• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

canım 32 den sonra calısabılır raporu aldıysan sonradan yıllık ızın su bu ne olursa olsun kullanmaman gerekıo cunku kullanırsan dogum sonrasına aktarılan ızınden dusuyolar...

Hmm anladım canım çok teşekkür ederim. E iznim yanmasın madem 32 den önce alayım izni ben de. Bakalım Dr 32 de çalışabilir raporu vericek mi. Hayırlısı inşallah. Allah Bebişlere sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Teşekkür ederim canım.

ya burada bi arkadaş, mevlidde dağıtılacak hediyelik yasin kitabı paylaşmıştı ama nerde yaptıracağımızı söylemedi sanırım. ya da ben görmedim. var mı fikri olan? ya da bebek şekeri yerine daha kullanışlı ne dağıtabiliriz?

ya burada bi arkadaş, mevlidde dağıtılacak hediyelik yasin kitabı paylaşmıştı ama nerde yaptıracağımızı söylemedi sanırım. ya da ben görmedim. var mı fikri olan? ya da bebek şekeri yerine daha kullanışlı ne dağıtabiliriz?
Kokulu sabun & taş &avanta kesesi bunlardan karışık yaptırmayı düşünüyorum bakalm gönlüme göre yapan yer bulabilirsem

kafası nereye isterse oraya dayanıyor ama sola çok fazla yatınca resmen sol tarafım doluyor sağ bomboş oluyor o yüzden düzenli aralıklarla dönüyorum. birde benim oğlan sürekli sağ kaburgamın altına dayıyor kendini nefes alamıyorum okşaya okşaya yerini değiştiriyorum.
o yöntemi ben de kullanıyorum. oğluşumdan değil sanırım ama benim de kaburgam batıyo otururken

anladım canım doğru ben de cumartesi bitirdim alışverişi. civilden aldım herşeyi çarşıdaki kumaşlarla civildeki penye arasında çok fark vardı. bitirdim sayılır bir tek kendim kaldım birde ufak tefek şeyler kaldı. bu arada ben hastane çıkışı için 2 çanta yapacağım sakın tek çantaya koymayın bulması zor oluyor.bu arada benim hep içime ocak 15 ten sonra doğuracakmışım gibi geliyor. benim içime doğan genelde başıma geliyor o yüzden hazır etmekte fayda var :D

Erkek bebişleri dokuz ay on gün bekliyor diyorlar. Hayırlısıyla gelsin bebişler inşallah. Herşeyi bizden önce yapıp yazıyorsun ya senden çok şey öğrendim ben canım :) doğumu da yazarsın belki :)

Günaydın sanirim gunaydın demek icin hala vakit var:KK66: saglik ocağına gittim sabah rapor istedim iyilesemedigimi halsiz oldugumu gorunce saolsun ikiletmeden haftasonuna kadar rapor yazdi dr nasil sevindim anlatamam iyi bi dinlenmeye cidden ihtiyacim vardi. Yalniz selam verdim borclu ciktim oldu gecen kan aldiklarinda barkot kaybettklerinden bosa gitmisti ille yine alcaz diye bi punduna getrdiler hayir zaten kanimz az boyuna kan veriyoruz tezat degil mi:KK43:
Bas donmelermden bahsettim hastaliktan bunyen toplnmadgna zayif dusmus olablrsn dedi bi olcelim dedi o da ne 6-4 :KK57: gecen olctugunde 8e 4tu dusuk demsti bugun cok dusuk buldu normalim 12-8 10-8 falandi benim.neyseki esimle gitmistim sakin yalniz cikma duser bayilirsin dedi esim yokken kendi basima arac surmem gerekiyor her gun 70 km buluyor.bugun de esim yurtdsna cikiyor iyi oldu rapor yani tek basina yola da cikmak zorunda kalmiycam en axindan. Niye bu kadar dusuk cikar bu tansiyon ki hayatmda ilk kez dusuk tansiyon yasiyorum doguma etkisi olmaz diymi olumsuz yonde:KK17:
benımde hep dusun ama o kadar degıl. belkı yanlış olcmustur.
benım doktor her seferınde dusuk tansıyon problem degıl dıyor ama.
evde dınlen ıyıce de ıyıles artık .
sen okula gıtmeyınce derslerın ne oluyor peki

Çok yoruluyorsun canım. Tansiyonunu yorgunluk da düşürür. Tuzlu yemeye gayret et turşu acayip yükseltiyo. Raporlu olmana da sevindim en azından dinlenirsin bu hafta.

