2015 Şubat Anneleri

Canım dr.uma 17 ekimde gitmiştik benim sata göre 24+2 olmam lazımdı ama bebeğim 25+5 gözüküyordu kilosu 850 gr çıkmıştı boyu ise 34 cm.
Ayni hemen hemen benimde 24+2 olmasi gerekirken 25+1 cikti ve 34 cm 800 gr 50 gr fark var arada ki doktpr bana boyu bavaklari uzun bi kiz olucak dedi seninko erkekde sanirim onlarin gelisimi biraz daha onde olabilir kizlara gore ama bana doktor hic seker den yada iri sole bole demedi bence hic takma kafana rahat ol ayni yani

Isin kotu kismi ben yogurt kasar peynir yiyemiyorum bi ayran ve sut okdar ama brnim curuk dis xnm

@Şerefraz85 sağol canım önerilerini denicem inşAllah geçer. Bir hafta önce gene olmuştu ama bu kadar sertleşmedi ve şişmemişti 1 hafta sonra tekrarladı gene

Nur2808 ayrica burda bebegni gelisimi 2 hafta onde giden de var hepsindemi sorun var yani alakasiz geldi bana doktorun pimpirikli sanirim:)

Evde olmak bazen işe yarıyor sanırım..insanın eliyle yaptığı şeyler bi başka güzel oluyor...evde bişeyler yapanlar paylaşırsa bizede fikir olur ..herkese hayrlı doğumlar
Cok guzel oomus cnm ellerine saglik malesef hic bole el becerilerik yok

Ne bileyim canım anlamadım benim dr.un yorumu bu 12.haftadan snra hep gelişimi ilerde bebeğimin önce 1 haftaydı şimdi on gün ilerde, öle bize de dedi dr. bu bebişin dayısı uzun mu die espiri yaptı hatta bacak kemiği çok uzun dedi zaten ayaklar kafasının hizasındaydı popo kalkık ayaklar tepedeydi :) sağlıklı olsunlar da artık iri de olsa şekerde olsa önemli olan bu yeter ki hayırlısıyla doğuralım bu bebişleri :)

Evde olmak bazen işe yarıyor sanırım..insanın eliyle yaptığı şeyler bi başka güzel oluyor...evde bişeyler yapanlar paylaşırsa bizede fikir olur ..herkese hayrlı doğumlar
çok güzel canım hepsi keçe mi onların çok beğendim yaa bnde istiyorum bişiler yapmak :)

inzar geçmisi tam okuyamadim tekrarlyan ne canim ?
CAnım 2 hafta önce hastaydım 1 haftada düzeldi geçen hafta iyiydim şimdi gene kötüyüm boğazım şişti sanırım tüm kemiklerim ağrıyor halim yok iştahım yok ondan bahsettim tekrarladı die yine.

@Şerefraz85 sağol canım önerilerini denicem inşAllah geçer. Bir hafta önce gene olmuştu ama bu kadar sertleşmedi ve şişmemişti 1 hafta sonra tekrarladı gene

Enfeksiyon tam gecmes demek ki tekrarladgna gore

hamarat anneler masallah size

zorla ekmeğin arasına bişiler koydum yedim canım ama inanki halim yok hazırlamaya her kemiğim ağrıyor dökülecek gbiler
Çok geçmiş olsun canım. Eşin gelirken kemikli et alsın,sen ona tarif et sana güzel bir çorba yapsın, kemikli tavuk da olur. Sıcak sıcak iç biraz faydası olur. Ama aç kalma direncin düşer daha fazla. Bide yarım çay kaşığı zencefil+bir çay kaşığı balı karıştır ye günde iki kez bu biraz bağışıklığı destekliyor.

Bunuda dün gittigim doktora sordum hangisinin once gelecegi belli olmazmis her bünye farklı tepki verirmis en ufak bi kanama nokta kadarda olsa, suyun gelmesi ve agrilar siddetliyse hmn hastaneye git dedi yani bunlardan bir tanesinin olmasi durumunda acile gitcez insallah zamaninda gelir minisler

Bunuda dün gittigim doktora sordum hangisinin once gelecegi belli olmazmis her bünye farklı tepki verirmis en ufak bi kanama nokta kadarda olsa, suyun gelmesi ve agrilar siddetliyse hmn hastaneye git dedi yani bunlardan bir tanesinin olmasi durumunda acile gitcez insallah zamaninda gelir minisler

güle güle kullan canım
güle güle kullanın :)

Enfeksiyon tam gecmes demek ki tekrarladgna göre
Canım cidden çenemin tam altında ciddi bir sertlik var sağ tarafa doğru elleyince etlerim ağrıo acıyor orda sertlik var korkuyorum benim pek bademciğim fln şişmez acaba acile gitsem mi bilemedim ki evde bişiler denicem die daha ilerlemesin.

CAnım yukarda da yazdım çok sertlik var tam çene altımda sağa doğru korkuyorum acaba zmn kaybetmeden acile mi gitsem hiçte sevmem dr.a gitmeyi ama hamile olunca bebek için tedirgin oldum netten biraz araştırdım da bademcik şişmesi olduğunda dr.a gidilmesini öneriyorlar boş ağrı olursa sertlik fln olmazsa ozmn sizin yöntemleri onlarda paylaşmış.

napım sizce kızlar devlet hast. acile gideyim mi pzrtesini bekliyim mi

Bence git, dediğim gibi bende evde iyileşmeyi denedim baktım geçmiyo gittim. Bi ilaç verdi sadece ama antibiyotik değil galiba elucef diye bişey. Kadın doğumcumu da arayıp sordum kullanabilirsin hatta kullan iyileşmeye bak dedi. Sende bi git kendi doktorunada sorar öyle kullanırsın

Isin kotu kismi ben yogurt kasar peynir yiyemiyorum bi ayran ve sut okdar ama brnim curuk dis xnm

her peynırı mı yıyemıyorsun mesela parmesan peynırınde cok kalsıyum varmıs. gıbı netten bı bak ıstersen onların yerıne gecebılecek seylere agırlık verırsın. bı de olmadı druna soledı kalsıyum ıcerıklı ılac kullanabılırsın. cunku doguma daha var bu sekılde butun depoların bıter ve sonraları dıs olsun kemık olsun çok sıkıntı çekersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…