- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Annemin de minicik yok gbi hatta iki çocuk emzirdi. Ama emzirirken aşırı sütü olurdu hatırlıyorum da dokununca fışkırıyordu. Anneannem hep küçük göğüslerde süt çok olur der. Dert etme sen
Maşallah sana ya. Benim ki bu kadar değil henüz. İç karnım geniş ya ondan heralde. Eşim sen nasıl hamilesin herkesin karnı kocaman senin yok diyo. Görümcem benim ayımdayken baya şişmişti doğurcak gibiydi onunla kıyaslıyo heralde.
deli kv Ler işbaşında demek ki Allah Islah etsin A athena_1983 hamşkesin eşin üstüne düşünüo fln die de kıskanıyodur bırak şunu hiç sinirlenip tansiyonunu çıkarma. Allah a şükret bebişin sağlıklı bak neler yaşayanlar oldu, okendi bedduası onu bulur
Ben alıyorum göbeğimisorma eşim benden çok kılın var diyornabayım daha önce yoktu birde beyaz tenliyim o çizgi üstüne kıllar harbiden kıllı göbek oldum doktora göbeği açmaktan utanıyorum ama nabayım
tamam eşinde biliyor demekki annesini de sen niye üzülüyorsun. inan kaale almam ben olsam çok ciddiyim inan üzülmem allah büyük bir yerden vurur kafasına. hiççç ne yapıcam diye düşünme koy gitsin sen bebeğine eşine odaklan gerisi önemli değil
ama alınca doğumdan sonra dökulmezkiBen alıyorum göbeğimi
bende bı kaç tane kalın sıyah var onları alacağım c.tesı muayenem var...Ben alıyorum göbeğimi
sorma eşim benden çok kılın var diyornabayım daha önce yoktu birde beyaz tenliyim o çizgi üstüne kıllar harbiden kıllı göbek oldum doktora göbeği açmaktan utanıyorum ama nabayım
Benim öncedende vardı.esmerim biraz. Tenim beyaz kıllar siyah nasıl bir şey anlamadım.ama alınca doğumdan sonra dökulmezki
Slm kızlar ben de bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama çok güçlü veya acıtacak kadar değil.doktorum plesentasının önde olduğunu söyledi.karnına darbe alma dikkat et dedi.böyle bi durum yaşayan var mı?
kizlar doktordan geliyorum moral sifir. kilo problemi yine. toplam 11 kilo almisim simdiye kadar. doktor cok abes karsiladi agliycam su anda cok mu sizce siz ne kadar aaldiniz nolur moralimi duzeltecek rakamlar olsuuuunnnnnn isyaaaaaaaaan
Ay çok şükür biri aşûre demiş "bu ayın meşur tatlısı" dememiş :)))Komşular saolsun getirdi ben de yapamadım istirahat verdi doktor , Aşure geldikçe mahcup oluom valla @eslaaa
Hepimiz olan olaylardan çok etkileniyoruz. Ya bize de olursa diye düşünüp duruyoruz. Halbuki melike iyi diğer arkadaşlarımız da iyi pkaas da inşallah iyidir. Bebişler zamanını bekliycem inşallah. Böyle düşünmeliyiz. Yoksa hepimizin karnı top gibi olup kasılacak Allah korusun.
benımde goguslerım cok kucuk hatta suan tam sılıkonlu 75 ı bıle doldurmuyorinşallah benimde öyle olur
bende iç karın dış karın yok hepsi bu işte
göbek deliğim bile karnımı terketmeye hzırlanıyor dışa doğru şişti
benımde oyleydı doplere gırdıgımde duzelmıs dedı dr..duzelmeseydı normal doğum ımkansız demıstı..Benimde plesanta önde,aşağıda,sanırım öyle durumlarda normal doğum olamıyor,yada bilen var mı ne oluyor?
benımde goguslerım cok kucuk hatta suan tam sılıkonlu 75 ı bıle doldurmuyorama kızım dogdugunda basedememıstım gelen sütle..oyle soyleyım kı sana bırını emerken dıgerını elımle tıkıyodum yopksa dırekt fışkırıyordu..cahıllık bılsem bırıktırırdım o sutlerı kızım emerdı gogsumun sısı ınmez cok canımı yakardı sagar sagar dokerdım o sutlerı lavabodan sımdı Allah ızın verırde sutum yıne oyle olursa posetleyıp atıcam buzluğa..cok dua edıyorum..
benımde oyleydı doplere gırdıgımde duzelmıs dedı dr..duzelmeseydı normal doğum ımkansız demıstı..
Gerçekten kafayı bozmuşlar. Seni hastaneye yatıran benim yoğun bakıma yatırır. Ben senin doğum kilonla hamile kaldım.mervefr yerınde olsam hıc takılmam bu kılo olayına..
yedıklerıne dıkkat edıyorsan hamur tatlı yıyıpte yag depolamıyorsan aldığın kılo nun cogunun sıslık olduğunu dusununce ınan rahatlamalısın..
ılk cocugumda tam 15 kılo aldım..dusunkı dr um benı hastaneye yatırmaya kalktı neymıs cok kılo almışım kı 58 le hamıle kalmıştım zaten zayıftım..onun yüzünden resmen dıyet yaparak hamılelık gecırdım..hatta son ay moralım bozulmasın dıye normalde haftada bır gıtmem gereken kontrole hıc gıtmedım takı doğum anım gelene kadar...
netıce mı? 58le hamıs kaldım 73 le doğurdum...kızım tastamam 6 gunluktu ben yıne 58 kıloydumdemekkı tamamı sıslık,bebek ve esınden oluşuyormuş...
Buzluğa atıp napacaksın ki canım,sütün çoksa ne zaman kullanıcaksın buzlukta da belirli bir süre saklayabiliyorsun zaten.benımde goguslerım cok kucuk hatta suan tam sılıkonlu 75 ı bıle doldurmuyorama kızım dogdugunda basedememıstım gelen sütle..oyle soyleyım kı sana bırını emerken dıgerını elımle tıkıyodum yopksa dırekt fışkırıyordu..cahıllık bılsem bırıktırırdım o sutlerı kızım emerdı gogsumun sısı ınmez cok canımı yakardı sagar sagar dokerdım o sutlerı lavabodan sımdı Allah ızın verırde sutum yıne oyle olursa posetleyıp atıcam buzluğa..cok dua edıyorum..
benımde oyleydı doplere gırdıgımde duzelmıs dedı dr..duzelmeseydı normal doğum ımkansız demıstı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?