Agri surekli ya yani soylemesi ayip boyle regl oldum olucam gibi. İlk zamanlar yasiyodum bunu gecmisti simdi 4 gundur yine basladi..Bilmiyorum canım. Tek taraflı kasık ağrısında bağlar geriliyormuş. Onda sorun yokmuş. Ama regli olacakmış gibi ağrı önemli olabilir. Ağrı sürekliyse yine sorun yok ama ara ara giriyorsa ve zamanı da periyodikse Dr a bunu söylemek gerekiyor sanırım.
Kolay değilmiş karnında bir keseye 5-6 kilo taşımak cidden bazen çok karamsarlığa düşüyorum hasta gibi hissediyorum kendimi.Ahh esobacım ah ben yaklaşık bi aydır abartmıyrm5 yastıkla uyyorum yinede sabahları hiç dinlenmiş olmuyrm nefes alamıyrmşuan da da aşırı bi kasık agrım var geçmezse doktora gitcem
Makinen mi var ne ara yaptın bunları.Bugünkü konustuklarimizin arkasından gelenleri begenicekmisiniz bakalim :) çok ugrastim ama değdi sanirim. Henüz bitmedi paydos ettim simdilik :) Bunlara ek olarak anne ve bebek taclari terlik ve ayakkabisini susleyecegm. Hepsi bitsin yine paylasirim tabi.
Agri surekli ya yani soylemesi ayip boyle regl oldum olucam gibi. İlk zamanlar yasiyodum bunu gecmisti simdi 4 gundur yine basladi..
Kafamın altıda,bacaklarımın arasına koyuyorum.göbeğin altına da koyurluyormuş ama sabit duramıyorum ben çok tepiniyorum.eskiden de öyle yapardım şimdi çok zor geçiyor gecelerimYastıkları yatarken yanlara da koyuyor musunuz? Ben koymuyorum koymak gerekiyor mu?
Bel,kol,bacak her yerim ağrıyor.
Gündüz sanki çok iş yapmış yorulmuş gibi
Kafamın altıda,bacaklarımın arasına koyuyorum.göbeğin altına da koyurluyormuş ama sabit duramıyorum ben çok tepiniyorum.eskiden de öyle yapardım şimdi çok zor geçiyor gecelerim
Sen Hep erken kalmıyordun zatenHazırlık mı diyosun? Ben de niye uyuyamadım diye düşünüyodum.
Sen Hep erken kalmıyordun zaten
Kızlarrrrr günaydınlar bol tepikler hepimize :) herkesin bi yeri ağrımış ben bi kaç gecedir bacaklarım ve kalçamın uyuşmasından ve ağrımasından uykusuz kalıyorum kime sorsam ne alaka diyor hiç bi arkadaşımın böyle şikayeti olmamış var mı sizde bu durum? Öpering hepinixi tek tek
Kalçam çok ağrıyor.Bacaklarım uyuşuyor hemde ağrıyor.Kızlarrrrr günaydınlar bol tepikler hepimize :) herkesin bi yeri ağrımış ben bi kaç gecedir bacaklarım ve kalçamın uyuşmasından ve ağrımasından uykusuz kalıyorum kime sorsam ne alaka diyor hiç bi arkadaşımın böyle şikayeti olmamış var mı sizde bu durum? Öpering hepinixi tek tek
Çok teşekkür ederim canım :) güzel bakan güzel görüyo :)Çok marifetlisin canım maşallah. Çok güzel olmuş. Tunus işi örneği de ne güzelmiş.
bilmiorumki canim, gece iki defa uyandi kusmak içinAh canım benim midesini mi üşüttü acaba? Geçmiş olsun.
aynen kızlar kuyruk kemiği denilen yer aşırı ağrıyo benim biraz ayakta kalmam yeterli, ablamında ağrımış kemikler genişliyomuş :sKalçam çok ağrıyor.Bacaklarım uyuşuyor hemde ağrıyor.
Uyuşmasındansa ağrımasınını tercih ederim çünkü resmen felçli gibi oluyor.
Ben bacaklarımın arasına koyuyorum. Yoksa brbeği eziyomuşum yada dönüp ezermişim diye hissediyorum.Yastıkları yatarken yanlara da koyuyor musunuz? Ben koymuyorum koymak gerekiyor mu?
8 aylık hamile arkadaşım geldi iki hün önce. Her geçen gün meğerse geçtiğim ay kolaymış asıl zorluk buymuş diyorum dedi bana.Kolay değilmiş karnında bir keseye 5-6 kilo taşımak cidden bazen çok karamsarlığa düşüyorum hasta gibi hissediyorum kendimi.
Demek karnınımız büyüdükçe rahatsızlık artıyor.
Sende hala ayda bir mi doktora gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?