- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu doktorlar sizinle kafayi bozmus :) benim doktor sormuyor kac kilo aldin ne ettin diye 12 kilo aldim ama hic belli olmuyor sadece top gibi gobus var dogumdan sonrasi onemli sanki hayirlisi kalici kilolar o vakit alinir gibime geliyorGünaydınn. Şeker yüklemesi için hastaneye geldim şimdi şekerli suyu içtim 1 saat beklicem ama doktordan bir sürü fırça yedim sofradan aç kalkıcaksın çok kilo almışsın dedi. 6 kg aldım dedim çok dedi millet 9 ayda alıyo bu kiloyu sen şimdiden almışsın dedi
Biz kraft twist rlx aldık canımKizlar bebek arabasi isini ne yaptiniz.ben bugun baktim biraz her keseye ve ihtiyaca göre bircok marka var.bi karar veremedim.oto koltugu da olan ana kucakli modeller var.diger bi aparati da hem portbebe gibi oluyo yatak gibi hem de daha buyuyunce oturma pozisyonunda.sanirim oyle bisey alicam.arastirmaya devam.karar veren arkadaslar varsa marka model paylaşın lutfen
kızlar bebek bakım ürünleri olarak hangi markayı tercih edeceksiniz
bebek bakım çantasını almayı düşünüyorum nivea unibaby ve sebamed arasında kararsız kaldım
kızlar bebek bakım ürünleri olarak hangi markayı tercih edeceksiniz
bebek bakım çantasını almayı düşünüyorum nivea unibaby ve sebamed arasında kararsız kaldım
İnsallah sorunsuz atlatirsin bebisin vaktiyle gelir canim gecmis olsun ama doktorlar olabilecek en kucuk ihtimalleri dahi soyluyorlar sen bol sivi tuket erken dogum riskini falan dusun me hicKızlar merhaba
Iki günden beri hastanelerde boğuşuyoruz Cumartesi bebeğim hiç hareket etmedi gittik herşey normal dedi dün akşam 5 ten beride kusma ishal felaket şekildeyim sabah hastaneye gittik vücut sıvısı düşmeye Başlamış dün kahvaltıdan beri bişey yiyemiyorum doktor geçmezse yarın gel tekrar dedi Doğumu tetikleyebilir miş Bebeğin suyu gidebilir dedi dua edin bana şuan yatıyorum Allah yardımcımız olsun ishal deyip geçmeyin ilaç verdiler Salgın varmış inşallah atlatmaz bebişim zamanını beklicek
selam kızlar şimdi ben birşey soracağım. benim bu çarşamba fetal ekom var taa 22. haftamda randevuyu almıştım sekreter kağıda 12.11.2014 saat 14:00 olarak yazmış ama dün üninin sitesine randevularıma baktığımda fetal eko saatim 08:30 olarak geçiyor ben tamamen tesadüf eseri bakmıştım şimdi hangi saate göre gitmeliyim. bana sekreterin verdiği saatle internette yazan saat arasında çok fark var 1 2 saat olsaydı gider beklerdim önemli değil di.hangi saate göre gitmeliyim. saat 2 de gittiğimde bana derse senin 8:30 diye bende onun yazdığı kağıdı gösterebilirim. elimde delil var![]()
Bana sebamed nedense daha guvenilir geliyo onu tercih edecegm ben canim
kesınlıkle haklısın..180 e 200 tl ye kadar fıyat vardı kıytırık bır mağazada..normal kışlık bır pıjama aldım xl 20 lıraya.. kenarında 2 fısto dantel var dıye transparan denecek kadar ınce olan bır seye o kadar paraveremem açıkçası..
bana kucuk gıbı geldı canım..bezıydı ıslak mendılı sulugubıberonu ustu bası derken baya baya buyuk bırseye ıhtıyacın olucak..
bu arada kızlar ben doğumdan 1 2 hafta sonra sünnet işini bitirmeyı planlıyorum..1 ay kadar sonradahem bebek hem sünnet mevludunu tek kalemde aradan çıkarmak nıyetındeyım. 1 günde ıyılesıyor sünnet yerı büyüdükçe hem cocugun anlaması korkması hem anneye bakımının zor olması falan benı böyle bır karara ıttı..hayırlısı bakalım
ben çantalı seti aldım chicconun. kullanan yorumlar ve etrafımda kullananlar memnun kalmışlar tamamen tesadüf oldu gidip onu almam.
