2015 Şubat Anneleri

eşim gibisin
oda zeytin peynirim tadını bilmez
kahvaltıda yediği salçalı ekmek ve rafadan yumurtadır
birde hellim peyniri o da az kızarmış olacak
Bnim de tek yiyebildigim peyni hellim peyniri:) onu bile yiyebildigime sukrediyorum. Cok zor oluyo boyle gidalari secmek.

Nutella ahhhh uzun zaman oldu yemeyeli 2 sene önce kahvaltı keyfimin son anıydı ufak bi ekmeğin arasına Sürer keyifle yerdim validem şu baldır bacaklarına bi bak dedi bir gün, benim ki kadar olmuş dedi sen kilo mu aldın derdi.. Ne günlerdi şimdi de kurudun diyorlar Velhasıl kelam iyice vazgeçmişim ben nutişimden

Tam 30 sayfa gecmis okudum yazacak halim kalmadi.
Cok yiyorum aksamlari sonra rahatsuz oluyorum. Kabizlik da var maltofer e baslayali. 10 gunde 3 kilo aldim sanirim. Cok kotu

Be
Canım ben dikkat ettiğimden değil kahvaltıda tatlı sevmiyorum ama karbonhidrata bende düşkünüm yine de protein daha çok tüketiyorum.et süt yoğurt peynir. Benim muhteşem dörtlüm.sebze maalesef yok.

ılık duşu düşünmemiştim hiç bundan sonra alayım bende ama zaten ağır bişey kaldırdığım yok evde sürahi bile kaldırmıyorum ama yoruluyorum oturduğum yerde doğruya doğru
Yataktan kalkarken bile dikkatli kalkmak lazım artık ben hop zıp bi ora bi bura hamile olduğumu o baskılar artınca anladım :) kendine 2 gün dikkat et uzan bol su iç geçecek bak benimki geçti , ama doktoruna söyle ona göre kasılmalar için ilaç verir cok rahat edersin
Tam 30 sayfa gecmis okudum yazacak halim kalmadi.
Cok yiyorum aksamlari sonra rahatsuz oluyorum. Kabizlik da var maltofer e baslayali. 10 gunde 3 kilo aldim sanirim. Cok kotu
kabızlık varsa ondan fazla çıkarsın ödem yapar, akşam yoğurt fln yemeyi dene bir de , moralin bozulmasın :)

Şuanda dr konusunda sıkıntı yok çok şükür kadın doğum hastanesinde 7 tane özel hastanelerde 3 tane dr var canım kaç yılında burdaydin

Ah canım yaa sen yine de Can'ın çektikçe ye nutelladan. Fındığı çikolatası yararlı. Ekmeğe sürmezsen kilo da aldırmaz. Validen annen mi kv mi? Iyi mi demiş kötü mü demiş bilemedim. Sonuçta fıstık gibisin ama yine de kimse karışmasa daha iyi gibi.

Gunaydin.. Haftanin sonuna geldik sukur. Haftasonunu bekle bekle sanki birsey yapabiliyorum da. Bir sabah da 10 a kadar uyumak istiyorum guya okulum oglen, esime al oglunu da ise gotur biz kizimla uyucaz dedim ama goturmedi

ayağa kalkamıyorum öyle olunca yaa nasıl bir baskıdır o
ablamda sen şubatı göremeyeceksin belli ocakta doğurursun diyor
ocağı görsem bari

bana da bi dönem öle oluodu ayakta duramıyordum. sanki bebek çıkış yolunda gibi baskı oluyordu. ama galiba bebeğin duruşuyla alakalı. şuan düzeldi çünkü eskisinden daha rahatım. belki seninki de geçer. o dönem bol bol dinlenmeye ve ayaklarımı sıcak tutmaya çalıştım. ayaklar hafif üşüse bile karnım taş gibi oluyordu.

günaydın kızlaarr hayırlı cumalar olsun hepimizeeee.. dün akşam misafirlikteydik, çok da eğlenceliydi kalkalım diyen olmak istemedim, eve gelip yattığımda saat 2.30 du birde 4 kız 4 erkektik, hamile olan bi ben kızlardan çalışan bi ben, evi en uzakta olan (1 saatten fazla sürüo) ben.. sabah kalktım 8 de işime geldim, eşim bile yatıodu hala ama olsun, bnm oğluşum vaar eşim de gece rüyasında görmüüş, doğmuş çok tatlı bi bebekmişş, bunları duyunca yorgunluğum fln kalmadı Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…