Evet cnm yiyemiyorum sevmedigim icin doktora solim dogru diyorsun en azindan kalsiyum icerikli bi ilac olabilirher peynırı mı yıyemıyorsun mesela parmesan peynırınde cok kalsıyum varmıs. gıbı netten bı bak ıstersen onların yerıne gecebılecek seylere agırlık verırsın. bı de olmadı druna soledı kalsıyum ıcerıklı ılac kullanabılırsın. cunku doguma daha var bu sekılde butun depoların bıter ve sonraları dıs olsun kemık olsun çok sıkıntı çekersin.
Kızlar toparlayamadım demiştim ya bugünde doktora geldim son çare serum taktı ishal beni benden aldı ishal karın ağrısı yaşayan olursa dikkate alın
Kızlar toparlayamadım demiştim ya bugünde doktora geldim son çare serum taktı ishal beni benden aldı ishal karın ağrısı yaşayan olursa dikkate alın
1 çocuk değil miydi o,daha birinciyi doğuramadı ikiz mi yoksa :))) 2 yıldır denk geldikçe izlerim tabi çocuk olayı yeni katılmış önceden 1 kadın 1 erkekti. Çok keyifli gerçekten. Eşime bak ne çatlaklar var dua et bana diyorum :)))kızlar daha önce de sordum ama gözden kaçtı galiba 1 kadın 1 erkek 2 çocuk izlediniz mi tavsiye ederim
yeşil yapraklı sebzelerde de kalsiyum var;ıspanak,roka,brokoli,lahana,bademde de yüksek ama süt ürünleri kullanmayınca yeterli olmayabilir tabiEvet cnm yiyemiyorum sevmedigim icin doktora solim dogru diyorsun en azindan kalsiyum icerikli bi ilac olabilir
çok geçmis olsun canim, bogaz agrisi çok fenadir iyi biliirm, bi tutuludmmu aylarca suurnum ben ilaç almayi sevmiyorum dr a bile gitmem çekerim haftalarcaçok güzel canım hepsi keçe mi onların çok beğendim yaa bnde istiyorum bişiler yapmak :)
CAnım 2 hafta önce hastaydım 1 haftada düzeldi geçen hafta iyiydim şimdi gene kötüyüm boğazım şişti sanırım tüm kemiklerim ağrıyor halim yok iştahım yok ondan bahsettim tekrarladı die yine.
geçmis olsun canimBugün doktordaydım,şeker yüklemesi yapıldı. Sonuç yüksek çıktı,açlık 77,ilk 1 saatteki 190,2. saattaki 150 ,doktor diyetsyene yolladı,10 gün diyet yap bir daha açlık,tokluk kanını aldıracağım,sonuç kötü çıkarsa insilüne başlayacağım dedi,morali bozulduÇok şükür bebişim iyi 900 gr olmuş,37 cm kadar boyu dedi...
geçmis olsun canimKızlar toparlayamadım demiştim ya bugünde doktora geldim son çare serum taktı ishal beni benden aldı ishal karın ağrısı yaşayan olursa dikkate alın
evet ikiz 1 kız 1 erkek hemde :) hamilelik durumları çok güzel1 çocuk değil miydi o,daha birinciyi doğuramadı ikiz mi yoksa :))) 2 yıldır denk geldikçe izlerim tabi çocuk olayı yeni katılmış önceden 1 kadın 1 erkekti. Çok keyifli gerçekten. Eşime bak ne çatlaklar var dua et bana diyorum :)))
onceden izlerdim ama son bolumlerini izlemedim hiç, ikiz oldugunu bilmiyordum :)evet ikiz 1 kız 1 erkek hemde :) hamilelik durumları çok güzel
Bugün doktordaydım,şeker yüklemesi yapıldı. Sonuç yüksek çıktı,açlık 77,ilk 1 saatteki 190,2. saattaki 150 ,doktor diyetsyene yolladı,10 gün diyet yap bir daha açlık,tokluk kanını aldıracağım,sonuç kötü çıkarsa insilüne başlayacağım dedi,morali bozulduÇok şükür bebişim iyi 900 gr olmuş,37 cm kadar boyu dedi...
evet dizionceden izlerdim ama son bolumlerini izlemedim hiç, ikiz oldugunu bilmiyordum :)
oteki dizilerden firsat kalirsa bi goz atayim
diziyi diyosun demi ?
Ekim annelerini okudum bi tırstım doğumdan . Diyeceklerim bu kadar . Biz oğlumla iyiyiz lalaaaa hep böle yaşıcaz
ahhh ahhhhh eskiden hiç test ilaç olmadan 10 çocuk doğuruyorlarmış hemde beden gücüyle çalışarak canım biz 3.yü düşünene vayyyyy ne cesaret diyoruz
kızlar daha önce de sordum ama gözden kaçtı galiba 1 kadın 1 erkek 2 çocuk izlediniz mi tavsiye ederim
bende doğum ve sonrasından korkuyorum :) bizde kızımla çok iyiyiz... yemek yiyoruz, geziyoruz, iş yapıyoruz, uyuyoruz :)Ekim annelerini okudum bi tırstım doğumdan . Diyeceklerim bu kadar . Biz oğlumla iyiyiz lalaaaa hep böle yaşıcaz
yok canım bizim taraflarda oranlar %50 den fazla ama elimizdekinin kıymetini bilenlerdenim :)Ama on tane çocukları oluyormuş beşi yaşıyormuş. O yönden de tıp ilerledi elimizdekiler büyük değerler.
ben tv.de izlemiyorum ama fox tv 23.45 cuma-pazarHangi kanalda? Ve ne zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?