2015 Şubat Anneleri

yok canım bizim taraflarda oranlar %50 den fazla

Şimdi de çok abartıyorlar aslında. Yani bir orta noktası yok. Herşeye ilaç herşeye kontrol. Aşılar falan. Tamam tıp ilerledi ama abartmamak böyle herşey için doktora gitmeyenler rahattır. Psikoloji de çok önemli.

bir kaç günlük kçamak iyi geldi çok özlemişim ailemi kısa sürdü ama bunada şükür..
memleketten gelirken boş dönmedik beşiği, arabası, port bebe çantasını aldık beşik 10 gün sonraa teslim olacak
acayip rahatladım üstümüzden yük kalktı geriye dolabımız kaldı onuda diğer ay mobilyacıya siparişini vereceğiz biberon emzik, gecelik pijama takımı gibi ufak seyler kalıyor onlarıda hallettikmi tamamdır

Hoşgeldin Güle güle kullanin cicilerinizi

Bugun pek bi sessiz kalmis buralar sabahi temizligin yorgunlugunu daha yeni atiyorum valla kac saattr ordan oraya devrilmekten baska bisey yapmadim yemek de yapmadim bugun hiiic ugrasacak gucum yok disardan halettik o isi de az keyif yapalm dimi

Slm arkadsslar ins hepiniz iyisinizdir ve hersey yolundadir..benim moralim cok bozuk..dun esimle cok kotu tartistik ve dunden beri eve gelmedi..buyuj ihtimal annesimde kaldi..cunku oyle yapiyot...kustumu eve gelmez..neyse de size asil sormak istedigim bu sabahtan beri cok akintim var seffaf su gibi arada hafif sarimtiak oluyot ama normalinden daha cok bugun hep oluyordu..korktim baya ...acaba sizce normalmi bu?

Gözün aydın cnm Kaç gram olmuş prensens
teşekkür ederim kuzum prensesim 800 gram olmuş
doktor hergün 4 ceviz 2 kuru incir 2 kuru kayısı
kendi avucumla 1 avuç fındık fıstık badem karışımı yememi önerdi
zaten kayısı hariç hepsini yiyordum birde 3 litre suya devam dedi
çaktırmadım ama 3 litre su içemiyorum ben artık
hatta 1 litre bile içemiyorum

Masallah kuzuya bu kizlar genelde inat oluyor. Sen de dikkat et kendine isyerinle konuscan mi bu ayakta durmama isini nasil halledceksn?

ben zaten ayakta değilim yani acil bir durum olmadıkça sağolsunlar herkes yardımcı oluyor ben oturuyorum hep ama bazen hızlı hareket edip müdahale etmem gereken durumlar oluyor eşim müdürle konuşmuş geri planda kalacakmışım bundan sonra

kızlar sahi benim doğum günüm 19 şubattan 17 şubata kaymış bu ne demek oluyor

Benim hep var. Fazla yürüyüp yorulunca çok fazla oluyor.
Bu erkekler alttan alma ne demek bilmiyorlar. Erkekler hamile olsa biz gururumuzu bir kenara koyup onları yalnız bırakmazdık.

Şimdi eve geldik canım inşAllah düzelirim iştahsızım acıkıyorum canım bişey yemek istemiyor halsizim bir an önce iyileşmek istiyorum
Geçmiş olsun. Biri sana güzel bir çorba yapsın iç.
Serum enerji verir sana şimdi merak etme.

Canim erkegin kaprisi hepsinden zor uzulmussun haklisin da insallah hatasini anlar gonlunu alir

Şimdi eve geldik canım inşAllah düzelirim iştahsızım acıkıyorum canım bişey yemek istemiyor halsizim bir an önce iyileşmek istiyorum

Gecmis olsun canim serum iyi geldi mi biraz

Oh iyi bari yorulmaman gerek madem tedbir almalari güzel

kızlar sahi benim doğum günüm 19 şubattan 17 şubata kaymış bu ne demek oluyor

gelisimi one gecince bebeklerin dogum tarihinde oynmalar olabliyor

Bende de Akıntı oldu akşama kdr , şimdi yok . Dinlen biraz bence uzan ben ole yaptım belki faydası olmuştur canm

valla canim ne iyi gelirki yemeye
yogurt vs bisey yesen istersen seker kat ne biliyim
bisey yemesssen hepden guçsuz dusersin, gerçi seerum seni idare yarina kadar ama yinede can bogazdan gelir derler ya biraz yiyebilsen canlanirdin

Bakma bakma =] bilmemek en temizi, şimdi taktım ben mesela sezeryan olursam ya hissedersem dikişleri die, sen kendine kıyma:)))
Bence biraz abartarak yazıyor bazıları, hele bi tanesi yaşadığı paniği bütün ayrıntılarıyla yazmış. Yaşadığı kötü bişey yok ama sanki neler yaşamış. Kızıyorum böylelerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…