Ben de sezaryenden korkuyorum aynenben sezerjandan aşiri korkiyorum normal doğum tabi ki de kolay bir şeydeğil ama gönlüm onda
çok bol giymişsin. lcw dimi üstündeki? xxL falan mı aldın. hoş ben bol giysem de belli. üst tarafı önden gidiyor göbeğin. karın yapısı belki.
Şişman değilsin,karnın çıkmamış ve göğüslerin de büyük değil. Hamile olduğun belli olmuyor zaten.Senin göbüş hiç çıkmamışş
Şişman değilsin,karnın çıkmamış ve göğüslerin de büyük değil. Hamile olduğun belli olmuyor zaten.
Litchi ne kdr tatlısın :) maşallah güzel anne
Bu da biz:) ama bi hafta önce çekmiştik az daha büyüğüz şimdi
Kendini öyle bi anlatıyordun ki bu kdr genç ve güzel olduğun bilgisini sakladın hepimizden :) maşallahCanım benim çok sağol :) hepimiz tatlıyız bebişler tatlı maşallah onlara
Kendini öyle bi anlatıyordun ki bu kdr genç ve güzel olduğun bilgisini sakladın hepimizden :) maşallah
Cok cook:)Maşallah canım sana ve bebişine :) Bir haftada ne kadar farkediyor di mi?
Hafif toplu cok tatli bi bayan goruntusu,masallah. Avmlerde fln dar giyince sira bekletmiyolar:)Ilk başta saklamaya çalışıyodum zaten gerek yokmuş desene
Hepiniz güzelsiniz en şişman benim yaaa.Bu da biz:) ama bi hafta önce çekmiştik az daha büyüğüz şimdi
Ben evde doğmuşum ve doğumum kordon dolanmasından dolayı zor olmuş.. Karanlıktan,nefessiz kalmaktan çok korkarım,kapalı ve dar alanlarda boğulurum duramam.. Terapi gördüm bir süre ama tamamen kurtulamadım tabi.. Bir doğum bile ne izler bırakıyor hayatlarımızda :)Dün akşam düğünde ateş ettiler ben korkudan girecek delik aradım.
herkes kurusıkı korkma dedi ama ben oyuncak tabancadan bile korkuyorum.
Aşırı derecede silah fobim var ve nedensiz yere vurularak öleceğimi düşünüyorum.
Bu sebepsiz korkuyu bir gün anneme anlattım.ve sebebi çıktı ortaya. Bana hamileyken biri yanında ateş etmiş ve çok korkmuş.
Başka bir arkadaş ne zaman memleketine gitse bir tünelden geçerken korkarmış.yine hamileyken aynı tünelden geçerken ürpermiş.
Geçen yıl kızıyla (14 yaşında) yine tünelden geçerken kız, anne biliyormusun burdan geçerken korkuyorum içim ürperiyor demiş. Kadın şok olmuş.
Sonuç: bizim bebelerin yaşadığımız her şeyden etkilendiğinin kanıtı gibi.
Akıllı olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?