• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

merhaba kızlar.. hafta sonları hıc bakalmıorum masallah sızde dokturuyosunuz.. ben yavastan alısverıs ısıne basladım bu ay kısmetse cogu seyı tamamlıcam.. bende ıkı pıjama takımı bı gecelık alıcam...

Sorma Ya Herkes Takmış zayıflığa Dedim Benim Kusmalarım kesilmedi hala kusuyorum kus bişey olmaz dedi piskopat ya

Boşver takma Dr u. Daha senin 6 kilo daha alacağın var. Üç ayda ayda iki kilodan 6 kilo daha alırsın normali 12 kilo zaten. Onun da on kilosunun hemen gideceği düşünülürse hiçbişey bu alınanlar.

Kızlar merhaba
Iki günden beri hastanelerde boğuşuyoruz Cumartesi bebeğim hiç hareket etmedi gittik herşey normal dedi dün akşam 5 ten beride kusma ishal felaket şekildeyim sabah hastaneye gittik vücut sıvısı düşmeye Başlamış dün kahvaltıdan beri bişey yiyemiyorum doktor geçmezse yarın gel tekrar dedi Doğumu tetikleyebilir miş Bebeğin suyu gidebilir dedi dua edin bana şuan yatıyorum Allah yardımcımız olsun ishal deyip geçmeyin ilaç verdiler Salgın varmış inşallah atlatmaz bebişim zamanını beklicek

Canim cok cok gecmis olsun yeterli sivi takviyesi yapilinca bisey olmaz allahin izniyle ikiniz de saglikla cikarsiniz hastaneden

Dis agrim gecti cok sukur 2 gundur deli gibi kola aseriyodum acaba omu yapti curugu harekete gecirdi diyorum simdilik bisey yok bugun yine bende misafir var artio pogaca borek yapmaktan bunaldim vallahi bugunde bi ciksin ben gidicem habire milletin evine yiyip icip oturucam ohhh:Dhaftanin 3 gunu misafirmi gelir ya su son 10 gundur ne hikmetse kabup gunum oldu

Disine sevindim benimki sizliyor hala ama disetlerim daha rahatsz ediyor. Artik misafr kabul etmesen yorulmak iyi gelmiyor sana da yazik gelenler de dusunmuyo mu hic arkadas

Günaydınn. Şeker yüklemesi için hastaneye geldim şimdi şekerli suyu içtim 1 saat beklicem ama doktordan bir sürü fırça yedim sofradan aç kalkıcaksın çok kilo almışsın dedi. 6 kg aldım dedim çok dedi millet 9 ayda alıyo bu kiloyu sen şimdiden almışsın dedi

Ya ne takintili drlar var 6 kg ucuk bi rakam degilki sacmaliyolar valla

kızlar bebek bakım ürünleri olarak hangi markayı tercih edeceksiniz
bebek bakım çantasını almayı düşünüyorum nivea unibaby ve sebamed arasında kararsız kaldım

Ben mustela alicam ama illa bu ucunden birini tercih edeceksen sebamed ddiyorum; )

bende sünnet işini erken düşünüyorum ama eşim illa aklı ersin istiyor gereği yok en uygunu bilmeden yapılması yeğenim mecburiyetten 6. ayında oldu şimdi çok rahat kardeşiyle konuşuyor ben küçükken olmuşum hiç hatırlamıyorum sen daha olmadın diye çocugun üstündeki baskı kalkmış konuşması onu göteriyor
eşim ikna olmuyor küçükken yaparız bir mevlüt yapılır duası okunur oldu bitti

en guzeli kucukken yaptrmak bence de ama erkekler daha fsrkli bakiyo olaya sanki orta yol bulursnz insallah

baktımda loğusa gecelikleri çok pahalıydı normallere bakmak aklıma gelmedi birde normallere bakayım o zaman :)

sen yanlış hatırlamıyorsam bursaya alışverişe çıkıcaktın değil mi. geceliklerini çarşıdan toptancılardan alabilirsin yarı yarıya fark var arada. daha yeni teyzemin gelini yaptı doğum onun üzerinde gördüm bir gecelik 60 liraya almış dışarıda sordum 120 lira dedi. bende onunla çıkıcam tekrar çarşıya gecelik işini halletmek için.

kızlar günaydın... tokluk kan şekerim eczanede 138 çıktı. doktorumu aradım çok yüksek değil ama yinede dikkat et yediklerine falan dedi. şeker yüklemeside istememişti benden. sizce gidip yaptırsam mı? o_O

Şeker yüklemeyi sen bilirsin ama mutlaka yediklerine dikkat et çok şekerli şeyler yeme. Benim doktor tokluk kanşekerini 120nin altı istiyodu. Genelde 140'ın üstüne diyet veriyolar.

