2015 Şubat Anneleri

herkese günaydın. ben bugun taş gibi bi karınla uyandım. geriydim mi ne sonradan yer değiştirdi bi sağa bi sola geçiyo ama hala sert karınlıyım. bugun ebeye bi soruyum diyorum
ben de dün dayanamadım sağlık ocağına gittim kalp atışını dinledik sertliği sordum ayağı geliyordur kafası geliyordur bi sıkıntı yok dedi zaten ctesi de dr randevum var..bisiyin yoktur insallah canım merak etme

Siz tam çalıkuşusunuz var ya. Eşinin bölümü neydi? Ben de okulda Dr amı bitirince başka üniversiteye gidip yükselmek isterdim ama Ankara'da yerleşik durumdayız. Üniversitemde de kadro yok bekliyoruz bakalım. Kadro düşük olunca doçentliğe de zorluyorlar of çok sıkıldım yaa bildiklerimi öğretmek istiyorum ben de.

Her gün günlük süt iki bardak bir gün yemezsem bir gün mutlaka yerim yumurta, et, balık, ceviz, badem, bal ve meyve ağırlıklı besleniyorum :)
Sut yumurta meyve tamam ama digerleri malesef ya ceviz badem yuklenim biraz sagol cnm:)

Canım benim Allah büyük Allahım korusun inşallah bebişleri.

Bişi sorucam sek et mi yiyosun yoksa et sote doner İskender falan mı? Etin içine bişi karışında et yiyemediğimi farkettim de
ben genelde karışık şeylerı yemem.
sadece et şeklinde yiyorum. iskenderin tadını bile bılmıyorum.
sabahta en fazla yumurta kırıp yerim ama öyle domates sos bana göre değil.

Ben de bayramdan beri bir iki kez yedim ama canim çekti simdi,bugün seker yüklemem var bitince giyim bari. Etle pek aram yok keşke bende yiyebilsem senin gibi.[/QUOTE]
mecburen yoksa karbonhidrata sarıyorum. et tok tutuyor hem. bana kalsa 7/24 ekmekle de yaşarım.

Ikea dan dolap alan var mı? Öneriyor musunuz?
Biz hensvik bebek dolabı aldık canım 2 hafta kadar oldu çok kullanmadım haliyle ama 2-3 sene rahat götürür benim için de önemli olan o şu an yatak odamda çünlü dolap. Çocuk odası yapınca ayrı dolap alırım kırılır elimde kalırsa. Kitaplığımı ikeadan almıştık sapasağlam kullanıyoruz 1 buçuk senedir. Henüz hiç bi deformasyon yok. Biz memnunuz yani aldıklarınmızdan

ben genelde karışık şeylerı yemem.
sadece et şeklinde yiyorum. iskenderin tadını bile bılmıyorum.
sabahta en fazla yumurta kırıp yerim ama öyle domates sos bana göre değil.

En güzeli sek et zaten. Her gün ızgara falan mı yapıyosun yoksa dışardan pişmiş mi alıyosun?

düşük biraz ama aşırı düşük değil. yine de sınırın altında.
benımde en son
hgb 11,7 idi (benımde her gecen gun düşüyor nedense)
hct 34 idi
hct kırmızı kan hücresi yani onlar sanırım kanın içindeki oranalar.
o da düşük değil senın.

inşallah canım. topicde zor durumlar olunca hepimiz kasıldık sanırım biraz.bi de dün toplantım vardı 45 dk ayakta dikti adam sabahın 8 inde . hamile olduğumu görmedi mi anlamadım.belki de o etkiledi biraz. zor bi toplantıydı.
sağlık ocaklarında da eski deneyimli ebeler yok tabi ama bakalım şansımızı deniycez::)

Ben
penye olmayan ortadan açılan ezmirme sütyeni aldım ben canım. Çok rahat.

Eklentiler

• image.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 68
ayy göbeğini sevsinler.
sal canım sal.
doktor o kollarını gördüyse incecik ondan dememiştir bir şey sevinmiştir hatta kilo aldın diye. :)

Canım benim Allah büyük Allahım korusun inşallah bebişleri.
Amin canım ya sabahta çarpıntım vardı hemen indim hemsirelerin yanına tansiyonuma baktirdim. . zaten günde 2 defa olcturuyorum :) yakinda etrafimdaki herkesi bezdircem sanırım :)

Hensvik i inceledim canım. Güzelmiş. Daha önce ikeanın sayfasında görememiştim. Belki biz de bunu alırız. Dediğin gibi oda yapılınca takım alınır sonra. Teşekkür ederim.

Ankaradan kadro almak zordur gerçi bölüme bağlı birazda..Eşim veteriner fakülteinde doktora yaptıgı üniv. kadro cıkmayınca boşta kalmayım diye zamanında doguya gitmiş işte çok zor oldu aslında iyice köreldi çalışma yapamadı şimdi çok iyi yeri rahat harıl harıl çalışıyor kadro işi o kadar sıkıntı ki söz verirler başkasını alırlar vs bizidi çok oyaladılar sonunda oldu
inş sende en kısa sürede kadro alırsın

O 6 kilonun iki kilosu bebiş ve suyuna iki kilosu Vucuttaki ödeme gider sana kaldı iki kilo o da birkaç gün ishal olsan çıktı bitti ohhh
kız sabah sabah güldürdün beni hiç gülesim yoktu ya içimdeki şeytanı wc ye bıraktım mı tamam doğumdan sonra :)

Amin canım ya sabahta çarpıntım vardı hemen indim hemsirelerin yanına tansiyonuma baktirdim. . zaten günde 2 defa olcturuyorum :) yakinda etrafimdaki herkesi bezdircem sanırım :)

Esla bana yunus peygamberin duasını önermişti sıkıntı gelince hemen okumakta yarar var. Bir de komik bişiler cem Yılmaz'ın Youtube ta kısa bölümleri var onları izliyorum ben arada.

Benim hgb 8,5 doktorum maltofer solüsyon yazdi hgb 10 un altinda doğuma girilmez dedi. Senin de yükseltme gerek sanirim. Ben kizima doğum yaptigimda hgb düşüklüğü yüzünden çok kotu şeyler yasadim sabah 7:30 da normal doğum yapmistim gözümü 15:00 de actim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…