2015 Şubat Anneleri

karnımdaki de kız.ona çok seviniyorum.ben tek kız olduğum için bi kız kardeş özlemi var ben de.kızımla araları 3,5 yaş olcak Allah nasip ederse.güzel yaş aralığı.
ayy çok sevindim valla :))
bende tek kizim , çok istiyordum kizimin kiz kardesi olsun ama nasip deilmis, ogluma arkadas olacak akrnimdaki
ben kendimi kiza alistirmistim, karnim yayvanmis, eski yemeymis bilmemne derken kendimi kaptirdim gitti kiza
dr oglan deyince tabi biraz sok oldum ama geçti : )
saglikli , hayirli evlat olsunlar insallah ..

Günaydın. Sen hergün dr gidiyorsun sanki daha yeni gitmiştin. Bir kısmı diğer hastalık için hetaralde.
Birde eşim olmayınca yalnız korkmuyor musun?
Ben evde yalnız kalamıyorum.Eşim sağolsun bana hırsız korkusu aşıladı.

herkese günaydın
acıkmış olarak kalktık babamız kalkana kadar bişeyler atıştırdım miniğimde kasıklarımda oynayıp duruyor pozissyon değiştirdi herhalde
kapalı bi hava var içim sıkılıyor böyle havalarda geçen hafta sonu pek güzeldi belki öğlene dogru açılır

Evet yeni gitmistim gecen hafta dogru hatrliyorsun canim. Burdaki drlar konusunda icim rahat değil hic iki ayri dra gidiyorum birbirinden habersiz normalde aralikli gidiyordum da bu sefer randevulular ust uste verdiler. Zaten gecen hafta gttgm 32.hafta raporunda ille erken yapcaz diye sinir etmisti bunun da gidisat ayni mi olcak ogrenmem lazim ki b planim olsun. Tabi bunun haricinde muhtelif rahatszliklar nedeniyle de drdan çıkamıyorum yogun bir trafik var yani :)

Esim sik seyahate cikiyor alistim artik korkmuyorum sukur napiyim gurbette korksan kime ne yalnizca hamileym diye bizmklerden geken olur mu diye bekledm.ama kimse kale almadi herseyi halledeblrsn alisik diye

Herkesn gobegi burnuna dayanmis kimse benim gebe olduğumu dusunmuyor herhalde kadin dogumcunun kapisnda ayakta bekliyorum bir de essek kadar adamlar otursun bakalim sanki onlar dogurcak

Rapor işi inşallah hallolur bugün. Kabul etmezse anlat canım durumunu.

Cevaplarımızı yazdıktan.sonra kendime sıra gelsin.
Bugün 29 haftalık oldum, şükürler olsun sonunda 30 a merdiven dayadım.
Gece boyu rüyamda sıcak savaşın içindeydim tabii arada çiçek böcek eksik kalmadı.

uykucu bebekti oglum hala duzenli uyur ama sabah 7 de kalkar. 8 e kadar uyursa seviniyorum. Ins kardesi de uykucu olur
vahide1204

Günaydın arkadaşlar..
Senin çalıştığın kurum hangisi canım. Raporu kabul etmeme gibi bir lüksleri var mı ki?

Ne zaman bu ortadoğu düşüncesinden kurtulacak bizim halkımız bilmiyorum. Benimde kayınvalide kayınpeder hep dua ederlerdi "Allah sana bir erkek evlat versin" diye kız olacağını öğrenince çok üzüldüler "olsun sağlıklı olsunda" dediler bende olsun ne demek, sanki kötü bişeyde napalım kabullenecez der gibi dedim. Hayır kp ye neyse de kvye noluyo onu anlamıyorum sanki kendisi farklı bir cinsten :)

Kalca kemigime bir agri batma gibi birsey girmis yuruyemiyorum. Misafir gelecekmis neyse idare edicez bir sekilde.

Aman ya millet bir garip. Bizim okuldan arkadaslar ikinci oglan olsa uzuleceklerdi. Illa bir kiz bi oglan olmali gibi. Guya egitimli insanlar.

Rapor işi inşallah hallolur bugün. Kabul etmezse anlat canım durumunu.

Anltamiyorum problem orda zaten bunlar komple sezeryanci ilk dogumu bile normal dogurtmak yok kitaplarnda ilkim sezeryan diye bunu da erkenden alcaz mantgi var. Istanbula gidecegimi oburu biliyordu ondan raporu ille erkene cekme derdnde. Buna demedm hic istanbulda dogurmyi dusundgmu ilgilnmez cunku cok yogun havali tripli bisey. Ama nolir nolmaz erken dogum acil bsy olur tereddutune bunlra da mahkumum.kopruyu gecene kadar artk napiim ins hallolur hersey

masallah emek hanim ve tatli annesine bizimde 27 bitti bugun 28.hftya giriyoruz artik saka maka baya yol aldik hayal gibi geliyor dusununce diymi. O cok cestlcestli ruyalardan bende de var bolca. Bilimkurgu filmi kivamnda takiliyorum :)

Kucağında götürüyor deme sakın!
cherich nasil gotury
ya siz çok onceden giidyorsunuz ama ben yalniz kalicam burda subat ayindaa : ((
bende 30 olmak istiyorum hatta 40 oluyum da aradan çiksin su dogum olayi : )))
na savasi hayirdir kiz, gazeteci falanmisin sen

Canım eşimin ailesi de yunanistan göçmeni onlarda da kız çocuk çok kıymetli ama bizim karadenizde kafa aynı. Babam için ikiside çocuktur eşittir sever sevmez orası ayrı ama anneme diyorum anne torunun diyor bilmemkinin oğlu öyle tatlıki. Bir erkek takıntısı var.
Tabii kimse umrumda değil hep kızım olsun isterdim rabbim nasip etti. Allah sağlık sıhhat versin gerisi teferruat.

Benim de ikincinin kiz olduguni duyan olsun hayrlisi olsun dedi hep cok acıklı biseymis gibi millet bi tuhaf.hep kizima kizkardes istedik esimle gayet de mutlu olduk sukur erkegi de kizi da evlat farki var sanki millet kafa sabit iste

hahahah banada hayirlisi olsun dediler niyeki : ))))))))))))
ama ben kiz istedigimi herkese soyluyodum yani soranalara, ondan galiba oyle dendi
ama simdi evdeki ogluma bakiyorum opup kokluyorum,4-5 yasinda ama evin kuçugu ya kuçuk bebek gibi hala, çok tatlii benim kuzum, karnimdakide oyledir herhalde : )))))

cherich nasil gotury

ya siz çok onceden giidyorsunuz ama ben yalniz kalicam burda subat ayindaa : ((
bende 30 olmak istiyorum hatta 40 oluyum da aradan çiksin su dogum olayi : )))
na savasi hayirdir kiz, gazeteci falanmisin sen
Yok kızan rüya rüya. Hayal gücü geniş biraz.
Bende ocak annelerindeydim baktım herkes benden önde geçtim buraya.
Seni bekleriz diyemiyorum. Ama ben yalnız bırakmam yazarım doğunca. Nasıl olsa.nazlanma şımarma şansım yok.

Iyi ki arkadasa rica edip kizi birakmisim. Dr hatun gec gelmis randevular kaymis sekiz buçuk hastasndan bakmaya baslams daha bilmem bana sira ne zaman gelir ondaydi randevum. Hastanelerden nefret ediyorum burdaki hastanlrden iki kat nefret ediyorum kahvalti da yapamamstm zaten ac kaldim yine iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…