- 12 Ocak 2014
- 4.099
- 3.351
- 448
Ne kadar düşüncesiz şu insanlar ya. Yazık sana hiç mi acımıyolar hamile kadına yatılı misafir olarak gelmeye. Yardım etseler bari bişeyin ucundan tutsalar. Annemler hamile kaldığımdan beri bi kere geldi bana oda çaya yani yemeğede değil. Sen iş yaparsın seni biliyoz diyip gelmiyolar. İnsanın anne babasından başkası düşünmüyomuş bunu anladım.Bugün erkek kuzenimin düğünü var. K.validemler Tekirdağdan düğüne geldiler.
Eee bize gelecekler düğünden önce. Birde yemek falan olması gerek.
4 kişi 3 çocuk yüksek ihtimal bizde kalacaklar ve benim bırak adım atmayı oturacak halim yok ve birde düğünden sonraki halimi düşünemiyorum.
Aynen öyle ama doğuma bir gün kala çok rahat olan hamilelerde var. Cidden en zoru son aylarmış ondan 2. Kısma en güzel kısım.demişler.8 aylık hamile arkadaşım geldi iki hün önce. Her geçen gün meğerse geçtiğim ay kolaymış asıl zorluk buymuş diyorum dedi bana.
Geçmiş olsun canm bende de sürekli bi yerimde ağrı oluyor , ılık duş cok iyi geliyor ilaçlarım harici
Panco duz mu yoksa kilim desenli fln mi. Bir bakayim ben bugunCanım lcw ve defacto başka biryere bakmaya gerek yok çünkü hiçbiryerdeki kıyafetler olmuyor boşu boşuna yorulduğumuzla kalıyoruz. Lcw de yeni hırkalar var gözüküyor. Hatta panço bile var.
gecmis olsun canimbilmiorumki canim, gece iki defa uyandi kusmak için
simdi uyyo nesi var bilmiyorum, iki gundurde karni agriyordu : ((
Bizimkiler hiç.gelmez zaten sevmezler bir yere gitmeyi. 2 yıldır bu evdeyiz çok yakınında ama bir kez geldiler.Ne kadar düşüncesiz şu insanlar ya. Yazık sana hiç mi acımıyolar hamile kadına yatılı misafir olarak gelmeye. Yardım etseler bari bişeyin ucundan tutsalar. Annemler hamile kaldığımdan beri bi kere geldi bana oda çaya yani yemeğede değil. Sen iş yaparsın seni biliyoz diyip gelmiyolar. İnsanın anne babasından başkası düşünmüyomuş bunu anladım.
regl agrisi gibiyse bence doktorunu ara. Fikrini al. Dogum sancisi da regl gibi oluyor daha siddetlisi sadece. Hafif kasilman olabilir ilac baslayabilirAgri surekli ya yani soylemesi ayip boyle regl oldum olucam gibi. İlk zamanlar yasiyodum bunu gecmisti simdi 4 gundur yine basladi..
Süt dökmüş kediydi o sankiBizimkiler hiç.gelmez zaten sevmezler bir yere gitmeyi. 2 yıldır bu evdeyiz çok yakınında ama bir kez geldiler.
K.validelerde gelmiyor ama gelince kalmayı severler.
Ben akşamdan uzanmadan duramıyorum k.pederde olacak nasıl otururum diye düşünüyorum.
Gerçi rahat insanlar yat yavrum der ama ben babamın yanında süt dökmüş kuzu gibi olduğumdan onun yanında da rahat edemiyorum.
Annemde son ayım çok güzel geçti diyo hep. Duvarlara kadar silmiş temizlemiş heryerleri. Çok hafifmiş. Ama son gün göbeği taşımakta zorlanıyordum artık dedi.Aynen öyle ama doğuma bir gün kala çok rahat olan hamilelerde var. Cidden en zoru son aylarmış ondan 2. Kısma en güzel kısım.demişler.
