2015 Şubat Anneleri

Litchi cok tatlisin canim şişman falan da degilsin beden yapinla ilgili gebeligin anlaslmamasi beni de dsarda nadiren anliyolar hatta okulda cocuklar yeni yeni ogreniyor hep arkmdan.kilo aldgmi konusuyomus sipalar duyunca sok gecriolar simdi:) bu arada uzerndeki kazaktan ben de aldim cok seker dimi

Off kıZlar yaa sıkıntılar bitmiyor sabah sağ kalçamdan başlayıp sağ bacağıma kadar inen ağrıyla uyandım bişey eksikliği olabilirmiki sadece kan hapı kullanıyorum bu arada bu sıkıntıyı yaşayan varmıki aramızda

Kalça ağrım var hatta dayak yemisim de çürümüş gibi ağrıyor bacagina vuruyorsa dra sor bi magnezyum calsiyum vereblir

Slm kizlar
Litchi cok tatli gorunuyosun cnm hic hamis gibi degilsin belkide bol giyundiginden bende hep salas seyleri sevmisimdir@cherish cnm sanada masallah ne guzel sende zayif annislerdensin

Bugun dis agrisindan agzimi acamadim resmen kahvalti etmeden agri kesiciye sarildim resmen umarim olumsuz bi durum olmaz ama dayanilcak bisey busey degil su lanet dis agrisi gozun bisey gormuyoki

temizlige bari kadin alsan canim. Ben almaya basladim bu sene rahat oldu. Haftasonu yorulmuyorum en azindn enerjimi canimin istedigi yemekleri yapmaya ayiriyorum

Slm kızlar umarım sizler ve bebişleriniz iyisizinizdir:)biz bugün ilk defa bebek için bişeyler bakmaya çıktık gerçekten çok keyifliymiş:)İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz yerler varsa alışveriş için çok seviniriz:)

Kalsiyum magnezyum D vitamini takviyesi alıyorum canm

temizlige bari kadin alsan canim. Ben almaya basladim bu sene rahat oldu. Haftasonu yorulmuyorum en azindn enerjimi canimin istedigi yemekleri yapmaya ayiriyorum

Bulamadim guvenilir iyi is yapan birini canim bulsam hiç durmiycam artik gucum yetmiyor. Eski evime devamli gelen bi abla vardi iyi oluyordu simdi merkeze tasndim buralarda cevre de edinemedm bes gun ilceye git gel derken insan gormuyoz ki kime güvenip alicam

bahcelievlerde kadir has cocuk avm
forum istanbulun zemin kat full cocuk
mall of istanbulda da bir bolum var cocuklara ozel magazalar

Teşekkürler biz de bugün Marmara forumdaki be
teşekkürler:) biz de bugün Marmara forumdaki yerlere baktık.geze geze seçeceğiz artık:)

Gecmis olsun canim. En zor seylerden dis agrisi hamilelikte.

ne sıkıcı bır gundur arkadas.. kös kös evın basını bekliyoruz..su saatte evın ıcı kapkaranlık..esım ders e gıttı ..oyyhhhhhhhhhh

barı bır fılm onerınde onu ızleyeyım kızlar yaa..gecengun su veatesı seyrettim superdı..turkce duygusal bır fılm olursa cok makbule gecer

Kalsiyum magnezyum D vitamini takviyesi alıyorum canm
Kalsiyum da magnezyum gibi suda eritilen di mi. Ilk hmilelikte icmedim vitamin bunda iceyim dedim bu defa da bulantidan icemiyorum. Kalsiyumdan da kusulur mu. Yogurt da yemiyorum cok eriyip gidicem korkum o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…