2015 Şubat Anneleri

8 aylık hamile arkadaşım geldi iki hün önce. Her geçen gün meğerse geçtiğim ay kolaymış asıl zorluk buymuş diyorum dedi bana.
arkadasin hakli
ben burda sizi okudukça bir ay sonra nasil olcaksiniz diye dusnuyorum hep
daha yolun uçde biri duruyor onumuzde, bugunler iyi gunlerimiz

Etrafında sinirini bozan birileri yoksa ve yeni durumlara çabuk adapte olabiliyorsan girmezsin bence. Şunu yapbunu yap, ay bebek çok zayıf, yok sütün az diye diye depresyona sokuyorlar insanı bide üstüne hayatında hiç almadığın bir sorumluluk yüklenince tuz biber. Aman inş bizden uzak olur.

Canım sancı tutarsa orda bir hastaneye çekip doğum yaparsın
Bebek zaten öyle hemen doğmuyormuş
Ben pimpirikliğimden mardindeki doktorları, hastaneleri beğenmedim de Diyarbakır'a gidiyorum ta.yolda sancım olursa o panikle arabada doğururum ben canım :) geçen asansörde kaldım nefes alamıyorum diye ağlama tuttu accık psikoluk var yani risk alamam hiç :)))

Evinde daha rahat edersin canim bencede gitme. Bebegin içinde bence rahatlık hem de evini taniyacak Yavrucak. Başka yatakta yatip eve geldiği zaman benimsemesi zor olur malum. Herkes evinde güzel ya.
Doğru söylüyorsun canımcım bende direnicem zaten. Bahçelerindeki sebzeleri bahane ediyorlar ilk torununuzdan önemli değil herhalde dedim sustular. Istemiyorlarsa hiç gelmesinler napıym

Yok canım ben öyle birinin karışmasına aldırmam. O kadar ilgi gösteren biri olmaz karışsınlar. Ne yaparsam kendi kendime yapıcam. Öyle kalabalık curcuna olmaz.
İki güne herkes sap gibi bırakıp gider.
Kendi kendine depresyona gidip ne yapcan.
Mardine gitmişti eşimde iş için ama yemek yemek için bile d.bakıra geçenlerdi.
Sanırım mardin pek gelişmemiş.
Bende bir kez hastanede kaldım asansörde nerdeyse gidiyordum öteki tarafa.

Tığ şiş le örülüyo canım düzü tersi yok. Aldığın ilmekleri sıra sonuna kadar hiç bırakmıyorsun sonra ilkini tek diğerlerini ikişer ikişer çıkartıyorsun. Belki bu fotolar yardımcı olur sana. Ben videolardan bakarak öğrendim ama.

günaydın kızlar herkese hayırlı günler
haftasonu geldi diye mi kimsecikler yok yine burada

Bende birazda o curcunaya girmemek için istiyorum aslında evimde doğurmayı. Mardin'de kimsemiz yok bir hafta on gün sonra çeker gider herkes rahat ederim diye düşünüyorum. Sürekli birilerinin işime karışmasına ayar olurum çünkü. Tecrübelerine ihtiyaç duyduğunda yanında olmazlar anca dırdır yaparlar. Bırakıp gitmeleri daha iyi :)
Mardin hakikaten çok küçük ve geri kalmış bi şehir, bende çok sevemedim. Yemek yemek için çok yer var ama eti kokuyo e et dışında da bişey de bulamıyosun yemek için.kasaptan bile et almıyorum. Diyarbakır a gittiğimizde ordan alıp geliyoruz buzlukta stok yapıyorum.

Ben de tutmaya calistim ama olmadi. Kahvaltiyla beraber cikti. Dr ac karna icme midene agir gelir dedi de tok karna da kabiz yapiyor. Kabizlik kusmaktan daha zor. Ama kusunca ilac da gittiyse o kotu. Ben kan ilaci icin mucadele ediyorum cunku kanim dusunce bebegin suyu azaliyor. Kendi gozlemim bu. Hala tam bi cozum bulamadim.
B12 cok dusuk diye igne verdi yaptrdm. Igneden sonra hapina devm et dedi ama o da agir geliyor mideme. Herseyin ignesini isticem bu gittiginde

arkadasin hakli
ben burda sizi okudukça bir ay sonra nasil olcaksiniz diye dusnuyorum hep
daha yolun uçde biri duruyor onumuzde, bugunler iyi gunlerimiz
Her hamilelik farkli. Ilk hamilelikte son iki hafta agirlasmistin sadece. Hizli yuruyordum o zamana kadar. Bunda 4-5. Ayda agirlastim penguen oldum. O yuzden sonunu dusunemiyorum

dün doktorum bebışın boyu ve kilo su 1 hafta geride dedi eşinde sende uzun boylu sunuz iri bir bebek beklerdik dedi her şeyi güzel dedi çok şükür şeker testi de güzel çıktı böyle geride olanlar var mi benim gibi ?

Evet canm ayda bir gidiyrm aynen son aylar gittikçe zorlaşıyor allah yardımcımız olsun

Ağrı tek taraflıysa sorun yok demişti benim Dr um. Benim de sağ kasığım çok ağrıyor. Yine de tekrar sorucam.
Canım ağrım boydan boyaydı alt tarafımın tamamı agrıyodu ama geçti bi saat sürdü ama kesintisiz gece devam etseydi uyyamazdım dayanamazdın gidersim doktra ama gerek kalmadı bgn gayet iyiyim kızlarımın da biri coştu bgn diğeri hafif hafif vuruyo

kızlar günaydın, inşallah karar verebilirsem hastanede dağıtmaya küçük kavanozlara renkli şekerlerden koymayı yada küçük şişelere renkli kolonya koymayı yada lavanta kesesi yapmayı (nasıl yapıldığını öğrene bilirsem) düşünüyorum, mevlüte de kokulu taş yada sabun yapıcam, güzel yada çirkin insanın kendi emeğiyle birşeyler yapmasının mutluluğu paha biçilemez.... Aşağıda netten alıntı bazı resimleri atıyorum bu kadar profesyonel olmasalar da sizlerede fikir olsun....

Eklentiler

• 212422262014-kavanoz.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 66
  • 14001586911_b.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 83
  • 50.webp
    51 KB · Görüntüleme: 60
  • images2SCSABW2.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 65
  • kokulutaş1.webp
    7 KB · Görüntüleme: 67
Kzilar geceden itibaren bacaklarima kramp giriyor ve cok canim yaniyor bn napicam boyle yaa

Tığ işi hiç denememiştim. Ama tahmin ettiğim gibi hırkası çok güzel olmuş denemekte fayda var. Sağolasın canım

[
Kzilar geceden itibaren bacaklarima kramp giriyor ve cok canim yaniyor bn napicam boyle yaa

bugün fazla yürümemeye çalış.yürüdükçe iş yaptıkça ağrı yerleşiyor.2 gün geçmiyo sonra ağrısı.kramp girdiği gecenin gündüzü az hareket..

Kusarken olmus sanirim cok mu zorlandim ki. Sol yanagim benek benek kirmizi kan oturmus pff

5
[

bugün fazla yürümemeye çalış.yürüdükçe iş yaptıkça ağrı yerleşiyor.2 gün geçmiyo sonra ağrısı.kramp girdiği gecenin gündüzü az hareket..
[

Cok saol cnm yaa zaten dinlenmeyi dusunuyorum..dun diaardaydim sanirim biraz fazla yurudum yoruldum..bbugun dinleneyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…