Iki defa kurtaj oldm. Onda daha da az veriyorlar narkozu sezeryandan daha kisa ama uyanmaktan nefret ettim. Bir de safra kesesi ameliyati olmstum ondan uyanmasi daha zordu uyandim saniyorsn ama uyanmiyorsn. Bunun gaziyla normal doguma motive ettim kendimi ve normal dogurdum. Yoksa dr acisindan sezeryandi
Oglumun sunnet derisi cok yapisikti. 1 yasindan once sunnet dediler. Narkoz almasin diye 2,5 aylikken lokal anestezi ile sunnet ettirdik. ALlah mecbur etmesin basa gelince hepsi yasaniyor ama narkoz korkusu var ben de. Ha bir de yumurta toplamada narkoz almistim transfer olmamisti ama
Bence biraz abartarak yazıyor bazıları, hele bi tanesi yaşadığı paniği bütün ayrıntılarıyla yazmış. Yaşadığı kötü bişey yok ama sanki neler yaşamış. Kızıyorum böylelerine
Cocuklar zor ayiliyor narkozdan kizim gecen sene geniz etinden ameliyat oldu o da cok zorlandi agliyorlar ordan oraya atiyolar kendilerini anneler kotu hissediyor haliyle. Sezeryan olcaksa da tercihim spinalden yana hem bilinc acik ayiksin hem de doguma şahit olup kuzunu görebiliyosun. Tabiiki oncelikli tek istegm normal dogum olmasi
Ay ben de narkoza bayilirim diycem abes kaccak şimdi hayati boyunca derin uykusu cok nadir olmus biri olarak uyurken bile tum alicilarim acik oldugundan narkozun o bilinci kaybettiren depderin uyku halini cok sevmistim. Sezeryanda almadim ama iki ameliyatim var kucuk bir de kolon filminde az bisey koklatmslardi dr ayiltmaya calisirken nasil kiziyordum birakin ellemeyin beni diye hayatimda oyle off dugmemi kapatip uyumak nedir bilmemisim bi tatli geldiydi
Gecmis olsun canım birkaç hafta once bende geçirdim 1 hafta sürdü ve cok şiddetliydi serum takti doktor aynı zamanda antibiyotik ve iğne tedavisi gördum sana ilaç verdi mı doktorun
Yok cnm ilaç vermedi en can sıkıcı yanı iştahım kaçtı hiçbişey yemek istemiyorum zorla yavrum iöin yemeye zorluyorum kendimi inşAllah bebeğimi etkilemem yemekten dolayı
Kızlar günaydın hepimize bol tepikler. Geçmiş olsun dileklerini iletenlerin hepsine teşekkür ederim tek tek yazamadım çünkü. Bugün hepimiz için sağlıklı ve huzurlu bir gün olsun hiçbişeyi kafaya takmayın önce sağlık ben anladım bunu bi kaç gündür yavrumun ve benim sağlığım iyi olsun yeter
Kıxlar günaydn hepimize bol tepikler. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkürler inşAllah bugün iyileşirim artık sağlık çok önemliymiş boş evhamlaru bi kenara bırakalım. Yavrumun ve benim sağlığım yerinde olsun yeter Allahım
Yok cnm ilaç vermedi en can sıkıcı yanı iştahım kaçtı hiçbişey yemek istemiyorum zorla yavrum iöin yemeye zorluyorum kendimi inşAllah bebeğimi etkilemem yemekten dolayı
Bi biziz herhalde şekerden bu kadar çok etkilenen. Ağzımın tadı yok ne yesem zorla yiyorum. Zaten öncesinde de iştahım çok yoktu ama şimdi canım bişey istemiyo. Tuzlu şeyler belki ilgimizi çekebilir.
geçmis olsun canim
insuline hemen oyle kolayca absliyolarmi
ben son çare saniyordum insulinin , gerçi diyetle duzelmeyince son çare oluyor herhalde ama ne biliyim çok daha yuksek deger ebklerdim ben insulin için
İnşallah,diyetisyen bir diyet listesi verdi,ben bunları zaten gün içinde tüketemiyorum,ama değeri yüksek çıkan arkadaşlara tekrarlayalım falan demiş doktorları,benimki sağolsun 15 inde gel açlık tokluk bakıcam olmazsa insüline geçicem deyince ağlıycaktım nerdeyse,bi de kan sulandırıcı kullanıyorum her yanım delik deşik oldu ...