Kızlar merhaba
Iki günden beri hastanelerde boğuşuyoruz Cumartesi bebeğim hiç hareket etmedi gittik herşey normal dedi dün akşam 5 ten beride kusma ishal felaket şekildeyim sabah hastaneye gittik vücut sıvısı düşmeye Başlamış dün kahvaltıdan beri bişey yiyemiyorum doktor geçmezse yarın gel tekrar dedi Doğumu tetikleyebilir miş Bebeğin suyu gidebilir dedi dua edin bana şuan yatıyorum Allah yardımcımız olsun ishal deyip geçmeyin ilaç verdiler Salgın varmış inşallah atlatmaz bebişim zamanını beklicek

Çok geçmiş olsun canım.

Günaydınn. Şeker yüklemesi için hastaneye geldim şimdi şekerli suyu içtim 1 saat beklicem ama doktordan bir sürü fırça yedim sofradan aç kalkıcaksın çok kilo almışsın dedi. 6 kg aldım dedim çok dedi millet 9 ayda alıyo bu kiloyu sen şimdiden almışsın dedi

Ayyy öldürücek bu doktorlar beni. Bu ne kilo takıntısı ya. Benim annem 30 kilo almış 2 saatte de doğurmuş. Benim doktorum da abartıyo ya. İnsanı strese sokuyolar.

kızlar bebek bakım ürünleri olarak hangi markayı tercih edeceksiniz
bebek bakım çantasını almayı düşünüyorum nivea unibaby ve sebamed arasında kararsız kaldım

En doğalı mustelaymış. Tecrübeli bi arkadaş özellikle onu kullan dedi, ben de öle yapıcam inşallah.

selam kızlar şimdi ben birşey soracağım. benim bu çarşamba fetal ekom var taa 22. haftamda randevuyu almıştım sekreter kağıda 12.11.2014 saat 14:00 olarak yazmış ama dün üninin sitesine randevularıma baktığımda fetal eko saatim 08:30 olarak geçiyor ben tamamen tesadüf eseri bakmıştım şimdi hangi saate göre gitmeliyim. bana sekreterin verdiği saatle internette yazan saat arasında çok fark var 1 2 saat olsaydı gider beklerdim önemli değil di.hangi saate göre gitmeliyim. saat 2 de gittiğimde bana derse senin 8:30 diye bende onun yazdığı kağıdı gösterebilirim. elimde delil var :D

Ara sor canım. Şimdi öğleden sonra doktor falan gitmiş olur elinde kağıt olsa da bi işe yaramaz. Riske atma..

Kızlar merhaba

geçmiş olsun canım , dikkat et kendine

Iyi ki sabah erken işe gitmiyorum, saat 9da Başlıyor komşunun süpürge sesi , hay o süpürge bi bozulsa da bi gün bari rahat etsem . Geçende halısını kuruyan çay maşırlarımn üstüne silkelerken suç üstü yaptım ona, süpürgeyi de solemek artık istemiyorum deli kadın
ev hanımı olmak zor zanaat:) iyiki çalışıyoruz

merhaba kızlar.. hafta sonları hıc bakalmıorum masallah sızde dokturuyosunuz.. ben yavastan alısverıs ısıne basladım bu ay kısmetse cogu seyı tamamlıcam.. bende ıkı pıjama takımı bı gecelık alıcam...

