arkadasin hakli8 aylık hamile arkadaşım geldi iki hün önce. Her geçen gün meğerse geçtiğim ay kolaymış asıl zorluk buymuş diyorum dedi bana.
Etrafında sinirini bozan birileri yoksa ve yeni durumlara çabuk adapte olabiliyorsan girmezsin bence. Şunu yapbunu yap, ay bebek çok zayıf, yok sütün az diye diye depresyona sokuyorlar insanı bide üstüne hayatında hiç almadığın bir sorumluluk yüklenince tuz biber. Aman inş bizden uzak olur.Ya lütfen birde depresyona girmeyelim o kadar bebeği bekliyoruz depresyondan keyfini çıkaramıycaz.
Çok gezen aktif kişilerde daha çok oluyor depresyon eve tıkılınca.
Benim hayatım hep stresli,problemli ve nazlayanımda yok. Ondan dolayı depresyona girecek durumum yok.
Ben pimpirikliğimden mardindeki doktorları, hastaneleri beğenmedim de Diyarbakır'a gidiyorum ta.yolda sancım olursa o panikle arabada doğururum ben canım :) geçen asansörde kaldım nefes alamıyorum diye ağlama tuttu accık psikoluk var yani risk alamam hiç :)))Canım sancı tutarsa orda bir hastaneye çekip doğum yaparsın
Bebek zaten öyle hemen doğmuyormuş
Doğru söylüyorsun canımcım bende direnicem zaten. Bahçelerindeki sebzeleri bahane ediyorlar ilk torununuzdan önemli değil herhalde dedim sustular. Istemiyorlarsa hiç gelmesinler napıymEvinde daha rahat edersin canim bencede gitme. Bebegin içinde bence rahatlık hem de evini taniyacak Yavrucak. Başka yatakta yatip eve geldiği zaman benimsemesi zor olur malum. Herkes evinde güzel ya.
Yok canım ben öyle birinin karışmasına aldırmam. O kadar ilgi gösteren biri olmaz karışsınlar. Ne yaparsam kendi kendime yapıcam. Öyle kalabalık curcuna olmaz.Etrafında sinirini bozan birileri yoksa ve yeni durumlara çabuk adapte olabiliyorsan girmezsin bence. Şunu yapbunu yap, ay bebek çok zayıf, yok sütün az diye diye depresyona sokuyorlar insanı bide üstüne hayatında hiç almadığın bir sorumluluk yüklenince tuz biber. Aman inş bizden uzak olur.
Ben pimpirikliğimden mardindeki doktorları, hastaneleri beğenmedim de Diyarbakır'a gidiyorum ta.yolda sancım olursa o panikle arabada doğururum ben canım :) geçen asansörde kaldım nefes alamıyorum diye ağlama tuttu accık psikoluk var yani risk alamam hiç :)))
Doğru söylüyorsun canımcım bende direnicem zaten. Bahçelerindeki sebzeleri bahane ediyorlar ilk torununuzdan önemli değil herhalde dedim sustular. Istemiyorlarsa hiç gelmesinler napıym
Tığ şiş le örülüyo canım düzü tersi yok. Aldığın ilmekleri sıra sonuna kadar hiç bırakmıyorsun sonra ilkini tek diğerlerini ikişer ikişer çıkartıyorsun. Belki bu fotolar yardımcı olur sana. Ben videolardan bakarak öğrendim ama.Çok güzel olmuş. Eline sağlık güle güle kullansın bebeşin :)
Bir sıra bir ters bir düz, sonraki sıra da komple düz mü ördün canım. Bende senin gibi netten öğrenmeye çalışıyorum. Bu modelin hırkası da çok güzel olur sanki :)
Bende birazda o curcunaya girmemek için istiyorum aslında evimde doğurmayı. Mardin'de kimsemiz yok bir hafta on gün sonra çeker gider herkes rahat ederim diye düşünüyorum. Sürekli birilerinin işime karışmasına ayar olurum çünkü. Tecrübelerine ihtiyaç duyduğunda yanında olmazlar anca dırdır yaparlar. Bırakıp gitmeleri daha iyi :)Yok canım ben öyle birinin karışmasına aldırmam. O kadar ilgi gösteren biri olmaz karışsınlar. Ne yaparsam kendi kendime yapıcam. Öyle kalabalık curcuna olmaz.
İki güne herkes sap gibi bırakıp gider.
Kendi kendine depresyona gidip ne yapcan.
Mardine gitmişti eşimde iş için ama yemek yemek için bile d.bakıra geçenlerdi.
Sanırım mardin pek gelişmemiş.
