- 24 Ağustos 2014
- 531
- 472
- 78
- 40
Bnim de tek yiyebildigim peyni hellim peyniri:) onu bile yiyebildigime sukrediyorum. Cok zor oluyo boyle gidalari secmek.eşim gibisin
oda zeytin peynirim tadını bilmez
kahvaltıda yediği salçalı ekmek ve rafadan yumurtadır
birde hellim peyniri o da az kızarmış olacak
Nutella ahhhh uzun zaman oldu yemeyeliben en son çocukken yemiştim. evede almayız hiç. bir kez ramazan kumanyasında gelmişti bir sene sonra çöpe attık.
bizim evde pekmez, bal , reçel o tarz şeyleri kimse yemez. sadece bana bir şey oldu son zamanlarda h.sonları biraz bal yiyorum.
sende bir parçacık ye canım bir şey olmaz o kadardan.
Masallah cnm bebisine ne yer ne icersin bi diyiver bakimKızlar bugün bebeğimi görüm :) 1260 gram maşallah 12 gün önceden gidiyormuşuz...çok mutlu oldum, darısı başınıza.
Ya ne guzel yemiyorsun tatli seyleri. Ben kahvaltida ne peynir ne zeytin hayatim boyunca hic yiyemegidim icin sarelleli ekmekle buyudumyumurta yiyorum sadece , ama sadece o yetmiyo tabii. Karbondidrat ve sekere egilimli bi beslenme aliskanligim var. Burda seker yemeyenleri dikkat edenleri gordukce vicdan azabi cekiyorum
Canım ben dikkat ettiğimden değil kahvaltıda tatlı sevmiyorum ama karbonhidrata bende düşkünüm yine de protein daha çok tüketiyorum.et süt yoğurt peynir. Benim muhteşem dörtlüm.sebze maalesef yok.Ya ne guzel yemiyorsun tatli seyleri. Ben kahvaltida ne peynir ne zeytin hayatim boyunca hic yiyemegidim icin sarelleli ekmekle buyudumyumurta yiyorum sadece , ama sadece o yetmiyo tabii. Karbondidrat ve sekere egilimli bi beslenme aliskanligim var. Burda seker yemeyenleri dikkat edenleri gordukce vicdan azabi cekiyorum
Ben normal kontrolume gittim doktor yatis verdi ama son hafta karnim tas gibiydi bidr kasiklarimda cok agri vardi karnimda baya asagiya inmisti.Neva tacmin hastaneye yatarken belirtilerin nelerdi tam olarak
Yataktan kalkarken bile dikkatli kalkmak lazım artık ben hop zıp bi ora bi bura hamile olduğumu o baskılar artınca anladım :) kendine 2 gün dikkat et uzan bol su iç geçecek bak benimki geçti , ama doktoruna söyle ona göre kasılmalar için ilaç verir cok rahat edersinılık duşu düşünmemiştim hiç bundan sonra alayım bende ama zaten ağır bişey kaldırdığım yok evde sürahi bile kaldırmıyorum ama yoruluyorum oturduğum yerde doğruya doğru
kabızlık varsa ondan fazla çıkarsın ödem yapar, akşam yoğurt fln yemeyi dene bir de , moralin bozulmasın :)Tam 30 sayfa gecmis okudum yazacak halim kalmadi.
Cok yiyorum aksamlari sonra rahatsuz oluyorum. Kabizlik da var maltofer e baslayali. 10 gunde 3 kilo aldim sanirim. Cok kotu
Şuanda dr konusunda sıkıntı yok çok şükür kadın doğum hastanesinde 7 tane özel hastanelerde 3 tane dr var canım kaç yılında burdaydinbizede 1 yıl oldu geleli 1 yıl öncesine kadar bizde doğu tarafındaydık muş u bilirim şükür sivas oralara göre daha iyi en azından doktorumdam memnunum bazen düşünüyorum hala orda olsaydık gerçekten sıkıntıydı doktor işi
Gündüzleri o kadar değilde geceler fena buz buzOooo sen daha doğudaymışsın canım. Çok soğudu mu oralar?
Nutella ahhhh uzun zaman oldu yemeyeli2 sene önce kahvaltı keyfimin son anıydı ufak bi ekmeğin arasına Sürer keyifle yerdim validem şu baldır bacaklarına bi bak dedi bir gün, benim ki kadar olmuş dedi sen kilo mu aldın derdi.. Ne günlerdi şimdi de kurudun diyorlar Velhasıl kelam iyice vazgeçmişim ben nutişimden
Gündüzleri o kadar değilde geceler fena buz buz
Guzel haberlerle gelin ins.Günaydın hayırlı cumalar bugun kuzumu görmeye gitcez ogleden sonra keyifli saglikli bir gun olsun insallah hepimiz icin
ayağa kalkamıyorum öyle olunca yaa nasıl bir baskıdır o
ablamda sen şubatı göremeyeceksin belli ocakta doğurursun diyor
ocağı görsem bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?