Özlem bişey sorucaktım sana belki bişiyosundur. Şimdi ben haftanın üç günü raporluyum. Dr bana 32 haftadan sonra çalışabilir raporu verse hergün gitmem gerekicek. Benim geçen yıldan onbeş günlük yıllık iznim duruyor Ocak'ta yanacak. Diyorum ki 32 den sonra iki gün gitsem diğer üç güne izin yazsam beş haftayı böyle tamamlasam sonradan o beş haftayı izin olarak eklerler mi? Yoksa izin kullandım diye eklemezler mi?

6 kilo ne yaa ben yatıp öleyim :( tam 19 kilo aldım o gün doktorda bana kaç kilo aldın diye sordu duran kadınlar ben söyleyince aman 18 kilo ne ben ilk bebeğimde 25 kilo aldım filan dediler :D kendimi avuttum durdum D: 6 kilo devede kulak aldırış etme D:

kızlar sizin bebişyerde böle sağa sola ortaya dayanıp duruyo mu benim ki biraz otursam kalkmasam yerimden hemen tepki mod bazen ayaktayken de yapılyo tabi

kızlar sizin bebişyerde böle sağa sola ortaya dayanıp duruyo mu benim ki biraz otursam kalkmasam yerimden hemen tepki mod bazen ayaktayken de yapılyo tabi

kafası nereye isterse oraya dayanıyor ama sola çok fazla yatınca resmen sol tarafım doluyor sağ bomboş oluyor o yüzden düzenli aralıklarla dönüyorum. birde benim oğlan sürekli sağ kaburgamın altına dayıyor kendini nefes alamıyorum okşaya okşaya yerini değiştiriyorum.

En doğalı mustelaymış. Tecrübeli bi arkadaş özellikle onu kullan dedi, ben de öle yapıcam inşallah...

mustelayı duydum ama kullanan yok çevremde banada chicco veya sebamed dedilerdi

Sorma Ya Herkes Takmış zayıflığa Dedim Benim Kusmalarım kesilmedi hala kusuyorum kus bişey olmaz dedi piskopat ya

ayy halt etmiş o boşver takma kafaya sen. kusuyorsan zaten içinde bişey kalmaz

sen yanlış hatırlamıyorsam bursaya alışverişe çıkıcaktın değil mi. geceliklerini çarşıdan toptancılardan alabilirsin yarı yarıya fark var arada. daha yeni teyzemin gelini yaptı doğum onun üzerinde gördüm bir gecelik 60 liraya almış dışarıda sordum 120 lira dedi. bende onunla çıkıcam tekrar çarşıya gecelik işini halletmek için.

evet o bendim :)
bursadan vazgeçtik aralıkta bebek fuarına gidelim dedik ama ben yavaş yavaş almaya başladım
cuma günü bebek için alışveriş yaptım hastane çıkışı body tulum battaniye çorap zıbın falan aldım
acele ediyorum sanırım ama görünce almadan duramıyorum
bebek arabası ve beşik de alacağım bu ay
sonuçta 7 ye girdik sayılır toparlanmak lazım yavaş yavaş :KK71:

günaydınlar oku oku bitirdim şükür hafta sonu telefondan girmiyorum zor oluyor o yüzden de çok birikiyor, neyse bitti bakalım

dün beşik aldık bu anne yanı tarzında olanlardan kırmızı çok tatlı ama kurmadık daha biraz daha dursun dedik o da çıktı aradan , bi de küvet filesi aldık ama bizim aldığımız küvete küçük geldi standart yazıyor üstünde hepsi öyle küçükse filesiz kaldık o zaman

bi de iki göğsümde de çatlak başlangıcı var mor ve kırmızı çizgiler oluşmuş üzüldüm görünce inşallah içinde süt olur da çatladığıyla kalmaz benim güzellerim : )))

kafasına göre dolaşıyor içerde
genelde sağda ve alt tarafta takılıyor
sağıma yatınca hemen tekmeyi basıyor dön sola der gibi
solda yatınca çok rahatız
bazen aşağı bir vuruyor tuvaletimi getiriyor
kaçırmaya da başladım zaten :KK51:

günaydınlar oku oku bitirdim şükür hafta sonu telefondan girmiyorum zor oluyor o yüzden de çok birikiyor, neyse bitti bakalım

