Bakma bakma =] bilmemek en temizi, şimdi taktım ben mesela sezeryan olursam ya hissedersem dikişleri die, sen kendine kıyma:)))
Arkadaşlar yaa bence pozitif doğum hikayelerine odaklanalım. Bilinç altı diye birşey var sonuçta :) Gerçekten bilmemek bazen en iyisi. Olumlu düşünelim bol bol dua edelim hepimizin doğumu kolay ve rahat geçsin. Biz çok araştırıyoz kurcalıyoz yeni nesil anne adayları olarak, bazen anneme anlatıyorum şu şöleymiş bu böyleymiş diye. Çok abartıyosun tevekkül et biraz diyor :/Bir film vardı anestezi diye, orda adamı ameliyat etmeden önce bayıltıyorlar ama adam herbişeyi hissediyordu. Bilmemkaç binde kişi hissedermiş
Yok anacım.ne dikişi. Hissetmesi.Bir film vardı anestezi diye, orda adamı ameliyat etmeden önce bayıltıyorlar ama adam herbişeyi hissediyordu. Bilmemkaç binde kişi hissedermiş
Ben hiç okumayayım.en iyisi.Son sayfayı okudum için daraldı çıktım :)
o filmden sonra ameliyat fikri bile kabusum olmustuBir film vardı anestezi diye, orda adamı ameliyat etmeden önce bayıltıyorlar ama adam herbişeyi hissediyordu. Bilmemkaç binde kişi hissedermiş
ben de tecrübe ettim narkoz fobisi edindim. uyurken ıyı de uyanırken ne o öyleBenim bu saatlerde uykum geliyor mümkün değil gözlerimi açık tutamıyorum.
Eşiminde yalnız canı sıkılıyor.
Yarın pazar sonuçta ama içim geçiyor
Yok anacım.ne dikişi. Hissetmesi.
Bende eskiden korkardım ama narkoz insanın feleğini şaşırtıyor ne hissetmesi zaten zorla uyandım.
İyiki narkozu tecrübe ettim yoksa birde ondan korkacaktım.demekki hayatta her olay insana bir şey katıyor.
Gecmis olsun canım birkaç hafta once bende geçirdim 1 hafta sürdü ve cok şiddetliydi serum takti doktor aynı zamanda antibiyotik ve iğne tedavisi gördum sana ilaç verdi mı doktorunKızlar toparlayamadım demiştim ya bugünde doktora geldim son çare serum taktı ishal beni benden aldı ishal karın ağrısı yaşayan olursa dikkate alın
mattika oglun nasil oldu canimben de tecrübe ettim narkoz fobisi edindim. uyurken ıyı de uyanırken ne o öyle
Evet hele de sigara içiyorsan uyanmak kabus gibi. Bende iki kez yaşadım. Sen sezeryandan mı bahsediyorsun. Onda narkozu az veriyorlarmış diye duydum.ben de tecrübe ettim narkoz fobisi edindim. uyurken ıyı de uyanırken ne o öyle
Evet canım pazartesi ben yurt dışındayım ve doktorun randevu verdiği gün getirmen daha uygun oluyoAhh canım geçmiş olsun. Yalnız Pazartesi'ye daha beş gün var yarın götürsen daha iyi değil mi? Dr unuz mu Pazartesi randevu verdi. Çocuk Dr u da çok önemli sanırım.
Evet hele de sigara içiyorsan uyanmak kabus gibi. Bende iki kez yaşadım. Sen sezeryandan mı bahsediyorsun. Onda narkozu az veriyorlarmış diye duydum.ben de tecrübe ettim narkoz fobisi edindim. uyurken ıyı de uyanırken ne o öyle
Yok kız korkacak Bir şey o anları hatırlamıyorsun.oglum bu yaz genek anesteziyle ameluyat oldu, hafta sonu oldugu için kendi odasinda uyandi, hayatimin en zor anlariydi gozu açik ama çocuk beni duymuyor, ha bire agliyor aciyor diyor vs ama kendinde deildi
buyuklerdemi oyle oluyor acaba
hepiniz bana dua edin de sezeryan olmayim, 1. kabusum seker hastaligiysa 2. kabusum sezeryan
kolay kolay yapmazlar ikimizden birinin hayati tehlikesi olmasi lazim ama hersey olabilir bilemeyiz, Allahim sagliklica kuagimiza alalim insalalh ama ben mumkunse normal doguryum nolurrrrrr : )
canım desitin diye bir krem kullanıyorum her değiştirmede yıkayıp kuruluyorumGecmis olsun canim pisik olduktan sonrasi zor. Cabuk iyilesir ins. Usumesinden korkmadan her kakada yikiyordum ek gidaya gecste yoksa hemen kizariveriyor. Yika kurula hvalandir hematan diye bir krem vardi ondn sur iyi gelir ins
Iki defa kurtaj oldm. Onda daha da az veriyorlar narkozu sezeryandan daha kisa ama uyanmaktan nefret ettim. Bir de safra kesesi ameliyati olmstum ondan uyanmasi daha zordu uyandim saniyorsn ama uyanmiyorsn. Bunun gaziyla normal doguma motive ettim kendimi ve normal dogurdum. Yoksa dr acisindan sezeryandiEvet hele de sigara içiyorsan uyanmak kabus gibi. Bende iki kez yaşadım. Sen sezeryandan mı bahsediyorsun. Onda narkozu az veriyorlarmış diye duydum.
abowww benim oglan iyiymis o zaman, uyutana kadar gobegim çatlamisti, iki saat uyududa normale döndüEvet hele de sigara içiyorsan uyanmak kabus gibi. Bende iki kez yaşadım. Sen sezeryandan mı bahsediyorsun. Onda narkozu az veriyorlarmış diye duydum.
Yok kız korkacak Bir şey o anları hatırlamıyorsun.
Bende çok ağlamışım. Uyanırken doktorlara ben darbe zamanı doğdum demişim 12 eylül falan demişim sonrada benim hakkımda yanlış düşünecekler bağıra bağıra ağlamışım.
Yengemi sonda takılı olduğu halde zorla yangın merdivenine sigara içmeye götürmüşüm hiç birini hatırlamıyorum.
Bugun dustu canim atesi. Bi enfeksiyon ya da grip hali yok. Hafif ishal gibi. Ayni anda iki azi dis cikiyor sanirim ondan oldu ama onceki disler boyle yapmamisti anlayamadik tam. Sukur iyi dun sudan cikaramadik gece boyu atesi dusmedi. Tsk ederim sordugun icinmattika oglun nasil oldu canim
insallah çabuk duzelir canim .. çocuklar hasta olunca herseyi unutuyouzBugun dustu canim atesi. Bi enfeksiyon ya da grip hali yok. Hafif ishal gibi. Ayni anda iki azi dis cikiyor sanirim ondan oldu ama onceki disler boyle yapmamisti anlayamadik tam. Sukur iyi dun sudan cikaramadik gece boyu atesi dusmedi. Tsk ederim sordugun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?