2015 Şubat Anneleri

Annemin de minicik yok gbi hatta iki çocuk emzirdi. Ama emzirirken aşırı sütü olurdu hatırlıyorum da dokununca fışkırıyordu. Anneannem hep küçük göğüslerde süt çok olur der. Dert etme sen

inşallah benimde öyle olur

bende iç karın dış karın yok hepsi bu işte
göbek deliğim bile karnımı terketmeye hzırlanıyor dışa doğru şişti

Amin canım allaha havale ediyorum zaten onu bir rahat bırakmıyor beni pislik midem i bulandiriyo gercektende de bıktım artik ondan

sorma eşim benden çok kılın var diyor nabayım daha önce yoktu birde beyaz tenliyim o çizgi üstüne kıllar harbiden kıllı göbek oldum doktora göbeği açmaktan utanıyorum ama nabayım
Ben alıyorum göbeğimi

Haklısın canım bebegimi de üzdum gereksiz biri için sizlerle konuşmak iyi geldi daha iyiyim suan sağolun kizlar

E="esoba, post: 37658473, member: 341682"]Ben alıyorum göbeğimi[/QUOTE]

Canim ama alınca sürekli cikiyomus kıllar elemeye dogumdan sonra dokuluyomus bana öylessöylediler

sorma eşim benden çok kılın var diyor nabayım daha önce yoktu birde beyaz tenliyim o çizgi üstüne kıllar harbiden kıllı göbek oldum doktora göbeği açmaktan utanıyorum ama nabayım

O tüyleri almayın diyolar di mi? Bebiş doğduktan sonra dökülüyormuş.

Benimde plesanta önde,aşağıda,sanırım öyle durumlarda normal doğum olamıyor,yada bilen var mı ne oluyor?

kizlar doktordan geliyorum moral sifir. kilo problemi yine. toplam 11 kilo almisim simdiye kadar. doktor cok abes karsiladi agliycam su anda cok mu sizce siz ne kadar aaldiniz nolur moralimi duzeltecek rakamlar olsuuuunnnnnn isyaaaaaaaaan

Ben de 10 kilo aldım ayrıca bide şekerim çıktı,fena halde diyetteyim...

haftaya günüm var temizlik mi yapacağım yoksa ikramlıkları mı hazırlayacağım bilemedim
dışarıya yaptırsam ne yaptıracağım aman ne zormuş bu işler yaaa

Valla buradaki yorumları okuyunca biraz önce göbeğime baktım sanki,sert gibi geldi,psikolojik olarakda etkileniyoruz,kendimizi çok dinlememek lazım herhalde...

inşallah benimde öyle olur

bende iç karın dış karın yok hepsi bu işte
göbek deliğim bile karnımı terketmeye hzırlanıyor dışa doğru şişti
benımde goguslerım cok kucuk hatta suan tam sılıkonlu 75 ı bıle doldurmuyor ama kızım dogdugunda basedememıstım gelen sütle..oyle soyleyım kı sana bırını emerken dıgerını elımle tıkıyodum yopksa dırekt fışkırıyordu..cahıllık bılsem bırıktırırdım o sutlerı kızım emerdı gogsumun sısı ınmez cok canımı yakardı sagar sagar dokerdım o sutlerı lavabodan sımdı Allah ızın verırde sutum yıne oyle olursa posetleyıp atıcam buzluğa..cok dua edıyorum..
Benimde plesanta önde,aşağıda,sanırım öyle durumlarda normal doğum olamıyor,yada bilen var mı ne oluyor?
benımde oyleydı doplere gırdıgımde duzelmıs dedı dr..duzelmeseydı normal doğum ımkansız demıstı..

mervefr yerınde olsam hıc takılmam bu kılo olayına..
yedıklerıne dıkkat edıyorsan hamur tatlı yıyıpte yag depolamıyorsan aldığın kılo nun cogunun sıslık olduğunu dusununce ınan rahatlamalısın..

ılk cocugumda tam 15 kılo aldım..dusunkı dr um benı hastaneye yatırmaya kalktı neymıs cok kılo almışım kı 58 le hamıle kalmıştım zaten zayıftım..onun yüzünden resmen dıyet yaparak hamılelık gecırdım..hatta son ay moralım bozulmasın dıye normalde haftada bır gıtmem gereken kontrole hıc gıtmedım takı doğum anım gelene kadar...

netıce mı? 58le hamıs kaldım 73 le doğurdum...kızım tastamam 6 gunluktu ben yıne 58 kıloydum demekkı tamamı sıslık,bebek ve esınden oluşuyormuş...

ay benimde öyleler
tam destek 75 bol geliyor
hele sırt üstü yatınca hiç kalmıyor
inşallah benimde çok sütüm olur
şimdiden süt arttırıcı şeyleri not ediyorum doğumdan sonra yiyip içmek için

Gerçekten kafayı bozmuşlar. Seni hastaneye yatıran benim yoğun bakıma yatırır. Ben senin doğum kilonla hamile kaldım.

Buzluğa atıp napacaksın ki canım,sütün çoksa ne zaman kullanıcaksın buzlukta da belirli bir süre saklayabiliyorsun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…