Bende hiç rahat olamam kayınpederin yanında. Allah yardımcın olsun canım. İnş.yardımcı olurlar azıcıkBizimkiler hiç.gelmez zaten sevmezler bir yere gitmeyi. 2 yıldır bu evdeyiz çok yakınında ama bir kez geldiler.
K.validelerde gelmiyor ama gelince kalmayı severler.
Ben akşamdan uzanmadan duramıyorum k.pederde olacak nasıl otururum diye düşünüyorum.
Gerçi rahat insanlar yat yavrum der ama ben babamın yanında süt dökmüş kuzu gibi olduğumdan onun yanında da rahat edemiyorum.
Elif bu haftaiçinde benimde adet sancısı gibi sancım oldu, kesik kesik değil sürekli bir ağrıydı. Doktorumu aradım " hemen bir magnezyum iç ve ılık duş al geçmezse tekrar görüşelim" dedi. Yaptım sancı kalmadı. Bunu sende bir dene geçmezse mutlaka doktorunla görüş, 4 gün az bir süre değil. Ben ağrıyı hissettiğim gün aradım hemenAgri surekli ya yani soylemesi ayip boyle regl oldum olucam gibi. İlk zamanlar yasiyodum bunu gecmisti simdi 4 gundur yine basladi..
Doğru söylüyorsun benim arkadaş doğurduğu gün bile misafir ağırlıyordu. Mızırdanan hamilelere de laf atıyodu naz yapıyonuz diye çünkü o acayip enerjikti tüm hamilelik boyunca. Bununla ilgisi var mı bilmiyorum ama 5 hafta önce doğurdu. Şimdi lohusa depresyonuna girmiş diyoki " bu da naz sanıyodum da gerçekmiş" . Dedim insanın başına gelmeden bilmiyo işte bazısının da hamileliği zor geçiyo lohusa depresyonuna girmiyo. İllaki bi zorluğu var bu işinAynen öyle ama doğuma bir gün kala çok rahat olan hamilelerde var. Cidden en zoru son aylarmış ondan 2. Kısma en güzel kısım.demişler.
45 güne kadar heyet raporu alınabiliyor diye biliyorum ben ama sen öğretmensin seminer dönemini de düşünüyorsun galiba. Benim de kayınvalideler doğumu bizim yanımızda yap diye ısrar ediyorlar da direk uçak yok,benim gözüm de almıyor 37. Haftadan sonra Mardin'den İskenderun'a gitmeyi yolda sancım tutarsa diye pimpirik yapıyorumHimm onu blmiyordum daha erken hftada bter saniyordum da yine de bana uymaz mesele neyle gttigim degl zaten 37ye kadar calssam bile aktrdiklarm ikinci donemi tam kapamiycak illa rapor alacahm bi uc dort hftam olcak o yuzden 35te ayrilamam malesef esas sorunum izni bebege gore sekllndrmkte benm
Çok güzel olmuş. Eline sağlık güle güle kullansın bebeşin :)Ben atkı örüyorum canım bebişime :) terapi gibi valla :) kendime getiriyo beni bakın buda fotosu. İlk defa tunus işi yapıyorum. Bunuda net.ten öğrendim :) elişi ve yemekleri internetten öğreniyorum :) biraz daha gayret edersem süper olabilir
Heyet raporu alabilir aslında,gerçi heydt raporu almak da her zaman kolay olmuyor.. Ben 22 aralıkta 32.haftada ayrılıcam hemen izne çünkü dayanabileceğimi sanmıyorum,zorlayamam kendimi,gittikçe ağırlaşıyoruz malum.. Annem gelecek,onunla takılırım evde :) Sende otur oturduğun yerde bence,sana gelsin gelecek olan :)45 güne kadar heyet raporu alınabiliyor diye biliyorum ben ama sen öğretmensin seminer dönemini de düşünüyorsun galiba. Benim de kayınvalideler doğumu bizim yanımızda yap diye ısrar ediyorlar da direk uçak yok,benim gözüm de almıyor 37. Haftadan sonra Mardin'den İskenderun'a gitmeyi yolda sancım tutarsa diye pimpirik yapıyorum
Makinen mi var ne ara yaptın bunları.
