Eski Panti değil. Hamile pantolonu güzel model bulamamıştım ondan gidip büyük beden normal bir pantolon almıştım.
Sonra düğme göbeğimde battı göbek çıkınca onu çevirdim yoksa ilk üç ayda eski pantolonlar olmadı.
Ben çok hızlı kilo veriyorum birde çok takıntılıyım kiloya kafama koydumu Zayıflamadan rahat edemem.
Ama Sizlere çok özeniyorum. Doğumdan sonra hemen hemen aynı kiloda olacaksınız.hele sen iki kilo aldım diyorsun. Birde emzirirken vereceksiniz eskiden zayıf olacaksınız.
sabaha kadar midem yandı uyuyamadım süt bile fayda etmedi
ne illet bişeymiş şimdi bile kahvaltı yapmaya korkuyorum inş geçici bir durumdur yoksa dayanılacakgibi değil
valla ben bundan önce düşen bebede 20 kilo almıştım işte "dukan diyeti deneyimlerimiz" diye başlık var ordaydım. 15 kilosunu verdim tam veremeden bu bölüme geçtim.
Karatay daha sağlıklı ama daha yavaş verıyorsun ondan.
ikisininde kıtabı var bende zaten A dan Z ye konuya hakimim.
valla ben bundan önce düşen bebede 20 kilo almıştım işte "dukan diyeti deneyimlerimiz" diye başlık var ordaydım. 15 kilosunu verdim tam veremeden bu bölüme geçtim.
Karatay daha sağlıklı ama daha yavaş verıyorsun ondan.
ikisininde kıtabı var bende zaten A dan Z ye konuya hakimim.
Defacto dan vişne rengi bir pantolon aldım bu yılın modasıymış arada inşallah onu da giymeyi planlıyorum. Dr 32 den sonra çalışabilir raporu verirse hergün okula gitmem gerekicek giyecek çok bişi de yok çevirip çevirip giyeriz artık.
Günaydın kızlarrrrr bol tepikler hepimize :) bugün 10 kasım töreninde 20 dak ayakta durdum bayılıyordum artık bünyelerimiz yorulmaya müsade etmiyor sağlıklı hayırlı ve mutlu bir hafta olsun :)
Kızlar Bende Dün 2 Tane Pijama Takımı Aldım. Ama Hamile ve Lohusa Diyince Fiyat 2 Katına Çıkıyo Bende Önü Full Düğmeli XL Beden Aldım. İnş. Beden Olarak Olur :)
kesınlıkle haklısın..180 e 200 tl ye kadar fıyat vardı kıytırık bır mağazada..normal kışlık bır pıjama aldım xl 20 lıraya.. kenarında 2 fısto dantel var dıye transparan denecek kadar ınce olan bır seye o kadar paraveremem açıkçası..
bana kucuk gıbı geldı canım..bezıydı ıslak mendılı sulugubıberonu ustu bası derken baya baya buyuk bırseye ıhtıyacın olucak..
bu arada kızlar ben doğumdan 1 2 hafta sonra sünnet işini bitirmeyı planlıyorum..1 ay kadar sonradahem bebek hem sünnet mevludunu tek kalemde aradan çıkarmak nıyetındeyım. 1 günde ıyılesıyor sünnet yerı büyüdükçe hem cocugun anlaması korkması hem anneye bakımının zor olması falan benı böyle bır karara ıttı..hayırlısı bakalım
sizin diyete ihtiyacınız kalmaz. benım arkadaş 48 kilo ile kalmıştı 65 le doğuma gıttı. bir ay sonra eskı kilosundaydı. sonra neyseki lohusalıkta tekrar kilo aldı sevinmiştim kilo aldı diye ama yine vermiş şimdi.
çok fesatım kilo konusunda herkes topaç olsun istiyorum. :) yaşasın kötülük.
Iyi ki sabah erken işe gitmiyorum, saat 9da Başlıyor komşunun süpürge sesi , hay o süpürge bi bozulsa da bi gün bari rahat etsem . Geçende halısını kuruyan çay maşırlarımn üstüne silkelerken suç üstü yaptım ona, süpürgeyi de solemek artık istemiyorum deli kadın