- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
ben de dün dayanamadım sağlık ocağına gittim kalp atışını dinledik sertliği sordum ayağı geliyordur kafası geliyordur bi sıkıntı yok dedi zaten ctesi de dr randevum var..bisiyin yoktur insallah canım merak etmeherkese günaydın. ben bugun taş gibi bi karınla uyandım. geriydim mi ne sonradan yer değiştirdi bi sağa bi sola geçiyo ama hala sert karınlıyım. bugun ebeye bi soruyum diyorum
2010-2013 yıllarında bitlisteydik canım muş yol üstümüzdeydi devlet hastanesinde 3 doktor özelde de 1 doktor vardı o zaman şimdi bilmiyorum devlet hast iyidi amaçok çok kalabalıktı genelde hamile kadınlar geldiğinden özel bir ilgi yoktu öncesinde iki kaybım oldugundan nedenlerini araştırma şansım ve sebepleri merak eden bir doktor yoktu şimdi iğne kullanıyorum şükür bu haftaya kadar geldik en azından araştırma şansım oldu burda benim durumumda olan bir hamileye çokta ilgi bekleyemezdim orda
Sut yumurta meyve tamam ama digerleri malesef ya ceviz badem yuklenim biraz sagol cnm:)Her gün günlük süt iki bardak bir gün yemezsem bir gün mutlaka yerim yumurta, et, balık, ceviz, badem, bal ve meyve ağırlıklı besleniyorum :)
ben de dün dayanamadım sağlık ocağına gittim kalp atışını dinledik sertliği sordum ayağı geliyordur kafası geliyordur bi sıkıntı yok dedi zaten ctesi de dr randevum var..bisiyin yoktur insallah canım merak etme
ben genelde karışık şeylerı yemem.Bişi sorucam sek et mi yiyosun yoksa et sote doner İskender falan mı? Etin içine bişi karışında et yiyemediğimi farkettim de
Sut yumurta meyve tamam ama digerleri malesef ya ceviz badem yuklenim biraz sagol cnm:)
Ben de bayramdan beri bir iki kez yedim ama canim çekti simdi,bugün seker yüklemem var bitince giyim bari. Etle pek aram yok keşke bende yiyebilsem senin gibi.[/QUOTE][QUOTE="esoba, post: 37666102, member: 34168cğilde kapaklı raflı bir şey almıştım.ama memnun kalmadım.ikeanın ahşap her şeyi kötü. Sadece koltukları çok kullanışlı ve sağlam.
Bende hergün et yemesem aşeriyorum.resmen.sabah bile yiyorum o derece. 3 öğünde et var nerdeyse
Neyseki kurbandan et vardı.
Biz hensvik bebek dolabı aldık canım 2 hafta kadar oldu çok kullanmadım haliyle ama 2-3 sene rahat götürür benim için de önemli olan o şu an yatak odamda çünlü dolap. Çocuk odası yapınca ayrı dolap alırım kırılır elimde kalırsa. Kitaplığımı ikeadan almıştık sapasağlam kullanıyoruz 1 buçuk senedir. Henüz hiç bi deformasyon yok. Biz memnunuz yani aldıklarınmızdanIkea dan dolap alan var mı? Öneriyor musunuz?
ben genelde karışık şeylerı yemem.
sadece et şeklinde yiyorum. iskenderin tadını bile bılmıyorum.
sabahta en fazla yumurta kırıp yerim ama öyle domates sos bana göre değil.
düşük biraz ama aşırı düşük değil. yine de sınırın altında.Günaydın kızlar.
izindeydim bugün iş başı yaptım. inşallah herkesin hamileliği ve tatlı hazırlıkları iyi gidiyordur.
bizim şimdilik her şey yolunda... hazırlıklar hızla devam ediyor. dolabımız gelince nereye sığdıracağımı bilemediğim cicilerimizi yıkayıp ütüleyip yerleştirmeye başlayacağım.
son kan sayımınızda HGB ve HCT'niz kaç çıkmıştı?
benim HGB: 10,7 HCT: 32,6 çıktı. düşük biraz dedi sağlık ocağı doktoru. henüz kendi doktoruma soramadım.
var mı fikri olan???
