Ankaradan kadro almak zordur gerçi bölüme bağlı birazda..Eşim veteriner fakülteinde doktora yaptıgı üniv. kadro cıkmayınca boşta kalmayım diye zamanında doguya gitmiş işte çok zor oldu aslında iyice köreldi çalışma yapamadı şimdi çok iyi yeri rahat harıl harıl çalışıyor kadro işi o kadar sıkıntı ki söz verirler başkasını alırlar vs bizidi çok oyaladılar sonunda oldu
inş sende en kısa sürede kadro alırsın
Aynen ne okusam sanki okudugum bende de oluyor gibi hissediyorum :) bi de dun bnm bebis dehşet hareketliydi sanki karnimi yarip çıkacak gibi gidiyim bi gostereyim içim rahatlasin istedim :) güp güp atışları duyunca sildim kafamdan kötü şeyleri :)inşallah canım. topicde zor durumlar olunca hepimiz kasıldık sanırım biraz.bi de dün toplantım vardı 45 dk ayakta dikti adam sabahın 8 inde . hamile olduğumu görmedi mi anlamadım.belki de o etkiledi biraz. zor bi toplantıydı.
sağlık ocaklarında da eski deneyimli ebeler yok tabi ama bakalım şansımızı deniycez::)
Canım bide ben kulp alcam ona şu şekilde. Daha bi bebek dolabı olsun diye. İstediğim zaman yine kendi kulbunuda takabilirim.Hensvik i inceledim canım. Güzelmiş. Daha önce ikeanın sayfasında görememiştim. Belki biz de bunu alırız. Dediğin gibi oda yapılınca takım alınır sonra. Teşekkür ederim.
sen neden Anadolu Üniversitesine gitmiyorsun. bölüm yok mu orda?Siz tam çalıkuşusunuz var ya. Eşinin bölümü neydi? Ben de okulda Dr amı bitirince başka üniversiteye gidip yükselmek isterdim ama Ankara'da yerleşik durumdayız. Üniversitemde de kadro yok bekliyoruz bakalım. Kadro düşük olunca doçentliğe de zorluyorlar of çok sıkıldım yaa bildiklerimi öğretmek istiyorum ben de.
düşük biraz ama aşırı düşük değil. yine de sınırın altında.
benımde en son
hgb 11,7 idi (benımde her gecen gun düşüyor nedense)
hct 34 idi
hct kırmızı kan hücresi yani onlar sanırım kanın içindeki oranalar.
o da düşük değil senın.
Amin canım ya sabahta çarpıntım vardı hemen indim hemsirelerin yanına tansiyonuma baktirdim. . zaten günde 2 defa olcturuyorum :) yakinda etrafimdaki herkesi bezdircem sanırım :)
Canım bide ben kulp alcam ona şu şekilde. Daha bi bebek dolabı olsun diye. İstediğim zaman yine kendi kulbunuda takabilirim. Eki Görüntüle 1295571 Eki Görüntüle 1295572 Eki Görüntüle 1295573
deme yaa. kötütmüş öyle. bende kenardaki kuru uzumlerımı çıkarayım o zaman. benım kanım düşmezdi o kadar ye iç düşüyor yınede nedense.Benim hgb 8,5 doktorum maltofer solüsyon yazdi hgb 10 un altinda doğuma girilmez dedi. Senin de yükseltme gerek sanirim. Ben kizima doğum yaptigimda hgb düşüklüğü yüzünden çok kotu şeyler yasadim sabah 7:30 da normal doğum yapmistim gözümü 15:00 de actim.
o bende de var malesef her kötüyü yoruyorum kendime. iyiyi yorsam çatlarım sanki. aklımızı yitirmeden vaktinde inşallah bi kucağımaza alsaydık minikleriAynen ne okusam sanki okudugum bende de oluyor gibi hissediyorum :) bi de dun bnm bebis dehşet hareketliydi sanki karnimi yarip çıkacak gibi gidiyim bi gostereyim içim rahatlasin istedim :) güp güp atışları duyunca sildim kafamdan kötü şeyleri :)
Canım bide ben kulp alcam ona şu şekilde. Daha bi bebek dolabı olsun diye. İstediğim zaman yine kendi kulbunuda takabilirim. Eki Görüntüle 1295571 Eki Görüntüle 1295572 Eki Görüntüle 1295573
Amin inşallah canım :) düşününce az kaldı aslında tadını çıkarmak lazim :)o bende de var malesef her kötüyü yoruyorum kendime. iyiyi yorsam çatlarım sanki. aklımızı yitirmeden vaktinde inşallah bi kucağımaza alsaydık minikleri
canım ya bu şampuanı sorcaktım sana ben dalini sewvmiyom kokusunu başka senin araştırdığın ne var önerebileceğinInşallah canım gerçekten köreltiyorlar. Okulda idari işler falan yaptırıyorlar. Bir ara hocaların maaşlarını hesaplatıyolardıHayırlısı bakalım biz bilimsel çalışmalarımızı yapmaya devam edelim.
evet ya iş yerinde 3-4 aylık bebeği olanlar var bana özeniyolar. hamilelik ne keyifliydi diye. ben de nasıl keyfi çıkmaz diye iş arıyorum resmen:)Amin inşallah canım :) düşününce az kaldı aslında tadını çıkarmak lazim :)
sen neden Anadolu Üniversitesine gitmiyorsun. bölüm yok mu orda?
esoba .!.:deme yaa. kötütmüş öyle. bende kenardaki kuru uzumlerımı çıkarayım o zaman. benım kanım düşmezdi o kadar ye iç düşüyor yınede nedense.
başım dönmüyor pek benim. tek şıkayetım akşamları her yerim ağrıyor bir de kramp.krizantemcik güya alıntı yapmıştım :) tansiyon neden ölçüyorsun ? Benim baş dönmem oluyor bi kaç gündür özellikle sabahları ölçüyorum normal tansiyonum çıkıyor acaba sende de öyle bi şey varda o yüzden mi takip ediyorsun? Yada baş dönmesi şikayeti olan var mı bu zamanlarda?
canim bana detaylı ultrasonu yapan dr uterusu besleyen damarda direnç var ileriki zamanlarda gebelik hipertansiyonu yaşayabilirsin ama geçerse bu direnç yasamazsin demişti. .geçti damardaki direnç çok şükür ama yine de alışkanlık oldu bende acaba yukselir mi tansiyonum diye baktiriyorum hep..arada carpintim oluyor benim demirim de normal ama tansiyonum düşük biraz ondan heralde sabah olcturdüğümde 8 e 5 çıktı..tansiyonun normalse kulakla ilgili bi sorunun var mı? o da yapar baş dönmesikrizantemcik güya alıntı yapmıştım :) tansiyon neden ölçüyorsun ? Benim baş dönmem oluyor bi kaç gündür özellikle sabahları ölçüyorum normal tansiyonum çıkıyor acaba sende de öyle bi şey varda o yüzden mi takip ediyorsun? Yada baş dönmesi şikayeti olan var mı bu zamanlarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?