Ama bu tempom hep vardi yeni degilki yorgunluktan olsun sunu anladim ama gebelik benim bunyemr agir geliyor bagskligim gucum hepten dusuyor. Iyi oldugumu saniyorum normal sartlrda devam etmeye zorluyorum belki de restlesiyoz bunyeyle. Ay rapor cidden iyi oldu ilac gibi gelir iinşallah bu dinlnmek;)

kafasına göre dolaşıyor içerde
genelde sağda ve alt tarafta takılıyor
sağıma yatınca hemen tekmeyi basıyor dön sola der gibi
solda yatınca çok rahatız
bazen aşağı bir vuruyor tuvaletimi getiriyor
kaçırmaya da başladım zaten :KK51:
aşağı gelince bende koşarak wc deyim. henüz kaçırmıyorum ama yakında başlar sanırım:)

Erkek bebişleri dokuz ay on gün bekliyor diyorlar. Hayırlısıyla gelsin bebişler inşallah. Herşeyi bizden önce yapıp yazıyorsun ya senden çok şey öğrendim ben canım :) doğumu da yazarsın belki :)

öyle diyorlar ama ne bileyim içimde hep öyle bir tarih var. sağlıklı gelsin isterse şubatta gelsin hiç önemli değil :) biraz tez canlıyımdır her şey hazır olsun kafam rahat olsun diye düşünüyorum.önce doğurursam doğum hikayemi yazarım ay içime heyecan bastı doğum diyince :D

Annem almış hastane için 2 tane geceliğimi biri takım üstünde kürlü gibi beyaz bi sabahlığı var :p , penyeleri cok kaliteli ama kızlar Anadolu Yakasında olanlar için, bahariyede boğadan çıkınca Sağdaki Pasajda bulabilirler

Bu kadın ev Hanımı değil hanımların Sultan'ı maşallah her gün bahar temizliği modunda yaşıyor
eskiden üst kat komşum abartmıyorum sabah 7 gece 2 makine açardı. psikolojik sorunları olduğunu ve zor bi hayatı olduğunu öğrendim sonradan ya sabır diyip Allah yardım etsin diyip ses çıkarmadım artık

benımde hep dusun ama o kadar degıl. belkı yanlış olcmustur.
benım doktor her seferınde dusuk tansıyon problem degıl dıyor ama.
evde dınlen ıyıce de ıyıles artık .
sen okula gıtmeyınce derslerın ne oluyor peki

Iki haftadr bu dusuk tansiyon durumu var bas donmem de iki haftadr cikti.kadin digumcu da sorun değil yuksek olmasn yeter dedi. Ben lisedeyim butun gun ayni sinifa dersm yok ikiser ders seklinde derslerim o yuzden girmedgm iki ders bos geciyor bahcede falan takiliyolar çocukların en sevdigi sey zaten habire hasta goruncr rapor alin bizi dusunmeyn diyolar beni dysunduklerne değil ders olmasn yeterki:) tabi aldigim raporlar ucret kesintisi oluyor canimin iyiliginden muhim degl tabi

Arkadaşlar mevlütte dağıtmak için Yasin-i Şerif fotoğrafı koymuştum. Unuttuğumu zannetmeyin:) fiyatını yazıcam. Eşim biraz yoğun bu aralar. Ama sık boğaz ediyorum en kısa zamanda fiyat vericek bana:)

canım ben de az önce senden bahsettim : )
fiyat belli olunca bana da yazar mısın? elimden geldiğince takip edicem yazdıklarını : )

fetal eko için aradığımda sekreterin verdiği cevap çok hoştu :) 8:30 da gel eğer 2 de gelirsen saati geçmiş olabilir. garanti olsun diyor yani beklersin bir şey olmaz diyor :D neyse kendi doktorumada test sonucunu göstericem en azından oraya git gel kahvaltı et derken saat geçer belki :D

Back
X