Bende bir kez hastanede kaldım asansörde nerdeyse gidiyordum öteki tarafa.
aynen öyle çok şükür çok duygulandım belkide gizem koyarız isminiHadi Gözün Aydın Canım Doğmadan Öğrendin. Senin Kız Pek Bi Nazlı Olucak
çok sagolHadi gözün Aydın canım :)
Ben de tutmaya calistim ama olmadi. Kahvaltiyla beraber cikti. Dr ac karna icme midene agir gelir dedi de tok karna da kabiz yapiyor. Kabizlik kusmaktan daha zor. Ama kusunca ilac da gittiyse o kotu. Ben kan ilaci icin mucadele ediyorum cunku kanim dusunce bebegin suyu azaliyor. Kendi gozlemim bu. Hala tam bi cozum bulamadim.Yok canim ne makinesi ama bundan sonra yok doğum günü yok bilmem ne almak gerekecek gibi. Elde dile dike yaptik annemle birlikte. Sagolasin ismi belli olunca konuda yazacagim üstüne bitmiş okucak. Şişelerde seker doldurulacak veya lavanta koyuluyor. Onunda eksiği etiket var sadece. Boyle yani sayenizde bi isin ucundan tuttum valla.
Mattika canim bende kan ilacini aldim ve cikardim az önce. Acaba diyorum mideye baski yapiyor ondan mi? Önceden daha dayanirdim bulantiya felan bende. Cidden dediğin gibi iğnesi felan oluyorsa onu isteyelim bir bilen soylese.
Her hamilelik farkli. Ilk hamilelikte son iki hafta agirlasmistin sadece. Hizli yuruyordum o zamana kadar. Bunda 4-5. Ayda agirlastim penguen oldum. O yuzden sonunu dusunemiyorumarkadasin hakli
ben burda sizi okudukça bir ay sonra nasil olcaksiniz diye dusnuyorum hep
daha yolun uçde biri duruyor onumuzde, bugunler iyi gunlerimiz
Evet canm ayda bir gidiyrm aynen son aylar gittikçe zorlaşıyor allah yardımcımız olsunKolay değilmiş karnında bir keseye 5-6 kilo taşımak cidden bazen çok karamsarlığa düşüyorum hasta gibi hissediyorum kendimi.
Demek karnınımız büyüdükçe rahatsızlık artıyor.
Sende hala ayda bir mi doktora gidiyorsun?
Canım ağrım boydan boyaydı alt tarafımın tamamı agrıyodu ama geçti bi saat sürdü ama kesintisiz gece devam etseydi uyyamazdım dayanamazdın gidersim doktra ama gerek kalmadı bgn gayet iyiyim kızlarımın da biri coştu bgn diğeri hafif hafif vuruyoAğrı tek taraflıysa sorun yok demişti benim Dr um. Benim de sağ kasığım çok ağrıyor. Yine de tekrar sorucam.
Tığ işi hiç denememiştim. Ama tahmin ettiğim gibi hırkası çok güzel olmuş denemekte fayda var. Sağolasın canımTığ şiş le örülüyo canım düzü tersi yok. Aldığın ilmekleri sıra sonuna kadar hiç bırakmıyorsun sonra ilkini tek diğerlerini ikişer ikişer çıkartıyorsun. Belki bu fotolar yardımcı olur sana. Ben videolardan bakarak öğrendim ama. Eki Görüntüle 1296797 Eki Görüntüle 1296799 Eki Görüntüle 1296800
Kzilar geceden itibaren bacaklarima kramp giriyor ve cok canim yaniyor bn napicam boyle yaa
Keske ole becerilerim olsa:)Öyle korkular fln sarmasın. Güzel seyler Düşünelim :) bak kokulu taş yapabiliriz battaniye örebilirz ne bilim kafamızı dağıtırız bi şekilde , iyiye odaklanalm değil mi Allah korusun
Kramplar için bana magnezyum versi dontr ama etki etmedi bide hep aynı yere giriyo ve girince dört gün orası agrıyoKzilar geceden itibaren bacaklarima kramp giriyor ve cok canim yaniyor bn napicam boyle yaa
[
bugün fazla yürümemeye çalış.yürüdükçe iş yaptıkça ağrı yerleşiyor.2 gün geçmiyo sonra ağrısı.kramp girdiği gecenin gündüzü az hareket..
Cok saol cnm yaa zaten dinlenmeyi dusunuyorum..dun diaardaydim sanirim biraz fazla yurudum yoruldum..bbugun dinleneyim bari[
bugün fazla yürümemeye çalış.yürüdükçe iş yaptıkça ağrı yerleşiyor.2 gün geçmiyo sonra ağrısı.kramp girdiği gecenin gündüzü az hareket..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?