yok ruya anladimda hani gunduz oyle konularla çok ugrasiyorsan ondanmi ruyana girdi dedimYok kızan rüya rüya. Hayal gücü geniş biraz.
Bende ocak annelerindeydim baktım herkes benden önde geçtim buraya.
Seni bekleriz diyemiyorum. Ama ben yalnız bırakmam yazarım doğunca. Nasıl olsa.nazlanma şımarma şansım yok.
Bende onun için kaç yüzyıl geçmesi gerek anlamadım. Artık herkes okuyor da ama kafa değişmiyor.Benim de ikincinin kiz olduguni duyan olsun hayrlisi olsun dedi hep cok acıklı biseymis gibi millet bi tuhaf.hep kizima kizkardes istedik esimle gayet de mutlu olduk sukur erkegi de kizi da evlat farki var sanki millet kafa sabit iste
aç karnina miden bulanmazmi, siran çok nasilsa çik kantinden biseyler al ye benceIyi ki arkadasa rica edip kizi birakmisim. Dr hatun gec gelmis randevular kaymis sekiz buçuk hastasndan bakmaya baslams dahabilmem bana sira ne zaman gelir ondaydi randevum. Hastanelerden nefret ediyorum burdaki hastanlrden iki kat nefret ediyorum kahvalti da yapamamstm zaten ac kaldim yine iyi mi
hhahahahah çok komikmis kizzz : )))Bende onun için kaç yüzyıl geçmesi gerek anlamadım. Artık herkes okuyor da ama kafa değişmiyor.
Geçen kadın bana diyor nerelisin. Dedim şuralı.olsun hepimiz insanız dedi. Kan beynime sıçradı boşver kavga etme dedim.
Yok zaten şubat annesiyim ama nasıl olsa şubatı beklemez dedim.6 şubat çünkü.yok ruya anladimda hani gunduz oyle konularla çok ugrasiyorsan ondanmi ruyana girdi dedim
ben oncekilerde hep dogumla ilgili ruya gorurudm, kendimi dogurturdum falan : ))) ama bunda oladi simdilik
nasil geçtin kiz sen subat annesine, adet tarihini sonraya mi yazdin : )
Ya işte eğitimle hiç ilgisi yok zihniyet değişmedikten sonra Prof olmuşsun ne yazarAman ya millet bir garip. Bizim okuldan arkadaslar ikinci oglan olsa uzuleceklerdi. Illa bir kiz bi oglan olmali gibi. Guya egitimli insanlar.
Kadınlardaki erkek takıntısı beni çok öfkelendiriyor işte. bi türlü anlayamıyorum zekam yetmiyor galibaCanım eşimin ailesi de yunanistan göçmeni onlarda da kız çocuk çok kıymetli ama bizim karadenizde kafa aynı. Babam için ikiside çocuktur eşittir sever sevmez orası ayrı ama anneme diyorum anne torunun diyor bilmemkinin oğlu öyle tatlıki. Bir erkek takıntısı var.
Tabii kimse umrumda değil hep kızım olsun isterdim rabbim nasip etti. Allah sağlık sıhhat versin gerisi teferruat.
Ya şu "olsun" diyenlerin ümüğünü sıkmak istiyorumBenim de ikincinin kiz olduguni duyan olsun hayrlisi olsun dedi hep cok acıklı biseymis gibi millet bi tuhaf.hep kizima kizkardes istedik esimle gayet de mutlu olduk sukur erkegi de kizi da evlat farki var sanki millet kafa sabit iste
Bende onun için kaç yüzyıl geçmesi gerek anlamadım. Artık herkes okuyor da ama kafa değişmiyor.
Geçen kadın bana diyor nerelisin. Dedim şuralı.olsun hepimiz insanız dedi. Kan beynime sıçradı boşver kavga etme dedim.
aç karnina miden bulanmazmi, siran çok nasilsa çik kantinden biseyler al ye bence
ben aç kaldimmi gozum dönüyor resmen, onceden de oyleydide hamilelikde bide bulanti eklendi vah halimee
Bana öyle diyenlere " sende insan değilsin ama olsun" diyesim geliyor zor tutuyorum kendimi. Bu nasıl bir üstün görmedir kendini yahuBende onun için kaç yüzyıl geçmesi gerek anlamadım. Artık herkes okuyor da ama kafa değişmiyor.
B12 mii bana vermedii? Herkes kullnıyomukiBu 3.yazışım ama yine yazayım b12 vitaminini günde kaç kere içiyorsunuz ?