selam kızlar şimdi ben birşey soracağım. benim bu çarşamba fetal ekom var taa 22. haftamda randevuyu almıştım sekreter kağıda 12.11.2014 saat 14:00 olarak yazmış ama dün üninin sitesine randevularıma baktığımda fetal eko saatim 08:30 olarak geçiyor ben tamamen tesadüf eseri bakmıştım şimdi hangi saate göre gitmeliyim. bana sekreterin verdiği saatle internette yazan saat arasında çok fark var 1 2 saat olsaydı gider beklerdim önemli değil di.hangi saate göre gitmeliyim. saat 2 de gittiğimde bana derse senin 8:30 diye bende onun yazdığı kağıdı gösterebilirim. elimde delil var![]()
Telefonla sorulmuyor mu canım? Belki internetten mail atıp sorabilirsin. Bence sormadan gitme ya saat 14:00da Dr un başka işi varsa. O yüzden sabaha aldılarsa randevuyu. Hem uzaktı hastane sana o yüzden birdaha gitmektense sorup gitmek daha iyi gibi.
kızlar loğusa geceliklerinizi aldınızmı
internetten almayı düşünüyorum ama site bulamıyorum
lohusasepeti var bi bak istersen canımkızlar loğusa geceliklerinizi aldınızmı
internetten almayı düşünüyorum ama site bulamıyorum
Ya ben eskiden 30-40 kişinin vergi.numarasını ezbere bilirdim. Şimdi hafıza diye bir şey kalmadı, bütün geçmişim silindi.evlendiğim zamanları bile hatırlamıyorum.
Çok üzücü bir durum. Umarım hamilelikten sonra geçer. Unutkanlık cabası
Evrak dosya var bir tane ne banka kaldı unutmadığım ne vergi dairesi.
Geçen defacto da unutmuşum içinden evrakları çıkarmış mükellefi aramişlar neyseki kapalıymış teli rezil olacaktım.
Sizde de var mı böyle aşırı unutkanlık ve hafıza kaybı
çok geçmiş olsun. inşallah hiç bi sıkıntı olmadan kucağına alacaksınKızlar merhaba
Iki günden beri hastanelerde boğuşuyoruz Cumartesi bebeğim hiç hareket etmedi gittik herşey normal dedi dün akşam 5 ten beride kusma ishal felaket şekildeyim sabah hastaneye gittik vücut sıvısı düşmeye Başlamış dün kahvaltıdan beri bişey yiyemiyorum doktor geçmezse yarın gel tekrar dedi Doğumu tetikleyebilir miş Bebeğin suyu gidebilir dedi dua edin bana şuan yatıyorum Allah yardımcımız olsun ishal deyip geçmeyin ilaç verdiler Salgın varmış inşallah atlatmaz bebişim zamanını beklicek
lohusa sepeti diye bir site var alışveriş yapmadım ama güzel şeyler var dışardan bulamazsam bende netten almayı düşünüyorum
normal önü düğmeli pijama yada gecelik almak daha mı mantıklı sırf lohusa diye fiyatlar sanki çok fazla
lohusasepeti var bi bak istersen canım
ay yok artık ebru şallıyla falan mı karıştırmış seni
ne var bende 6 kilo aldım doktorumda bana alman lazım deyip kızıyor
Günaydın sanirim gunaydın demek icin hala vakit varsaglik ocağına gittim sabah rapor istedim iyilesemedigimi halsiz oldugumu gorunce saolsun ikiletmeden haftasonuna kadar rapor yazdi dr nasil sevindim anlatamam iyi bi dinlenmeye cidden ihtiyacim vardi. Yalniz selam verdim borclu ciktim oldu gecen kan aldiklarinda barkot kaybettklerinden bosa gitmisti ille yine alcaz diye bi punduna getrdiler hayir zaten kanimz az boyuna kan veriyoruz tezat degil mi
Bas donmelermden bahsettim hastaliktan bunyen toplnmadgna zayif dusmus olablrsn dedi bi olcelim dedi o da ne 6-4gecen olctugunde 8e 4tu dusuk demsti bugun cok dusuk buldu normalim 12-8 10-8 falandi benim.neyseki esimle gitmistim sakin yalniz cikma duser bayilirsin dedi esim yokken kendi basima arac surmem gerekiyor her gun 70 km buluyor.bugun de esim yurtdsna cikiyor iyi oldu rapor yani tek basina yola da cikmak zorunda kalmiycam en axindan. Niye bu kadar dusuk cikar bu tansiyon ki hayatmda ilk kez dusuk tansiyon yasiyorum doguma etkisi olmaz diymi olumsuz yonde
![]()