dün beşik aldık bu anne yanı tarzında olanlardan kırmızı çok tatlı ama kurmadık daha biraz daha dursun dedik o da çıktı aradan , bi de küvet filesi aldık ama bizim aldığımız küvete küçük geldi standart yazıyor üstünde hepsi öyle küçükse filesiz kaldık o zaman

bi de iki göğsümde de çatlak başlangıcı var mor ve kırmızı çizgiler oluşmuş üzüldüm görünce inşallah içinde süt olur da çatladığıyla kalmaz benim güzellerim : )))

ne kadar aldınız anne yanı beşiği ve daha sonrası için ne düşündünüz
bende park yatak alacağım diyorum ama anne yanı beşiğe kafam takılıyor

Özlem bişey sorucaktım sana belki bişiyosundur. Şimdi ben haftanın üç günü raporluyum. Dr bana 32 haftadan sonra çalışabilir raporu verse hergün gitmem gerekicek. Benim geçen yıldan onbeş günlük yıllık iznim duruyor Ocak'ta yanacak. Diyorum ki 32 den sonra iki gün gitsem diğer üç güne izin yazsam beş haftayı böyle tamamlasam sonradan o beş haftayı izin olarak eklerler mi? Yoksa izin kullandım diye eklemezler mi?
canım 32 den sonra calısabılır raporu aldıysan sonradan yıllık ızın su bu ne olursa olsun kullanmaman gerekıo cunku kullanırsan dogum sonrasına aktarılan ızınden dusuyolar...

Deli mi ne, 6 kg ne ya Benm doktorum 12 kilo sınır dedi süt üretecek bu vücut yağ da lazım su tutması da lazım sen üzülme 12 yi aşmamaya çalış bence

evet o bendim :)
bursadan vazgeçtik aralıkta bebek fuarına gidelim dedik ama ben yavaş yavaş almaya başladım
cuma günü bebek için alışveriş yaptım hastane çıkışı body tulum battaniye çorap zıbın falan aldım
acele ediyorum sanırım ama görünce almadan duramıyorum
bebek arabası ve beşik de alacağım bu ay
sonuçta 7 ye girdik sayılır toparlanmak lazım yavaş yavaş :KK71:

anladım canım doğru ben de cumartesi bitirdim alışverişi. civilden aldım herşeyi çarşıdaki kumaşlarla civildeki penye arasında çok fark vardı. bitirdim sayılır bir tek kendim kaldım birde ufak tefek şeyler kaldı. bu arada ben hastane çıkışı için 2 çanta yapacağım sakın tek çantaya koymayın bulması zor oluyor.bu arada benim hep içime ocak 15 ten sonra doğuracakmışım gibi geliyor. benim içime doğan genelde başıma geliyor o yüzden hazır etmekte fayda var :D

Canım bizde geçen eve girdik on dk.geçti bi gaz kokusu sardı salonu koştum mutfağa meğerse ben çaydanlığın altını açık unutmuşum çıkarkende eşim dışardan mutlaka kapatır vanayı. İyikide kapatmış yoksa yangın bile çıkabilirmiş. Eşim artık her gece yatmadan kontrol ediyo dışarı çıkarken kontrol ediyo. Habirede soruyo gaz kapalımı diye.

Allah korumus gecmis gitmis olsun

Gunaydin kizlar bugun doktora gidicem alttan muayene var.dua edinde bisey cikmasin

Hayirli haberlerle gel canim

Rüyamda gördüm kanamam varmış.
Ne ter döktüm.
Bir yanım bu rüya diyor diğer taraf olayı yaşıyor.

ruyalara takilmayin bu kadar adi ustunde ruya;)

kızlar loğusa geceliklerinizi aldınızmı
internetten almayı düşünüyorum ama site bulamıyorum

Daha hicbisey almadim artik totoyu kaldrsam iyi olcak:(

Bacaklarim kemikleri her zerresi ayri agridi sizladi bu gece uyutmadi. Hala devam ediyor. Ama disari okula gidince duymuyorum agriyi hareket mi iyi geliyor yoksa psikoljik mi iyilesiyorum bilemedim

Gece benm de agrim cok nereye konuslnsam o tarafim agriyor okulda yogunluktan anlamiyoz belki de

Back
X