2015 Şubat Anneleri

Benim bu saatlerde uykum geliyor mümkün değil gözlerimi açık tutamıyorum.
Eşiminde yalnız canı sıkılıyor.
Yarın pazar sonuçta ama içim geçiyor

Bir film vardı anestezi diye, orda adamı ameliyat etmeden önce bayıltıyorlar ama adam herbişeyi hissediyordu. Bilmemkaç binde kişi hissedermiş
Arkadaşlar yaa bence pozitif doğum hikayelerine odaklanalım. Bilinç altı diye birşey var sonuçta :) Gerçekten bilmemek bazen en iyisi. Olumlu düşünelim bol bol dua edelim hepimizin doğumu kolay ve rahat geçsin. Biz çok araştırıyoz kurcalıyoz yeni nesil anne adayları olarak, bazen anneme anlatıyorum şu şöleymiş bu böyleymiş diye. Çok abartıyosun tevekkül et biraz diyor :/

Benim bu saatlerde uykum geliyor mümkün değil gözlerimi açık tutamıyorum.
Eşiminde yalnız canı sıkılıyor.
Yarın pazar sonuçta ama içim geçiyor
Bir film vardı anestezi diye, orda adamı ameliyat etmeden önce bayıltıyorlar ama adam herbişeyi hissediyordu. Bilmemkaç binde kişi hissedermiş
Yok anacım.ne dikişi. Hissetmesi.
Bende eskiden korkardım ama narkoz insanın feleğini şaşırtıyor ne hissetmesi zaten zorla uyandım.
İyiki narkozu tecrübe ettim yoksa birde ondan korkacaktım.demekki hayatta her olay insana bir şey katıyor.

ben de tecrübe ettim narkoz fobisi edindim. uyurken ıyı de uyanırken ne o öyle

Kızlar toparlayamadım demiştim ya bugünde doktora geldim son çare serum taktı ishal beni benden aldı ishal karın ağrısı yaşayan olursa dikkate alın
Gecmis olsun canım birkaç hafta once bende geçirdim 1 hafta sürdü ve cok şiddetliydi serum takti doktor aynı zamanda antibiyotik ve iğne tedavisi gördum sana ilaç verdi mı doktorun

oglum bu yaz genek anesteziyle ameluyat oldu, hafta sonu oldugu için kendi odasinda uyandi, hayatimin en zor anlariydi gozu açik ama çocuk beni duymuyor, ha bire agliyor aciyor diyor vs ama kendinde deildi

buyuklerdemi oyle oluyor acaba

hepiniz bana dua edin de sezeryan olmayim, 1. kabusum seker hastaligiysa 2. kabusum sezeryan
kolay kolay yapmazlar ikimizden birinin hayati tehlikesi olmasi lazim ama hersey olabilir bilemeyiz, Allahim sagliklica kuagimiza alalim insalalh ama ben mumkunse normal doguryum nolurrrrrr : )

Evet hele de sigara içiyorsan uyanmak kabus gibi. Bende iki kez yaşadım. Sen sezeryandan mı bahsediyorsun. Onda narkozu az veriyorlarmış diye duydum.

Ahh canım geçmiş olsun. Yalnız Pazartesi'ye daha beş gün var yarın götürsen daha iyi değil mi? Dr unuz mu Pazartesi randevu verdi. Çocuk Dr u da çok önemli sanırım.
Evet canım pazartesi ben yurt dışındayım ve doktorun randevu verdiği gün getirmen daha uygun oluyo diş Yüzünden çok çekiyoruz ikimizde Allah sabır verir inşallah Oğluma da yardım eder

Evet hele de sigara içiyorsan uyanmak kabus gibi. Bende iki kez yaşadım. Sen sezeryandan mı bahsediyorsun. Onda narkozu az veriyorlarmış diye duydum.
Yok kız korkacak Bir şey o anları hatırlamıyorsun.
Bende çok ağlamışım. Uyanırken doktorlara ben darbe zamanı doğdum demişim 12 eylül falan demişim sonrada benim hakkımda yanlış düşünecekler bağıra bağıra ağlamışım.
Yengemi sonda takılı olduğu halde zorla yangın merdivenine sigara içmeye götürmüşüm hiç birini hatırlamıyorum.

C
Gecmis olsun canim pisik olduktan sonrasi zor. Cabuk iyilesir ins. Usumesinden korkmadan her kakada yikiyordum ek gidaya gecste yoksa hemen kizariveriyor. Yika kurula hvalandir hematan diye bir krem vardi ondn sur iyi gelir ins
canım desitin diye bir krem kullanıyorum her değiştirmede yıkayıp kuruluyorum inşallah iyileşecek dişlerimiz çıksa hayırlısıyla kurtulacağız inşallah

Iki defa kurtaj oldm. Onda daha da az veriyorlar narkozu sezeryandan daha kisa ama uyanmaktan nefret ettim. Bir de safra kesesi ameliyati olmstum ondan uyanmasi daha zordu uyandim saniyorsn ama uyanmiyorsn. Bunun gaziyla normal doguma motive ettim kendimi ve normal dogurdum. Yoksa dr acisindan sezeryandi

Ay ben de narkoza bayilirim diycem abes kaccak şimdi hayati boyunca derin uykusu cok nadir olmus biri olarak uyurken bile tum alicilarim acik oldugundan narkozun o bilinci kaybettiren depderin uyku halini cok sevmistim. Sezeryanda almadim ama iki ameliyatim var kucuk bir de kolon filminde az bisey koklatmslardi dr ayiltmaya calisirken nasil kiziyordum birakin ellemeyin beni diye hayatimda oyle off dugmemi kapatip uyumak nedir bilmemisim bi tatli geldiydi

abowww benim oglan iyiymis o zaman, uyutana kadar gobegim çatlamisti, iki saat uyududa normale döndü
yok yok genel de olsa spinal de olsa ben sezeryan olmayim ciddi korkuyorum

benm eltim 5 dogum yaptim, evledngimizde 2 ydi dogum sayisi, yani son uçune sahit oldum dogum sonrasina
ikisi normal dogumdu ogrendigim de ayni gun ariyordum kadinin sesi çok iyi gelirdi saglamdirda bunyesi yani
ama son dogumu sezryandi ertsi gun haberim oldu aradim kadinin sesi çikmiyor, daha yeni duzeliyorum diyor, dort normal dogumdan daha zor oldu demisti bana, felaket tellaligi yapmis gibi olmayim da yani normal dogumda daha çabuk kendimize geldigimizi herkes biliyor zaten korkutmus sayilmam demi :)

bakin ben dogumdan baska herseyden korkuyorum : )))) dogum en kolayi : )

mattika oglun nasil oldu canim
Bugun dustu canim atesi. Bi enfeksiyon ya da grip hali yok. Hafif ishal gibi. Ayni anda iki azi dis cikiyor sanirim ondan oldu ama onceki disler boyle yapmamisti anlayamadik tam. Sukur iyi dun sudan cikaramadik gece boyu atesi dusmedi. Tsk ederim sordugun icin

insallah çabuk duzelir canim .. çocuklar hasta olunca herseyi unutuyouz
boyle boyle buyyecekler annesi

Cocuklar zor ayiliyor narkozdan kizim gecen sene geniz etinden ameliyat oldu o da cok zorlandi agliyorlar ordan oraya atiyolar kendilerini anneler kotu hissediyor haliyle. Sezeryan olcaksa da tercihim spinalden yana hem bilinc acik ayiksin hem de doguma şahit olup kuzunu görebiliyosun. Tabiiki oncelikli tek istegm normal dogum olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…