Bilmiyorum neden söyledi ama akşam eşyaları resmen sunta. Kendin kuruyorsunya kurarken vida kaydı diyelim ağaç parça pinçik oluyor.Internette de pek modeli yok gibi. Ankara'da oturuyoruz siteler var birsürü mobilyacılar var orda. Ama biri eşime ikea dan dolap alın demiş de ondan sordum.
Değilde kapaklı raflı bir şey almıştım.ama memnun kalmadım.ikeanın ahşap her şeyi kötü. Sadece koltukları çok kullanışlı ve sağlam.
Bende hergün et yemesem aşeriyorum.resmen.sabah bile yiyorum o derece. 3 öğünde et var nerdeyse
Neyseki kurbandan et vardı.
Günaydın kızlar.
izindeydim bugün iş başı yaptım. inşallah herkesin hamileliği ve tatlı hazırlıkları iyi gidiyordur.
bizim şimdilik her şey yolunda... hazırlıklar hızla devam ediyor. dolabımız gelince nereye sığdıracağımı bilemediğim cicilerimizi yıkayıp ütüleyip yerleştirmeye başlayacağım.
son kan sayımınızda HGB ve HCT'niz kaç çıkmıştı?
benim HGB: 10,7 HCT: 32,6 çıktı. düşük biraz dedi sağlık ocağı doktoru. henüz kendi doktoruma soramadım.
var mı fikri olan???
Günaydın kızlar.
izindeydim bugün iş başı yaptım. inşallah herkesin hamileliği ve tatlı hazırlıkları iyi gidiyordur.
bizim şimdilik her şey yolunda... hazırlıklar hızla devam ediyor. dolabımız gelince nereye sığdıracağımı bilemediğim cicilerimizi yıkayıp ütüleyip yerleştirmeye başlayacağım.
benim HGB: 10,7 HCT: 32,6 çıktı. düşük biraz dedi sağlık ocağı doktoru. henüz kendi doktoruma soramadım.
var mı fikri olan???
Bilmiyorum neden söyledi ama akşam eşyaları resmen sunta. Kendin kuruyorsunya kurarken vida kaydı diyelim ağaç parça pinçik oluyor.
Mağazada kurulu dolaplar sağlam duruyor ama bilemedim. Ucuz aynı zamanda dışarıya göre.
2 haftada pörtleyen göbeğimle günaydın hepinize :) 54 kiloya eriştim 26 haftada 10 kilo almış bulunmaktayım,doktorum kiloyla ilgili hiçbir şey söylemediği için saldım gittiEki Görüntüle 1295511
Günaydın kızlar.
var mı fikri olan???
Evet canım normalde çok da az değil kanın ama hamile birine göre az alt sınır 11.5 diye biliyorum benim 12.5 çıktı onda bile etkiliyor baş dönmesi falan senin şikayetlerin var mı bunun gibi?Günaydın kızlar.
var mı fikri olan???
Günaydın kızlar.
var mı fikri olan???
dün akşam en son doktora gittiğimden beri ilk defa tartıya çıktım ve bingo10 kilo almış olmayı bekliuodum hep ama toplamda 6 kilo almışım 7. ayında 6 kilo kesin psikopat dr bişey der gidince banane valla :)
Şuanda dr konusunda sıkıntı yok çok şükür kadın doğum hastanesinde 7 tane özel hastanelerde 3 tane dr var canım kaç yılında burdaydin
2 haftada pörtleyen göbeğimle günaydın hepinize :) 54 kiloya eriştim 26 haftada 10 kilo almış bulunmaktayım,doktorum kiloyla ilgili hiçbir şey söylemediği için saldım gittiEki Görüntüle 1295511
Şuanda dr konusunda sıkıntı yok çok şükür kadın doğum hastanesinde 7 tane özel hastanelerde 3 tane dr var canım kaç yılında burdaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?