Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma Ya Herkes Takmış zayıflığa Dedim Benim Kusmalarım kesilmedi hala kusuyorum kus bişey olmaz dedi piskopat ya
Kızlar merhaba
Iki günden beri hastanelerde boğuşuyoruz Cumartesi bebeğim hiç hareket etmedi gittik herşey normal dedi dün akşam 5 ten beride kusma ishal felaket şekildeyim sabah hastaneye gittik vücut sıvısı düşmeye Başlamış dün kahvaltıdan beri bişey yiyemiyorum doktor geçmezse yarın gel tekrar dedi Doğumu tetikleyebilir miş Bebeğin suyu gidebilir dedi dua edin bana şuan yatıyorum Allah yardımcımız olsun ishal deyip geçmeyin ilaç verdiler Salgın varmış inşallah atlatmaz bebişim zamanını beklicek
Dis agrim gecti cok sukur 2 gundur deli gibi kola aseriyodum acaba omu yapti curugu harekete gecirdi diyorum simdilik bisey yok bugun yine bende misafir var artio pogaca borek yapmaktan bunaldim vallahi bugunde bi ciksin ben gidicem habire milletin evine yiyip icip oturucam ohhhhaftanin 3 gunu misafirmi gelir ya su son 10 gundur ne hikmetse kabup gunum oldu
Günaydınn. Şeker yüklemesi için hastaneye geldim şimdi şekerli suyu içtim 1 saat beklicem ama doktordan bir sürü fırça yedim sofradan aç kalkıcaksın çok kilo almışsın dedi. 6 kg aldım dedim çok dedi millet 9 ayda alıyo bu kiloyu sen şimdiden almışsın dedi
kızlar bebek bakım ürünleri olarak hangi markayı tercih edeceksiniz
bebek bakım çantasını almayı düşünüyorum nivea unibaby ve sebamed arasında kararsız kaldım
bende sünnet işini erken düşünüyorum ama eşim illa aklı ersin istiyor gereği yok en uygunu bilmeden yapılması yeğenim mecburiyetten 6. ayında oldu şimdi çok rahat kardeşiyle konuşuyor ben küçükken olmuşum hiç hatırlamıyorum sen daha olmadın diye çocugun üstündeki baskı kalkmış konuşması onu göteriyor
eşim ikna olmuyor küçükken yaparız bir mevlüt yapılır duası okunur oldu bitti
baktımda loğusa gecelikleri çok pahalıydı normallere bakmak aklıma gelmedi birde normallere bakayım o zaman :)
kızlar günaydın... tokluk kan şekerim eczanede 138 çıktı. doktorumu aradım çok yüksek değil ama yinede dikkat et yediklerine falan dedi. şeker yüklemeside istememişti benden. sizce gidip yaptırsam mı?![]()
Kızlar merhaba
Iki günden beri hastanelerde boğuşuyoruz Cumartesi bebeğim hiç hareket etmedi gittik herşey normal dedi dün akşam 5 ten beride kusma ishal felaket şekildeyim sabah hastaneye gittik vücut sıvısı düşmeye Başlamış dün kahvaltıdan beri bişey yiyemiyorum doktor geçmezse yarın gel tekrar dedi Doğumu tetikleyebilir miş Bebeğin suyu gidebilir dedi dua edin bana şuan yatıyorum Allah yardımcımız olsun ishal deyip geçmeyin ilaç verdiler Salgın varmış inşallah atlatmaz bebişim zamanını beklicek
Günaydınn. Şeker yüklemesi için hastaneye geldim şimdi şekerli suyu içtim 1 saat beklicem ama doktordan bir sürü fırça yedim sofradan aç kalkıcaksın çok kilo almışsın dedi. 6 kg aldım dedim çok dedi millet 9 ayda alıyo bu kiloyu sen şimdiden almışsın dedi
kızlar bebek bakım ürünleri olarak hangi markayı tercih edeceksiniz
bebek bakım çantasını almayı düşünüyorum nivea unibaby ve sebamed arasında kararsız kaldım
selam kızlar şimdi ben birşey soracağım. benim bu çarşamba fetal ekom var taa 22. haftamda randevuyu almıştım sekreter kağıda 12.11.2014 saat 14:00 olarak yazmış ama dün üninin sitesine randevularıma baktığımda fetal eko saatim 08:30 olarak geçiyor ben tamamen tesadüf eseri bakmıştım şimdi hangi saate göre gitmeliyim. bana sekreterin verdiği saatle internette yazan saat arasında çok fark var 1 2 saat olsaydı gider beklerdim önemli değil di.hangi saate göre gitmeliyim. saat 2 de gittiğimde bana derse senin 8:30 diye bende onun yazdığı kağıdı gösterebilirim. elimde delil var![]()
Kızlar merhaba
ev hanımı olmak zor zanaat:) iyiki çalışıyoruzIyi ki sabah erken işe gitmiyorum, saat 9da Başlıyor komşunun süpürge sesi , hay o süpürge bi bozulsa da bi gün bari rahat etsem . Geçende halısını kuruyan çay maşırlarımn üstüne silkelerken suç üstü yaptım ona, süpürgeyi de solemek artık istemiyorum deli kadın
merhaba kızlar.. hafta sonları hıc bakalmıorum masallah sızde dokturuyosunuz.. ben yavastan alısverıs ısıne basladım bu ay kısmetse cogu seyı tamamlıcam.. bende ıkı pıjama takımı bı gecelık alıcam...
kızlar sizin bebişyerde böle sağa sola ortaya dayanıp duruyo mu benim ki biraz otursam kalkmasam yerimden hemen tepki mod bazen ayaktayken de yapılyo tabi
En doğalı mustelaymış. Tecrübeli bi arkadaş özellikle onu kullan dedi, ben de öle yapıcam inşallah...
