebeğimin kilosunun ilerde gidiyor olması bnm dr.umu şüphelendirdi muhakkak yaptır dedi ilk 50lılık yapalım dedi 140 ı geçerse 100lük yaptır dedi bnde yaptırdım öle bi rakam çıktı ki tam 140 bari diyorum ya aşağıda olsa yada baya yüksek olsa direkt 100lük yaptırırdım şimdi redddüt yaşadım çok sınırda bişi boşa 100 lük o iğrenç şeyi içmek istemiyorum ama ya yapmazsam da bişi çıkarsa diyorum bebeğime bişi olursa. 3 gündür zaten bu yükleme işinin stresine çok girdim hiç bişi yiyesim gelmiyordu sanki bişi yesem şeker var içinde de şekerim fırlayacak gibi hissediyordum.
peki nereye gidebilirz ?mevlut ve dogum icin ikramlik hediyelik biseyler dusunuyorsan onlar kalmis bir sanki kapi susu vb alternatfleri de var.bi de illa uygununu alaym diyorsan lohusa pjama gecelik vb. Cok elzem degil bence hamileler icin eminonu zor bi guzergah bence
Etler yüzünden fasulyeyi yemedim ama hambugerin etini götürdün.
Yine mi maç var yav. Ne maçı bu h.içi?
Bağımlısı desem yeridir mutlaka oyun oynar her gün. Ya pc den ya playstetion dan yada tabletten. Alıştım artık. Futbolu hiç sevmez ama bu daha kötü. Futbolda en azından belirli günler maç seyreder diğer günler boş kalır.offf nefret ederim oyun oynayan erkekten hele de futbol.
Benim koci futboldan anlamaz derbi hariç maç izlemez. Günde 10 film izleyebilir arka arkaya.
Şimdi de sırf rahat sigara içsin diye sürekli senin uykun yok mu diyor.
kızlar ben bende çıkan bir hastalık yüzünden bebeğime bişe olması korkusu yaşıyorum gebeliğimin başından beri.
Benim babam FMF hasta (akdeniz ateşi açılımı) ve 2003 yılında ortaokuldaydım bende de çıktı ilaçlar başladı ve ben ergenlikte ilaç kullandığım için birden aşırı şiştim tam ergenlikle aynalara küstüm ilacı içmesem annem dr.lar herkes bana kızıyordu içsem şişiyordum kendime güvenimi kaybettim snra lise sonda değerlerim biraz daha düzeldi ama bnm psikoloji çökmüştü üni. kazanmamı bile etkiledi bu olaylar en büyük hayalim öğretmenliği bile kıl payı kaçırdım tuttum bende babamın istediği bölümü iktisatı okumya başladım üni 1 de değerler daha düzelince ben ilacı düzenli almayı bıraktım bırakınca zayıfladım fln derken eski ınzar kendine güvenen kız oldum güçlü bir yeniden doğuş yaşadım ağrım geleceği atak geleceğini anladığımda içmeye başladım. kontroller 2 ayda birlerden 3 aylara 4 aylaara snrada 6ayda birlere düştü. Sonra troid çıktı düğünden 1 hafta önce çocuğunz zor olur dediler yıkıldım yeni evlenecek genç kıza pat die söylediler Snra evlilik bir ton stres ile oldu snra pat dr.lara inat bebek haberi ve ben FMFli annelerin çocukları down sendromu riski artıyor dediler bittim bebeğime sevinemedim snra 12. haftada ense kalınlığı var dediler daha çok korktum 2li stresi snra 3 lü stresi snra bunlar iyi ama kalbinde bişi çıkabilir dediler ayrıntılı bekleme stresi benim bebeğime FMFli olmam troidli olmam yüzünden bişi olacak hasta olacak die korktum durdum. Şimdide şeker belası geldi buldu beni derdim bebeğime bndeki hastalıklar yüzünden bişi olması. Hee bnm babamda hastaymış bana bişi olmamış kardeşimde bnde sağlıklıyız bnde FMF çıkması dışında. İşte kızlar bnm bu kadar strese girmem bu sebeplerden ötürü. Hee 2li testi yaptırdığımda kendime baya güç vermiştim beynimi aynı