krizantemcik güya alıntı yapmıştım :) tansiyon neden ölçüyorsun ? Benim baş dönmem oluyor bi kaç gündür özellikle sabahları ölçüyorum normal tansiyonum çıkıyor acaba sende de öyle bi şey varda o yüzden mi takip ediyorsun? Yada baş dönmesi şikayeti olan var mı bu zamanlarda?
bende ameliyata 14,5 kanla gırdım. 15 dk suren ameliyattan 3 saatte çıktım. 2 ünite kan vermısler kanama olmuş. çıktım kanım 11 ve öyle ıken bıle cok zor ayıldım. bütün gunu hatırlamıyorum. yükseltelim kanlarımızı da bukan ilaçlarıda bir işe yaramıyor mu anlamadım.Son aylarda daha cok dusucek kan değerleri. Dikkat etmekte fayda var. Doğum korkum hic yok ama doğum sonra si biraz korkutuyo beni. Doktorum rahatlatiyo allahtan beni. Birazda bünye meselesi tabi benim biraz zayif bu yem.
sabah işe gelirken teyzenin biri karşıdan geliyor.
yavrum sakın çıkarma dedi.
kendime baktım neyi çıkarmayacakmışım acaba dedim.
sonra dursun içerde sakın çıkarma dedi.
oğlu yanında kolunu kırmış onu gösterdi.
çıkınca böyle yaramaz oluyorlar, içerde çok iyiler dursun dedi.
gülümsedim bende.
içimden dedim teyzem ben saniye sayıyorum sen ne dıyorsun.
canım ya bu şampuanı sorcaktım sana ben dalini sewvmiyom kokusunu başka senin araştırdığın ne var önerebileceğin
Ben kötü bişi duyup okumadigim sürece keyfim yerinde çok şükür zor bi hamilelikte gecirmiyorum sevdim bu dönemi aslında :) beni sonrası korkutuyor daha çokevet ya iş yerinde 3-4 aylık bebeği olanlar var bana özeniyolar. hamilelik ne keyifliydi diye. ben de nasıl keyfi çıkmaz diye iş arıyorum resmen:)
bakınca bana yazsana canım bide komiliyi öneriyolar ama bilemedimSebamed diyorlardı ama bakmadım daha. Dalim ya da Johnson düşünmüyorum ben de.
Biz bunun gbi kurduk canım ama alta 2 raf üstte askılık olarak kurmuşlardı ikeada istediğiniz gbi kurabilirsiniz :) bide ben şunlardan aldım içine çekmece olmadığı içindolabın sadece tek resmi var iç kısmı nasıl kaç rafı var ? sade hoşuma gitti fıyatıda uygun
bakınca bana yazsana canım bide komiliyi öneriyolar ama bilemedim
valla eşofmanıma bile baktım yoksa aşağı mı düştü diye :):) yavrum sakın çıkarma çok komik yaaadün ahmet bugun bu harikasın esoba :)
zeytinyağlısına baktım bende ama çok anlamam kimyasal şeylerdenOlur canım komiyi de bir incelerimmümkün olduğunca doğal olsun kimyasal içeriği çok olmasın istiyorum bakalım.
Eki Görüntüle 1295601 Eki Görüntüle 1295602
Biz bunun gbi kurduk canım ama alta 2 raf üstte askılık olarak kurmuşlardı ikeada istediğiniz gbi kurabilirsiniz :) bide ben şunlardan aldım içine çekmece olmadığı için
Hct yi bilmiyorum ama hemoglobinin düşük çıkmış demir ilacını almıyor musun? Alıyorsan da emilimi artırmak için c vitaminiyle birlikte almayı dene bakalım.
Ewt canım istediğin yere ayarlayabiliyorsun. Ben alttaki rafı biraz daha yukarı monte ettirdim eşime.İçindeki iki raf da ayarlanılabiliyır di mi? İçine aldığın şeyler de güzelmiş belki küçük bir de şifonyer alınabilir.
Evet canım normalde çok da az değil kanın ama hamile birine göre az alt sınır 11.5 diye biliyorum benim 12.5 çıktı onda bile etkiliyor baş dönmesi falan senin şikayetlerin var mı bunun gibi?
Benim hgb 8,5 doktorum maltofer solüsyon yazdi hgb 10 un altinda doğuma girilmez dedi. Senin de yükseltme gerek sanirim. Ben kizima doğum yaptigimda hgb düşüklüğü yüzünden çok kotu şeyler yasadim sabah 7:30 da normal doğum yapmistim gözümü 15:00 de actim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?