2015 Şubat Anneleri

Köşe koltukta sızıyorum ben de akşamları, sert ya dönemiyorum da . Sonrs eşim uyuyunca içeri götürüyor böle bi Yöntem buldum :) uyumak da zor anacm
Herkes uyudu heralde. Gece vakti oturdum kabak çekirdeği yiyorum.yatmaya korkuyorum artık.dönemiyor ve uyumak değil de sanki eziyet çekiyorum. Belki çok fazla uykum gelir de uyurum.

Evet canım vazelin petrolden elde ediliyor. Ben uygun görmüyorum annelerimiz zamanında onlar varmış herhalde. Oje tırnak dibine çok değdirmeğin sürece bir etki yapmaz. Tırnaklar sadece dipten kan akışı sağlar. Ben sürüyorum kokusunu içine çekme bir de her ojeyi kullanma. Pastel oje veya avon ojeleri hamilelikte kullanılabiliyormuş. Ben dior kullanıyorum o biraz tuzlu.

Bölük pörçük uykular, saçmasapan rüyalar, hamileliktem mi yoksa depresyondan mı bilemedim :)
çevremde hamile olan herkesin oğlu olacak, eşim diyor herkesin oğlu benim kızım olacak şansa bak.. Allah akıl fikir versin böyle adamlara.. Olsun,ben kızımı çoookk seviyorum :) nasıl sevmem ki,kuş ağızlı kızım benim

Tövbe tövbeee

Gunaydin. Haftaici haftasonu fark yok ayni saatte uyaniyoruz ne mutlu bize.

simdi de sabirli olmak altin kural. Bir cocukla da. Ama iki olunca daha zor tabin ins sabirli olabilirim. Annelik bu yapma oglum desen sonra pisman oluyorsun her seyi ayrintili dusunuyorsun. Sana da allah kolaylik versin. Iki ya da uc fark yok diyor kimisi. Ben de isterim ucuncu ama esim ister mi sartlar uygun olur mu. Su an 30 u gectim zaten. Hayirlisi. Saglikli hayirli cocuklarimiz olsun hepimizin.

Geçen gün biri ayvanın üstüne limon sık Tuzla ye dedi bak bir onu beğendim

onu bana bizim aşçılar tavsiye etti
bir ara deli gibi ayva yiyordum
hadi be ayvaya limon sıkılırmı dedim ama çok beğendim
şimdi öyle yiyorum :)

birde bizim taylandlı terapistler elmayı toz şeker tuz ve pul biber karışımına batırarak yiyorlardı
banada yedirdiler
sizin ağız tadınız yok yenirmi hiç bu dedim ama sonra utandım çünkü çok güzel oluyor

Günaydın güzeller yine uykuyla savasilan bir gecenin sabahı yine dayak yemis gibi çürük acısı icinde bir beden guya esim de yok yatak gepgenis bana kalmis yaylan yuvarlan uyusana nerdeee bir de gece krampları başladı baldırlarimda özellikle sersem gibi güne başlamak cok feciymis.
Kizani uyandırayım arkadasa bırakıp dra gitcem küçük kizanimi görmeye. Günümüz aydın ve saglikli ola inşallah; )

Kızlarrrrr günaydın bol tepikler hepimize :) kalktık çok acıktık kahvaltımızı yapıcaz herkese afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…