Sorma Ya Herkes Takmış zayıflığa Dedim Benim Kusmalarım kesilmedi hala kusuyorum kus bişey olmaz dedi piskopat ya
sen yanlış hatırlamıyorsam bursaya alışverişe çıkıcaktın değil mi. geceliklerini çarşıdan toptancılardan alabilirsin yarı yarıya fark var arada. daha yeni teyzemin gelini yaptı doğum onun üzerinde gördüm bir gecelik 60 liraya almış dışarıda sordum 120 lira dedi. bende onunla çıkıcam tekrar çarşıya gecelik işini halletmek için.
kızlar sizin bebişyerde böle sağa sola ortaya dayanıp duruyo mu benim ki biraz otursam kalkmasam yerimden hemen tepki mod bazen ayaktayken de yapılyo tabi
günaydınlar oku oku bitirdim şükür hafta sonu telefondan girmiyorum zor oluyor o yüzden de çok birikiyor, neyse bitti bakalım
dün beşik aldık bu anne yanı tarzında olanlardan kırmızı çok tatlı ama kurmadık daha biraz daha dursun dedik o da çıktı aradan , bi de küvet filesi aldık ama bizim aldığımız küvete küçük geldi standart yazıyor üstünde hepsi öyle küçükse filesiz kaldık o zaman
bi de iki göğsümde de çatlak başlangıcı var mor ve kırmızı çizgiler oluşmuş üzüldüm görünce inşallah içinde süt olur da çatladığıyla kalmaz benim güzellerim : )))
canım 32 den sonra calısabılır raporu aldıysan sonradan yıllık ızın su bu ne olursa olsun kullanmaman gerekıo cunku kullanırsan dogum sonrasına aktarılan ızınden dusuyolar...Özlem bişey sorucaktım sana belki bişiyosundur. Şimdi ben haftanın üç günü raporluyum. Dr bana 32 haftadan sonra çalışabilir raporu verse hergün gitmem gerekicek. Benim geçen yıldan onbeş günlük yıllık iznim duruyor Ocak'ta yanacak. Diyorum ki 32 den sonra iki gün gitsem diğer üç güne izin yazsam beş haftayı böyle tamamlasam sonradan o beş haftayı izin olarak eklerler mi? Yoksa izin kullandım diye eklemezler mi?
Deli mi ne, 6 kg ne ya Benm doktorum 12 kilo sınır dedi süt üretecek bu vücut yağ da lazım su tutması da lazım sen üzülme 12 yi aşmamaya çalış benceGünaydınn. Şeker yüklemesi için hastaneye geldim şimdi şekerli suyu içtim 1 saat beklicem ama doktordan bir sürü fırça yedim sofradan aç kalkıcaksın çok kilo almışsın dedi. 6 kg aldım dedim çok dedi millet 9 ayda alıyo bu kiloyu sen şimdiden almışsın dedi
evet o bendim :)
bursadan vazgeçtik aralıkta bebek fuarına gidelim dedik ama ben yavaş yavaş almaya başladım
cuma günü bebek için alışveriş yaptım hastane çıkışı body tulum battaniye çorap zıbın falan aldım
acele ediyorum sanırım ama görünce almadan duramıyorum
bebek arabası ve beşik de alacağım bu ay
sonuçta 7 ye girdik sayılır toparlanmak lazım yavaş yavaş![]()
Canım bizde geçen eve girdik on dk.geçti bi gaz kokusu sardı salonu koştum mutfağa meğerse ben çaydanlığın altını açık unutmuşum çıkarkende eşim dışardan mutlaka kapatır vanayı. İyikide kapatmış yoksa yangın bile çıkabilirmiş. Eşim artık her gece yatmadan kontrol ediyo dışarı çıkarken kontrol ediyo. Habirede soruyo gaz kapalımı diye.
Gunaydin kizlar bugun doktora gidicem alttan muayene var.dua edinde bisey cikmasin
Rüyamda gördüm kanamam varmış.
Ne ter döktüm.
Bir yanım bu rüya diyor diğer taraf olayı yaşıyor.
kızlar loğusa geceliklerinizi aldınızmı
internetten almayı düşünüyorum ama site bulamıyorum
Bacaklarim kemikleri her zerresi ayri agridi sizladi bu gece uyutmadi. Hala devam ediyor. Ama disari okula gidince duymuyorum agriyi hareket mi iyi geliyor yoksa psikoljik mi iyilesiyorum bilemedim