- 24 Ağustos 2014
- 531
- 472
- 78
- 40
Ya ne guzel yemiyorsun tatli seyleri. Ben kahvaltida ne peynir ne zeytin hayatim boyunca hic yiyemegidim icin sarelleli ekmekle buyudumben en son çocukken yemiştim. evede almayız hiç. bir kez ramazan kumanyasında gelmişti bir sene sonra çöpe attık.
bizim evde pekmez, bal , reçel o tarz şeyleri kimse yemez. sadece bana bir şey oldu son zamanlarda h.sonları biraz bal yiyorum.
sende bir parçacık ye canım bir şey olmaz o kadardan.
Bendede oluyo canım. Hatta diyorumki şimdi çıktı çıkacak çocuk. Acayip baskı yapıyo. 13 ünde şeker yüklemem var, bakalım ne diycek dr.
Pide ayran tulumba sipariş et canım yanına sezar salata mor lahana salatası yap kek yaparsın bide. Hamile işi basit :)
Ya bence de kizlar kasmayin bu kadar. Caniniz istiyosa koca bir dilim pasta yerine ince bir dilim yiyin, ya da bir tatli kasigi bal recel artik ne canin istiyorsa..bir sonraki ogunde karbonhidrat almayip dengelersiniz..burda onemli olan bence hem porsiyon kontrolu hem de glikoz surubu gibi yapay bir tatli yerine evde normal sekerle yapilmis bisey yemek.bana kalsa herkese her şeyi yedireceğim.
ölçüm yapabilseniz. düzeyine göre azıcık azıcık yersiniz aslında. arkadaşım öyle yapıyordu.
Ya ne guzel yemiyorsun tatli seyleri. Ben kahvaltida ne peynir ne zeytin hayatim boyunca hic yiyemegidim icin sarelleli ekmekle buyudumyumurta yiyorum sadece , ama sadece o yetmiyo tabii. Karbondidrat ve sekere egilimli bi beslenme aliskanligim var. Burda seker yemeyenleri dikkat edenleri gordukce vicdan azabi cekiyorum
Analı oğullu iyi bakıyolar sana kıymetını bil vallaha ilgli eş bulmak zoreşim sağolsun nerde hoplayıp zıplamama izin verecek
hamile olduğumu öğrendiğinden beri nefesimi takip ediyor sanki
kışlık uykusuna yatan adam artık yataktan kalkarken uyanıyor dikkatli kalk diye uyarıyor beni
Kalsyum tablet veriyolarmiş ama zorla yinede yaa dişlerin çürürSlm kizlar
pkasss cnm cok gecmis olsun umarim iyi haberlerle gelirsin@meLikeee cnm sanada cok gecmis olsun allah betrrinden korusun zamaninda gelsin bebis insallah
Bende az bisey yesem sanki dunyalari yemisim gibi midem.sisiyo ve agzima aci su geliyo hepimiz su gunleri bi atlatsakda hayurlisiyla kavussak minislerimize
Bu arada gobusler cok tatli masallah sizlere
Bisey sormak istiyorum kizlar dislerim sorunlu benim bide peynir kasar yogurt yiyemiyorum sevmedigim icin ayran ve sutde hergun tuketemiyorum dislerimin agridigini hissediyorum artik kalsiyum falan istesem doktordan ise yararmiki
Ah canim keske yiyebilsem bana tadi cok kotu geliyo hicmi sevmez bi insan sut urunlerini yok yiyemiyorum zaten sorunlu dislerim doktorda dayanabilirsen dis tedavisini dogumdan sonraya ertele dedi belki kalsiyum ilaci falan alsam biraz iyi gelirmi diye dusundumKalsyum tablet veriyolarmiş ama zorla yinede yaa dişlerin çürür
Analı oğullu iyi bakıyolar sana kıymetını bil vallaha ilgli eş bulmak zor
37 ye girince diye biliyorumKizlar dogum iznine en son 37+0 da mi cikiliyo, yoksa 37+6 mi?
neden ki sevmiomusun???Merak etme birileri yapar bir iki güne.Neyseki ben yemiyorum.
Bazilari deisik yapio ya konyada etli garip bisi yapip dagitan bilr varCanım bende o gün o kadar çok yemek istedimki ondan resmen gözüm kapıya baktı bi komşum olsada getirse diye. Nerdeeeee . Burda komşuluk hiç yok ertesi gün kayınvalidem yapmış da oraya gittim koşakoşa. Onunda tadını beğenmedim yemek gbi olmuş ekşiliği yok kayısı koymamış. Başkası yapsada yesem. Geçmedi isteğim
Cook temiz kalpliyim sanırım esim getirmis nasi yedim nasi yedim gormen lazim ohh :)yani ben lafın gelişi söylemiştim yoksa bende çıkıp aramam yani yaparım daha iyi :) eskiden komşular çok yapıp dağıtırlardı ama artık bazı yerlerde komşuluk kavramı kalmadı herkes ya iş güç derdinde ya da istemiyorlar vermek. eşine söyle alsın canım hazır. şimdi oda meşakatli iş yapmaya kalksan yine yorulucan. o yüzden eşinden iste umarım yapan yerler vardır.
Konyada oturuyorum cnmNerde oturuyosun canım sen?
Kızlar bugün bebeğimi görüm :) 1260 gram maşallah 12 gün önceden gidiyormuşuz...çok mutlu oldum, darısı başınıza.
Maşallahh evt inşllh hep aynı kalır bebek onu değiştıreblir kalıcı olarak benmkide sever düşünürr amaa içindeen ilgii alakaa yok ciddi bi sorun olmadkça ve değiştremiyorum inş buda tam olarak degişirrAllah eşimden de kayınvalidem ve kayınpederimden de razı olsun.
eşimle ilk 1 sene çok sorun yaşadık hatta ben onun asla düzelmeyeceğine inanmaya başlamıştım
ama çok şükür bu bebek bize huzuruda getirdi
eşimin arkadaşları bile çok değiştiğini söylüyor
acayip ilgili oldu inşallah ömür boyu böyle gider
maşallah dilimi ısırayım
Maşallahh evt inşllh hep aynı kalır bebek onu değiştıreblir kalıcı olarak benmkide sever düşünürr amaa içindeen ilgii alakaa yok ciddi bi sorun olmadkça ve değiştremiyorum inş buda tam olarak degişirr
Amin amin aminnn.... O kadar insan var ki işte ah ah her namazda dua ediyorum onlar için mevlam çifter çifter versin.. Biz de ennnnnn gereksiz şeylere takılıyoruz. Ve tabi hepimizin hayırlı Sağlıcakla doğumunu diliyorum... :) kaldığım yerde 3 olduk gebiş, isteyen iki Kişi daha var inşallah onlarda gelir arkadan. :)bende geçen onu düşündüm şanslıyız diye.
devlet bu tüp bebek yapma sayısını 3 e çıkarmışya gecen haberlerde gösterdi çiftler neler çekıyorlar çocukları olsun diye.
dene tutmasın sonrasında hayal kırıklığı. çok zor cidden Allah kimsenin başına vermesin. bizimkileride sağlıkla alalım kucağımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?