esobanın dediği iyi iyi diyip iyi olduğuna inandırmıştım ve sonuçlar hep iyi oldu bu son 3 haftadır fln bende duygusal bir hal var alınıyorum sinirleniyorum kıskanıyorum küsüyorum kafamda büyütüyorum olumsuz düşünüyorum herşeyi bununda etkisiyle sanırım şeker işinde kndime olumlu enerji veremedim ve böle oldu duamı eksik ettim sanırım yada teslimiyetimi mi inancımı mı bilmiyorum RAbbime emanet tüm bebeklerimiz inş sağlıkla oğlumu dünyaya getiririm tek istediğim sağlıkla bir evlat doğurmak onu sütümle emzirmek beslemekve iyi yetiştirebilmek iyi bir anne olmak
Çok acıkıyorumakşam 6 gibi yemek yedim, 2 saat sonra meyve yedim. şimdi yine açım herkes böylemi? zaten normalde de obur bir insanım. şimdi bu saatte ne yiyecem ben? dün akşam kefir içmiştim o beni yatıştırmıştı. o da bitmiş evde sürekli aç hissettiğim için çok mutsuzum :/
Iyi aksamlar kizlar,
Bugun seker yuklemesi vardi. Ogle yemeginden 1 saat sonra tokluk sekerime baktilar 83 cikti. 50 gr seker yukledikten 1 saat sonra tekrar bakildi 103. Doktor sekerim dusuk dedi. Tokluk en az 100 olmaliydi dedi. Bi de bebisin amniyo suyu da fazlaymis indeksi 260 cikti. 250den ustunde erken dogum riski varmis. Diyetisyene yonlendirdi 2 hafta sonra tekrar kntrol edecek.
Biraz moralim bozuldubilginiz var mi bu konularda? Ne kadar tehlikeli?
Sen sanki bizden başka kafadasın şu sıralar.Oyyy oyyy ya bende temizlik hastaligi basladi simdi havalarda sogudu pek disari cikamayinca evde surekli biyerleri duzeltip topluyorum siliyorum supuruyorum hep biseyler yapasim geliyo aksam pestilim cikiyo hep toplu temiz bi insanimdir zaten ama simdilerde daha bi artti
Benim doktor degisik bi tip :/ her gittigimde ayri stres yasayo. Yok hareketi az, yok suyu fazla, yok su, yok bu.... Seker sonucu gelmeden soruyo sikayetin var mi diye yok diyorum bi seyim yok. Kabizlik, reflu meflu yok bi se. Bunda olmaz ama 2.de olu dio. Kadin manyak. Nese kendime yeni doktor bulmam sart oldu artik...Insan sürekli bişey yiyince insülin salgısı devamlı vücutta oluyor. O yüzden aç karnına şeker yüklemesi yapıyorlar diye düşünüyorum. Aç karnına niye yaptırmamış ki Dr un şeker yüklemesini? Yemek yemişsin insülin çalışmaya başlamış tokluk kan şekerini ölçtürmüşsün sonra da şekerli su bu bana farklı geldi.
97 gunun kalmis. Gecmez mi hic :) Su gibi gecer :)Gece vakti ayaktayım yine. İki gündür nerden çıktıysa bir mide.bulantısı çıktı ve de bu yalancı sancı işine takıldım artık kalan her gün doğuyor diye düşünürüm.
Böyle zaman mı geçer?
Bence de değiştir ya stres kaynağı olmuş sana, ortada bişey yokkenBenim doktor degisik bi tip :/ her gittigimde ayri stres yasayo. Yok hareketi az, yok suyu fazla, yok su, yok bu.... Seker sonucu gelmeden soruyo sikayetin var mi diye yok diyorum bi seyim yok. Kabizlik, reflu meflu yok bi se. Bunda olmaz ama 2.de olu dio. Kadin manyak. Nese kendime yeni doktor bulmam sart oldu artik...
Sancı nasıl bişey ? Nasıl anlıycaz doğum sancısı olduğunu ? Yalancı sancıyla aralarındaki fark ne ?Gece vakti ayaktayım yine. İki gündür nerden çıktıysa bir mide.bulantısı çıktı ve de bu yalancı sancı işine takıldım artık kalan her gün doğuyor diye düşünürüm.
Böyle zaman mı geçer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?