2015 Şubat Anneleri

Agri surekli ya yani soylemesi ayip boyle regl oldum olucam gibi. İlk zamanlar yasiyodum bunu gecmisti simdi 4 gundur yine basladi..

Ahh esobacım ah ben yaklaşık bi aydır abartmıyrm5 yastıkla uyyorum yinede sabahları hiç dinlenmiş olmuyrm nefes alamıyrm şuan da da aşırı bi kasık agrım var geçmezse doktora gitcem
Kolay değilmiş karnında bir keseye 5-6 kilo taşımak cidden bazen çok karamsarlığa düşüyorum hasta gibi hissediyorum kendimi.
Demek karnınımız büyüdükçe rahatsızlık artıyor.
Sende hala ayda bir mi doktora gidiyorsun?

Makinen mi var ne ara yaptın bunları.
Şişeler ne işe yarıyor.
Çok güzel olmuşlar eline sağlık

Agri surekli ya yani soylemesi ayip boyle regl oldum olucam gibi. İlk zamanlar yasiyodum bunu gecmisti simdi 4 gundur yine basladi..

Ayaklarını sıcak tutmaya çalış canım belki geçer. Yine de bir Dr una danışsan iyi olur gibi. Geçen gün melike hastanelik oldu hepimiz korkuyoruz artık.

Yastıkları yatarken yanlara da koyuyor musunuz? Ben koymuyorum koymak gerekiyor mu?
Kafamın altıda,bacaklarımın arasına koyuyorum.göbeğin altına da koyurluyormuş ama sabit duramıyorum ben çok tepiniyorum.eskiden de öyle yapardım şimdi çok zor geçiyor gecelerim

Kafamın altıda,bacaklarımın arasına koyuyorum.göbeğin altına da koyurluyormuş ama sabit duramıyorum ben çok tepiniyorum.eskiden de öyle yapardım şimdi çok zor geçiyor gecelerim

Bir de sürekli yan yatma düşüncesi var ya ondan da gece tedirgin yatıyoruz bence.

Kızlarrrrr günaydınlar bol tepikler hepimize :) herkesin bi yeri ağrımış ben bi kaç gecedir bacaklarım ve kalçamın uyuşmasından ve ağrımasından uykusuz kalıyorum kime sorsam ne alaka diyor hiç bi arkadaşımın böyle şikayeti olmamış var mı sizde bu durum? Öpering hepinixi tek tek

Kasım ayı premature bebek ayı olayına taktım bir de. Eşim Kasım doğumlu bebişi de Kasım'da doğsun akrep burcu olsun istiyodu. Şimdi de beni Kasım ayı korkusu sardı. Korkacak bişey illa ki buluyorum.

Bugün erkek kuzenimin düğünü var. K.validemler Tekirdağdan düğüne geldiler.
Eee bize gelecekler düğünden önce. Birde yemek falan olması gerek.
4 kişi 3 çocuk yüksek ihtimal bizde kalacaklar ve benim bırak adım atmayı oturacak halim yok ve birde düğünden sonraki halimi düşünemiyorum.

Benim kollarım çok uyuşuyor bacaklarım ve kollarım ikisi de ağrıyor. Esobanın dediği gibi sanki birsürü iş yapmışım gibi ağrı var.

Kalçam çok ağrıyor.Bacaklarım uyuşuyor hemde ağrıyor.
Uyuşmasındansa ağrımasınını tercih ederim çünkü resmen felçli gibi oluyor.

Kalçam çok ağrıyor.Bacaklarım uyuşuyor hemde ağrıyor.
Uyuşmasındansa ağrımasınını tercih ederim çünkü resmen felçli gibi oluyor.
aynen kızlar kuyruk kemiği denilen yer aşırı ağrıyo benim biraz ayakta kalmam yeterli, ablamında ağrımış kemikler genişliyomuş :s

8 aylık hamile arkadaşım geldi iki hün önce. Her geçen gün meğerse geçtiğim ay kolaymış asıl zorluk buymuş diyorum dedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…