kızım 2 aylıktı emmeyı reddettı..5 aylık olana kadar devam ettı..halıyle sutum azaldı ve sut olmadığı ıcın mama takvıyesı yapmak zorunda kaldım..Buzluğa atıp napacaksın ki canım,sütün çoksa ne zaman kullanıcaksın buzlukta da belirli bir süre saklayabiliyorsun zaten.
ılk hamılelıkte ılk aydan ıtıbaren kontrole gıttım aynı yere..kendı tartımda hjıc kılo almamış gorunsembıle kadının tartısında saka gıbı ama kılo almış gorunuyordum..ama bazı zamanlarda bır kac kez tartısı degıstı bı dıjıtal oldubı o eskı tıplerden falan.Gerçekten kafayı bozmuşlar. Seni hastaneye yatıran benim yoğun bakıma yatırır. Ben senin doğum kilonla hamile kaldım.
aslında normal bır sey bu..ben de yenı yenı oksururken aşırı gülerken ve hapsururken kacırmayabasladım..bebek zaten hem münüş ün hemen ustunde hareket edıyor hıc yukarda olduğunu gormedım dr um her ne kdar bebek yukarda desede..ve evet ara ara benımde karnım tas gıbı oluyor..ama ozellıkle bır taraf..oda bebek o tarafta toplandıgındaoluyor 5 dk kadar sonra falan yumuşuyor gerıkızlar ya benim karnım taş gibi çok sert ve ara ara aşağı baskı yapıyor
zaten artık tuvaletimi tutamaz oldum hapşururken bile kaçırıyorum
arada aşağı bi baskı yapıyor an hemen kaçıyor zaten
sizdede varmı böyle bir durum
hahahah:))) harbidenAy çok şükür biri aşûre demiş "bu ayın meşur tatlısı" dememiş :)))
Mantıklıymış o zaman canım, ben sütün hep çok anladım. -18de 6 ay saklanıyor diye biliyorum. Tedbir almak da fayda var ama inş gerek kalmazkızım 2 aylıktı emmeyı reddettı..5 aylık olana kadar devam ettı..halıyle sutum azaldı ve sut olmadığı ıcın mama takvıyesı yapmak zorunda kaldım..sut ılk aylar cok gelsede zamanla azalıyor azaldığı zamanlarda mama vermekten yegdır dıye düşünüyorum..o yüzden doğum yapmadan once bu sefer saklama posetlerınden alıcam ıns
Ilık bi duş alıp progestan fitil kullanıyorum yatmadan önce de magnezyum kalsiyum içiyorum o , doktır bunları önerdi , ağır kaldırma bi de kendini yorma cnmkızlar ya benim karnım taş gibi çok sert ve ara ara aşağı baskı yapıyor
aslında normal bır sey bu..ben de yenı yenı oksururken aşırı gülerken ve hapsururken kacırmayabasladım..bebek zaten hem münüş ün hemen ustunde hareket edıyor hıc yukarda olduğunu gormedım dr um her ne kdar bebek yukarda desede..ve evet ara ara benımde karnım tas gıbı oluyor..ama ozellıkle bır taraf..oda bebek o tarafta toplandıgındaoluyor 5 dk kadar sonra falan yumuşuyor gerı
Ilık bi duş alıp progestan fitil kullanıyorum yatmadan önce de magnezyum kalsiyum içiyorum o , doktır bunları önerdi , ağır kaldırma bi de kendini yorma cnm
Yataktan kalkarken bile dikkatli kalkmak lazım artık ben hop zıp bi ora bi bura hamile olduğumu o baskılar artınca anladım :) kendine 2 gün dikkat et uzan bol su iç geçecek bak benimki geçti , ama doktoruna söyle ona göre kasılmalar için ilaç verir cok rahat edersinılık duşu düşünmemiştim hiç bundan sonra alayım bende ama zaten ağır bişey kaldırdığım yok evde sürahi bile kaldırmıyorum ama yoruluyorum oturduğum yerde doğruya doğru
Pide ayran tulumba sipariş et canım yanına sezar salata mor lahana salatası yap kek yaparsın bide. Hamile işi basit :)haftaya günüm var temizlik mi yapacağım yoksa ikramlıkları mı hazırlayacağım bilemedim
dışarıya yaptırsam ne yaptıracağım aman ne zormuş bu işler yaaa
O tüyleri almayın diyolar di mi? Bebiş doğduktan sonra dökülüyormuş.
Koltuk altından mı bakıyorsunuz şimdi Ateşi'ne?
Aynen oyle. Hic kolay olmuyo ama iste. Bir de diger termometreye verdigimiz paraya aciyorum hala...
Ben alıyorum göbeğimi
Dokuluyo arkadaslar dokuluyo. Erkek bebeklerde salgilanan testesteron hormonu yuzundenmis. Benimki de acayipti.dökülüyormuş doğum sonrası ama ben dökülmese de şuan alamam fazla acıyor dayanamam kasarım kendimi. bu da bebeğe etki eder hiççç gerek yok kıllara karşı zaafım oluştu hamilelikte.
Yataktan kalkarken bile dikkatli kalkmak lazım artık ben hop zıp bi ora bi bura hamile olduğumu o baskılar artınca anladım :) kendine 2 gün dikkat et uzan bol su iç geçecek bak benimki geçti , ama doktoruna söyle ona göre kasılmalar için ilaç verir cok rahat edersin
Dokuluyo arkadaslar dokuluyo. Erkek bebeklerde salgilanan testesteron hormonu yuzundenmis. Benimki de acayipti.
Bendede oluyo canım. Hatta diyorumki şimdi çıktı çıkacak çocuk. Acayip baskı yapıyo. 13 ünde şeker yüklemem var, bakalım ne diycek dr.kızlar ya benim karnım taş gibi çok sert ve ara ara aşağı baskı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?