Kucağında götürüyor deme sakın!Köşe koltukta sızıyorum ben de akşamları, sert ya dönemiyorum da . Sonrs eşim uyuyunca içeri götürüyor böle bi Yöntem buldum :) uyumak da zor anacm
ayy çok sevindim valla :))karnımdaki de kız.ona çok seviniyorum.ben tek kız olduğum için bi kız kardeş özlemi var ben de.kızımla araları 3,5 yaş olcak Allah nasip ederse.güzel yaş aralığı.
Günaydın. Sen hergün dr gidiyorsun sanki daha yeni gitmiştin. Bir kısmı diğer hastalık için hetaralde.Günaydın güzeller yine uykuyla savasilan bir gecenin sabahı yine dayak yemis gibi çürük acısı icinde bir bedenguya esim de yok yatak gepgenis bana kalmis yaylan yuvarlan uyusana nerdeee bir de gece krampları başladı baldırlarimda özellikle sersem gibi güne başlamak cok feciymis.
Kizani uyandırayım arkadasa bırakıp dra gitcem küçük kizanimi görmeye. Günümüz aydın ve saglikli ola inşallah; )
Günaydın. Sen hergün dr gidiyorsun sanki daha yeni gitmiştin. Bir kısmı diğer hastagelen olun hetaralde.
Birde eşim olmayınca yalnız korkmuyor musun?
Ben evde yalnız kalamıyorum.Eşim sağolsun bana hırsız korkusu aşıladı.
Rapor işi inşallah hallolur bugün. Kabul etmezse anlat canım durumunu.Evet yeni gitmistim gecen hafta dogru hatrliyorsun canim. Burdaki drlar konusunda icim rahat değil hic iki ayri dra gidiyorum birbirinden habersiz normalde aralikli gidiyordum da bu sefer randevulular ust uste verdiler. Zaten gecen hafta gttgm 32.hafta raporunda ille erken yapcaz diye sinir etmisti bunun da gidisat ayni mi olcak ogrenmem lazim ki b planim olsun. Tabi bunun haricinde muhtelif rahatszliklar nedeniyle de drdan çıkamıyorum yogun bir trafik var yani :)
Esim sik seyahate cikiyor alistim artik korkmuyorum sukur napiyim gurbette korksan kime ne yalnizca hamileym diye bizmklerden geken olur mu diye bekledm.ama kimse kale almadi herseyi halledeblrsn alisik diye
Senin çalıştığın kurum hangisi canım. Raporu kabul etmeme gibi bir lüksleri var mı ki?Bizim kurumda cok sikinti rapor dr verse kurum almaz
Bi sorum var litchi can sana vazelin iceriginde petrol yok mu?brnm annm de gobusune sur diyo ama bebege zarari olabilir diye dusunuyorum
bu arada hamile oldugumdn beri koku bebegi rahatsiz eder diye oje surmuyorum manikurde yaptirmiyorum esimin eli daha bskimli:)
Ne zaman bu ortadoğu düşüncesinden kurtulacak bizim halkımız bilmiyorum. Benimde kayınvalide kayınpeder hep dua ederlerdi "Allah sana bir erkek evlat versin" diye kız olacağını öğrenince çok üzüldüler "olsun sağlıklı olsunda" dediler bende olsun ne demek, sanki kötü bişeyde napalım kabullenecez der gibi dedim. Hayır kp ye neyse de kvye noluyo onu anlamıyorum sanki kendisi farklı bir cinsten :)Bölük pörçük uykular, saçmasapan rüyalar, hamileliktem mi yoksa depresyondan mı bilemedim :)
çevremde hamile olan herkesin oğlu olacak, eşim diyor herkesin oğlu benim kızım olacak şansa bak.. Allah akıl fikir versin böyle adamlara.. Olsun,ben kızımı çoookk seviyorum :)nasıl sevmem ki,kuş ağızlı kızım benim Eki Görüntüle 1303686
Aman ya millet bir garip. Bizim okuldan arkadaslar ikinci oglan olsa uzuleceklerdi. Illa bir kiz bi oglan olmali gibi. Guya egitimli insanlar.Günaydın arkadaşlar..
Senin çalıştığın kurum hangisi canım. Raporu kabul etmeme gibi bir lüksleri var mı ki?
Ne zaman bu ortadoğu düşüncesinden kurtulacak bizim halkımız bilmiyorum. Benimde kayınvalide kayınpeder hep dua ederlerdi "Allah sana bir erkek evlat versin" diye kız olacağını öğrenince çok üzüldüler "olsun sağlıklı olsunda" dediler bende olsun ne demek, sanki kötü bişeyde napalım kabullenecez der gibi dedim. Hayır kp ye neyse de kvye noluyo onu anlamıyorum sanki kendisi farklı bir cinsten :)
Rapor işi inşallah hallolur bugün. Kabul etmezse anlat canım durumunu.
Cevaplarımızı yazdıktan.sonra kendime sıra gelsin.
Bugün 29 haftalık oldum, şükürler olsun sonunda 30 a merdiven dayadım.
Gece boyu rüyamda sıcak savaşın içindeydim tabii arada çiçek böcek eksik kalmadı.
cherich nasil goturyKucağında götürüyor deme sakın!
ya siz çok onceden giidyorsunuz ama ben yalniz kalicam burda subat ayindaa : ((Cevaplarımızı yazdıktan.sonra kendime sıra gelsin.
Bugün 29 haftalık oldum, şükürler olsun sonunda 30 a merdiven dayadım.
Gece boyu rüyamda sıcak savaşın içindeydim tabii arada çiçek böcek eksik kalmadı.
Canım eşimin ailesi de yunanistan göçmeni onlarda da kız çocuk çok kıymetli ama bizim karadenizde kafa aynı. Babam için ikiside çocuktur eşittir sever sevmez orası ayrı ama anneme diyorum anne torunun diyor bilmemkinin oğlu öyle tatlıki. Bir erkek takıntısı var.Günaydın arkadaşlar..
Senin çalıştığın kurum hangisi canım. Raporu kabul etmeme gibi bir lüksleri var mı ki?
Ne zaman bu ortadoğu düşüncesinden kurtulacak bizim halkımız bilmiyorum. Benimde kayınvalide kayınpeder hep dua ederlerdi "Allah sana bir erkek evlat versin" diye kız olacağını öğrenince çok üzüldüler "olsun sağlıklı olsunda" dediler bende olsun ne demek, sanki kötü bişeyde napalım kabullenecez der gibi dedim. Hayır kp ye neyse de kvye noluyo onu anlamıyorum sanki kendisi farklı bir cinsten :)
Yok kızan rüya rüya. Hayal gücü geniş biraz.cherich nasil gotury
ya siz çok onceden giidyorsunuz ama ben yalniz kalicam burda subat ayindaa : ((
bende 30 olmak istiyorum hatta 40 oluyum da aradan çiksin su dogum olayi : )))
na savasi hayirdir kiz, gazeteci falanmisin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?