Ayni hemen hemen benimde 24+2 olmasi gerekirken 25+1 cikti ve 34 cm 800 gr 50 gr fark var arada ki doktpr bana boyu bavaklari uzun bi kiz olucak dedi seninko erkekde sanirim onlarin gelisimi biraz daha onde olabilir kizlara gore ama bana doktor hic seker den yada iri sole bole demedi bence hic takma kafana rahat ol ayni yaniCanım dr.uma 17 ekimde gitmiştik benim sata göre 24+2 olmam lazımdı ama bebeğim 25+5 gözüküyordu kilosu 850 gr çıkmıştı boyu ise 34 cm.
Isin kotu kismi ben yogurt kasar peynir yiyemiyorum bi ayran ve sut okdar ama brnim curuk dis xnmbenımde bı ara cok agrıodu curuk sandım hatta baktım dıs degısıo anladım curuk deıl. kalsıyuma agırlık verdım. gunde 2 kase yogurt yedım kasar peynır yedım bol bol gun ıcınde. gectı sukur. bı dene ıstersen
Cok guzel oomus cnm ellerine saglik malesef hic bole el becerilerik yokEvde olmak bazen işe yarıyor sanırım..insanın eliyle yaptığı şeyler bi başka güzel oluyor...evde bişeyler yapanlar paylaşırsa bizede fikir olur ..herkese hayrlı doğumlar
Ayni hemen hemen benimde 24+2 olmasi gerekirken 25+1 cikti ve 34 cm 800 gr 50 gr fark var arada ki doktpr bana boyu bavaklari uzun bi kiz olucak dedi seninko erkekde sanirim onlarin gelisimi biraz daha onde olabilir kizlara gore ama bana doktor hic seker den yada iri sole bole demedi bence hic takma kafana rahat ol ayni yani
çok güzel canım hepsi keçe mi onların çok beğendim yaa bnde istiyorum bişiler yapmak :)Evde olmak bazen işe yarıyor sanırım..insanın eliyle yaptığı şeyler bi başka güzel oluyor...evde bişeyler yapanlar paylaşırsa bizede fikir olur ..herkese hayrlı doğumlar
CAnım 2 hafta önce hastaydım 1 haftada düzeldi geçen hafta iyiydim şimdi gene kötüyüm boğazım şişti sanırım tüm kemiklerim ağrıyor halim yok iştahım yok ondan bahsettim tekrarladı die yine.inzar geçmisi tam okuyamadim tekrarlyan ne canim ?
@Şerefraz85 sağol canım önerilerini denicem inşAllah geçer. Bir hafta önce gene olmuştu ama bu kadar sertleşmedi ve şişmemişti 1 hafta sonra tekrarladı gene
Evde olmak bazen işe yarıyor sanırım..insanın eliyle yaptığı şeyler bi başka güzel oluyor...evde bişeyler yapanlar paylaşırsa bizede fikir olur ..herkese hayrlı doğumlar
zorla ekmeğin arasına bişiler koydum yedim canım ama inanki halim yok hazırlamaya her kemiğim ağrıyor dökülecek gbiler
Saol canm doğrusu bende başta yapamam gibi geldi ama biraz uğraşınca bişryler çıkıyo ortaya bi dene derim :)Cok guzel oomus cnm ellerine saglik malesef hic bole el becerilerik yok
Bunuda dün gittigim doktora sordum hangisinin once gelecegi belli olmazmis her bünye farklı tepki verirmis en ufak bi kanama nokta kadarda olsa, suyun gelmesi ve agrilar siddetliyse hmn hastaneye git dedi yani bunlardan bir tanesinin olmasi durumunda acile gitcez insallah zamaninda gelir minislerÇok iyi oldu bunu öğrenmemiz. Peki bişey daha sorcam erken doğum olacağı zaman doğumun başladığını nasıl anlıycaz ? Önce suyumuz mu gelir kan mı gelir sancı mı başlar. Ne zaman acilen doktora gitmeliyiz ?
Bunuda dün gittigim doktora sordum hangisinin once gelecegi belli olmazmis her bünye farklı tepki verirmis en ufak bi kanama nokta kadarda olsa, suyun gelmesi ve agrilar siddetliyse hmn hastaneye git dedi yani bunlardan bir tanesinin olmasi durumunda acile gitcez insallah zamaninda gelir minislerÇok iyi oldu bunu öğrenmemiz. Peki bişey daha sorcam erken doğum olacağı zaman doğumun başladığını nasıl anlıycaz ? Önce suyumuz mu gelir kan mı gelir sancı mı başlar. Ne zaman acilen doktora gitmeliyiz ?
çok güzel canım hepsi keçe mi onların çok beğendim yaa bnde istiyorum bişiler yapmak :)
Saol canm benim...keçe deiL evadan yaptım..basit aslında kalıpla kesip yapıştırıyosun sadece..
güle güle kullanın :)GÜNAYDIN CANLAR,
maşallah 1 gün girmedik 40 sayfa geçmiş mi olur :) okuyamadım tabi dün bebişimin mobi,lyaları arabası geldi yerleştirdik odamıza herşey çok güzel inşallah kızçemizde geldimi bi eksiğimiz kalmayacak
Tşk ederiz elden geldiğnce..ilk olunca heves çok oluyo sanki :)Enfeksiyon tam gecmes demek ki tekrarladgna gore
hamarat anneler masallah size
Canım cidden çenemin tam altında ciddi bir sertlik var sağ tarafa doğru elleyince etlerim ağrıo acıyor orda sertlik var korkuyorum benim pek bademciğim fln şişmez acaba acile gitsem mi bilemedim ki evde bişiler denicem die daha ilerlemesin.Enfeksiyon tam gecmes demek ki tekrarladgna göre
Çok geçmiş olsun canım. Eşin gelirken kemikli et alsın,sen ona tarif et sana güzel bir çorba yapsın, kemikli tavuk da olur. Sıcak sıcak iç biraz faydası olur. Ama aç kalma direncin düşer daha fazla. Bide yarım çay kaşığı zencefil+bir çay kaşığı balı karıştır ye günde iki kez bu biraz bağışıklığı destekliyor.
Canım cidden çenemin tam altında ciddi bir sertlik var sağ tarafa doğru elleyince etlerim ağrıo acıyor orda sertlik var korkuyorum benim pek bademciğim fln şişmez acaba acile gitsem mi bilemedim ki evde bişiler denicem die daha ilerlemesin.
CAnım yukarda da yazdım çok sertlik var tam çene altımda sağa doğru korkuyorum acaba zmn kaybetmeden acile mi gitsem hiçte sevmem dr.a gitmeyi ama hamile olunca bebek için tedirgin oldum netten biraz araştırdım da bademcik şişmesi olduğunda dr.a gidilmesini öneriyorlar boş ağrı olursa sertlik fln olmazsa ozmn sizin yöntemleri onlarda paylaşmış.
napım sizce kızlar devlet hast. acile gideyim mi pzrtesini bekliyim mi
Isin kotu kismi ben yogurt kasar peynir yiyemiyorum bi ayran ve sut okdar ama brnim curuk dis xnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?