Yok hayatım suda eriyen değil bu osteo die başlıyordu adı evde değilim şimdi de eve gidince yazarım burayaKalsiyum da magnezyum gibi suda eritilen di mi. Ilk hmilelikte icmedim vitamin bunda iceyim dedim bu defa da bulantidan icemiyorum. Kalsiyumdan da kusulur mu. Yogurt da yemiyorum cok eriyip gidicem korkum o
Basim catliyor agridan yorgunluktan sonra bi de bas agrisi peyda oldu bugunlrde
Hepiniz güzelsiniz en şişman benim yaaa.
12 civarı bi ayda eski kiloya Dönüyormuş genelde , Vücudu ödem yapmış olup fazla çıkan tartıda da bi anda sönüyormuş resmen :) bnm arkadasım 27 fln aldı , 9 ay gecti şimdi daha Zayıf eski halinden ki emziremedi bi de emzirebilsek demek ki daha çabuk kendimize gelebilirizSen de güzelsin, bak benim arkadaşım yeni doğum yaptı Ağustos sonuydu kiloluydu. Şimdi bebişle Avrupa seyahatine çıkmışlar hiç kilo falan kalmamış. Sen etini ye en faydalı şey o. Bebişler sağlıklı olsun inşallah fazla hiçbir kilo kalmıycak hiçbirimizde.
Litchi cok tatlisin canim şişman falan da degilsin beden yapinla ilgili gebeligin anlaslmamasi beni de dsarda nadiren anliyolar hatta okulda cocuklar yeni yeni ogreniyor hep arkmdan.kilo aldgmi konusuyomus sipalar duyunca sok gecriolar simdi:) bu arada uzerndeki kazaktan ben de aldim cok seker dimi
bende de bas agrisi var iki gundur. Donemsel sanirim. Kan dolasimi degisiyormus
senin yaptıklarını okudukça ben yoruluyorum valla enerjin eksilmesin hiç biraz dikkatli olmaya bak son aylar dikkat gerektirir
Off kıZlar yaa sıkıntılar bitmiyor sabah sağ kalçamdan başlayıp sağ bacağıma kadar inen ağrıyla uyandım bişey eksikliği olabilirmiki sadece kan hapı kullanıyorum bu arada bu sıkıntıyı yaşayan varmıki aramızda
Slm kizlar
Litchi cok tatli gorunuyosun cnm hic hamis gibi degilsin belkide bol giyundiginden bende hep salas seyleri sevmisimdir @cherish cnm sanada masallah ne guzel sende zayif annislerdensin
Bugun dis agrisindan agzimi acamadim resmen kahvalti etmeden agri kesiciye sarildim resmen umarim olumsuz bi durum olmaz ama dayanilcak bisey busey degil su lanet dis agrisi gozun bisey gormuyoki
Garip garip seyler cikiyor bu ara hayirlisi tabi de feci zonkluyor meret
Ah canim ben de istiyorum dikkat edeyim dinlneyim ama kim yapcak cocuk olunca sallayamiyorsun isi gücü. Kiz alerjik bi de benim illa bi dipkose temizlik gerekiyor e camasr utu hic bitmio sonsuz bisey gibi.bi yemekten saliyom ben de napim yetsemiom yardmci olcak kimse de yok ki gurbette
12 civarı bi ayda eski kiloya Dönüyormuş genelde , Vücudu ödem yapmış olup fazla çıkan tartıda da bi anda sönüyormuş resmen :) bnm arkadasım 27 fln aldı , 9 ay gecti şimdi daha Zayıf eski halinden ki emetmektei bi de emzirebilsek demek ki daha çabuk kendimize gelebiliriz
ne sıkıcı bır gundur arkadas.. kös kös evın basını bekliyoruz..su saatte evın ıcı kapkaranlık..esım ders e gıttı ..oyyhhhhhhhhhh
barı bır fılm onerınde onu ızleyeyım kızlar yaa..gecengun su veatesı seyrettim superdı..turkce duygusal bır fılm olursa cok makbule gecer
12 civarı bi ayda eski kiloya Dönüyormuş genelde , Vücudu ödem yapmış olup fazla çıkan tartıda da bi anda sönüyormuş resmen :) bnm arkadasım 27 fln aldı , 9 ay gecti şimdi daha Zayıf eski halinden ki emziremedi bi de emzirebilsek demek ki daha çabuk kendimize gelebiliriz
Bebeğine neler aldın ?:)biz yeni başlıyoruz da alışverişe:)çanta hazırlamayı düşünen varmı hanımlar.. ben yavaştan baslayım dıyorum.. ıcımden bır ses ocak annesı olacağımı soyluyor..bır pıjama almıştım 1 tane daha alıcam bebegınkıler tamam bırde ıccamasırı alıcam haftaya cumartesı ınsallah...
acayıp tez canlıyımaklımda kalacağına hazırlayım çıksın aradan
çanta hazırlamayı düşünen varmı hanımlar.. ben yavaştan baslayım dıyorum.. ıcımden bır ses ocak annesı olacağımı soyluyor..bır pıjama almıştım 1 tane daha alıcam bebegınkıler tamam bırde ıccamasırı alıcam haftaya cumartesı ınsallah...
acayıp tez canlıyımaklımda kalacağına hazırlayım çıksın aradan
Sorma canim kok dis cekilmesi lazim doktorda dayanabilirsen dogumdan sonraya birak dedi ama bole giderse yaptirmak zorunda kalicamGecmis olsun canim. En zor seylerden dis agrisi hamilelikte.
Minosetle idare etmeye calisiyorum cnm onuda bi denim tskederimCanım geçmiş olsun diş ağrısı zor bişey Allah korusun. Bir tane karanfili ağzında tutarsan o da ağrıyı azaltabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?