2015 Şubat Anneleri

Hakkımızda hayırlısı. Ne ise o olsun

Oglumun sunnet derisi cok yapisikti. 1 yasindan once sunnet dediler. Narkoz almasin diye 2,5 aylikken lokal anestezi ile sunnet ettirdik. ALlah mecbur etmesin basa gelince hepsi yasaniyor ama narkoz korkusu var ben de. Ha bir de yumurta toplamada narkoz almistim transfer olmamisti ama

Alalh gonlumuze gore versin hepimizin insalalh canim
benim oglanda parmagini kapiya kistirdi parmagi kurtarmak için ameliyate dicez deidler,çok zorr
rabbim çocuklarimizla denemesin hiç birimizi

Sen direk sezeryan iste o zaman :) ohh genel anestezi istiorum beni bol bol uyutun de :)

Gecmis olsun canım birkaç hafta once bende geçirdim 1 hafta sürdü ve cok şiddetliydi serum takti doktor aynı zamanda antibiyotik ve iğne tedavisi gördum sana ilaç verdi mı doktorun
Yok cnm ilaç vermedi en can sıkıcı yanı iştahım kaçtı hiçbişey yemek istemiyorum zorla yavrum iöin yemeye zorluyorum kendimi inşAllah bebeğimi etkilemem yemekten dolayı

Kızlar günaydın hepimize bol tepikler. Geçmiş olsun dileklerini iletenlerin hepsine teşekkür ederim tek tek yazamadım çünkü. Bugün hepimiz için sağlıklı ve huzurlu bir gün olsun hiçbişeyi kafaya takmayın önce sağlık ben anladım bunu bi kaç gündür yavrumun ve benim sağlığım iyi olsun yeter

Kıxlar günaydn hepimize bol tepikler. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkürler inşAllah bugün iyileşirim artık sağlık çok önemliymiş boş evhamlaru bi kenara bırakalım. Yavrumun ve benim sağlığım yerinde olsun yeter Allahım

günaydın kızlar herkese hayırlı günler
ya 2 gündür rüyamda hep bebeğimi kaybettiğimi görüyorum çok mutsuzum

günaydın kızlar ya bnm hala rahmim ağrıor normal mi sizce cnm çok yanıyor geceleri kramp şeklinde gelior öldürüor resmen

Günaydın kızlar.
Pazar pazar neden uyumadınız sabahın köründe yine ayaktasınız.

Yok cnm ilaç vermedi en can sıkıcı yanı iştahım kaçtı hiçbişey yemek istemiyorum zorla yavrum iöin yemeye zorluyorum kendimi inşAllah bebeğimi etkilemem yemekten dolayı

Bi biziz herhalde şekerden bu kadar çok etkilenen. Ağzımın tadı yok ne yesem zorla yiyorum. Zaten öncesinde de iştahım çok yoktu ama şimdi canım bişey istemiyo. Tuzlu şeyler belki ilgimizi çekebilir.

İnşallah,diyetisyen bir diyet listesi verdi,ben bunları zaten gün içinde tüketemiyorum,ama değeri yüksek çıkan arkadaşlara tekrarlayalım falan demiş doktorları,benimki sağolsun 15 inde gel açlık tokluk bakıcam olmazsa insüline geçicem deyince ağlıycaktım nerdeyse,bi de kan sulandırıcı kullanıyorum her yanım delik deşik oldu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…