inşallah canım. topicde zor durumlar olunca hepimiz kasıldık sanırım biraz.bi de dün toplantım vardı 45 dk ayakta dikti adam sabahın 8 inde . hamile olduğumu görmedi mi anlamadım.belki de o etkiledi biraz. zor bi toplantıydı.ben de dün dayanamadım sağlık ocağına gittim kalp atışını dinledik sertliği sordum ayağı geliyordur kafası geliyordur bi sıkıntı yok dedi zaten ctesi de dr randevum var..bisiyin yoktur insallah canım merak etme
penye olmayan ortadan açılan ezmirme sütyeni aldım ben canım. Çok rahat.Kızlar Günaydın,
Ya bu sütyenlerle derde düştüm. Benimkiler ilk aylardan itibaren sıkmaya başladı. Normalde 75 takıyodum. Gittim 85 aldım. Bi süre idare ettim olmadı. Başka da alamam artık dedim arkasına ip taktım büyüttüm ama şimdi nefes alamıyorum. Normalde eve gider gitmez çıkarıyorum ama iş yerinde olmuyo tabi. Siz ne kullanıyosunuz? Penye emzirme sütyenlerinden falan mı kullansam?
ayy göbeğini sevsinler.2 haftada pörtleyen göbeğimle günaydın hepinize :) 54 kiloya eriştim 26 haftada 10 kilo almış bulunmaktayım,doktorum kiloyla ilgili hiçbir şey söylemediği için saldım gittiEki Görüntüle 1295511
Amin canım ya sabahta çarpıntım vardı hemen indim hemsirelerin yanına tansiyonuma baktirdim. . zaten günde 2 defa olcturuyorum :) yakinda etrafimdaki herkesi bezdircem sanırım :)Canım benim Allah büyük Allahım korusun inşallah bebişleri.
Biz hensvik bebek dolabı aldık canım 2 hafta kadar oldu çok kullanmadım haliyle ama 2-3 sene rahat götürür benim için de önemli olan o şu an yatak odamda çünlü dolap. Çocuk odası yapınca ayrı dolap alırım kırılır elimde kalırsa. Kitaplığımı ikeadan almıştık sapasağlam kullanıyoruz 1 buçuk senedir. Henüz hiç bi deformasyon yok. Biz memnunuz yani aldıklarınmızdan
Siz tam çalıkuşusunuz var ya. Eşinin bölümü neydi? Ben de okulda Dr amı bitirince başka üniversiteye gidip yükselmek isterdim ama Ankara'da yerleşik durumdayız. Üniversitemde de kadro yok bekliyoruz bakalım. Kadro düşük olunca doçentliğe de zorluyorlar of çok sıkıldım yaa bildiklerimi öğretmek istiyorum ben de.
kız sabah sabah güldürdün beniO 6 kilonun iki kilosu bebiş ve suyuna iki kilosu Vucuttaki ödeme gider sana kaldı iki kilo o da birkaç gün ishal olsan çıktı bitti ohhh
Amin canım ya sabahta çarpıntım vardı hemen indim hemsirelerin yanına tansiyonuma baktirdim. . zaten günde 2 defa olcturuyorum :) yakinda etrafimdaki herkesi bezdircem sanırım :)
öğlen dışarda yıyorum mecburen. evde de mınık mınık doğrayıp kavuruyorum ya da tavada hızlıca biftek tarzı.En güzeli sek et zaten. Her gün ızgara falan mı yapıyosun yoksa dışardan pişmiş mi alıyosun?
Günaydın kızlar.
izindeydim bugün iş başı yaptım. inşallah herkesin hamileliği ve tatlı hazırlıkları iyi gidiyordur.
bizim şimdilik her şey yolunda... hazırlıklar hızla devam ediyor. dolabımız gelince nereye sığdıracağımı bilemediğim cicilerimizi yıkayıp ütüleyip yerleştirmeye başlayacağım.
son kan sayımınızda HGB ve HCT'niz kaç çıkmıştı?
benim HGB: 10,7 HCT: 32,6 çıktı. düşük biraz dedi sağlık ocağı doktoru. henüz kendi doktoruma soramadım.
var mı fikri olan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?