2015 Şubat Anneleri

Inşallah canım gerçekten köreltiyorlar. Okulda idari işler falan yaptırıyorlar. Bir ara hocaların maaşlarını hesaplatıyolardı Hayırlısı bakalım biz bilimsel çalışmalarımızı yapmaya devam edelim.

Aynen ne okusam sanki okudugum bende de oluyor gibi hissediyorum :) bi de dun bnm bebis dehşet hareketliydi sanki karnimi yarip çıkacak gibi gidiyim bi gostereyim içim rahatlasin istedim :) güp güp atışları duyunca sildim kafamdan kötü şeyleri :)

Hensvik i inceledim canım. Güzelmiş. Daha önce ikeanın sayfasında görememiştim. Belki biz de bunu alırız. Dediğin gibi oda yapılınca takım alınır sonra. Teşekkür ederim.
Canım bide ben kulp alcam ona şu şekilde. Daha bi bebek dolabı olsun diye. İstediğim zaman yine kendi kulbunuda takabilirim.

sen neden Anadolu Üniversitesine gitmiyorsun. bölüm yok mu orda?

Et yedikten en az bir saat sonra çay iç canım etteki Demir de yarasın kan yapsın.

deme yaa. kötütmüş öyle. bende kenardaki kuru uzumlerımı çıkarayım o zaman. benım kanım düşmezdi o kadar ye iç düşüyor yınede nedense.

o bende de var malesef her kötüyü yoruyorum kendime. iyiyi yorsam çatlarım sanki. aklımızı yitirmeden vaktinde inşallah bi kucağımaza alsaydık minikleri

krizantemcik güya alıntı yapmıştım :) tansiyon neden ölçüyorsun ? Benim baş dönmem oluyor bi kaç gündür özellikle sabahları ölçüyorum normal tansiyonum çıkıyor acaba sende de öyle bi şey varda o yüzden mi takip ediyorsun? Yada baş dönmesi şikayeti olan var mı bu zamanlarda?

o bende de var malesef her kötüyü yoruyorum kendime. iyiyi yorsam çatlarım sanki. aklımızı yitirmeden vaktinde inşallah bi kucağımaza alsaydık minikleri
Amin inşallah canım :) düşününce az kaldı aslında tadını çıkarmak lazim :)

sabah işe gelirken teyzenin biri karşıdan geliyor.
yavrum sakın çıkarma dedi.
kendime baktım neyi çıkarmayacakmışım acaba dedim.
sonra dursun içerde sakın çıkarma dedi.
oğlu yanında kolunu kırmış onu gösterdi.
çıkınca böyle yaramaz oluyorlar, içerde çok iyiler dursun dedi.
gülümsedim bende.
içimden dedim teyzem ben saniye sayıyorum sen ne dıyorsun.

canım ya bu şampuanı sorcaktım sana ben dalini sewvmiyom kokusunu başka senin araştırdığın ne var önerebileceğin

sen neden Anadolu Üniversitesine gitmiyorsun. bölüm yok mu orda?

Benim bölüm Türkiye'de sadece bizim ünide var. Zamanında zor olur dediler de zorsa ben yaparım diye atlamıştım. Başka üniversiteye gitsem farklı bölümler için başvurmam gerekicek. Eşim Ankara'da olduğu için Ankara'da bakabilirim ama zaten farklı bölüme girmek de sorun. Anadolu Üniversitesi de büyük üniversite oldu kadro yok onlarda

esoba .!.:
deme yaa. kötütmüş öyle. bende kenardaki kuru uzumlerımı çıkarayım o zaman. benım kanım düşmezdi o kadar ye iç düşüyor yınede nedense.

Son aylarda daha cok dusucek kan değerleri. Dikkat etmekte fayda var. Doğum korkum hic yok ama doğum sonra si biraz korkutuyo beni. Doktorum rahatlatiyo allahtan beni. Birazda bünye meselesi tabi benim biraz zayif bu yem.

başım dönmüyor pek benim. tek şıkayetım akşamları her yerim ağrıyor bir de kramp.
sen düzgün yemiyorsun şekerinde düşüyor olabilir tansiyon normalde. sabah ağzına minicik şekerli bir şey al mesela.
direkt şeker olmasada olur incir uzum gibi bir şeyde yıyebılırısın

canim bana detaylı ultrasonu yapan dr uterusu besleyen damarda direnç var ileriki zamanlarda gebelik hipertansiyonu yaşayabilirsin ama geçerse bu direnç yasamazsin demişti. .geçti damardaki direnç çok şükür ama yine de alışkanlık oldu bende acaba yukselir mi tansiyonum diye baktiriyorum hep..arada carpintim oluyor benim demirim de normal ama tansiyonum düşük biraz ondan heralde sabah olcturdüğümde 8 e 5 çıktı..tansiyonun normalse kulakla ilgili bi sorunun var mı? o da yapar baş dönmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…