Kadın o kafa ile bir ayrım yapıyor sözde ama ne ayrımı yaptığını bile bilmiyor. Daha şehir nerde ondan haberi bile yok. kIT aklıyla insanları gruplara ayırıyor da ne diyeceksin.Bana öyle diyenlere " sende insan değilsin ama olsun" diyesim geliyor zor tutuyorum kendimi. Bu nasıl bir üstün görmedir kendini yahu
Sende yeni doktora gitmiştin çok aktifsiniz bu hafta. Gerçi sen ankarada gitmiştin sanki.Selam kizlar sabah kontrolümuz vardı 1 haftada 200 gr daha almış minigim 1350 gr olmuş boyu da 38 cm :) dr yüzunu gostereyim diye uğraşıyorum ama senin kız poz vermeyi sevmiyor 7 aydır yakalayamadım yüzünü dedi :) eşim de hiç sevmez poz vermeyi herseyi ona benzicek bu bebisin sanki :) hava kapalı bgn sinemaya gidelim akşam diyoruz ama çok ağlamaklı bi film olan birleşen gönüllere mi gitsek delihaya gidip gülsek mi bilemedim :) kontrolü olan herkes güzel haberlerle gelir inşallah :)
evet 1 hafta aralıkla oldu bu kez :) 3 hafta sonra 32.haftamda olcam calısabilir raporu almak için gel dedi dr.. o zaman kan idrar tahlili de isticem dedi..daha yeni yaptırdım ben diyemedim ankdaki drden hbri yok çünkü..rapor olayı falan yaklasınca mutlu son az kaldı heycan bastı birden beni :)Sende yeni doktora gitmiştin çok aktifsiniz bu hafta. Gerçi sen ankarada gitmiştin sanki.
Maşallah kızına.
Bence neşeli bir filme gidin iyi geliyor. Gerilmenin anlamı yok.
Sende çalışacaksın demek.37 ye kadar.yalnız kalmayacam. Benimde aynsonunda randevum. Çok Uzun iki haftaya düşsede kafam rahat etseevet 1 hafta aralıkla oldu bu kez :) 3 hafta sonra 32.haftamda olcam calısabilir raporu almak için gel dedi dr.. o zaman kan idrar tahlili de isticem dedi..daha yeni yaptırdım ben diyemedim ankdaki drden hbri yok çünkü..rapor olayı falan yaklasınca mutlu son az kaldı heycan bastı birden beni :)
evet 37 ye kdr calısayım diyorum bi sıkıntı cıkmazsa..2 haftalık randevulara da yaklastık valla sanki zaman birden cok hızlı geçiyormus gibi geldi bana bgn panikledim falan daha emzirme atletim sutyenim yok diye :)Sende çalışacaksın demek.37 ye kadar.yalnız kalmayacam. Benimde aynsonunda randevum. Çok Uzun iki haftaya düşsede kafam rahat etse
Cok mantikli:)Kayınvalidem uzun yastık vermişti bana bi yastıkta kocamalık olanlardan :) ona sarılıyorum ben hem bacaklarımın arasına koyuyorum hem göbüşü destekliyorum.
Evet cnm biz yapıyoruz. Yasin-i şerif fiyatlarını gördün dimi?şimdi baktım gördüm canım
bunları siz kendiniz mi yapıyorsunuz
loğusa mevlidi için düşünebilirim çok hoş ve orjinal olmuş
Ben kabak cekirdegini azcik fazla yesem hemen kasinirim yaaYoo kaşıntı mı yapıyormuş kabak çekirdeği. Benim bünyem değişik kolay kolay bir şeye tepki vermez. Bir kutu hapı bile içsem sarsılmaz kolay kolay.
Ben gormedim bulamiorm daaaaEki Görüntüle 1303719 Eki Görüntüle 1303720
Dün arkadaşıma yaptığımız kurabiyeler:)
Bu arada Yasin-i şeriflerin fiyatlarını dün vermiştim. Soran arkadaşların haberi olsun. Arada tekrar yazıcam görmeyen olmuştur diye:)
Günaydın arkadaşlar..
Senin çalıştığın kurum hangisi canım. Raporu kabul etmeme gibi bir lüksleri var mı ki?
Finansciyim canm ben raporu kabul eder ama arkandan kadroyu dusurur tayin cikarir vs vs yani sozde kabul eder
Ne zaman bu ortadoğu düşüncesinden kurtulacak bizim halkımız bilmiyorum. Benimde kayınvalide kayınpeder hep dua ederlerdi "Allah sana bir erkek evlat versin" diye kız olacağını öğrenince çok üzüldüler "olsun sağlıklı olsunda" dediler bende olsun ne demek, sanki kötü bişeyde napalım kabullenecez der gibi dedim. Hayır kp ye neyse de kvye noluyo onu anlamıyorum sanki kendisi farklı bir cinsten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?