2015 Şubat Anneleri

Melike akciğer geliştirici iğne olmuştun de mi sen? Nasıl bişey?
Evt hastaneye yattigimda yapmislardi hemsire yagli bi igne dedi acirmi yani dedim bilmem dedi güldü :) igneyi bi yapti parmak ucumdan cikti acisi ama benim aci esigim cok düşük herkes te aynisi olurmu bilmem cok yanmisti.. bidaha sorarlarsa acio dersin dedim biliorum da korkma die soylemedim dedi pis cadi

onlıne olanları bir ben mi göremiyorum yahu
sabah sabah kmse gelmemiş dedim ama maşallah çoğu kişi gelmiş

akşam arkadaşın 3 yaşındaki oğlu geldi karnımı işaret ederek ne var orda diye sordu
şaşırdım güldüm ve senin arkadaşın var gelince sen abi olacaksın dedim
niye orda o dedi bu seferde
annesine hadi anlat bakalım niye orda o dedim
bişey diyemedim gülmekten
sonra orda büyüyo büyüyünce yanımıza gelecek dedim
ne zaman gelecek diye sordu
elimle 3 işareti yaptım bu kadar sonra dedim
nerden bilirdim saymayı bildiğini
3 de mi gelecek dedi
evet dedim
biraz sonra tekrar geldi elini karnıma koydu eğildi ve arkadaşııımmm diye seslendi
sonrada bana dönüp duymuyo beni gelmiyo dedi

hep folik asit çocukları bunlar
kimbilir bizimkiler nasıl olacak

Sonunda deliler hastanesi olan psikolojik bir film buldum. Beğenirsem.tavsiye ederim. Hoş bu durumda bu filmi izlemek istermisiniz muamma

aa beğenirsen söyle.ben psikolojik film severim.bizim evde tv izlenmiyor.film izliyorum çocuklar uyurken ama film arayana kadar bi film vakti geçiyor.sinir oluyorum

Masallah kızına ...

büyükler aynıymış benim ki de 6 yaşında bu sene okula başladı.günler yoğun geçiyor.getir götür ödev yemek. benim 3.planlı değildi.aslında istiyodum ama oğlan bu sene okula başlıcak.sonra da yaşım 34.35 olcak diye vazgeçmiştim.bi de kızım zor bebek olduğu için cesaretim de kırılmıştı tekrar başa dönmeyi göze alamıyordum.Ama Allah nasip etti.bazen herşey güzel olcak gibi geliyor bazen de başa çıkamıyacakmışım gibi.inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım da bakalım.su akar yolunu bulur

benim eltimin kızı da 3 yaşında
pembe pembe hediyeler almış sağ olsun kızıma; ona verdi versin diye hepsini tek tek açtı sonra "bunlar beniimm" dedi aldı :)
annesi diyor yok yengenin karnında bebek bak burada diye.
sesleniyor sesleniyor cevap da gelen de olmayınca "gelmiyor yok bebek orada" demişti.
birkaç gün sonra göbeğimde bebek baskılılardan giyince "bebek orada mı" diye sordu; "evet daha küçük, büyüyünce gelecek" dedim. "tamam" dedi. ondan sonra da pek bi yakınlaştık :)

online kişiler kimsede gözükmüyor sanırım.site güncelleniyor herhalde yine.

kızlar bebek kurabiyesi yaptıracakmısınız
yaptıracaksanız hangi siteyi düşünüyorsunuz
ben gg dan buldum bikaç model
burada yapan biri de var ama çok pahalıya geliyor
gg da daha uygun fiyatları
başka nereler var güvenilir

Günaydın bende burdayım. Şekerimi ölçtüm açlık 88 çıktı. Kahvaltı yapıyorum. 1 saat sonra tekrar ölçücem.inşaAllah yoluna girer bu şeker işi annemde şeker hastası. Genlerden geliyo demekki.

Dün arkadaşıma yaptığımız kurabiyeler:)
Bu arada Yasin-i şeriflerin fiyatlarını dün vermiştim. Soran arkadaşların haberi olsun. Arada tekrar yazıcam görmeyen olmuştur diye:)

akşam bende tekmelemeye başlaynca aldım elini karnıma koydum bak sana el sallıyo dedim
hayır bana vuruyo büyüklere el kalkmaz dedi vurdu karnıma

geçen gün ablamın kızı babama teyzemde bi doğuramadı gitti amma uyuşukmuş demiş

şimdiki çocuklar fırlama

Allah bagislasin, karnindakinin cinsiyeti ne
zor olacagi kesinde,1-2 seneye kalmaz rahatlariz insalalh
benimkilerin arasi1.5 yas, simdi bakiyorum 1.5 yasindaki bi bebegin yanind abi tane daha olunca çok zor geliyor, ama bi sekilde buyuduler, buda araya kaynayip buyur gider herhalde : )

karnımdaki de kız.ona çok seviniyorum.ben tek kız olduğum için bi kız kardeş özlemi var ben de.kızımla araları 3,5 yaş olcak Allah nasip ederse.güzel yaş aralığı.

Yaa bende ayniyim bide olur olmadik seyler gelio aklima kafama takiorum gece gece kabak cekirdegi kasinti falan yapmiomu :))) bende yataga yatiorum esim gittikten sonra kalkamiorim yataktan ahahahh :))
Yoo kaşıntı mı yapıyormuş kabak çekirdeği. Benim bünyem değişik kolay kolay bir şeye tepki vermez. Bir kutu hapı bile içsem sarsılmaz kolay kolay.

Maşallah 40 Cm nerdeyse. Doğum boyuna yaklaşmış oğluş. Bebeğin keyfi yerinde dert etme bir şeyi. Sende yapıyorsun evham sürekli rahat dur biraz.
Kilo da almamıştım ohh her şey yolunda. Tü tü maşallah. A llah nazardan korusun ikimizide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…