yok canım bizim taraflarda oranlar %50 den fazla
ben tv.de izlemiyorum ama fox tv 23.45 cuma-pazar
bir kaç günlük kçamak iyi geldi çok özlemişim ailemi kısa sürdü ama bunada şükür..
memleketten gelirken boş dönmedik beşiği, arabası, port bebe çantasını aldık beşik 10 gün sonraa teslim olacak
acayip rahatladım üstümüzden yük kalktı geriye dolabımız kaldı onuda diğer ay mobilyacıya siparişini vereceğiz biberon emzik, gecelik pijama takımı gibi ufak seyler kalıyor onlarıda hallettikmi tamamdır
Şimdi eve geldik canım inşAllah düzelirim iştahsızım acıkıyorum canım bişey yemek istemiyor halsizim bir an önce iyileşmek istiyorumgeçmis olsun canim
simdi nasilsin
teşekkür ederim kuzum prensesim 800 gram olmuşGözün aydın cnm Kaç gram olmuş prensens
Masallah kuzuya bu kizlar genelde inat oluyor. Sen de dikkat et kendine isyerinle konuscan mi bu ayakta durmama isini nasil halledceksn?
Benim hep var. Fazla yürüyüp yorulunca çok fazla oluyor.Slm arkadsslar ins hepiniz iyisinizdir ve hersey yolundadir..benim moralim cok bozuk..dun esimle cok kotu tartistik ve dunden beri eve gelmedi..buyuj ihtimal annesimde kaldi..cunku oyle yapiyot...kustumu eve gelmez..neyse de size asil sormak istedigim bu sabahtan beri cok akintim var seffaf su gibi arada hafif sarimtiak oluyot ama normalinden daha cok bugun hep oluyordu..korktim baya ...acaba sizce normalmi bu?
Geçmiş olsun. Biri sana güzel bir çorba yapsın iç.Şimdi eve geldik canım inşAllah düzelirim iştahsızım acıkıyorum canım bişey yemek istemiyor halsizim bir an önce iyileşmek istiyorum
Slm arkadsslar ins hepiniz iyisinizdir ve hersey yolundadir..benim moralim cok bozuk..dun esimle cok kotu tartistik ve dunden beri eve gelmedi..buyuj ihtimal annesimde kaldi..cunku oyle yapiyot...kustumu eve gelmez..neyse de size asil sormak istedigim bu sabahtan beri cok akintim var seffaf su gibi arada hafif sarimtiak oluyot ama normalinden daha cok bugun hep oluyordu..korktim baya ...acaba sizce normalmi bu?
Şimdi eve geldik canım inşAllah düzelirim iştahsızım acıkıyorum canım bişey yemek istemiyor halsizim bir an önce iyileşmek istiyorum
ben zaten ayakta değilim yani acil bir durum olmadıkça sağolsunlar herkes yardımcı oluyor ben oturuyorum hep ama bazen hızlı hareket edip müdahale etmem gereken durumlar oluyor eşim müdürle konuşmuş geri planda kalacakmışım bundan sonra
kızlar sahi benim doğum günüm 19 şubattan 17 şubata kaymış bu ne demek oluyor
Bakma bakma =] bilmemek en temizi, şimdi taktım ben mesela sezeryan olursam ya hissedersem dikişleri die, sen kendine kıyma:)))Hadi yaa ben oraya hiç bakmadım. Baksam mı ki
Slm arkadsslar ins hepiniz iyisinizdir ve hersey yolundadir..benim moralim cok bozuk..dun esimle cok kotu tartistik ve dunden beri eve gelmedi..buyuj ihtimal annesimde kaldi..cunku oyle yapiyot...kustumu eve gelmez..neyse de size asil sormak istedigim bu sabahtan beri cok akintim var seffaf su gibi arada hafif sarimtiak oluyot ama normalinden daha cok bugun hep oluyordu..korktim baya ...acaba sizce normalmi bu?
valla canim ne iyi gelirki yemeyeŞimdi eve geldik canım inşAllah düzelirim iştahsızım acıkıyorum canım bişey yemek istemiyor halsizim bir an önce iyileşmek istiyorum
Bence biraz abartarak yazıyor bazıları, hele bi tanesi yaşadığı paniği bütün ayrıntılarıyla yazmış. Yaşadığı kötü bişey yok ama sanki neler yaşamış. Kızıyorum böylelerineBakma bakma =] bilmemek en temizi, şimdi taktım ben mesela sezeryan olursam ya hissedersem dikişleri die, sen kendine kıyma:)))
Dikişlerii hissetmek ne demek?Bakma bakma =] bilmemek en temizi, şimdi taktım ben mesela sezeryan olursam ya hissedersem dikişleri die, sen kendine kıyma:)))
Dikişlerii hissetmek ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?