Şişeler ne işe yarıyor.
Çok güzel olmuşlar eline sağlık
Sabah 7 de uyandim kan ilaciyla bir mandalina yedim yattim. Simdi kusmamak icin zor duruyorum cok bulaniyor midem. Ay bu demir ilacinin ignesini fln versinler bana. Oyle asiri dusuk olmayinca vermiyorlar ama icemiyorum istee
İşte herkes kendi rahatını düşünüyor canım. Geçen skypeden görüşüyoruz Kv kp ikisi bi yandan baskı yapıyolar.en son söyledim siz kendi rahatınızı düşünüyorsunuz bende kendi rahatımı düşünüyorum ki hamile olan benim benim rahatım daha önemli diye. Kp diyo haftaya gelicez geldiğimizde konuşuruz daha ne konuşacaksa. Açık ve net hayır diyorum yine anlamıyorlar ama üzülen onlar olacak, inatçıyım bebeğin 40ı çıkmadan da bi yere gitmem :)Heyet raporu alabilir aslında,gerçi heydt raporu almak da her zaman kolay olmuyor.. Ben 22 aralıkta 32.haftada ayrılıcam hemen izne çünkü dayanabileceğimi sanmıyorum,zorlayamam kendimi,gittikçe ağırlaşıyoruz malum.. Annem gelecek,onunla takılırım evde :) Sende otur oturduğun yerde bence,sana gelsin gelecek olan :)
Ya lütfen birde depresyona girmeyelim o kadar bebeği bekliyoruz depresyondan keyfini çıkaramıycaz.Günaydın kızlar.
Elif bu haftaiçinde benimde adet sancısı gibi sancım oldu, kesik kesik değil sürekli bir ağrıydı. Doktorumu aradım " hemen bir magnezyum iç ve ılık duş al geçmezse tekrar görüşelim" dedi. Yaptım sancı kalmadı. Bunu sende bir dene geçmezse mutlaka doktorunla görüş, 4 gün az bir süre değil. Ben ağrıyı hissettiğim gün aradım hemen
Doğru söylüyorsun benim arkadaş doğurduğu gün bile misafir ağırlıyordu. Mızırdanan hamilelere de laf atıyodu naz yapıyonuz diye çünkü o acayip enerjikti tüm hamilelik boyunca. Bununla ilgisi var mı bilmiyorum ama 5 hafta önce doğurdu. Şimdi lohusa depresyonuna girmiş diyoki " bu da naz sanıyodum da gerçekmiş" . Dedim insanın başına gelmeden bilmiyo işte bazısının da hamileliği zor geçiyo lohusa depresyonuna girmiyo. İllaki bi zorluğu var bu işin
Canım sancı tutarsa orda bir hastaneye çekip doğum yaparsın45 güne kadar heyet raporu alınabiliyor diye biliyorum ben ama sen öğretmensin seminer dönemini de düşünüyorsun galiba. Benim de kayınvalideler doğumu bizim yanımızda yap diye ısrar ediyorlar da direk uçak yok,benim gözüm de almıyor 37. Haftadan sonra Mardin'den İskenderun'a gitmeyi yolda sancım tutarsa diye pimpirik yapıyorum
İşte herkes kendi rahatını düşünüyor canım. Geçen skypeden görüşüyoruz Kv kp ikisi bi yandan baskı yapıyolar.en son söyledim siz kendi rahatınızı düşünüyorsunuz bende kendi rahatımı düşünüyorum ki hamile olan benim benim rahatım daha önemli diye. Kp diyo haftaya gelicez geldiğimizde konuşuruz daha ne konuşacaksa. Açık ve net hayır diyorum yine anlamıyorlar ama üzülen onlar olacak, inatçıyım bebeğin 40ı çıkmadan da bi yere gitmem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?