allah sifa versin canim. Kac ayluk bebegin?C
canım desitin diye bir krem kullanıyorum her değiştirmede yıkayıp kuruluyoruminşallah iyileşecek dişlerimiz çıksa hayırlısıyla kurtulacağız inşallah
Hakkımızda hayırlısı. Ne ise o olsunIki defa kurtaj oldm. Onda daha da az veriyorlar narkozu sezeryandan daha kisa ama uyanmaktan nefret ettim. Bir de safra kesesi ameliyati olmstum ondan uyanmasi daha zordu uyandim saniyorsn ama uyanmiyorsn. Bunun gaziyla normal doguma motive ettim kendimi ve normal dogurdum. Yoksa dr acisindan sezeryandi
Bence biraz abartarak yazıyor bazıları, hele bi tanesi yaşadığı paniği bütün ayrıntılarıyla yazmış. Yaşadığı kötü bişey yok ama sanki neler yaşamış. Kızıyorum böylelerine
Dikişlerii hissetmek ne demek?
Oyh cok fenaydı gerçekten =}Son sayfayı okudum için daraldı çıktım :)
Alalh gonlumuze gore versin hepimizin insalalh canimCocuklar zor ayiliyor narkozdan kizim gecen sene geniz etinden ameliyat oldu o da cok zorlandi agliyorlar ordan oraya atiyolar kendilerini anneler kotu hissediyor haliyle. Sezeryan olcaksa da tercihim spinalden yana hem bilinc acik ayiksin hem de doguma şahit olup kuzunu görebiliyosun. Tabiiki oncelikli tek istegm normal dogum olmasi
Alalh gonlumuze gore versin hepimizin insalalh canim
benim oglanda parmagini kapiya kistirdi parmagi kurtarmak için ameliyate dicez deidler,çok zorr
rabbim çocuklarimizla denemesin hiç birimizi
Sen direk sezeryan iste o zaman :) ohh genel anestezi istiorum beni bol bol uyutun de :)Ay ben de narkoza bayilirim diycem abes kaccak şimdihayati boyunca derin uykusu cok nadir olmus biri olarak uyurken bile tum alicilarim acik oldugundan narkozun o bilinci kaybettiren depderin uyku halini cok sevmistim. Sezeryanda almadim ama iki ameliyatim var kucuk bir de kolon filminde az bisey koklatmslardi dr ayiltmaya calisirken nasil kiziyordum birakin ellemeyin beni diye hayatimda oyle off dugmemi kapatip uyumak nedir bilmemisim bi tatli geldiydi
Yok cnm ilaç vermedi en can sıkıcı yanı iştahım kaçtı hiçbişey yemek istemiyorum zorla yavrum iöin yemeye zorluyorum kendimi inşAllah bebeğimi etkilemem yemekten dolayıGecmis olsun canım birkaç hafta once bende geçirdim 1 hafta sürdü ve cok şiddetliydi serum takti doktor aynı zamanda antibiyotik ve iğne tedavisi gördum sana ilaç verdi mı doktorun
rüylar tersi gibidir iyi düşün iyi olur inşallah ..hayra yorumla ..günaydın kızlar herkese hayırlı günler
ya 2 gündür rüyamda hep bebeğimi kaybettiğimi görüyorum çok mutsuzum
Yok cnm ilaç vermedi en can sıkıcı yanı iştahım kaçtı hiçbişey yemek istemiyorum zorla yavrum iöin yemeye zorluyorum kendimi inşAllah bebeğimi etkilemem yemekten dolayı
geçmis olsun canim
insuline hemen oyle kolayca absliyolarmi
ben son çare saniyordum insulinin , gerçi diyetle duzelmeyince son çare oluyor herhalde ama ne biliyim çok daha yuksek deger ebklerdim ben insulin için
insallah diyetle duzelir ..
günaydın kızlar herkese hayırlı günler
ya 2 gündür rüyamda hep bebeğimi kaybettiğimi görüyorum çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?